andra sidan...

0-41ff9efad3cb7070eac0e62b7cccbb0f.png

Kolla varifrån!

andra sidan av soffan är så konstigt tom nuförtiden.. Där brukade sitta nån och ordbajsa med mig om allt mellan himmel och jord.. Saknar det..


Fel sida

Herregud vad jag har vaknat på fel sida idag, helt sjukt, har varit apatisk och irriterad hela dan, om jag hade haft en pojkvän så hade han definitivt gjort slut idag.. helt klart.. och jag hade inte varit arg på honom för det.. mina sånna här dagar är inte alls roliga. Yoda ringde mig innan idag men avslutade snabbt samtalet när hon hörde vilken nivå av bitterhet det låg i min röst. Lika bra. Jag vill helst inte prata med nån på hela dan, vill helst inte att någon tittar, än mindre tar på mig. Ja, sån e jag.. deal with it.. men nu börjar det ordna upp sig vettu, nu känner jag mig lite mer som mig själv, kan vara för att jag legat och läst hela kvällen, flytt verkligheten liksom =)

Förresten så har Gun skrivit ett bra inlägg om att vara en av grabbarna, read it! (och det är jag som är Tiffi =)

Kyss


I mitt huvud idag

Måndag.
Ångest.
Trötthet!
Saknad.
Nyfikenhet.
Kärlek?
Framtid?
Skadeglädje.
Tråk.
Sårbarhet.
Längtan.
Irritation!
Röksug.
Tomhet.

Och kroppslig smärta, Mulle tyckte att jag kvävde honom inatt och bet mig i axeln, aj.. (då hade jag redan puttat bort honom 15 gånger för att han låg för nära och så att jag inte skulle rulla över och mosa honom i sömnen)

Jag älskar min katt


Alafuckin´bama

Hittade denna texten hos söta Alabama.. Jag brukar inte sno rakt av från andra bloggar, eller brukar.. jag gör det aldrig.. men detta bara kändes så jag just nu..
 
Jag vet inte riktigt.
Måste tänka ett tag.
På vad som är viktigt, på vem som är jag.

Det är så märkligt.
Allt det som har hänt.
Var det någonsin verkligt, vad är det jag känt?

I början var det hela.
Som i en utopi.
Ska jag med mig dela, vad vet jag, vad vet ni?

Längs vägen försvann jag.
Förlorades till dig.
Kanske tar jag nya tag, jag kanske finner mig.

Mitt hjärta värker.
Har inget stöd.
Men det som inte dödar stärker, visst var det det löd?


Kräftskiva!

Nu drar vi på kräftskiva



Lägger in en fjortisbild

Laterz!

Kyss!

Where did my life go?

              


Det är så konstigt ibland.. när man bara känner att livet passerar.. det bara går förbi, stannar inte, vill inte ha med en att göra, hälsar inte ens, känns som en avlägsen vän.. det bara går och går och går.. alla andra verkar komma någonstans, ha ett liv dom trivs med, tycker allting är en dans på rosor..
Mitt liv verkar bara gå, det händer ingenting, jag står och stampar på samma ställe och kommer ingenstans.. simmar mot en ström som aldrig verkar ta slut.. det blir bara mer och mer vågor och ibland känns det som om jag inte orkar kämpa emot. det känns som jag inte kan andas.. det känns som jag långsamt drunknar i mig själv..
Man går dag ut och dag in och väntar på att något ska hända, vad väntar man på egentligen? Bättre tider? Högra lön? Någon att älska?
Tiderna blir inte bättre.. kärleken försvinner.. skiter i en, bryr sig inte ett smack, vandaliserar det självförtroendet och den styrka man tror man byggt upp inom sig. Allting rasar samman. Och man sitter ensam kvar.. helt tom inombords. Undrar om det verkligen går att reparera. Orkar man ta tag i det? Till vilken kostnad? Att samma sak händer igen? Är det värt det?
När försvinner den ständiga oro som finns i själen? När ska livet stanna upp och bjuda tillbaka?
Jag har minnen, minnen som förföljer.. som jag bara vill ska försvinna.. minnen som är plågsamma att gå och bära på.. en tid man bara vill ska komma tillbaka.. men den tiden kommer aldrig igen.. det är därför det är just minnen.. sånt man minns.. sånt man helst av allt vill glömma, men ändå inte..
Jag har en svacka.. jag har slutat tro på min egen förmåga, förmågan att va glad, se framåt och ändå vårda dessa helvetes minnen. Jag känner inte mig själv längre. Jag vet inte vem jag är. Jag tappade mig själv nånstans längs vägen mellan panikångestattacker, sammanbrott och meningslös kärlek och jag verkar inte hitta tillbaka..

Meningslöst jidder..

känner mig...

579606a278b9d51c02f970137f96e2db.png

Kolla varifrån!

känner mig riktigt fredags-efterbliven nu efter en timmes sömn på soffan. . Örk. . Nu blir det kinamat med gun, lilleman o zorro sen direkt hem till soffan igen. . Snark!


herregud! Jag...

