tass tass..

Idag har jag varit och fyllt i mina tassisar.. ajajaj.. dessutom fick jag tre luffarprickar på foten.. bara för att jag saknar min morfar så mycket och för att han har betytt så mycket i mitt liv.. han hade tre sånna på handen.. förkylningen vill inte släppa, idag är jag mer hes än vad jag var igår... miss väääääs.. det är jag det..



Känns som att bli kliad på ryggen =)

Femme Fatale

Kyss

tonajt 2

Sjukt kul kväll! innehåll: En seg förfest hos Gun (inte så konstigt med vissa personer närvarande, ingen nämnd, ingen glömd) Blev lite bättre när Jeppa och hans kamrat joinade oss, en vild bilfärd in till stan, en flaska jif, sjukt bra musik på dansgolvet, en Johnsson, en alltför bränd lillharpan, en kusin med en nyfunnen krycka, en Clarre på ihop-parningshumör, en svettfläck på Älgen, en älg i bilen hem och en polis.

Låter det inte kul? sjukt ball var det iallafall! *skratt*

Nu måste jag gå och lägga mig och vårda förkylningen..

Kysss

tonajt!

Nu har jag o Gun varit o shoppaaaaat! Ikväll är det party party för Gun som blivit lika gammal som oss andra =)
Förkylningen som jag ligger inne med vill egentligen inte gå ut men jag får knarka lite ipren så blir det nog bättre... eller jag kan hålla mig på benen ett par timmar iallafall..

Pivisen är inte med oss idag.. hon sänder lajv från Staden som Hemsöker mig aka Falkenberg ikväll.. vi ska försöka hitta portalen som tar oss från Harrys i Malmö till Harrys i Falkenberg, vi tror att den är gömd nånstans inne på toan typ tredje vasken från vänster eller kanske man bara ska dyka rakt in i en av högtalarna? tja, vi får prova helt enkelt! =) Tror ni att vi kommer att lyckas? jaaaaadå!

Pivisens hmm.. "vän" som hon är däruppe med frågade om jag hade rymt från St Lars eller nåt då vi hade lite svårt att ta oss från Malmö till Lund när vi skulle fira Gun.. vafan, dom hade stängt av ringvägen, då kan man inte bli annat än knäpp? Eller vad säger du? *frågarhonsomsitterpåminhögraaxel*

Kyss


Godnattsaga?

Hahahahaha... jag har precis fått två fraser slängda i ansiktet jag aldrig trodde jag skulle få höra:

- Kan till och med tänka mig att läsa godnattsaga med tungan för dig inatt

och

- Du är ju så kåt att det nästan blir vattenplaning i soffan där du sitter


Hahahaha, och med tanke på vilken person det kommer ifrån är det extra ball.. men nej nej nej.. det går aldrig.. eller?

Femme Fatale


Me.. me.. and meee..


min kropp.. min röst..

Fy satan vad trött jag är nu.. vill verkligen bara ligga hemma på soffan och glo på tv och det hade jag bestämt att jag skulle göra ikväll också.. ungefär fram till att klockan var 10.. då ringde J och tyckte att vi kunde ha spelkväll ikväll.. javisst sa jag, då hinner jag iallafall hem och sova en stund efter jobb.. sen ringde min bror och ville att jag skulle hjälpa honom.. javisst sa jag och tänkte att det går ganska fort ändå, då hinner jag hem och sova och mysa med mulle en stund... sen ringde Blondie och frågade om jag kunde hjälpa henne raka Kungen idag.. javisst sa jag och tänkte att det tar nog inte så lång tid.. när jag var på väg hem från jobb ringde broren och sa att nu fick jag jävlar ta mig skynda mig.. visst.. flängde som en idiot dit och hjälpte honom.. sen var det bara att ge sig iväg till stallet direkt när jag kom hem.. hjälpte till och mockade hästbajs och raka honom.. kliade som fan på hela kroppen så nu sitter jag här och har precis duschat och ska vara hos norsken om en halvtimme.. min katt är skitsur, ligger inne i sovrummet och vägrar prata med mig eftersom han inte får mysa ikväll heller.. jag har ju knappt varit hemma nånting denna veckan.. han undrar när han ska få lite quality-time med mig säger han... imorron bejb.. aj promise...

Ovanpå detta har jag en sjuhelvetes träningsvärk i min balle efter bowlingen igår.. trött som ett as är jag eftersom jag inte var hemma förrän sent som fan och tydligen tyckte min röst att det var ett bra läge att lägga av mitt i allting... blev kallad miss Väs av mina kära tekniker idag, tack för det televerket!

Så nu har jag spenderat en kvart med att skriva detta inlägget och måste stressa iväg innan J ringer och frågar var fan jag blir av.

Hur fick jag helt plötsligt så mycket att göra?

Femme Fatale

Kyss   

Bowling for julbord

Hahaha, sjukt kul kväll, mina tekniker är inte kloka nånstans.. bilder utlovas inom kort.

Men jag vill bara säga ett sanningens ord till alla tjejer som har string på sig med jeans som "inte täcker upp"... för jävelen, det är inte sexigt, till och med killar tycker det är äckligt! hahaha!

Kyss på er, faaan vad jag är bugasprängd efter detta julbordet! Gud vad jag åt! Klockan är nu över tolv och jag har inte en aning om hur jag ska orka komma upp ur sängen och till jobb i tid imorron.. det får bli morgondagens problem... eller ja.. i tid är jag ju ändå aldrig =) 


Den eviga frågan...

Vaaaaad skaaaa jaaaag haaaa påååå miiiiig???

Dansband is the shit

Pratade om Danne Stråhed när jag var och did my nails idag, så då fick jag naturligtvis denna låten på huvet... jag vill också dansa kasedans med en massa byggare på dannero! muummmsss =)



Varför lyssnar man inte mer på dansband? Det är ju sjukt bra!



Vaaaaar skaaa vi sovaaa inaaatttt

Vänskap

Vänskap är att oroa sig för sin bästis efter att hon fått ett ovälkommet brev..åka hem till henne bara för att veta hur det är..

Vänskap är att bara kunna sitta tysta i varsin hörna utan att behöva säga nånting..

Vänskap är att hämta den andra bästisen klockan fem på morgonen när hon hamnat nånstan där hon inte ska va.. trots att man själv gick och lade sig tidigt..

Vänskap är veta varandras svagheter men att ändå förstå och inte döma..

Vänskap är en puss ute på en lerig åker mitt ute i ingenstans... eller det kanske är kärlek?

Vem jag pussas med? Jag pussar bara kungen! eller?

Femme Fatale

I want you behind my bedroom doors... ready or not we´re about to speed up.. lalalalala

Tycker ni att jag talar i gåtor? Fader Forah i fångarna på fortet är min stora idol, speciellt hans ögonbryn.. fan vad jag ska bli en fader forah när jag blir stor.. coolt att bara gömma sig med sin kråka uppe i ett torn mitt ute i havet på en fästning.. jag måste nog ta en diskussion med lillharpan om detta.. återkommer i ämnet..

Kyss

Kärlek

Kärlek är att komma hem till en katt som tittar ledsamt på en och säger "var har du varit hela kvällen, jag vill ju mysa!?" 

Klart min katt pratar, han är väldigt intelligent..

Max eller BK?

Jag älskar skäpmat.. jag äter det jätteofta.. och har ofta diskussionen om vilket som är godast McDonalds, Burger King, eller Max? Jag är en stor fan av BK, eftersom det är grillade burgare med krispigare pommes, vissa gillar Max bättre, vilket jag har mycket svårt att förstå.. *örk* .. Max kan också vara negativt efter alla dåliga minnen från Barsebäckshuset.. Vi hade skoj men ojojoj så dåligt det blev sen efteråt.. Jag tror fortrafande jag har dålig karma efter dessa händelserna..

Igår va ja hemma och fick spagetti och köttfärssås av J sen satte vi oss och kollade på gamla foto hemma hos mina föräldrar. Det är egentligen jättesynd att man inte använder vanliga kameror längre, vi kommer ju aldrig sitta och kolla på "riktiga" foto.. och alla fina format det var på riktigt gamla foton.. När man kollar igenom mina föräldrars foto förstår man varför jag inte kommer ihåg att min mamma överhuvudtaget fanns i min närhet när jag var liten. Det finns fler foto från bowlinghallar och priscermonier än vad det finns på vår familj tillsammans. Undrar om hon tycker det var värt det såhär i efterhand? Det enda jag kommer ihåg är varje gång hon ringde hem och hur ledsen jag var för att hon inte ville (som jag trodde) komma hem när jag bad henne. Det var ju inte så konstigt att hon inte kunde eftersom hon var på andra sidan jordklotet. 

