Tjuvjävel

Nämen om jag skulle ta och berätta vad jag har gjort idag. Jo. Jag gick upp ur sängen. Fick ett fint sms och tyckte att "Tja, detta kan nog bli en bra dag". Så fel man kan ha. Rullade upp persiennerna och bara: "Nääääääe, det har fan kommit en meter snö!" Jaja, Mulle vägrade gå ut när han såg snön och stannade kvar i sängen. Svinigt.

Jag kom ut till bilen och låste upp, öppnade dörren och tyckte att det var konstigt att sätet börjat gnistra sådär konstigt. På två sekunder hann jag fundera på om jag tappat nåt ur väskan till att förstå att den andra sidorutan var inslagen och det som gnistrade var glas som spridit sig i exakt hela bilen. Detta är fan inte sant. jag har bott granne med Rosengård i 4 (fyra) år utan att ens ha fått nåt snott ur trädgården och NU slår dom in rutan. Jag visste inte ens vad jag skulle göra. Vad gör man? Jo, man ringer till mamma. "Ring försäkringsbolaget". Jodå, så där satt jag i kö en halvtimme i en bil minus en ruta i full snöstorm. Kul.

Som tur är så har jag världens snällaste bilansvarig på jobbet så han tog bilen och dammsög bort allt glas. Och tejpade för rutan. Han upptäckte också att tjuven förmodligen missat vindrutan första gången han (för det kan knappast vara en hon) skulle försöka slå in den. Plåtskador på hela ramen ovanför rutan också. Men kul. Inte bara att byta rutan alltså utan måste även rikta en bula och lacka om hela dörren. Ball.

Vad detta kostade mig? 1800 jävla spänn i självrisk.

Vad dom tog? Fronten på stereon. Inte ens hela stereon utan bara den jävla fronten. Vad FAN ska man med bara fronten till?!

Så till tjuven: Nästa gång du ska göra inbrott i min bil, kan du inte bara ringa på min dörr och få 200 spänn istället. För den jävla fronten kan fan inte vara värd mer än så!

Hästapållar

Har precis varit ute i stallet och ridit i vad som kändes som en evighet. Blondie bara knäcker mig varje gång jag rider. Står och fnissar i ett hörn åt min hållning och att Gunde bara lullar runt med mig och gör som han själv vill.

Så helt plötsligt blev det bestämt att jag ska börja få ridlektioner. Jag. 29 år gammal. Ridlektioner.

Helt plötsligt bara kändes det som jag var 13 år gammal igen.

Water for elephants

Nu är det dags att dregla igen. Snart släpper Edward (han vill gärna kalla sig själv Robert också men jag förstår inte varför) sin nya film, Water for elephants. Filmen har premiär den 22 April och jag kommer naturligtvis springa först in i biosalongen och sätta mig. Ett annat + med filmen är ju att Christoph Waltz är med. Han bara älskar vi efter hans braiga insats i Inglorious Basterds.

Sååå, boka in den 22:a April i era kalendrar, då är det dregeldags!

Den som gapar efter mycket får oftast ett fett munsår i vänstra mungipan

Idag har jag fått min nya soffa som jag beställde för två månader sen. Jättefin mastodont-soffa från Living och jag bara älskar den redan. Mulle älskar den inte lika mycket. Han säger att den är för stor, han vet inte riktigt var han ska ligga, han vill ju helst ligga upp på sin kudde som i den gamla soffan, men här finns inte sånna kuddar. Han känner sig vilsen, rädd.. exposed..

Som här. Här ligger han nu. På divanen. Och han tycker att den är helt för bred, för mycket plats liksom.



Jag vet att bilderna är skitkassa, jag har ingen blixt på min webbkamera. (Men snart ska jag ut och köpa ny dator så då jäääävlar!)

En annan sak som jag fick igår var världens största och köttigaste munsår. Och det gör så jävla ont.



Helst av allt vill jag bara skära ut skiten med en slö kniv, det hade varit skönt. Men det hade blivit så jobbigt att försöka odla ny läpp liksom.

Kan nån jävel inte bara komma på ett botemedel mot munsår? Hur svårt kan det va liksom.