0-2262f78fa8179e32b8b44562301ccb37.png

Kolla varifrån!

herregud! Jag har JOBBAT ÖVER IDAG! det har verkligen aldrig hänt förr och DEFINITIVT INTE på en fredag! Jag måste vara allvarligt sjuk. .


Det händer saker i lilla Swedala

Dessa rånarna måste vara idioter.. eller ja, alla rånare är väl i och för sig mer eller minde idioter. Men dessa måste ha varit riktigt desperata.


Bilden kommer från Sydsvenskan.

Restaurang Svea här i Svedala rånades klockan 11,30 igår.. en halvtimme efter att dom öppnat. Ägaren säger att dom max kan ha fått med sig en tusenlapp. Dom var 4 rånare.. en tusenlapp delat på fyra.. vet inte riktigt om det lönar sig alltså. Dessutom flydde den ena rånaren till fots och två lunchgäster tog upp jakten och körde på honom inne i villakvarteren.. rakt in i ett staket...

Tyckte dom att det var värt den tusenlappen?


Tarantino for president!

Om Arnold kan bli guvenör så kan fan Tarantino bli president, har precis kommit hem efter bio med Mr M och vi såg überbästa Inglorious Basterds, så jäääävla cool! Det är detaljerna som gör det och det är bara så klockrent. Ah, helt upprymd är jag nu, hur ska jag kunna sova?? Vill bara sätta på Kill Bill och Pulp Fiction och vräka mig i Tarantino-filmer (alla utom De hänsynslösa, den är fan kass)
Iallafall, har ni inte intagit biosalongen eller laddat ner bastarderna än så

DO IT!

Lite New Moon

Det har släppts bilder idag på hur Volturi kommer att se ut.. heeeaaaffttteeeettt =)
Jane ser ut exakt som jag föreställt mig, Marcus också.

    
Marcus                 Caius                   Aro                       Alec                     Jane

Jag gjorde miniatyr-bilder så ni som inte är så intresserade slipper se

Kan va snäll när jag vill.. mycket sällan dock.. =)

Jävla besser

Jag hade fel... JÄÄÄVVLLAAARRR... förstår inte varför jag säger emot bessrar, så onödigt.. jag hävdade i detta fallet att det absolut inte kunde kosta så mycket att inte stanna vid STOP.. men det gjorde det visst och nu ska jag alltid stanna.. eller iallafall varannan gång?




Har precis kommit hem från stallet ska dela en cheeseburgare med Mulle och sen är det dags för *trumvirvel* Inglorious Basterds på bio, tjoohooo!!



Jag hittade info om bötesbelopp här

av någon...

-aafce31bc264da3cfd4ad029f6d2062.png

Kolla varifrån!

av någon anledning hamnar det strumpor hos mig som inte är mina, bla dessa som min mamma nog tyckte att jag skulle ha, dom är inte särskilt bekväma kan jag meddela. .


jag känner...

4c529ae15ad48d8375a540060ecaa65d.png

Kolla varifrån!

jag känner mig lite djurisk i dom här skorna faktiskt. . Ja, jag har tråkigt när jag sitter här ute själv och inte har nån att prata med. . Märks det?


Jag fick ett kedjebrev

Det är det här som står att det heter Totem tantra, tänkte bara se hur mycket av det jag uppfyller redan.


1.
Ge människor mer än vad de förväntar sej
och gör det för att du tycker om det...

Jag ger alltid människor mer än vad dom förväntar sig, jag och Gun. Folk brukar bli lite rädda när vi sätter igång som bäst.

2.
Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får
och sov inte så mycket som du skulle vilja..

Jag litar inte på nån mer än mina BFFs. Jag brukar va utfattig den den siste varje månad (jag får lön den 25:e) Fast jag sparar faktiskt lite också. När det gäller sömnen känns det som jag aldrig sover till räckligt mycket, född trött!

3.
När du säger: ' Jag älskar dig', säg det på riktigt....

Dom tre orden säger jag bara när jag menar det, annars blir dom till sist meningslösa.

4.
När du säger: 'Jag är ledsen', se personen i ögonen...

Vet inte riktigt om detta ska vara "I´m sorry" istället? Iallafall så förstår jag inte påståendet.

5.
Tro på kärlek vid första ögonkastet...

Absolut, finns det nån annan kärlek?

6.
Älska djupt och passionerat.

Du kan bli sårad, men det är det
enda sättet att l eva livet komplett...

Ja, sårad är det enda man blir nuförtiden tycker jag..

7.
Förolämpa inte!

Hoppsan.. jag gillar att förolämpa, det är kul.

8.
Tala långsamt men tänk snabbt...

Ja, jag pratar väl inte speciellt fort och oftast tänker jag innan jag öppnar munnen.

9.
Om någon ställer en fråga som du inte

vill svara på, le och fråga istället:

' Varför vill du veta det?'

Brukar prata bort det istället, funkar mycket bättre.

10.
Säg prosit när du hör någon nysa....

Det gör jag alltid! Duktig flikka!

11..
Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap...

Ett missförstånd förstörde nästan min vänskap med Gun när vi var unga och dumma, men vi löste det, som tur var! Vad skulle jag göra utan Gun?

12.
När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast....

Jag gör aldrig fel!