Nä usch.. mitt råd: Karriären kan komma när barnen är äldre, ta vara på era barn när dom är små! Det sätter sig i själen på dom även om man inte tror det! 

Och till dig.. kärring.. sluta snoka här.. 

Femme Fatale   


Ferdinand

Idag har jag sett ett foto på mig själv där jag rider på en tjur när vi är utomlands.. och det värsta är att jag inte kommer ihåg det! Jag var ändå typ 18-19...

Börjar bli rädd för mig själv... alzheimers nästa?

Glömde förresten berätta om Guns fantastiska ide att sno en gratiskarta (hur man nu kan sno nåt som är gratis) på stortorget och tyckte att jag behövde den upptryckt i ansiktet medans jag körde alla hem i lördagsmorse nångång vid halv fem. Hon tyckte att hon skulle visa vägen till Tylösand som naturligtvis ligger i Malmö eller? Kanske inom kommungränsen iallafall? nä, inte det heller.. Vi tog en sväng förbi en annan gata och spelade in en mycket underhållande film istället.. hahaha, fan vad vi är hemska, - Jag ser inte, vilken ska jag trycka på? - Skit i det, tryyyyyck, bara tryyyyyyck *skratt*

Femme Fatale.. eller vamp kanske? =D


Nä, jag vet vad jag ska tatuera! HARPEJÄVEL stort över hela ryggen... coolt... eller inte..

tsssss..

Kyss


segnälkaB

Lite roligt...

Man skulle leva sitt liv baklänges...

1. Man skulle starta med att dö och får det överstökat.
2. Så vaknar man upp på ett vårdhem och får det bättre för varje dag.
3. Man blir piggare och smidigare och till sist är man för pigg för att vara där. Då får man gå och ta ut sin pension.
4. Efter ett antal år börjar man arbeta. På din första arbetsdag får du en guldklocka.
5. Så arbetar man i 40 år tills man är ung nog att dra sig tillbaks från arbetslivet
6. Man dricker, festar och har sex och förbereder sig för att ta en paus.
7. Så börjar man skolan, blir barn igen, leker,har inga förpliktelser - tills man är en baby igen..........
8. De sista 9 månaderna tillbringas flytande runt i fridfull lyx. Där är centralvärme, roomservice m.m. - och till sist lämnar man denna världen i en orgasm

Stenhårt

Detta lyssnar jag stenhårt på just nu:




såååå najs att bara släppa loss till....

Halvt avkastad

Trevlig kväll igår, började med middag ute på skobygden i Gessie för att fira falkenbergaren, trevligt trevligt.. god mat och hamnade brevid Tvillingmammans far som alltid har lite skvaller att berätta, alltid kul att lyssna på =)  

Fortsatte in till stan och hem till lillharpan för lite förfest, satt och kollade på hennes gamla foton, hahah, skitball! Lillharpan som penta är ingen vacker syn! Fanns dessutom foton från vår Bulgarienresa där vi av en slump hade bokat samma vecka i Sunny Beach, men det var många år sen nu.. måste var typ 2002? Kul var det iallafall.. Drog vidare in till VIP Lounge och minglade lite.. J lyckades få 2 drinkar hällda över sig i trappan, max oflyt =) Vi gick vidare in till favvisstället Harrys sen och kom fram till att dom förmodligen hade hittat djn på gatan för fan vad dålig musik det var..

Har precis varit och ridit, blev halvt avkastad då Kungen var på krigsstigen idag.. kommer ha ont i min gump imorron.. ajajaj..

Usch.. jag är inte alls i stöt idag känner jag.. öööörk...

Femme Fatale


I mitt hjärtas land

Denna hörde vi på ett nästan fullsatt Malmö Arena på Invigningen... det var strakt.. inte tommy som sjöng då men en annan kille som verkligen hade samma starka röst för en sån här låt... Han sjöng den på engelska, men jag hittade denna som är på svenska istället och den är fan finare... aj lööv tommys röst..





Oh, jag får fortfarande rysningar när jag hör den..

Någon som har en giljotin i bakfickan?


Usch.. denna dagen börjar inte alls bra, har inte ens ätit frukost än och känns som jag helst bara vill gå och lägga mig igen och sova till imorron... är det någon som har en giljotin jag kan låna så jag kan sluta fundera?.. mitt huve sprängs snart känns det som.. jag vill bara att du ska hålla om mig och säga att allting blir bra, att det är över.. men jag vet, det kommer inte bli så.. jag kommer att stå ensam kvar och det kommer va så jävla tomt..

Detta börjar bli jobbigt nu


Inatt drömde jag att jag tatuerade mig på hela framsidan av kroppen, nån rustningsliknande grej där dom till och med satte in stålskenor under huden för att det skulle se ut mer som en riktig medeltida rustning. Jag bad om ursäkt flera gånger till dansbandskungen eftersom han inte fick göra tatueringen.. sen var jag helt plötsligt hemma hos mina föräldrar och ställde mig på vågen och tänkte "fan, nu har jag gått upp fem kilo bara för stålskenorna"

Vi glömmer förresten i giljotinen, kan någon komma fram med ett botemedel mot hormoner istället?



Whittan Fi***n är nog den bästa av dom alla...

Kyss

Dagens bibelord

utdrag ur kvällens konversation mellan mig, Gun och J.

Jag: - Jag tror det är inne att vara otrogen
J: - Ja, det är det absolut
Gun: - Jag är helt övertygad om det.

Otrohet.. jag har varit otrogen i mina dagar (jag har faktiskt en psykologisk undanflykt till detta), jag har varit ett riktigt svin rent ut sagt (men det har jag ingen undanflykt till).. mot alla utom min sista pojkvän (han var otrogen mot mig).. Då när man var ung och oförstående var det inte så konstigt att alla hånglade med alla, men nu när man är äldre och förhoppningsvis lite visare så tror man att det inte händer lika ofta.. ändå är det var och varannan person som är/blir utsatt för det på ett sätt eller annat. Jag vet inte om jag tror så mycket på monogami, det är skittrist att bli utsatt för otrohet men är det verkligen så konstigt? Är det meningen att vi ska leva med samma person hela livet? Det blir kanske bara lite krydda på tillvaron att ta ett snedsteg då och då. I slutändan vet man vem man älskar ändå. Det kanske piggar upp det annars så tråkiga och händelselösa vardagslivet. För hur kär man än är i början så kommer vardagslunken smygande lika säkert som det är sagt. Men iallafall, just nu verkar det som det verkligen är en innegrej att vara otrogen, eller så är det så att vi är i den åldern där folk gör slut och det börjar i många fall med otrohet som vi alla vet. Man har varit tillsammans ett tag och börjar fundera på om personen verkligen är den rätta nu innan det är "för sent". För i 25-30 års åldern är det ju sista chansen att ha kul innan (eller rättare sagt om) man ska skaffa familj och grejer. Tänk att vakna upp när man är 40, upptäcka att man har 4 ungar med en kille man överhuvudtaget egentligen inte vill leva med och inse att hela ungdomen har gått förlorad för att man varit tillsammans med honom i 20 år. Nä, jag har svårt att tro att ett förhållande man startade när man var 20 ska hålla.. tänk så mycket man går miste om?  

Det är helt sjukt att inom loppet av en vecka har 2 killar som ska bli pappor raggat på mig...  I MADE MY POINT!! Monogami är förlegat!

Femme Fatale

Superborraren

Så här höll min granne på i ett halvårstid så jag fattar precis! Sen helt plötsligt slutade han och nu har jag inte ens hört nånting därinneifrån på tja 3 månader.. Vem köper en lägenhet, renoverar som fan och sen skiter i att flytta in? Jag får inte det att gå ihop på nåt sätt...


Snööööö..

Det snöar... jättemycket..

så mysigt =)


Senilsnöre

Mina föräldrar har åkt till vietnam.. jävla gottegrisar.. igår ringde mamma från kastrup och skrek "För helvete, jag har glömt bikinin!"... ja, mamma det är ju inte det första man packar ner bara om man ska ligga på en strand i 2 veckor..
Idag ringde hon igen för att fråga om nånting hon skulle köpa till mig och J fastän vi satt och skrev ihop en lapp vad vi ville ha. Då förklarade hon det med att hon hade haft helt för mycket tid till att packa och glömt hälften hemma, hon hade dessutom glömt att föra över pengar så hon kunde shoppa.. För att min mamma ska fungera normalt ska allting ske under tidspress och helst ska det vara halvt kaos och nästan jordens undergång. För henne finns det ingen negativ stess, bara positiv.. varför har man inte ärvt det? Eller jo, det har jag väl till viss del ändå =)

Jaha, vad händer ikväll då? Får kanske bjuda Gun på kasslergrytan som blev över iallafall, hennes favvis =)

I veckan fick jag höra att jag är så kaxig att man bara vill straffknulla mig, haha, Tryckturken höll med... nu helt plötsligt har det gått upp ett ljus varför alla killar tittar så konstigt på mig.. ;) 

Femme Fatale

Vaknaaaaaa!

