Tandådalen!

Tänkte bara titta in och lägga upp ett foto på Gun och mig från toppen i Tandådalen.



Jag har flytt till stugan nu för lite varm choklad och uppvärmning av fingrar och tår innan det blir After ski. Det är bara -5 idag men jag som inte har några fettlager att skryta med fryser som en ko så fort det blåser lite.

Men det har varit sol nästan hela dan så det är helt underbart ändå!

Skidväder

Vet ni vad? Det ser ut att bli underbart skidväder i veckan!



Så mysigt vi ska ha det! Typ klockan fem på söndag morgon bär det iväg!

P.s. Just nu har jag inställningen att om jag inte pratar om min träningsvärk så finns den inte. Om jag inte pratar om hur ont jag har i mina ljumskar, insidan+utsidan av låren, vaderna, båda fläskfiléerna längs ryggraden och smärtan i gumpbenen så känns den inte. Så nu pratar vi inte mer om det!

Aj.

Kungen

Idag har jag varit ute och ridit i nästan en timme. Det var ju, tja, ett antal år sedan jag gjorde det senast. Blondie har ju tutat i mig att Kungen inte är snäll och kastar av och dödar folk han inte gillar så jag har varit väldigt skeptisk till att ge mig upp på hans rygg igen. Men idag så jävlar, vi körde på som satan och han var såklart världens snällaste häst.

Sneeel heeeest.
Så imorgon förväntar jag mig att min kropp bara lägger av och inte alls vill gå upp ur sängen. Och eftersom ni just löööve och avgudar my bony ass:

Vem tar på sig att putta runt mig i rullstol på jobbet imorgon?



Buff!

Jag fick en sån skitbra grej hem med posten idag. Nu när vi snart ska iväg på skidsemester så är denna "buffen" guld att ha! Snart så har vi sånna i våra fina gröna tornfärger också men tills Kickis man har fått tummarna loss och ge mig ett pris så har jag tjatat mig till en reklam-buff.

Jag har gjort ett litet bildspel hur man kan använda den.


Man kan ha den som toppluva..



...eller som rånarmask..


...eller som.. eeeh.. ja..


...pannband kan man ha den som..


..eller huckle!

Ja, jag är uttråkad.

You just gotta love the fine, fine country music.

Ärligt talat, kombinationen mens och smöriga, sorgliga countrylåtar är inte alls bra.

Jag gråter ju floder här för fan!

Handbollsfru

Ända sedan jag var tillsammans med exet som spelade handboll har jag hävdat att handbollskillar är bland det sexigaste som finns. Handboll är min favvosport att titta på eftersom det är inget jävla gnäll på domaren och filmningar som det är på alla tradiga överbetalda fotbollsbögar. Och dessutom.. det heta konstanta slagsmålet på plan får det att vattnas i munnen på mig och man vill bara smyga ner i omklädningsrummet och spänna på hela laget. I duschen. Helst alla samtidigt. Nä, förlåt, mina fantasier bara svävar iväg här nu. Hrm.

Iallafall så är Yoda här idag och håller mig sällskap till matchen och uppmärksammade mig på denna bilden:


(Bilden är hämtad från QX)

Herregud alltså.

Kolla bara Oscar Carlén. (Han till vänster) Och KOLLA bara Tobias Karlsson (Han till höger)

HerreGUD alltså.

Men jag har bestämt mig nu. Det är ingen fråga om saken längre.

I mitt nästa liv ska jag bli handbollsfru.

Spotify

Alla älskar vi Spotify. Till och med Yoda älskar Spotify nuförtiden! Bara ett par år efter oss andra så deklarerade hon i helgen att hon skaffat en invite. Woohooo!

Såå.. därför har jag skapat en gemensam spellista där alla kan lägga till låtar, kul va? Jääätte!

Gå in här o mecka o pilla: Bloggens egen spellista!
Jag förväntar mig att alla bidrar med sina favvolåtar, eftersom vi alla gillar fest och flärd så kan vi köra lite partytema på det hela tycker jag.

Gör ni inte detta för min skull så tänker jag tolka det som att inte inte älskar mig.

Och det gör ni väl?

Kåvepeninskit

Ärligt talat.

Svamp på ett väldigt irriterande ställe och munsår som verkar ha muterat och känns som det täcker hela underläppen.

Jag tänker aldrig mer gå på penicillin.


Jodåsåatt..

Har precis spelat match. Inomhus. 2x20 minuter. Mina ben håller på att dö en långsam död. Träningsvärken som kommer imorgon och i övermorgon kommer inte vara nådig.

Vilket får mig att tänka på en annan sak. Jag ska ju snart åka skidor. Jag, Gun, Guns pappa och Bihanget drar till Tandådalen nästa söndag och det ska bli så jääävla kul. Bihanget han aldrig åkt skidor. *fniss*
Fast å andra sidan var det 10 år sen jag åkte sist. Jag hade gärna lagt in en bild på när jag hänger efter knappliften, klamrar mig fast för glatta livet med snowboarden hängande i ena benet efter mig och liftvakten står brevid och bara asgarvar. Men på den tiden hade det inte riktigt slagit igenom med digitalkameror. Så jag har det alltså på ett riktigt foto, som man kan ta på och sätta i fotoalbum och bläddra. Man borde skriva ut mer foton.

Det var alltså första och enda gången jag försökte mig på snowboard. Aldrig mer. Känns ju sjukt obehagligt att sitta helt fast med båda benen. Speciellt när man åkt skidor hela livet.

Saken jag skulle komma fram till var att: idag var ju första gången jag överhuvudtaget rörde på mig sen i typ oktober förra året. Hur ska min kropp orka åka skidor i en vecka?

Kan man hyra en ersättningskropp?

Snälla?

Breaking dawn

Ärligt talat, är det bara jag som längtar? Bara kolla bilden!




Wintertajm

Jag gillar vintern. Jag gillar snön. Jag gillar att tända ljus på kvällen och mysa. Jag gillar att varje lördagsmorgon kunna slå på tvn och så är det skidor på längden eller tvären. Det är mys.
Mulle däremot gillar inte alls vintern. Han går i ide, funderar på att skjuthänga sig själv och bara sover och sover och sover. Sticker ut snudan en gång i veckan och känner efter om det blivit varmare. Men nä, inte än. Fast idag skiner ju solen lite så man ser att han börjar få hopp om livet igen.
Nåt annat som har hopp om livet det är munsåret som jag vaknade med imorse. Läppen är fan dubbelt så stor. Ärligt talat. Var FAN kom det ifrån? Det är inte okej eftersom det inte finns nån anledning överhuvudtaget! Sur är jag.

Förresten så tänkte jag börja blogga nu igen.

Paw rihk-titt.

So you know liksom.

Spyfärdig

Såg precis ett klipp på youtube som gjorde mig riktigt spyfärdig.



Just nu känner jag lite såhär att jag vill ta första bästa flyg till USA, spänna upp idioten på en påle och elda upp henne som man gjorde med häxor förr i tiden.

Och det var ju inte riktigt så att jag sökte på youtube på "barnaga". Nej, jag var inne på en annan blogg och läste ett inlägg om religiös barnuppfostran. Den här morsan gömmer sig alltså bakom religionen. För övrigt är USA ett land som fortfarande tillåter barnaga, det hon håller på med är alltså inte straffbart.

Kan man inte bara sänka det där stora landet i väster inklusive dess idioter till befolkning?

RSS 2.0