Känslan av att gå utanför dörren med rena kläder

Eftersom jag har en mor och en far som dels är pensionärer båda två och dels är fruktansvärt hygglo så passar Dom Colin X antal timmar varje vecka. Så även idag när jag tänkte bege mig iväg till Friskis och svettas bort lite mammamage. 

Under alla 7,5 månaderna som jag och C varit ihop här hemma så har han kräkts i mängder. Nu när han börjat äta riktig mat är det bara en bråkdel kräks mot vad det var innan. Men dock så kräks det litegrann i tid och otid. 

Idag när jag då tänkte att jag skulle gå utanför hemmets dörrar och faktiskt kanske råka stöta på en främling eller två så tog jag på mig rena kläder. Cirka en kvart efter påklädning så går vi utanför dörren och hem till mor och far för att dumpa bebis och bege mig till träning. 

Jag tittar mig i spegeln på vägen ut. 

Min tröja har utsmetade snorfläckar på båda axlarna och på byxorna sitter det en stor fet kräkfläck i en knävecket. KNÄVECKET!! HUR ÄR DET MÖJLIGT?!

Skitsamma. 
 
Självrespekten hos random mammaledig mor är -36743 så jag bara suckar och hoppar in i bilen. 

Bättre lycka nästa gång. 

Dags att komma tillbaka till verkligheten!

7 och en halv månad har gått. 7ochenhalvmånad! Fattar ni?! Min lilla lilla fågelunge fyller snart 8 månader och är nu 3 smurfar hög. Han är så snäll, vår lilla bebis. Han är en sån där som man inte tror finns liksom. Han sover hela nätterna, äter allt som bjuds, skriker i stort sett aldrig, gnäller när han är hungrig eller trött.. Ja, så bortskämda vi är! Dessutom sover han middag 2 gånger a 1-1,5 timme per sovning, vår duktiga lilla fågelunge!
 

Vi har inte hittat på så jättemycket när vi varit hemma. Vi har mest myst i soffan och tagit promenader nästan varje dag om det varit väder och inte regnat. Vi har varit stammisar på Ica maxi och affärerna runt omkring. Vi har även hängt lite med mammagruppen och varit på babycafe i kyrkans lokaler ute i Limhamn där det bjuds på allsång varje vecka. Mysigt faktiskt! Vi har även hängt en hel del hos mormor och morfar och gammelmormor och Tore. Eftersom allihop bor på 5 minuters avstånd från oss så har det blivit ganska naturligt att svänga inom när man är ute och går. När lilleman har sovit har jag plöjt igenom massor av serier, serienörden som man är. Vi har även slötittat pådiverse hemmafruar från New Jersey, Beverly Hills och alla andra hålor i USA som gud glömde..
Vi har även hunnit hänga med några andra mammor och naturligtvis även Colins bästis, Frank, en hel del. 
 
Jag måste förresten tipsa om världens roligaste mamma-blogg som jag skrattar högt åt emellanåt och jag älskar humorn! http://blogg.mama.nu/hormonerhemorrojder/





Här sitter han tålmodigt och väntar på att jag ska bli klar med bloggandet och stirrar på mitt blommiga mobilskal 😂
 
Men nu börjar vår mysiga tid lida mot sitt slut och den 1 mars ska jag börja jobba igen. Herregud, vad konstigt det känns! Jag har ju inte jobbat på drygt ett år! Men samtidigt så längtar jag riktigt mycket över att komma tillbaka, med vetskapen om att jag ska ta lite längre ledighet i sommar så är det ganska så chill 😊👍🏻
 

Sluta nu mamma! Jag vill ha uppmärksamhet! 
 
😍😍

RSS 2.0