Idag har det varit kasslergryta.. lyckades ganska bra.. sen har jag fått diverse frispel här hemma... dels för att jag som sagt har grym PMS... dels för att oooohh!! jävla skit-censur! Nu känner jag mig som en journalist som blir påtryckt av den kinesiska militären.. piss o mög! Just nu, och detta är säkert 5 år sen sist, känner jag bara för att supa ner mig och bli asfull, ligga och spy hela natten, bara må skit imorron och ligga och böla till the Notebook.. faaan vad arg jag är! Helvetes as! Varför varför varför är jag en så jävla svag människa, varför kan jag inte bara säga STICK för helvete- go to hell och dont ever call me again!

Nä.. för när denna PMS veckan är över kommer jag ångra mig och då kommer jag även börja tänka logiskt och normalt igen..resonera som en normal(lika bra att stryka över för normal blir jag aldrig) människa igen.. egentligen så innerst inne så fattar jag och här i min ensamhet så sjunger jag lite till Sonja och hoppas på det bästa.. hoppas på att turen finns på min sida denna gången.. jag och J har pratat om detta många gånger... vi har tur i spel och otur i kärlek.. man kan aldrig ha både ock.. och frågan är vilket man egentligen har mest glädje av.. vi kom fram till att vinna i spel är bättre, tänk att gå genom livet och förlora på alla spel, om man då är en sjukt dålig förlorare som vi båda är så hade ju det varit knäckande!

Aa, jag vet inte.. jag vet inte vad jag snackar om bara.. jag känner mig arg, inte så ledsen, mest arg och irriterad..

Tillbaka till den jävla Lasermannen ikväll igen

Du säger att du inte vill göra mig ledsen.. gör inte det då.. VAKNA!!

Femme Fatale


Vem uppfann T9?

Ordet "pyssling" finns inte i T9 ordlistan... förstår inte den som bestämt vilka ord som ska va med där att Nils Karlsson Pyssling är en stor del av den svenska tv-historien? Dee eee för dålllet!

Att sen "sööööt" heller inte finns kanske är ganska förståeligt...

Kyss  

MMMMmmm...

Craigan, han e het han... men killar har ju en tendens att bli hetare med åren.. jag satt och dreglade iallafall.. gratis är gott dessutom... blev en fika på Espressohouse innan... varför är alltid offentliga toaletter så jävla äckliga? luktar bara piss och allmänt mög.. ungefär som toaletterna på Harrys, stinker! kan inte folk bara hålla strålen där den ska va? för jävelen!

Filmen var sådär, vi förstod inte riktigt sammanhanget, kändes som dom kunde lägga på en halvtimme till och förklara lite bättre för oss som är lite blonda =) ja, jag erkänner här... men aldrig IRL!

Nu ringde Gun precis och ville att jag skulle följa med ut, Scandic, gratis inträde! Jo, gratis är ju förvisso gott men det är fan onsdag (aka lillördag) och jag ska iallafall upp och jobba imorron, och jag ska faktiskt träffa *trumvirvel* budbilskillen! haha, det var ett tag sen! Ska bli kul att se honom.. fick lite mess från honom idag att det var för jävligt att jag inte jobbade precis nu när han kom förbi.. hehe.. hur va nu det här med mig och upptagna killar? whaevaaaaaaa säger jag till det! Känner riktigt hur humörsvängningarna bubblar inom mig, just nu är jag på topp och om 10 minuter är jag förmodligen antingen skitlack eller förkrossad och kan sitta och böla för mig själv.. kuuuuul det är att va tjej, skitkul!

Nu tänker jag fortsätta på Lasermannen en stund.. fan vad den är trög att läsa ut.. Tvillingmamman berättade förresten idag att hon hade haft en Harry Potter dag och sett alla filmerna... nu blev jag helt sugen på det... *funderarpånärjagskahinnameddet* Just nu känns det som jag inte hinner jobba för jag har så jävla mycket igång..

Kyss kyss kyss mmmm....

Sluta jiddra... börja trolla..

Ibland känns det som om jag borde sluta blogga.. folk har så jävla mycket åsikter om min blogg... nä.. jag är inte psykiskt stabil nu.. så vi behöver förresten inte diskutera det förrän om en vecka.. PMS som fan så snart är det far åt helvete - go to hell till alla som kommer i närheten..

skitstressad dag.. ööö... var ute i stallet säkert tre timmar, kändes som man aldrig blev klar.. grrr.. kallt som fan var det också! har varit och handlat precis så imorron ska det jävlar göras kasslergryta här hemma eftersom jag inte hann laga mat idag.. pank är jag som en kyrkråtta så tur man har gratisbiljetter ikväll =/ 

nä, måste sticka.. ska på bio och se nya bond! Hur het är inte han då! mumsfilibabba..

många kyssar ikväll (känner mig generös)


soooovmorgoooon..

Oh... äntligen lite sovmorgon imorron.. ska bli så jäääävla skönt! Och ingen jävel ska ringa och väcka mig för då ska jag jävlar ta mig skicka mulle på er och det blir inte nådigt! grrrr..... ska till stallet med Blondie när jag vaknar och sen ska jag träffa tvillingmamman för lite shopping? fika? får se vad hon vill göra.. jag är öppen för alla förslag!

ikväll va jag och J hemma hos norsken och hade Heroes-kväll... sorry lillharpan men vi orkade inte röra oss från hans fruktansvärt sköna soffa.. we love jo anyway... mmm.. vi åt jättegod gyrostallrik från pizzerian vid typ möllan, längre upp mot lantmannagatan... St Louis hette den... mmm.. godis.. skitgod sås var det!
 
Femme Fatale... har bestämt mig för att tatuera det nånstans.. ska bara komma på ett bra ställe.. för det är ju jag.. Femme Fatale... 

Nä, tillbaka till Lasermannen.. 

Kyss 

Ironi..

Har funderat på detta med ironi.. jag och Gun lever ju slaviskt efter vår sjuka ironi-humor... men folk som inte kan ta ironi, hur har dom roligt? vad skrattar dom åt? jag har svårt att förstå det faktiskt..

 

 


Js mamma berättade igår att hon hade varit och sett Spamalot i London... *avundsjuk* jag ääälskar Monty Python! Vill också se!

Kyss

Samma nit...15 år senare..






Full volym på stereon nu... Your´re out of touch, i´m out of time... jag orkar inte mer nu... så här gör du varje gång.. och varje gång är det jag som sitter och gråter.. jag tänker inte sitta och vänta på dig längre P, jag har fått nog nu... kommer förmodligen alltid att tycka om dig, så som vi hållt på genom åren.. men det finns en gräns och där är vi nu..

Kyss Kram

My beloved balcony, where art thou Romeo?

Jaha, då sitter jag här på min balkong igen.. röker och lyssnar på sonja..  ser tillbaka på en trevlig helg med mycket skratt och trevligt sällskap.. undrar hur framtiden kommer att se ut.. min kusse berättade att hon hade varit hos en spåtant som berättade en massa om framtiden, om vänner och familj.. vet inte riktigt om jag tror på sånt men det hade ju varit fantastiskt om det verkligen finns folk som kan se in i framtiden.. funderar på hur veckan kommer att se ut..  funderar på att det är folk som jag inte hade en aning om läser min blogg (väntar bara på den dan folk ska komma fram och säga "det är du med bloggen!" som grannen råkade ut för).. funderar på folk som skrev att dom aldrig mer skulle läsa bloggen som gör det ändå..funderar på om vi nånsin blir 36 och konstiga och flyttar hem till mamma pappa igen... nä, det lär nog aldrig hända.. ska förmodligen va ledig på onsdag och hitta på nåt med tvillingmamman.. sen är det 30-års fest på lördag för falkenbergaren.. ja, framtiden får utvisa vad som händer.. ibland önskar man att man hade sin egen lilla spåkula som man kunde sitta och titta in i.. fast det hade kanske inte varit särskilt kul ..då hade man nog rättat sig efter framtiden.. nej nej, fram för mer impulsivitet! Sluta fundera så mycket!

Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in..
Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din..

Du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar, så att jag kan somna tryggt

Du får inte ha mig som en dröm, när jag vill va din verklighet
du får inte säga att du hoppas, om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden du behöver räcker till

Du får inte andas på min panna och inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för all den oreda du ger

Du får inte röra vid mitt hjärta, som om allt var uppenbart..
men jag önskar inget hellre än att du gör allting mot mig snart..