13.
Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler :o)

Oh, fy fan vad jobbigt.. jag är faktiskt växelhäxa, och det betyder då att jag måste sitta och le hela dagarna i ändå? That will never happen...

14..
Spendera lite tid ensam...

Jag gillar att va ensam, ensamtid behövs så att man kan reda ut allt som pågår i huvet. Men helst ska man sitta ute vid bron eller ute i klagshamn och bara lyssna på musik. Bara va liksom.

15.
Öppna din famn för ombyten/förändringar,

men släpp inte på dina värderingar...

Förändring är bra, man ska aldrig vara nöjd, det är mitt motto. Mina värderingar är så starkt inrotade i mig så dom försvinner aldrig.

16.
Kom ihåg att tystnad ibland är bästa svaret...

Det håller jag inte med om. Tystnad innebär medhåll och jag håller aldrig med.

17.
Lev ett bra och värdigt liv....

Det senaste året har jag inte levt nåt värdigt liv, jag har blivit trampad på och blivit behandlad som nåt som katten släpade in av någon som jag tycker mycket om. Dags att ändra på det. Gör om, gör rätt.

18.
När du blir gammal minns det som varit,
då kan du njuta av det en andra gång....

Får hoppas att man inte får alzheimers då då

19.
Tro på människor, men lås alltid din bil....

Människor förtjänar alltid en första chans. Men dom brukar oftast visa sig vara idioter. Min bil är alltid låst.

20.
Dela med dig av allt du vet...
Det är ett sätt att uppnå odödlighet.....

Allt jag vet? Det skulle jag inte tro. Vet du hur många vänner jag skulle ha kvar då? Inga. Men jag skvallrar gärna om andra =)

21.
Avbryt aldrig någon som håller

på att visa dej sin tillgivenhet...

Det skulle jag aldrig göra. Det är bara att njuta av situationen och såga personen vid fotknölarna när den är klar =) *ironi* 

22.
En gång om året, åk till ett

ställe du aldrig varit på....

Det är jag ganska bra på. Det behöver ju inte vara så långt. Räcker med typ... Sandhammaren?

23.
Om du tjänar mycket pengar,

placera dem för att hjälpa andra

medan de fortfarande lever..

Jag kommer aldrig tjäna mycket pengar, inte tillräckligt mycket för att ge bort dom iallafall. Eller jag kan ju ge bort saker till mig själv då.. som ett par Jimmy Choos då.. eller två.

24.

Lär dej alla regler, och bryt en del...

Gillar inte regler. Brukar bryta alla jag kan. Förutom min mammas regler, på nåt konstigt sätt är jag rädd för henne.. eller inte för henne utan mer för samvetskvalen jag får när hon blir besviken på mig.

25.
Närma dig köket och kärleken med djärvhet...

Jag närmar mig köket med fruktan, räcker det?

Aja, det är väl ganska mycket jag uppfyller redan? Eller?

I cant stop thinking about how things used to be



And I cant stop thinkin about
About the way things used to be
And I cant stop thinkin about
About the love that you made to me
And I cant get you outta my head
How in the world will I begin
To let you walk right out my life
And blow my heart away

Onsdag

Lillördag.. bara två arbetsdagar kvar sen är det helg igen.. skönt som fan.. det känns som om jag har sjukt mycket att göra för tillfället.. jag hinner inte med mig själv och jag hinner ännu mindre med allt jag vill göra och alla jag vill umgås med och träffa.. *suck* Men det känns som det varit så här länge nu.. jag har fan inte tagit det lugnt sen.. semestern.. och det känns som det var hur längesen som helst.. och det var det ju nästan.. jag längtar efter en kväll på soffan så att jag kan hinna ikapp med allt jag inte sett.. typ True Blood som jag nu skulle sett hur många veckor som helst.. Baksmällan skulle jag sett.. och Gran Torino skulle jag också ha avverkat vid denna tiden.. men vafan.. jag är ju aldrig hemma.. fast jag vill inte klaga heller, jag gör bara saker som jag tycker om, jag får andas ute i stallet och det är viktigt just nu..

Imorron ska jag då ut till hästen igen och fixa och dona.. och sen ska jag förhoppningsvis se Inglorious Basterds på bio om det finns biljetter kvar.. folk som har sett den säger att det ska vara en riktig höjdare.. måste se.. måste se..

Fredag.. är lite halvbokad med Gun.. snackade om att bara åka ner till Limhamnsfältet och slappa, lira lite boll och ta det lugnt med Lilleman och Zorro. Lördag ska vi på kräftskiva uppe i Gamla Bo som förmodligen kommer bli ett riktigt fylleslag. Norsken fyller ju gammal så =) Söndag... hmm.. söndag ska jag nog inte göra nånting. ja förutom att köra hem från Gamla Bo då när jag är nykter nog..

Så ser mitt liv ut.. värdelöst vetande.. jag vet =)

Dessutom har jag fått en till redigerad bild av Nilz idag, men jag tror jag behåller den för mig själv.. jo, det gör jag nog.. =)

Kyss

här har...

0-26eba5d63da6edd38101216888714916.png

Kolla varifrån!

här har vi iallafall en som vill pussas med mig. . Puss puss, vi ses imorron! :-)


även hästar...

