ÄNTLIGEN!!

Idag blev vi klara med kaklingen i vårt nya badrum, och så jäla snyggt blev det! Ingen är gladare än irländaren och han gjorde nästan en liten regndans när sista kakelplattan var sågad och på plats. Som jag skrev innan så är det ganska mycket hörn, vrår och konstiga vinklar i rummet så det var blivit en hel del sågande och omsågande och om-omsågande med tillhörande svordomar, fingerräckning och uppgivenhet.
 
Nu är det bara lite fog som ska dit på väggarna och sen är det klart! Eller ja, klart och klart, sen ska det gjutas en betongskiva till vårt vask-skåp. Vi har snott en gammal kommod hemifrån mina föräldrar och mellan kommoden och själva porslinsvasken ska det ligga en tjock betongskiva som irländaren ska gjuta på plats. Som liksom ska vara vinklad efter väggarna. Ja, det kommer bli ett projekt bara det :)
 
Och sen ska det muras upp en glasblocksvägg, det ska upp en glasdörr, handdukstork och en toalett. Och sen ska det sättas en toadörr, sågas ett hål i den och sättas ett båtfönster och när vi ändå är i farten ska vi byta ut källardörren också. Den är gammal och skev och ful och sätter man en ny dörr nästan bredvid så vill man ju inte gå och störa sig på den fula gamla dörren.
 
Ja, och sen trodde ni att vi var klara där? Nä, sen ska det läggas golv i hallen utanför toan och så ska det upp en garderob där som vi ska ha som städskrubb och sen på med lite färg på väggarna och sen är det klart! :)
 
Och sen kan man lätt tro att huset är klart och vi ska ha lite bebis-ro, men ICKE! Ingen rast, ingen ro!
 
DÅ SKA VI BÖRJA BYGGA ETT UTERUM! TJOOOHOOOO! :S

Vecka 27, "bara" 13 veckor kvar..

Då går jag in i vecka 27 idag! Betyder att det bara är 13 veckor kvar av halsbränna, trög mage, svullna fötter och den konstanta kissnödigheten. Nä, jag ska inte klaga faktiskt. 99% av tiden så mår jag jättebra, det finns dom som har det betydligt värre. 



Denna veckan har vi varit barnfria och arbetet med vårt nya badrum har gått undan. Vi har nu fått upp allt kakel på väggarna så det är bara spegel och golvet kvar! Jag ville ha en sån spegel som sitter direkt på väggen, inkaklad liksom. Så nästa vecka blir det att beställa en sån hos en glasmästare. Än så länge är jag helnöjd med vårt färgval, och är glad att vi inte tog nåt billigt på Bauhaus, utan köpte nåt som var lite dyrare och som vi verkligen ville ha. Det ska ju trots allt sitta där ett tag, förhoppningsvis. 

Min händige man i arbetstagen.. Eftersom vi har ett gammalt hus och en skorsten där mitt i vägen så blir det lite snedväggar och lite konstiga vrår! Men i hålet där han klämt sig in på bilden så får det precis plats ett handduksskåp, perfekt! :)


I duschen och vid vasken och spegeln valde vi glasmosaik i guldglitter. Kommer bli så jävla grannt när det är klart alltså! Idag ska vi åka tillbaka till Svenska Kakel och kolla lite på vad vi ska ha för fog. Vi ville inte köpa det från början utan tänkte bestämma det nu när kaklet är på plats så man får en känsla av vad som passar. 
Och sen blir det cykelauktion! Malmö Stad har auktion på alla cyklar dom har beslagtagit idag så tänkte åka dit och kolla om det finns några fina barncyklar, dags att uppgradera deras gamla till en större modell. 

Tjing!

Vecka 24 and counting

Då var jag snart inne i vecka 25 och idag har vi svullat till det ordentligt med Burger King till middag. Det är sånt vi kan unna oss nu såhär på våra barnfria veckor, men det är snart slut på det! Snart ska det istället göras egna puréer och barnmatsburkar med mosad mat. Ja, om det nu kommer ut nån bebis. Jag är fortfarande skeptisk och tror nog inte på det hela förrän jag verkligen har den i mina armar..





I bakgrunden i en hög på golvet ligger alla mina mammakläder. Jag vägrar göra plats för dem i garderoben för dom ska packas långt ner så fort bebisen är ute och det ska tränas som aldrig förr. Jag hatar att va tjock. Kevin däremot lägger mer kärlek nu på min svulstiga, men ändå platta, röv än vad han nånsin har gjort. Konstigt!

Jag har fastnat

Denna snurrar om och om igen på min Spotify just nu. Älskar den!
 
 
 
 
Man borde varit ung på 80-talet istället....

RSS 2.0