Snutjävel..

Jag behöver massage..

Kyss

Jag säger som dolly: Det är dyrt att se så här billig ut

Spolarna i!kryllorna på plats och redo för en helkväll!

Före....                                                        Efter....

Fan ta alla killar som bara kan ta på sig kläderna och rufsa håret lite och sen är redo för utgång... den kvinnliga halvan av jordens befolkning måste hålla på hur länge som helst för att man ska se nåt sådär ut...

Kyyssssss

Jag har en ny favvolåt..



Let me think about it.....rrrrrahhhhhh!!

Like sand through the hourglass, these are the Days of our lives...

hejsan... välkommen till familjerna Horton, Dimera och Brady... snart är det bara det övernaturliga kvar som inte har hänt i våra liv..

Gårdagen började med att jag var telefonhora i ett par omgångar.. eller det känns så ibland iallafall.. efter många försök att resa mig ur sängen så lyckades jag till slut få ut det ena benet över sidan och ner på golvet.. örk.. hade hellre stannat i sängen och myst om du var där.. sen var det fullt ös resten av dagen.. upp och iväg till Blondie för lite frukost (klockan 2) och iväg till stallet... var där ett par timmar och sen hem till mormor som fyllde år.. käkade som fan och sen hem och skulle byta om till kvällens festligheter... då börjar min mage krångla... kuuuuul... precis i rätt läge... det var bara att lägga sig på soffan och se glad ut... somnade till en stund och kände mig bättre sen.. tänkte att "äh, vafan ska jag ligga hemma för" jag hade ju till och med lockat håret! Nä, på med partyoutfiten och drog upp till girlsen på VIP Lounge istället...

Kom upp i stan ganska sent, frös som in i helvete.. nu är det ju läge att sluta röka så man slipper gå ut i kylan och frysa.. girlsen var bra i gasen när jag kom.. J, Lyxbruden, Lillharpan, Syrran och en massa andra var på plats och det var faktiskt, skitbra... all heder till vår vän J som var DJ och spelade skiiiitbra musik, bra där!

Efter lite skitsnack med syrran i baren så är det en kille som står och ler skitfånigt till mig och medans jag lyssnar på henne ler jag tillbaka, jag vet vem han är och många av mina kompisar känner honom.. skitball kille och skithet! Men... ska ha barn med sin tjej vilken dag som helst.. När jag och Lyxbruden sitter i sofforna på andra våningen kommer han och sätter sig brevid mig, jag såg nog ganska uttråkad ut då Lyxbruden hade fått en äcklig gammal arabgubbe på halsen som inte vlle släppa taget om henne och jag satt mest och lyssnade på musiken och kollade på folket... iallafall så kommer han och sätter sig brevid mig och börjar snacka och jag är väl inte sen att hänga på.. vadfan är det med upptagna killar och mig? jag måste vara nån magnet!! Helt sjukt, helt plötsligt kom syrran och satte sig mellan oss då hon inte tyckte att det var nån bra ide att han skulle ragga upp mig... för jag skiter fullständigt i om han har 15 ungar och fru, alla skiljer sig nån gång ändå..Dessutom: You have to try everything once, eller hur Gun? ;)
 
Pratade med Gun och Pivisen som var på harrys så jag lämnade min heta upptagna kille och drog in dit istället för lite seriös dans.. in på dansgolvet och hörde en sviiiinbra låt som vi nog inte hört sen.. ja.. amiralentiden? skitbra musik igår iallafall.. vi satte oss i soffan och då får Gun syn på 36an som står och hänger vid rouletteborden... Gun bröstade upp sig och jag och pivisen satt i bakgrunden och plockade fram AK47:orna om han skulle behövas peppras ner, jag plckade fram ansiktsfägen och pannbanden a la Rambostyle och militärkängorna.. funderade ett tag på kaststjärnor också men kom på att jag har ganska dålig träffsäkerhet och då blir det nog en lång, plågsam död, men det kanske är okej?...  iallafall slapp vi använda våra välpolerade och flitigt använda vapen för allting visade sig vara ett konstigt missförstånd... sånt som bara kan hända oss på nåt sätt??

Vi bestämde oss efter en stund av svettiga moves på dansgolvet att vi var ganska nöjda och tog en runda till McDonalds innan hemgång.. väntade mig att Polisen skulle höra av sig, men ännu en gång blev det ingenting... ovanligt? 

Imorse ringer J som jag lämnade på Loungen och berättar att dom hade dragit vidare till en fest där Lyxbruden bara hade försvunnit och en skotte hade raggat som fan på J... när J sen väl hade hittat Lyxbruden och dom sen skulle åka hem hade J haffat med sig första bästa villiga lammkött på gatan för att åka hem tillsammans med... hahaha... skitcoolt J!
 
Tror nog inte någon har hetare och coolare kompisar än jag... aj laaaav jo girlsen!

Oj, vilket mastodont inlägg detta blev, kanske ska hyra mastodontfilm ikväll?

Jag och lyxbrudan, ser vi inte väldigt lyxiga ut? 

Lyxiga?

Kyss

Lammmmmkött..

Idag har jag varit med J, Js bror och hans kompisar... haha, lammkött kan man ju lugnt säga! Spelade lite guitarhero, singstar, med andra ord och Med vilda Gester.. alltid kul sådär en trött fredagskväll när man inte pallar nåt annat.. lammkötten tyckte ju vi jag var jättegammal och nästan i medelåldern (killarna var födda -89) dom tyckte det var jättelängesen jag tog stundenten (2001) och frågade "hur det kändes att ha körkort" ... visste inte riktigt hur jag skulle besvara den frågan då jag knappt kommer ihåg hur det var att inte ha körkort.. det är en självklarhet i denna åldern känns det som..

Js bror tycker ju att mitt liv snart är slut.. den dagen jag fyller 27 säger han att då är mitt liv över... jag har försökt förklara att den gränsen flyttas fram hela tiden.. när jag var yngre var 30 den magiska gränsen.. då kunde man lika gärna begå kollektivt självmord.. men nu känns inte 30 så konstigt längre.. jag har blivit ganska trygg med tanken att fylla gammal om ett par år.. lämna twenty-something livet och istället komma till.... yngre medelåldern? Hmm.. ja.. det är väl inte så farligt.. just nu mår jag så jävla bra i mitt liv också.. som jag förklarade för en person för ett par dagar sen så har han förändrat mycket hos mig... innan så satt jag mest hemma och kände inte för att göra mycket... ville bara ta det lugnt och ligga och tycka synd om mig själv för att jag var... ensam? Nu är jag ute oftare än jag nånsin varit.. träffar mer folk killar.. tycker att det är roligt att gå ut och shaka loss igen! Jag vet inte vad det var personen i fråga gjorde egentligen.. gav mig bättre självförtroende? kanske det.. jag trivs mer med mig själv nu iallafall, och det är väl positivt? Jag tror iallfall att han kommer att finnas i mitt liv jävligt länge.. vi har samma exakt samma sjuka humor och har jävligt ball när vi träffas.. känns som vi inte blir av med varandra i första taget =)

 





Så fin.. så fin.. så 80 =)

Kyss

Allas vår christer...



Allas vår christer.. en mycket missförstådd man..


Fy fan, skjut dom jävlarna..

På sistonde har det diskuterats en hel del kring tidelag (djursex) både i tidningarna och på tv. Det gick en dokumentär på tv häromkvällen som bara var så äcklande att se.. hur kan folk göra sånt här? okej att vi behandlar varandra som skit men oskyldiga djur som varken kan säga ja eller nej, det är bara sjukt. Det jag mest funderar på är att det säkert händer där man minst anar det.. även om man har ett fläckfritt förflutet och en snygg sida mot omvärlden så betyder det inte att man på kvällarna kan stå och runka till en hästs bakdel som man skurit upp.. och detta hände bara runt om hörnet! På Malmö Ridklubb ute vid hyllie vattentorn.. det kan lika bra vara din granne, din arbetskamrat.. eller din bästa vän? 

Visste ni att en stor brittisk undersökning från 2001 antyder att mer än vart tjugonde sällskapsdjur (mest hund men även katt), som besökt veterinär för skada som inte berott på olyckshändelse, hade fått sina skador på grund av sexuella övergrepp. Nu är det ju en brittisk undersökning och alla vet ju att britterna är lite konstigare än alla oss andra men ändå.. det kan lika bra hända här?

Jag tycker att alla borde gå in och skriva på namninsamlingen som verkar för ett förbud mot tidelag, eftersom det i svensk lag inte ens är förbjudet, hur sjukt är inte det!