0-1e11f34439b95ff4c6b410794fecacb0.png

Kolla varifrån!

även hästar kan få fotbad och eftersom kungen är en riktig kung så förtjänar han bara det bästa. Har kommit på att om jag lyssnar på nicklebacks album dark horse medans jag mockar så blir det mycket bättre, det måste vara aggressioner som kommer ut helt enkelt. . Snart: hälsa på gudbarnen! :-)


Shopping



Haha! Fan vad jag garvade när jag läste denna!


ja, då...

0a870e3cecd6a579327f2dadffc137bc.png

Kolla varifrån!

ja, då fick man komma ut på sightseeing idag också, denna gången är jag i Lund och i teknikens mekka. Här på Axis är min käre pappa ett högt höns, kul info va? :-)


du kör...

0-3dd44eb8fcdc0913fb976cf5a7ccd1ab.png

Kolla varifrån!

du kör som en kärring stiffe! =D


Mr M

Jag tror att jag för en gångs skull har hittat en kille utan ett fem sidor långt brottsregister, ingen AFA som jagar honom, ingen hemlig fil hos SÄPO, ingen insatsstyrka som stormat hans hus, inte nazist, inte otrevlig eller nonchig, han har inte smugglat knark, har inga ACAB tatueringar, är ingen fotbollshuligan.. eller jo.. lite kanske.. han har aldrig misshandlat nån med närmsta basebollträ och aldrig heller snott nån bil. (jag kan fortsätta men väljer att stanna där, som sagt, jag har träffat dom flesta idioterna, jag brukar ha en förmåga att hitta sånna, spelar ingen roll vilket hål dom gömmer sig i, jag lyckas locka fram den ena efter den andra)

Jag chockar mig själv ibland, hur gick detta till?


Feeeen beeeeeet..



How do I breathe without you?

Dags att boka resa!

Nu börjar det så smått närma sig att boka vinterns skidresa, Jag och Gun har länge velat åka skidor igen, jag vill mest med så att jag kan sitta högt upp på toppen och dricka varm choklad med strårom hela dagarna (ironi). Det var ett jävla tag sen jag åkte skidor nu, rättare sagt..eeeeemm.. 8 år sen.. herregud.. ja, men det räcker att man får på asen på fötterna så vet man hur det fungerar. Så..

Vem vill med? Jag vet att många uttryckt intresse men nu är det snart dags att boka my friends! Vi tänker inte åka i Sverige utan vi tar en svarttaxi ner till dom riktiga bergen! Kylan? Lastbilschaffisen? Vad säger ni?
 
Före eller efter skidresan tänkte vi då också ta en solsemester så det är bara att hänga på, ju fler desto roligare!

Så då kan jag lika bra säga det meddetsamma att från och med nu kommer jag inte följa med någonstans, jag kommer inte göra nånting, kommer bara sitta hemma i min balkongsoffa, pengar måste samlas på hög.. Äh, vem försöker jag lura.. den tiden, den sorgen när inbetalningskortet dimper ner i brevlådan =)


kan misstolkas.

0-69b81da35d70b3f88ec20d4d66539b4a.png

Kolla varifrån!

kan misstolkas. . Tror att hon menar yoda dock.


Det är bara ord

Det är så många ord som gjort mig illa under min livstid.. oftast kan jag bita tillbaka, ordentligt.. jag kan såra någon riktigt illa bara med ord om jag sätter den sidan till.. men när orden kommer på sms kan jag inte svara på samma sätt som face to face.. och det är så jävla fegt att skriva ett sms och inte kunna ta striden och gråten när man står mittemot personen.. Men som Lisa (Nilsson) säger.. det är bara ord.. dom rinner bara av mig.. varför gråter jag? Det är så fruktansvärt onödigt, jag gråter inte för att känslorna inte finns.. jag gråter för tomheten som kommer när du försvinner.. den är den som är så jävla jobbig, jag har svårt att hitta nån som kan ersätta den.. nån som jag kan prata med i flera timmar utan att samtalsämnena tar slut..

Jag har iallafall varit och tränat, och jag har kramp i den högra gumphalvan.. jag har sånna tajta knälånga träningsbyxor på mig och jag trivs inte alls i deras sällskap, dom gör min platta gump ännu plattare.. men nu ska jag träna, jag ska bli stor och stark, jag ska odla långt fint, blont hår, jag ska vara i stallet och andas och jag ska få ro i själen.

Gör om.. gör rätt..

min buss...

4f07d16ba20240fd7ddea9eb0cd07011.png

Kolla varifrån!

min buss som jag kört runt i (det känns som att köra en buss iallafall) har gjort sitt i skåne och ska flytta ifrån mig, jag är lite ledsen faktiskt, separationsångesten känns inte bra alls. . Snyft. .


Första fotot redigerat!!

Nilz har fått tummarna loss och redigerat en bild till mig såhär ser den ut!



Kommer väl fler efter hand =)


sitter och...

0-43e073ea120537a4254a4391f0d90c77.png

Kolla varifrån!

sitter och förhör yoda på tentan hon ska ha på måndag, min hjärna står helt still. Gick och la mig 5 i morse, bakfull börjar jag bli nu också. . Suckpustostön. . Men hade trevligt igår iallafall, men nu vill jag helst bara somna i närmsta buske, helst en sån med taggar så att man får känna att man lever. . Snark. .


