Prins Bernhard

Igår var vi på julbord på den nya båten vid centralen, Prins Bernhard. Den har tidigare legat i Karlshamn och varit pratybåt, var dock lite mer sliten då berättade vår vän från Karlhamn då han var där ett par gånger och hade fylleslag (han är 50+) Nu är båten nyrenoverad och jättefin.. julbordet var hur gott som helst, lite tomt o lokalen bara.. det var bara vi och ett sällskap till.. fast inte så konstigt ändå eftersom dom öppnade i fredags.. nattklubben verkade ganska häftig, kanske kan bli vårt nya hangoutplace.. vi får nog prova gå dit iallafall..

Vi flotterade oss bland kändisar också igår.. jajamen.. Josef Fares var där (Han som regisserade Jalla Jalla! och Kopps) och dessutom Orvar från Filmkrönikan. (Nä, jag är inte kändiskåt, jag är bra på att komma ihåg ansikten bara(från Hänt Extra)) Dansbandskungen berättade idag att han hade gått fram till Orvar och frågat - Du, vad tyckte du om filmerna "Jagad av en bög i Texas" och "Utan strumpor i Svedala" ? jag känner han som hade huvudrollen!
Det tog en lång stund av tystnad innan han flinade till och sa att han skojade... Men han hade lika bra kunnat göra det.. sjuk e han..

Tog en liten tur och hälsade på Gun och Pivisen på deras julfest, fick äntligen träffa Pivisens Greta.. han var ju rolig, hehe, men man märker hur olika smak vi har när det gäller killar.. och vilken tur ändå, tänk så hade vi alla raggat på samma killar, herregud, catfight! =)

Back to work..

Kyss


Kommentarer

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0