Till namninsamlingen

Usch, nu mår jag illa..

Kyss

Barbie?

Hittade ett roligt test på Guns blogg 

-Är du en Barbiedocka?

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym    jadore Dior... har hört att den är lockande... *lockar*
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel  hehe.. ja det behövs.. pincett, vax, rakhyvel.. fan vad man håller på egentligen!
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr  glömmer alltid ta på det och sen försvinner det ändå på ett eller annat sätt under kvällens gång
( ) Hårinpackning
(x) Bodybutter  mmmmm... the bodyshops Body Butter är oslagbart...
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
Summa = 10

Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag.   jag och min plattång ska börja dela sånna best-friends hjärtan..
( ) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag 
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag,
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym  Gym? Jag har hört talas om det men aldrig upplevt, nån som kan förklara va det är? 
(x) Klipper dig varannan/varje månad
Summa = 6

Du har..
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret    fan, ingen naturlig blondin, då kan man inte skylla på det längre heller...
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig    mig själv... varje gång jag var toppad i yngre tonåren i underläppen... verkligen sterilt och bra..
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Summa = 6

Totalt: 22

-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.            Fryst jordgubbe? Vad innebär det egentligen? jaha ja... *förvirrad*
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


Bla bla bla....

Usch usch usch vad jag kommer att ha ont i gumpallallan imorron.. ridit en hel timme på kungen och jag hade ju ont när jag satte upp idag så imorron kommer förmodligen bli ännu värre... isch och fy... mulle säger att han tycker jättesynd om mig, tittar på mig med medlidande i blicken (kan va att han tigger om skinka iochförsig men man kan ju alltid låtsas)

mmmm... gillade kvällen jättemycket... citronkyckling som blev lyckad (ja, jag blev överraskad själv) med goood sallad som J lärt mig göra... 

another day, another place Sivert Lundh..

Helgen ser ganska öppen ut just nu... Blondie vill ut och hänga på lördag.. eftersom hon opererat sin stackars fot kan hon ju inte svänga dom lurviga som oss andra idioter men lilla torg innan kanske? Vi behöver hitta ett nytt objekt till Gun då 36an visade sig vara ett svin som alla andra pojkar i denna vida världen.. (situationen är skitskum där, fattar ingenting) men dom kan inte leva utan oss Gun, det är vårt livsöde.. jag är söndagsbarn så jag vet vad jag snackar om, he will be back.. =)

kyss...kyss..kyss
 


 

J..

Igår när jag gick där hemma och städade och lyssnade på låtar mer tårdrypande än the notebook så ringde helt plötsligt min J från ingenstans och frågade om jag ville ha mat? Jaa, klart jag vill, var på skitdåligt humör och behövde någon som kan få mig på andra tankar... efter 15 cigg och lite god hemlagad mat och lite mys på soffan var jag genast på bättre humör igen...

Gotta löööve the J:s..

kyss

Skratta eller gråta?

Ikväll vill jag egentligen bara sätta mig på min balkong, i stolen som är sönder som man sjunker ner i... röka en hel limpa cigg, trycka i mig kladdmuffins till jag spyr och lyssna på Lisa... skratta och gråta om vartannat åt hela situationen och känna mig som vilken mentalpatient som helst..

Varför säger du så? vet du hur jobbigt det är? jag kan inte.. det går inte... jag vill inte!

Blev ingen middag med tvillingmamman ikväll så.. you will find me on the balkong listening to Lisa...

Pippa i en Peugeot...

Dansbanskungen har varit i farten igen.. i förmiddags satt vi och pratade om vem som skulle bjuda oss på julbord.. Fick en inbjudan igår från BMK på jullunch.. och vår entreprenör i Blekinge åker enbart ner för att bjuda på middag på den nya restaurangbåten vid Skeppsbron.. vår grävare här nere är en snål jävel och bjuder inte på något alls... =P
Iallafall så sa projektör 1 att "Peugeot borde vi få att bjuda oss eftersom vi spenderat rätt så mycket monetas där" Helt plötsligt säger då dansbandskungen: "pippa ej utan gummi en onsdag till".... helt lugnt... ingen säger nånting... jag tittar på projektör 1 som tittar ner i golvet och försöker hålla inne världens skrattsalva.. projektör 2 säger "jag klarar inte detta" och går ut ur rummet och börjar garva... Britt tittar på mig och fattar inte heller, efter ett par minuter säger jag:
"va??? vad sa du egentligen?"  han tittar förvånat på mig och säger
-pippa ej utan gummi en onsdag till!
 jag: -Vad menar du, jag fattar inte?
dk: - Ja, det är så man kommer ihåg hur man stavar till Peugeot, Pippa Ej Utan Gummi En Onsdag Till!
Jag börjar hejdlöst skratta så tårarna rinner och han ser lika frågande ut som vanligt när jag får skrattanfall..

Sjuk...

Kyssss

Blondes have more fun..

Hahaha, denna var faktiskt lite kul...

Kära dagbok, 

Förra året bytte jag ut mina fönster mot dyra tre-glas-lågenergi-fönster.
Den här veckan ringde en man från firman som installerat fönstren.
Han påpekade att dom gjort jobbet för ett helt år sedan, men ännu inte fått betalt.
Ok, bara för att jag är blondin så betyder det inte att jag automatiskt är dum.
Så jag berättade för karl´n vad hans snacksalige försäljare sagt för ett år sedan,
nämligen att efter ett år så har de här fönstren betalt sig själva.

Och hallå det har gått ett år nu!

Det blev tyst i andra ändan av tråden så jag la på.

Han ringde inte upp igen.
Han kände sig väl dum!


*skratt*


Ajajajajaaaaaaaaaj...

Ajajaj... jag har så ooooont i min gump idag.. red länge igår och det satte sina spår på min arma bakända... jag kan knappt sitta.. jag märkte det när jag skulle gå ur sängen idag och satte mig upp... *skriiiiiik* ....jag flög bokstavligen talat upp.. va hemma hos mor igår och grattade... åt lite paj och körde sen kussen hem.. han är så jävla ball.. helt sjuk i huvet.. är det konstigt att man är konstig när man är släkt med en sån? =)
Mongo...



men aj löv him min lille kusse som inte är så liten längre.. hehe.. får inte glömma min andra kusse som jag också löövar! Vi kussar måste hålla ihop, vi är inte så många... alla andra pratar om deras 215 kussar... men vi är ju bara 4...
 
Ikväll är det middag hos tvillingmamman.. hon ringde igår och utbrast: "Har du en blogg???" hehe, trodde att hon hade märkt det vid detta laget eftersom jag hållt på ganska länge nu... ändå sedan i maj.. har blivit ett par inlägg... ett par...
Imorron ska jag laga mat... och dessutom ska jag göra något som är snäppet svårare än pannkakor... hmm.. får nog börja med förberedelserna inatt och ladda upp mentalt.. börja skiva avokado och fetaost... ojojoj... är nästan lite nervös hur detta ska gå... fast citronkyckling går ju nästan inte att misslyckas med... hoppas jag.. fast med mig i köket kan vad som helst bli nånting annat som inte är i närheten av det man ursprungligen skulle laga.. jaja, vi får se hur det går..  *nervös*

hade bra nu

kysssss

Vad skulle du svara i telefon?



Grupptryck..

När man var ung och dum föll man ofta offer för grupptrycket... när man började röka... dricka hemgjort krusbärsvin.. fy fan va räligt... när man började röka andra starkare grejer..  köra moppe utan hjälm, toppad... skubba från lektionerna... slå sönder busskurer... När man blir äldre är det samma grupptryck men helt andra grejer...banta till exempel.. inte för att jag gjort det men många faller för det grupptrycket.. jag har slutat falla för grupptryck.. pallar inte vara en i mängden som tex hinkar i sig sprit för att bli full och dra hem nån som man egentligen i nyktert tillstånd inte skulle ta i med tång..

Kvällen var najs, kunde slutat bättre men där hamnar vi nån gång också.. fick korv stroganoff, det var faktiskt gott till skillnad från förra gången... blev till och med över till lunch, perfekt! =)

Nästan en till som föll för det onda grupptrycket ikväll... jag är ond... muahahah

Nu är det läggdags..

Kysss

En liten gåsatös från skååååååne...