Dagens middag

Idag har jag bogserat för första gången i mitt liv. Kom hem efter jobb och tanken hann precis slå mig att jag skulle hälla upp en grogg när det kom ett rop på hjälp. Så det var bara att resa sig från soffan och ge sig ut. Kom hem för ca 45 minuter sen och då kändes den där groggen inte alls lockande längre, hungrig som fan var jag också så det fick bli Haribo salta nappar och en cigg till middag.. klockan elva på kvällen.. Livskvalité!



Nä, det är väl lika bra att gå och lägga sig då.

Kyss

Why bother my dears?

Jag förstår inte sånt här..



Folk som går in och lämnar kommentarer om att man ska följa det ena och det andra.. "Följ min blogg, jag har köpt en papillon valp" STACKARE! och dessutom IDIOT! En papillon kan väl för fan inte räknas som hund?? Det måste klassas som råtta eller marsvin? Ska det vara hund ska det vara Schäfer, Labrador eller Rottweiler inget annat litet skit. Dessutom hatar jag hundar, jag är en äkta kattmänniska, så det så.

Sen nästa idiot som skriver att vi ska följa varandra med Bloglovin.. varför? Jag ger inte ett uns av min tid för någon som skiver sitt namn så och definitivt inte folk som avslutar sitt namn med ett hjärta. Fjortis, dessutom använder jag inte Bloglovin.

Jag är väldigt kräsen vad jag gillar för bloggar. Det måste vara torr humor eller någon som kan skriva riktigt bra så att man fastnar. Dessa bloggarna följer jag för tillfället:

Sarah

Egoina

Gun

Grannen Över

NIMROD

Anziie

Tegen

Sådärlagomkul

Petra

Alabama

Ja, det är typ dom. Och sen stalkar jag Twilight-sidor bla denna som är ganska bra, kan man sitta och dregla över bilder på Edward också =)

Så, gör er inte besvär att lämna sånna onödiga kommentarer om ni inte har en jävligt ball blogg själv.

Tacksåmyckethej!

Oh dear lord..



Källa

Each day is a gift and not a given right

Usch, känner mig inte alls motiverad till att jobba idag, vill bara hem och slå upp en grogg, supa mig riktigt full, ligga i soffan på balkongen och röka och somna under soffbordet. Det brukar lösa dom flesta problemen. Inte för att jag egentligen har några stora problem nu men jag är i valet och kvalet, vad ska jag göra? Jag vill ju egentligen bara fly landet, åka lång bort från allt och alla.. pratade med Tryckturken om det igår och han va med på min idé.. jag föreslog att vi kunde bosätta oss hos hans släkt i Turkiet, han tyckte dock inte det var nån bra lösning.. synd.. Men så vill jag ju också se John ME som spelar på festivalen idag.. och Promoe.. hmm.. vet inte riktigt hur jag ska lösa detta, vi får se vad som händer.. får väl stanna i Sverige iallafall över helgen ;)  

Jodå.. så att eee... omotiverad alltså..

nu är...

2a0ab3d539e85e78c5ebdbc18c8556e5.png

Kolla varifrån!

nu är jag i världens ände igen, dåliga minnen härifrån, ett nyår med dålig fylla och ja, usch. . Så jag beger mig härifrån fortare än fortast! Ciao!


ja o...

54050b17519f27a4af0302fee05e7b6b.png

Kolla varifrån!
























ja o gun o jugge e på strippen o tittar på snabba bilar! Vroom vroom!


Reclaim Rosengård

Jag gillar det inte.. eller? På lördag är det Reclaim Rosengård, dom ska mötas på Shell tydligen.. stackars denna Shell-mack som fått stå ut med det mesta, nerbrända släp, krossade rutor, poliser som står och hänger där dygnet runt osv.. och nu ska alltså detta Reclaim Rosengård ta fart där, kan slå vad om att hälften som samlas där kommer att vara rödstrumpor/kommunister som bara är ute efter bråk.. så som det brukar vara på dessa Reclaim-möten.. förra gången var det ju västra hamnen som råkade ut för dom jävla kommunisterna. Ja, jag tycker illa om dom, mycket illa.. främst för att jag suttit mitt i det, varit rädd för vad dom kan göra mot en (i samband med mitt ex och hans bakgrund då). Dom jävla idioterna är ju sjukt hjärntvättade, lika mycket som alla religösa.

Iallafall så gillar jag inte att dom ska vara där. Det är alldeles för nära mitt hem och min borg. Bor bara ett stenkast därifrån. Kan nästan sälja front-row tickets till galenskapen. Ja, man kanske skulle göra det, tjäna lite pengar på det samtidigt. Om inte annat kan man ju locka med dom heta snutarna som brukar spatsera förbi på cykelbanan utanför så fort det är någon form av oroligheter i Rosengård. Ja, jag får ta en allvarlig funderare på det.