Grr.

Ballaste reklamen på länge

Jag och Gun såg den första gången när vi var i Sälen förra veckan och nu har jag suttit och garvat åt den hela helgen!

Konsumentaverketa!


Jaosådeee..

Om ni undrar vad jag gör så sitter jag i soffan och försöker förhala städningen. Och tvättningen. Och uppackningen av skidkläderna. Som måste ner i källaren. Skitjobbigt.
Jag har slut på bloggar att läsa, inga fler personer på facebook att stalka eller program på tv som jag "bara måste se".
För Let´s dance är inte ett sånt program. Det är verkligen bara svindåligt.
Och min kanal 5 funkar inte.

Och så fyller jag år på måndag. 29. Ångest.

Livet suger just nu.


Och så var det det där med heroinet..

Haha! Älskar Johan Glans, så jävla ball!

Skidsemester is de shiet

Då har vi kommit hem från vår minivecka i Sälen. Vi har haft roligt som bara den och åkt skidor och åkt lift och ätit och ätit och ätit. Jag har ätit mer än jag nånsin ätit förut. Jag brukar ju inte röra på mig eller va ute i friska luften mer än när jag sticker ut snudan och röker så min kropp fick ju en chock och var bara hungrig hela tiden. Guns pappa är typ en av dom roligaste personerna jag känner och jag har skrattat sjukt mycket åt honom och hans bravader. Vi tog en hel del foto så här kommer en liten bildserie:


Här har vi precis kommit fram och naturligtvis måste vi utnyttja tiden vi har till kvällsåk!


Guns pappa på gång. Innan vi andra ens hade hunnit få på oss understället så satt han beredd att ge sig ut i backen.


På toppen första kvällen, helt otrolig solnedgång och vi är taggade som fan!


Här sitter vi i liften på väg upp. Som ni ser så utnyttjar jag min buff, den var helt suverän att ha så att kinderna inte dog en långsam död av is-vindarna när solen inte var framme.


Gun var vår egen pistkarts-läsare hela veckan.


Här pausar vi och försöker fundera ut var vi ska äta lunch.


Vi var inne i huset bakom mig och tittade. Där var ungefär 1350 barn som skrek och sprang runt så vi backade långsamt ut därifrån igen. Aldrig mer Hundfjället. Aldrig. Mer.


Vi hittade ett ställe med urgod gulaschsoppa och åt där istället. Mums! Vi hittade även ett annat ställe som tog 99 kr för en spagetti och köttfärssås.. eller en tallrik pommes för 50 kronor. Jodå, dom vet hur dom ska ta betalt dom jävlarna.


Guns pappa låg ner nästan mer än han stod upp. Han lyckades dock aldrig trilla medans han åkte utför utan endast på plan mark när han stod stilla, eller....


...på plan mark i knappliften. Här har vi stått och väntat på honom en stund sen han lyckats snubbla på sina egna skidor och var tvungen att ligga kvar och skratta en stund innan han kunde ta sig upp. Sjukt roligt, jag har inte skrattat så mycket på länge!


Här äter vi lite igen..


...i solskenet. Livet var inte särskilt svårt här kan jag meddela.


Sen gick vi på afterski och lyssna på världens sämsta göteborgar-"band". En kille. En gitarr. Skitdålig.


Vi var sådär nöjda.


Men vi drack lite cider och var ganska nöjda ändå.


Så här kul tycker jag det är att åka skidor! Woohooo!


Här ser jag ganska nöjd ut också faktiskt.


Guns pappa ser ganska nöjd ut han också.


Gun tar en paus efter lunchen och njuter i solen.


Såååå... det var allt från oss denna gången. Vi har bestämt att nästa skidresa går utomlands, förhoppningsvis redan nästa år. Jag hade inte åkt sen 2001 och när man väl står i backen, har solen i ansiktet och bara lyssnar på tystanden så förstod jag hur mycket jag hade saknat det. Nu jävlar blir det skidsemester iallafall vartannat år, det har jag lovat mig själv!

Naturligtvis blir det även solsemester. Det är det livet går ut på. Att resa. Är det inte så?

RSS 2.0