Det lyckliga livet som Skåning:


 Rattar är det korrekta ordet för bröst, i alla fall för alla som bor i Bjuv & Billesholm

     
du är bara svensk i ditt pass och under Hockey VM (om det inte går bättre för Finland eller Danmark)

flaggan är gul och RÖD, inte blå.

     
du kallar pommes frittes för stolpa-päror.

     
du vet att ålarens och kålhue ska ses som förolämpning och inte alls handlar om mat!

     
du får hageskag när något är sorgligt.

     
en kraftigt berusad människa är 'dyng rag' och denna person tilltalar dig med orden 'Va fan glor du på, ska du ha po flabben'

     
du har skallebank och inte huvudvärk.

     
du är bugasprängd och inte mätt.

     
du beställer en 'cocka' i stället för en 'cola'

     
allt norr om hallandsåsen e Norrland!

     
du kallar choklad drycken pucko för 08:a

     
du har inte en huskatt utan en bonnakatt

     
du vet att päror inte betyder päron.

     
du säger inte groggvirke, du säger blannevann.

     
du vet att lättmjölk är röd, mellanmjölk blå och standardmjölk orange.

     
du grinar när stockholmare vill gräva loss Skåne, de gräver ju bara bort Sverige.

     
du grinar = du flabbar.

     
grinar och flabbar = skrattar.

     
du äter rabbemos till din falukorv.

     
du vet våren har kommit när rapsen blommar.

     
Zoegas - helst Skånerost, är det enda kaffe du dricker.

     
du fattar inte varför folk åker till fjällen, alperna ligger lika nära och backarna är dubbelt så långa.

     
du hoppas att Skånes alla grävmaskinister skulle vilja alliera sig för att vi en gång för alla ska frigöra oss från de självgoda stockholmarna.

     
Hipp Hipp, är det roligaste du någonsin sett på TV.

     
någon säger 'det var bättre förr' och du tänker 'ja, innan 1658 någon gång'.

     
du vet att pantofflor inte är ett par skor.

     
'tollor' är däremot funktionsdugliga skor du stukade fötterna i som liten.

     
du hade kommit på minst ett 'bombsäkert' sätt att smuggla in alkohol från Danmark innan din fjortonårsdag.

     
någon av dina tre första fyllor grundade sig i för mycket rebenshopen/aperetif (den med fågeln på 'den söte, söte, goe, goe)/pepiño.

     
vokalerna var det svåraste med att lära sig läsa och skriva i skolan - speciellt om du är från Lomma.

     
du köper Ramlösa och inte Raaaaamlösa.  - man säger väl fan inte saaaamlag heller.

     
du behöver inte fråga vad en 'rullebör' är.

     
en flaska Skåne akvavit alltid står på bordet vid högtider.

     
du inte börjar gråta för att systemet är stängt, för på andra sidan Öresund är det alltid öppet.

     
det bara finns ett berg - Kullaberg.

     
Tomelilla, Skurup, Höör och Klippan är lika självklara i din värld som London och Paris.

     
röv inte alls är något vulgärt.

     
'räligt' är ditt sätt att kalla något som är fult, otäckt eller äckligt.

     
'balle' är en del av rumpan .

     
någon säger något som du inte tror på och du utbrister 'ah, du snackar'.

     
du känner dig hemma var som helst i världen bara någon pratar Skånska.

     
du blir förbannad av att läsa om befrielsen av Skåne, när det i själva verket borde stå ockupation.

     
Eslöv är en centralort för skidåkning.

     
sillamjölk är förolämpning som du antagligen aldrig använder, men om du sernågon som är riktigt klen så vet du att du skulle kunna kalla honom det.

     
du blir förvånad att mölla faktiskt kallas för väderkvarn på rikssvenska.


Always look on the bright side of life

Oh.. idag är det Monty Pythons Life of Brian på TV4 Film.. nu skulle man ju haft den kanalen.. så jävla ball den filmen..
här är slutscenen: det säger väl det mesta om filmen i övrigt...



For lifes quite absurd, and thats the final word...

Kyysssss

Åldersnoja

Igår fick jag kommentaren "Du är ju skitsnygg för att va 26"... syftandes på min kropp då...  för att va 26... precis som om kroppen förfaller dagen efter man fyllt 25? Brösten börjar helt plötsligt likna taxöron... rynkorna börjar komma fram.. röven tappar formen och börjar säcka.. Vi hade en lång diskussion om detta sen.. på lite knagglig svenska.. haha..

Åldersnoja deluxe..

Alla som inte dansar...

Fan vad kul vi hade igår.. började lite segt hemma hos Gun.. hennes arbetskamrater var på plats inklusive Pivisen..  fan, kom precis på att jag måste tvätta.. ja, skitsamma.. får vända på trosorna istället ;)... ja iallafall... hennes arbetskamrater är ganska snygga alltså... hmmm... nu kom jag på att GUUNN! detta var första gången vi har förfestat med enbart utlänningar! Bara vi som var svenskar! var är världen på väg?? Förra gången var det ju en hel bunke lastbilschaffisar.. Haha, en norrman, en adopterad colombian och två albaner.. kan det bli bättre =) Hade ganska trevligt på förfesten ändå, tssss...

Åkte in till Harrys och så var det sviiiinlång kö.. snackade lite med kussen som stod och såg viktig ut utanför chili.. var stolt över sin nya jacka med VIP Lounge tryck på och stod och viftade med sin viplista.. nöööörd... ställde oss i den sjukt långa kön till Harrys men det tog nog väl inte mer än 10 minuter att komma in.. ´skitmycket folk till en början men sen blev det ganska lugnt faktiskt..dansade som fan.. jag och albanen... tsss... träffade sen Syrran, J, lillharpan och Y därinne... syrran tyckte att det var lite kul att det va jag som hånglade upp en icke-svensk och inte hon för en gångs skull..haha! Jag hörde det ryktas om att syrran även stod och var lite förtrolig med en lång hunk innan hemgång, vad händer där tro? J hittade en göteborgare i kön på vägen in.. ja, och Pivisen åkte hem till sin man.. alla fick nog till det igår ändå.. naaaajs...

Var hemma ganska tidigt ändå... eller ja, allting är ju relativt, men det kändes tidigt iallafall.. Idag är det fars dag och jag ska snart köra hem till min far och äta middag.. måste tvätta lite först bara.. städa får vänta till en annan dag.. som vanligt.. 

Kyss

Snyft..

Var i stan i förmiddags.. skulle ju inte handla nåt men ja, man måste ju leva upp till förväntningarna så klart jag shoppade loss... kunde ju tyvärr inte skicka och be om råd till mitt personliga smakråd denna helgen så jag fick klara mig med tvillingmammans "njaaa" och "jaaaaa".. blev ett par sånna långa shorts som man ska ha strumpbyxor under som jag tänkte ha på jobb kanske.. behöver ju inte gå i jeans alltid.. sen blev det lite grejer till mulle och mitt på gågatan fick jag en appiffany! (uppenbarelse för er som inte förstår det interna skämtet, varför fastnar vi allting för ord, Gun?? BINGO!!) Min mamma fyller år nästa vecka! Varafn ska jag köpa! Jag behöver tips och råd! Hjälp!

Ligger och kollar på Pearl Harbour eller har iochförsig inte sett nånting avfilmen men kom precis in nu när dom har sex i hangaren bland alla lakan eller var det är, nästan så man fäller en tår eller fem... aaahhhh.. så romantiskt... fast måste bli lite kallt tycker jag? Måste ju blåsa på ganska bra så som lakanen yr omkring..

Nä, dags att dra ut till stallet för andra gången idag..

Kyss


Percy is tha man

Jaha, då har jag precis kommit hem o slängt mig på soffan.. har inte satt foten innanför dörren förrän nu.. phew.. skulle egentligen på pokerkväll hemma i höllviken hos grabbarna men det blev inte så.. när jag ringde och sa att jag inte skulle komma var det nästan gråt och tandagnissel.. det är snabba vändningar här vet ni =)

Åkte till idrottsmuséet direkt efter jobb efter att ha hämtat J.. in och värsta stessen direkt med att hälla upp champagne (eller mousserande vin om man ska vara noga som vissa av dom fisförmäma kommunalarbetarna ska va) Serverade mat, plocka undan som fan.. 200 gäster som ska ha fördrink, mat och kaffe på under 2 timmar kräver sin man.. eller kvinna såklart =) Inte så god mat måste jag säga eller.. ja, den var säkert god, men efter att ha haft halva buffén under naglarna och resten på diverse andra ställen på kroppen så är man inte så sugen på den maten längre.. dessutom blev jag uppraggad igen! Andra gången på samma dag, det är inte ofta det händer.. eller vad säger jag.. det är ju vardag för mig *slängermedhåret*.. han jobbade tydligen på stadion och tyckte att vi kunde ha en dejt... inne på gräsplanen.. i mittcirkeln.. haha.. jag var inte långsam med att tacka ja till det erbjudandet... tsss =) Klockan sju var iallafall alla ute ur lokalen och vi kunde plocka undan i lugn och ro... trodde vi ja..