Fint väder är det idag iallafall, ska nog dra mig nedåt strippen och kolla Jugge ikväll.. ja, ikväll ska jag göra det, tror inte det kommer bli så många mer fina onsdagar, så idag får det bli. Har iochförsig fått en inbjudan till att följa med och se Soundtrack of our lives i folkets park ikväll.. hmm.. men det är ju inte riktigt min musiksmak..

näe, strippen it is..

Kyss

aahh, bästa...

1a8c788e61b3aece4c20ba8266d4fab4.png

Kolla varifrån!

aahh, bästa som finns, komma hem och lägga sig på soffan och bara ta de balett. . Nu drar jag och gun upp och äter lite festivalmat, tjing!


Horsysarna på Jägersro

Gun och jag var på Jägers en dag, och varje gång vi är där får jag feta mentala spel på den rösten som ropar ut loppen, han liksom halvt sjunger, halvt skriker, halvt mumlar... TIIIIIIIIILL STAAAAAAART.. han är inte så hemsk i detta klippet, naturligtvis när vi filmar så är han ganska lugn, men annars så är det en hel opera när han väl sätter igång..



Här inne tycks tiden stå still

Denna spelar dom på P4 nu... så fin.. så fin..


Ajajaj

Igår var jag och tränade på friskis för första gången på hela sommaren.. jag trodde bokstavligt talat att jag skulle dö.. helt otroligt vad otränad jag är.. eller egentligen är det ju inte så otroligt, eftersom det mesta jag rör mig är när jag trycker ner kopplingen och gaspedalen i bilen.. men nä, nu ska det börjas ordentligt, snart börjar korpen igen också så nu jävlar ska jag bli vältränad.. eller nåt.. Var hemma hos min mor och åt äpplekaka igår efter träningen, hon ringde mig häromdan och svor över att jag inte varit hemma och hälsat på på en hel vecka.. "Jag lovar mamma, jag har inte förändrats så mycket på en vecka, det är inte precis som om jag växer längre".. hon trodde inte på mig.. trodde jag växt en decimeter till.. minst.. tänk så hade man varit en decimeter längre.. 1,85.. då hade jag verkligen aldrig kunnat ha högklackat..

anywaaaaays.. träningsvärk ligger jag inne med idag iallafall.. sjukt.. kommer bli ännu värre imorron.. tror jag får casha in min massage ikväll som jag ligger ute med.. hmmm...

Nu ska jag snart göra naglarna, lääääängtar.. bara en halvtimme kvar!
Förresten ligger det en ny New Moon teaser uppe! Den hittar ni HÄR

Kyss


Stop calling

Ni kan sluta ringa mig nu.. jag tänker inte röra mig ur fläcken mer ikväll





Så, nu vet ni varför.. telefonerna är utom räckhåll..

Datorn däremot finns alltid nära till hands!


Egoina = Bäst

Det är tydligen inte bara jag som har PMS-besvär.. YEEESSS!!

Gå in och läs världens rolgaste blogg http://egoinas.se och detta inlägget

Söndag

Fan vad seg jag är idag.. varit i stallet i.. 3 timmar.. tror det är den friska luften man blir så trött av.. phew..
Så nu har jag mest plockat undan lite, legat och nannat en stund i min sköna nya soffa som jag bara avgudar.. Mulle försöker ta över den, han har bosatt sig i uterummet nu, kattafan.. den är min!

Nä, dags att leta upp någon form av söndagsmat..

Kyss

min mulle...

27e927b0946c631620fa465aa0ee1cb6.png

Kolla varifrån!

min mulle är inne i en period där han ska sova under täcket med mig, lite jobbigt och en aning varmt. . Men man ska inte klaga, aj löv my mysmulli :-)


PMS

Jag är så pmsig nu så att jag vill helst bara lägga mig i min säng och vakna när det är slut.. irriterad som en gris är jag.. ja som en gris.. det är liksom en irritation i magen som inte vill försvinna.. jag vill bara supa mig full och dra ut på stan och förnedra några champagneluder.. OOOOOHHHHHH!!

pissmögochskithelvete

Timbuktu var bra ikväll iallafall

det blev...

0-610999bb3c4cd80986d6c9fa2d92feec.png

Kolla varifrån!

det blev timbuk på vår kära malmöfestivaaal :-) de ooordnar sig, de gör de alltid, ja de löööser sig


ÄÄÄÄÄrleeeeeeeet?!?!

Jag måste dela med mig av denna idiot Sarah hittade på Youtube, fan vad jag garvade!



Är det på riktigt? Finns det sånna tjejer? Hon skämmer för fan ut hela det kvinnliga släktet!

Kan någon ta dö på DET?

kräft kväll...

3d7e0430cce66cf6c27507f79c4436aa.png

Kolla varifrån!

kräft kväll blev det idag, mums fillibabba. . Lugn fredag blir det, imorron blir det kanske fest, men först ska vi bära möbler hela dan, då ska jag visa min råstyrka ;)


har rensat...

0-76936811b667205d2e821d4ba06fb327.png

Kolla varifrån!

har rensat bland mina 150 sms som låg i inkorgen och hittade denna som jag fått av norsken, kul! Tack ska du ha din jävla norrman, jag älskar dig med! :p


jag och...