Chefen kom fram och frågade hur vi ville ha betalt eftersom det blir lite svårt för kommunen att betala ut svarta pengar till serveringspersonal.. tja.. eftersom vi inte hade förväntat oss någon betalning överhuvudtaget så togs ju allting emot med ett leende på läpparna.. "Vill ni följa med och kolla på showen på arenan som betalning?" Ja, det är klart vi vill för faen!

Så i fyra timmar har vi njutit av Andreas Johnson (guds gåva till kvinnorna enligt J), Sanna Nielsen, Björn Kjellman, Robyn och naturligtvis allas vår bygg-kung Percy Nilsson.. han kan faktiskt vara ganska underhållande när han sätter den sidan till.. allting var skitfint och sprillans nytt och fanns ingenting att klaga på förutom.... stolarna... alltså jag har så grymt ont i ryggen nu så det är sjukt.. fast oftast så ska man ju inte sitta där i 4 timmar men fy fan vilka hårda stolar.. det känns som nån sticker knivar från gumpen och upp längs ryggen liksom.. nä, det går inte att förklara om man inte kännt det.. ajajaj.. jag får nog ha lite massage nästa vecka... ja, av dig.. du vet vem du är.. eller..

Jag har lite problem med att sitta för långe i trånga bänkrader och på hårda stolar eftersom jag inte har nåt fläsk som jämnar ut det hela och dessutom är mina ben så långa så jag vet inte var jag ska göra av dom.. det är sjukt jobbigt.. så jäääääävla ont i min rygg nu alltså... 

Oj, såg precis att jag har nåt smaskigt spillt på mina svarta byxor... hmm... vad kan det va *sniffsniff* mmm.. vitlöksås..

Kanske ska somna till resten av SATC-filmen? hmmm... ja, det får det bli..

Kyss   

Världens mest ostajlade band..

Är det så här Backstreet Boys eller Take That hade sett ut utan alla skivbolagets styling-pengar? Underbar musikvideo.. verkligen händelserik! Men man måste ju bara gilla killarna... dom försöker gunga med.. knäppa med fingrarna och smajlaaa.. ser ut som dom är hämtade från loppisstånden som säljer julgranskulor på bakgatorna i Polen.. *skratt*



Kniv... och gaffel... ligga sked?

Konstigt hur mycket det kan hända på under 10 minuter... idag när jag skulle handla lunch inne på jägersro stod jag i den kilometerlånga kön som blir om man kommer ett par minuter för sent.. står och filosoferar lite när jag ser två personer som jag bara tänker.. om man är kändis.. måste man känna alla andra kändisar då? dom stod där och pratade och var jätte-bästisar precis som dom känt varandra i 100 år.. Detta är alltså en känd musikprofil i skåne och en känd fotbollsspelare.. hur gick det här till?? det skulle jag gärna vilja veta.. nicke-nyfiken i mig bara skriker och vill gärna gå fram och säga " Hej, jag är E- kändisen Storharpans ((hon känner båda två)) dotter, jag stod här och funderade på en sak, hur känner ni två varandra egentligen??"  Men jag hejdade mig för det hade nog blivit lite pinsamt... om inte annat för min mamma som måste stå ut med alla frågaor senare om hennes dotter är psyksjuk eller bara allmänt menatlt förvirrad.. eller är det så att bara för att man är B- eller C-kändis så känner man alla andra B- eller C-kändisar? Dom verkade ha mycket att prata om iallafall.. kallprat.. lite så pinsam tystnad emellanåt.. haha..

Sen när jag kom fram och skulle beställa blir jag iallafall tokraggad på.. haha, stod och pratade med killen i kassan en stund.. sånt är ju alltid trevligt =) (jag fick till en ganska kul ordvits i rubriken tycker jag... för er som fattar.. =)

Nu ringer Gun! Dags att sluta..

Kyss


Meh!

Min nya rattmuff var för liiiiten =( Skit åxå.. den som va så fiiiin... Gav den till Blondie istället, kanske passar hennes ratt bättre... hann nästan bara hem och slänga mig på soffan en kvart igår innan det var dags att bege sig till stallet... fick dock ett litet trevligt besök precis innan jag skulle sticka.. alltid trevligt när du kommer på besök.. blev på ganska mycket bättre humör när jag hade fått kramas lite.. var så jävla irriterad igår alltså.. jag hade kunnat sitta och kedjeröka hela kvällen.. grrr...

Var hemma hos tvillingmamman senare och fick lite god mat och såg halva SATC-filmen... blev ganska sent så får väl se andra halvan på söndag eller nåt.. känns som denna helgen är fullbokad.. servering ikväll och sen pokerkväll med killarna på jobbet.. ska bli kul faktiskt.. sen att jag är asdålig på poker är en annan femma (jag vill helst va med hela tiden ((skittråkigt att sitta där o inte spela juh)) och dessutom född optimist så jag spelar på varje hand, hur dålig den än är) Så jag räknar kallt med att gå hem med en storförlust ikväll (där kom optimisten fram ;).. fast å andra sidan ska jag ju vinna på dom andra spelen, tänkte ta med mig Med andra ord och Med vilda gester.. skitkul kommer det att bli..

Imorron skulle jag egentligen spelat sista cupen för året med korpen, men ser ut som jag får hjälpa till hos Kungen istället.. men vi får se, om jag åker dit tidigt kanske jag hinner... hade ju varit kul att va med o kötta en sista gång detta året ;)

Kyss


Sväng hööööööger...neeej det är andra hållet!!

Jag har iallafall köpt en rattmuff som ser ut så här.. den kommer ju göra både mig och Gertzen lite gladare när den kommer.. detta bara för att jag är så helvetes dålig på höger och vänster.. och det är faktiskt en sjukdom! (alzheimers kallas den) 


Örk

Idag är jag såhär: Nä nu jävlar får det va nog.. jag känner mig ilsken, trött på livet och folk i allmänhet och vill bara låsa in mig med Mulle och sova i 100 år tills det går över och jag bara kan vända mig över på andra sidan och dö istället..
Allting har bara varit fel idag.. ibland känns det som man måste göra allting själv för att det ska bli rätt.. min chef skulle göra en beställing för 2 veckor sen och nu visar det sig att han skickat det till fel mailadress så den har aldrig kommit fram, skibra när det står femton grävmaskiner och väntar på kabel som inte finns... kanske inte så många men man måste överdriva lite mycket ibland när det känns som allt går åt helvete.. och vem är det som får reda upp det efter honom? Jo, moi.. sen pratade jag med Gun om serveringen imorron på idrottsmuséet, då hade hon helt plötsligt något annat för sig.. skitskoj.. men jag serverar vin till 200 pers själv och dessutom vill mamma att jag helst ska vara där innan 16.. alltså innan jag slutar jobba i Svedala och ska dessutom hem och byta om och ta mig till stadion.. dessutom är det nån kattjävel som går in och pissar revir i mitt uterum så det stinker som dassen på Harrys gör.. dessutom är jag sjukt irriterad på Britt som sitter mittemot mig som varje gång hon svarar i växeln säger "Karolines telefon det är Britt"... dom ringer till växeln, sluta svara mitt namn då, dom vet ju för fan inte ens var dom kommit då! skitkul dag detta.. vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Nä förresten, jag tar tillbaka frågan, jag vet vad jag har gjort.. eller vad jag gör rättare sagt..

Kan någon låsa in mig i ett vadderat rum för just nu känns det som jag kan slå sönder vad som helst..

 

*diggarodansar*





Radion speeeeeelar Johnny Cash....

Finally!

Äntligen hemma! Var först och lämnade blod med Gun och hennes roliga far, han är helt sinnessjuk.. kan inte mer än att skratta hela tiden när man träffar honom =) Dåligt blodvärde idag så blev lite trött efteråt men men.. vad gör man inte för sina medmänniskor =) Sen var det iväg till frissan... lite ny färg och lite klipp här och där så ser det faktiskt ganska bra ut igen.. synd att det är så dyrt bara annars hade jag gått dit oftare =/ Men ska man ha den bästa så får man ju hosta upp lovorna =)

Sen skulle jag gå och handla på Caroli med mor.. jag hade lika bra kunnat åka hem istället... säger jag att nåt är fint så säger hon "näääee, för ungdomligt" provar hon nåt hon tycker är snyggt så säger jag "näääee, för tantigt".. för jävelen.. till slut köpte hon en kavaj som såg ut som den hon redan hade på sig och en jacka som var likadan som den hon använde fast i en annan färg.. kul! Naturligtvis hittade jag en tunika som jag var tvungen att ha... usch.. denna månaden blev dyr den också fastän jag tänkte sätta broms på spenderandet.. isch och fy..

Nu har jag precis kommit hem och tryckt in en macka med gravad lax och hovmästarsås.. mums.. fan.. jag har glömt ringa J kom jag på nu, satan... äh.. skulle bara snacka skit säkert ändå, eller kanske ville bjuda mig på middag såhär en onsdagkväll, Eller? får ringa om en stund =)
 
Ska nog ta en kladdmuffins till efterrätt.. fan jag måste tömma dsikmaskinen också.. fast jag hittar förmodligen nåt roligare att göra... Snart Greys, wooohooo =)

Kyss 

strangers..

Jag tyckte denna bilden var så fin.. den säger så mycket..


kom igen, kom igen..

Oooohhh... bara en timme kvar nu..
örk, så tråkigt väder det är idag... riktigt höstväder.. bara blåser och regnar och är allmänt dimmigt..

vill hem och äta kladdmuffins..

Alltså nu har jag suttit och letat hur länge som helst efter klippet med Robert Gustavsson och illern Göran... det finns ett klipp där han säger " VAD gör Göran då, vad GÖR Göran då" det är ball som fan men jag hittar inte det... kommer du ihåg Göran Gun? vår ödla som alltid var med och festade, vi bytte ut honom sen när han gick sönder.. kommer inte ihåg vad den nya fick för namn? Var hittade vi ödlan egentligen?

Fan vad dåligt minne jag har...

kyss


...

Ibland önskar jag att jag bara kunde krypa upp hos dig.. åka upp till dig och se ut över vättern när solen går ner.. åka till din egen strand.. måla din tånagel.. önskar att allt var som innan.. bara skruva tillbaka klockan.. att du håller om mig i din stora famn där jag känner mig så liten.. allting blev så kompicerat och jag valde fel.. så jävla fel.. men nu är det för sent.. förlåt.. 
 
Norrland..

Kungen o jag

Ännu en trevlig kväll att lägga till samlingen... åkte till stallet efter jobb och fixade och donade lite.. åkte hem och lagade pannkakor och kladdmuffins som tack för hjälpen.. aj am the master of pannkakor.. 20 minuter, haha! mmm.. gottis... goda blev kladdmuffinsen också.. kattsand fick jag då till slut också levererad.. Mulle tackar så mycket så slipper han bajsa utanför lådan.. grr.. har egentligen en massa jag vill skriva... vill bara skriva av mig av mina funderingar.. men har lovat.. men det kommer.. sen.. nångång.. jag får ha diskussionen med mig själv en stund istället.. mmm. ja, då var jag klar..
 
Imorgon ska jag och Gun åka och lämna blod efter lunch..det borde alla göra, skäms på er som inte gör det! ska faktiskt bara jobba halvdag imorron, skönt det ska bli då! Sen ska jag till frissan och fixa till burret.. så man kan va snygg på lördag när vi ska ut o dansa.. yeah! Det kändes som om alla var ute denna helgen utom vi.. typ alla var på Harrys i lördags, men den första lördagen på hur länge som helst så var vi INTE där.. annars brukar det inte va en jävel som vi känner.. typiskt.. men det ska bli kul på lördag.. woohoo!

Fan vad jag bara luktar din parfym här nu, liiiite irriterande faktiskt...




Här är jag o min nya bästis.. kungen!

Soon...

kyyyssss
 

 

Dagens bibelord..

En gång kom en tekniker in till mig med ett nummer och sa att det var någon som hade sökt mig.. 0410-170 00.. jättekul.. jag garvade när jag väl kom på vad det var... Dagens Bibelord! haha! Att det bara finns folk som sitter och ringer dit för att höra vilket dagens bibel-stycke är från nån präst som låter som han är lika gammal som jesus själv.. *skratt*

Som vanligt har folk för lite att göra..

xoxo


Morgonstund har guld i mun... eller?!

Jag är helt tom i huvudet idag.. funderar mest på vad man ska äta till lunch.. vankas pannkakor ikväll iallafall.. det är ju nånting att se fram emot.. gjorde smeten igår men pallade inte steka dom.. måste fixa kattsand också, min lille Mulle börjar protestera mot att där är för lite sand i lådan genom att lägga en lösbajs utanför på mattan.. så glad jag blev när jag kom upp på morgonen och kände den underbara doften.. mmmm.. *ulk* mår redan illa som det är på morgonen... jag hatar morgnar.. har alltid gjort.. när jag gick i skolan tvingade mamma mig att gå upp och äta frukost.. örk.. värsta som finns.. folk säger att det blir bättre med tiden att gå upp och att man vänjer sig.. jag har gått upp lika tidigt nu i typ 15 år.. jag är inte van än, hur lång tid ska det ta egentligen?? mitt morgonhumör ska vi inte snacka om.. det är egentligen inte så farligt innan jag gått hemifrån.. det är värre när jag kommer till jobb och måste prata med en massa människor (en massa = dom 5 som sitter på kontoret) 

Nu fick jag precis mms.. haha.. du o dina mms.. vet du hur hög min telefonräkning är för alla jävla mms jag måste skicka?! Ja, för naturligtvis måste jag ju kontra.. ikväll ska jag ta foto på min nya bästis kungen och skicka, lovar att lägga in det på bloggen sen också... kungen och jag! tihi =)

Nä, nu måste jag se till så att mina kära arbetskamrater får lunch..

Schyyysss  

Min alldeles egna ipod!

Nu har det kommit till en liten ipod här brevid, jag har laddat den med favvislåtarna för tillfället så lyssna och njut!
Jag lovar att uppdatera den emellanåt =)

Kyss


Do you remember?

Kläderna... frisyrerna.. 70-tals dunket.. man kan inte mer än älska!! Ibland kan man önska att man var ung då istället.. aahh.. *drömmermigtillbaka*



Blind pingvin

Alltså ärligt talat, fan vad jag skrattade när jag läste denna... hahaha





Dessa drömmar..

Inatt hade jag konstiga drömmar igen.. vaknade med hjärtklappning 2 gånger... varav en av gångerna satte jag mig upp och grät... varför?? jag kommer ihåg att den första drömmen handlade om hon i The Grudge.. jag tycker HON (det kommer i framtiden vara hennes benämning) är så jävla äcklig och en viss person skulle ju tjata om det hela kvällen igår så det var kanske inte så konstigt att drömmarna hann ifatt mig.. jag drömde att jag och Gun var instängda i mina föräldrars hus och kunde inte komma ut.. helt plötsligt började HON släppa ner sitt hår genom den öppna spisen, köksfläkten, och till slut var också poolen helt svart.. vi försökte komma undan och jag hade fått fatt i en häcksax som jag försökte klippa av håret med när det kröp upp på mina ben.. hela tiden hör man hennes ljud hon har för sig.. ni vet det äckliga.. sen vaknade jag..

Andra gången när jag satte mig upp i sängen drömde jag att jag var gravid i typ 7:e månaden.. och det var någon som stod och sparkade på min stora runda mage men jag kunde inte se vem det var för jag blödde från hela ansiktet och mina ögon var så uppsvällda att jag inte kunde öppna dom.. jag försökte skydda mig med armarna men fick precis som skärsår på underarmarna så fort jag drog upp dom över ansiktet.. drömmen slutade med att personen satte mig på en stol och bakband mina armar och kysste mig..

Sjuka drömmar eller?

Kyss


Du får inte..



Denna låten är så jävla bra just nu.. *dansartryckaremedMulle*

Och du får inte andas på min panna

Inte få mig falla mer

Om du inte sen kan stå för

All den oreda du ger

Och du får inte röra vid mitt hjärta

Som om allt var uppenbart

Men jag önskar inget hellre
än att du göra allting mot mig snart

Kyss


Kvällens träningspass

Jaha, välkommen till min nya alldeles nytillverkade blogg.. vet fortfarande inte hur man använder den men det kommer väl, jag gillar den iallafall bättre redan =)

Ikväll har jag kollat på film.. eller ja.. lite iallafall.. kass var den.. som vanligt när jag hyr film.. jag fattar inte hur jag alltid lyckas välja kassa filmer.. filmen var kass men sällskapet var bättre.. nog om det.. personen vill inte längre va med i bloggen så då får han stanna utanför =) bäst så.. puss på dig

Idag har jag iallafall varit i stallet hela dagen.. nästan iallafall.. har träningsvärk som fan sen igår då jag fick mocka en hel hage som var bajsfylld... mmm... skulle egentligen träffat tvillingmamman men har haft en jävla huvudvärk hela helgen.. fast ikväll släppte den lite iallafall.. tihi

nä, läggdags om jag överhuvudtaget ska komma upp imorron.. har ju fått ett helt träningspass ikväll.. phew

kyss eller xoxo som vi ska säga numera, eller hur? ;)

RSS 2.0