0-38ad1ac925d3777d6ac7476a23952914.png

Kolla varifrån!

jag och mulle ligger och myser medans jag telefonhorar i min nya balkongsoffa! Aj lav it! Fan vad jag ska ligga här o röka! Wihi! :-)


OOOOOooooo!

Snart kommer det en ny trailer till New Moon och här är en liten teaser som blev släppt igår..




Jag vet.. jag är en nörd när det gäller detta.. cant help it..

Det verkar inte som om den här inbäddade spelaren vill som jag så om det inte funkar hittar ni också klippet här.

Och som ni ser nere till höger så är det faktiskt nu under 100 dagar kvar till hela filmen kommer...

*längtar*

The wise forgive but never forget

Onsdag.. lillördag.. snart helg igen och äntligen lite sovmorgon.. blev ju inte det förra helgen.. hmm..
Jag hoppas att vädret håller i sig idag, tänkte åka ut på strippen och heja på Jugge när han kör 100-meter idiotkörning, det är ganska kul ändå att kolla på alla kewla bilar och motorcyklar, men jag förstår inte tjusningen med att köra en bil där man inte hör sig själv tänka. Det är inte ens lönt att ha en stereo för den hörs inte, så mycket brummar det.. sjukt..
 
Och förmodligen får jag min soffa som jag ska ha på balkongen idag också om Syrran och hennes kille kan få tummarna loss och lämna den hos mig. Ja, naturligtvis är det avlämning som gäller, det är ju jag som är köparen =)
När jag kom ut i köket imorse (när jag tänker efter vet jag egentligen inte vad jag gjorde där, totalt onödigt, kunde lika bra sovit den minuten extra istället för att virra in där utan mål) var det översvämning deluxe.. hade visst glömma stänga kylskåpet.. och om jag börjar fundera på när jag öppnade det sist så har det säkert stått öppet i.. typ.. 4 dagar?

Ja, mycket roligare än så blir det inte.. eller jo, det blir det ju men a girl gotta have some secrets, har bestämt att jag inte ska lämna ut mig så mycket i bloggen, bättre att va lite mystisk liksom.. äh.. who am I kidding.. ni läser mig som en öppen bok.. gillar inte alla spioner som springer här inne bara.. föräldrar, kusiner, tekniker, stalkers.. det är ju inte ens lönt att jag börjar berätta nånting.. jag får bara "Ja, jag läste det i bloggen" till svar.. kul..

Kyss


blev så...

0-51ab7b9f2deaf7476ae617ccea3031c0.png

Kolla varifrån!

blev så glad imorse när jag såg att jag fått tillbaka på skatten, det övergick snabbt till depp när jag hämtade bilen från servicen och fick punga upp med 2500. . JÄÄVLARR! Men nu har jag iallafall en hel backspegel. . Kul. . Ett par nya skor hade varit mycket mer tillfredsställande. .


Pungfläk

Har precis haft Truckturken på besök.. vilket också gav dagen kommentar..

"Tänk vad jobbigt det måste vara att va Wolverine och försöka runka, han måste fläka upp hela pungen för fan!"

*asg*

Vad har jag gjort i helgen då? Jodå.. jag har haft för mig och grejat.. och så var det med det.. idag är det måndag igen.. helt orörd vecka och det är som vanligt ångest..

Usch, jag känner mig väldigt okreativ och jävlig nu..

Återkommer..

är i...

70c296f0e8bcda1f30d1d5faa8fffcf2.png

Kolla varifrån!

är i stallet och kollar när blondie hoppar runt på sin krycka, kungen lyder henne bättre än vilken hund som helst. Jag känner att jag inte bloggat så mycket denna helgen. . Ajabaja. . Skärpning på mig. . Jag har ont i mina lår, kommer att ha världens träningsvärk imorron. . Vi skyller på hästen. . Jodå. . Så att eee. .


jag ska...

0-4f6132957c6558040d95f5497eb4fc9f.png

Kolla varifrån!

jag ska bara berätta att klockan är snart nio och det är redan 22 grader ute! Rise and shine people! :-)


fredag och...

0-3ed86a1ef395b6b64a03049faa81aed2.png

Kolla varifrån!

fredag och klockan är mycket, nu inväntar vi mest helgen :-) blir nog poolen efter jobb, fyfan va varmt de e!


Weird feeling

Hmm.. jag bloggade inte på hela dagen igår.. känns lite konstigt faktiskt.. men låg hemma med huvudvärk hela dan.. ajajaj.. stackars mig.. men igårkväll var jag och Yoda och träffade min Twitter-pal Sarah på Sommarchansen i Pildammsparken, det var najs.. parkhäng och lyssna på lite halvdålig musik.. får bli mer bloggande senare.. 

Nu: Frukost!

Kyss  

tillbaka på...

414587ff829e06e25629e246cfd53b27.png

Kolla varifrån!

tillbaka på jobb prick 4, perfekt! Nu blir det att handla kräftor! Mums! :-)


jag hittade...

7b716ee2eb1f64c389895643a6092230.png

Kolla varifrån!

jag hittade ut från urskogen och jag hittade in på gotteboet, godis tajm! :-)


kan någon...

0-25053e89b0453e233be18085dcaf932f.png

Kolla varifrån!

kan någon berätta var jag är nu, jag har inte en clue! Vilse! Dags att dra fram gpsen. .


Dags för en skånetur..

Jaha, då var det asvarmt idag och jag ska sitta i bilen hela eftermiddagen... ska köra upp till neverland och tillbaka.. typ.. det är nånstans ovanför Kristianstad.. *snark*

Jag ska iallafall ha med mig min "Svinkassa låtar" och rocka Nickleback i firmabilen.. får se vad högtalarna går för..

Kyss

Favorit i repris



Silvereyes...

Nejnejnejnejnej.. *deadpuppiesdeadpuppies*

Maj lav..

Snyft.. sista biten i Tobleronet är alltid den sorgligaste.. vanlig Toblerone kan man ju köpa överallt.. men inte den vita.. man vet aldrig när man får se den igen.. känna den smälta i munnen.. mmm...



Detta är riktig förälskelse..


och vem...

0-169ea063f6675f3996aaa2e1dc371e10.png

Kolla varifrån!

och vem tror ni lägger asfalt på min preem mack? Ja, varför inte, gud har bestämt sig för att göra detta jävligt svårt. . Och han lyckas. . Tack så mycket! Idiot. . Jag ska rösta på djävulen i nästa val. .


äntligen! Hej...

726f843abe2e2609863e2f994feb41a0.png

Kolla varifrån!

äntligen! Hej dagsljus!


Movienight

Då var det måndag igen.. ångestladdat som fan.. men, man får se fram emot det lilla.. snart helg igen och så blir det väl förmodligen mini-kräftskiva nån kväll denna veckan.. det är ju dags för sånt nu.. snart är det även dags för Malmöfestivalen, det ser vi väl fram emot.. annars så tar jag fortfarande livet en dag i taget.. den delen av hjärnhalvan där det ingår planering och framtidsvisioner fungerar inte.. jag har fram till nu trott att min framtid skulle se annorlunda ut.. att jag skulle spendera den med en viss person.. men den bilden stämmer liksom inte längre så framtiden känns så avlägsen på nåt sätt.. fast nu har jag ju i och för sig hittat killen jag ska gifta mig med.. han vet bara inte om det än..  men det kommer tids nog =) (Nä, det är inte Robert Pattinson aka Edward..)

Jag kanske ska skriva lite om lördagen förresten.. det var en händelserik kväll.. började ute vis stadion med förfest, blev lite segt med massa jobbsnack och sen drog vi in till båten.. när vi såg kön så vände vi igen och drog in i stan.. dom andra svängde in till Etage men jag fortsatte in till Gun på lilla torg.. vi satt en stund på Fridays och sen funderade vi var vi skulle ta vägen.. Harrys blev det så klart.. slipper kö och dom brukar ju spela bra musik.. vi hann dansa i typ 10 minuter sen kommer det fram ett par killar som börjar dansa med oss.. när en tredje kille uppenbarade sig var det nästan så att änglarna sjöng.. HET var han.. maj gawd.. lång som ett ösregn och kropp som en gud (hade tydligen spelat elithandboll, varför är jag inte förvånad att jag skulle, av alla 150 killarna på Harrys, hitta ännu en som spelar handboll??) anyways så hade vi jävligt kul, och det grymmaste av allt är att Gun till och med kommer ihåg vad han heter, otroligt! Slapp bli så pinsamt denna gången! =) 

Nu ligger jag och väntar på Yoda och Norsken som ska komma och göra mat till mig och så blir det väl en film efter det..

Med andra ord: Slappemåndag

Kyss


det är...

-55ec1ee68ac110a53c31039039d33fb.png

Kolla varifrån!

det är tamejfan solglasögon på idag. . Sjukt trött är jag, hade en jävligt kul kväll igår, hamnade på harrys som vanligt. . Har sovit 2 timmar imorse mellan 7 och 9, det känns i ögonen kan jag berätta! Är ute i stallet och ska fixa med kungen, måste sysselsätta mig annars somnar jag på studs. . Jag säger bara en sak. . HEJA ESLÖV!! :-)


You can find me in da club, zippin´on some Bud

Har varit en lång dag vid poolen idag, skönt.. bara slappa och bada.. det var ändå fortfarande 23 grader i vattnet så det var helt okej att bada. Myspys..

Har precis vaknat efter två timmar på soffan, så nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det fäzt! Nytt folk och nya förmågor ska vi festa med idag, ska bli skoj. Sen ska vi till båten och se vem som hänger där. Säkert bara en massa champagneluder men men.. hoppas det är bra musik iallafall.

Jag tog bort stalker-inlägget igen för er som kanske undrar varför (nä, jag vet, ni skiter fullständigt i vilket) så är det för att jag tänker inte låta varken han eller hon göra mig arg längre. Dom kan ha sitt skit för sig själv, jag tänker inte va delaktig i det triangeldramat längre. Och det är det sista jag nånsin skriver om det!

Vi ses i vimlet!

lillharpan tycker...

-f11a643a36ca60c321b1e56fe36c118.png

Kolla varifrån!

lillharpan tycker att jag ska sola baksidan, hon kallar mig black and white. . Undrar varför?


RSS 2.0