Semester å sånt

Då var det snart dags för en veckas semester. Nästa vecka ligger jag raklång vid poolen om vädret tillåter. Och det ska det fanimig göra.. Yoda har också semester nästa vecka så vi ska spela Skip-Bo och sola och någon dag ska vi också låta barnen va med.

Om vädret INTE blir bra (vilket man nästan kan tippa på) så tar vi barnen och gör en "upplevelse-vecka". Vad innebär då detta undrar ni? Jodå, då kör vi alla roliga grejer på en vecka. Skånes Djurpark, Ystad zoo, Tivoli osv.. Ska det regna eller vara molnigt kan vi lika bra göra en massa grejer istället annars kommer jag bara sitta hemma och deppa ihop framför tvn...

Iallafall så har jag sålt min lägenhet! Jag fick ingen speciell vinst på den utan det blev ungefär vad jag gav för den när jag flyttade in för 5 år sen. Jag köpte ju den när det var som allra dyrast. Men jag var tvungen att ha nånstans att bo så det fick bli så. Och så var ju Mulle tvungen att ha nånstans att gå ut. Min älskade Mulle. Han har numera flyttat till Tvillingmammans nya boende och han trivs som fisken i vattnet. Han har fått en kompis och dom springer och luktar varandra i gumpen hela tiden så Tvillingmamman skickade ett sms att det förmodligen snart blev kattbröllop :) Min största förhoppning i livet är att det någongång ska komma ett vaccin mot kattallergi så att Kevin kan stå ut med honom och han kan flytta hem igen. Men det ser inte så ljust ut på den fronten tyvärr.

Fast ett djur ska vi faktiskt ha i vårt hus (när vi nu hittar det). En nymfparakit! Jag har ju alltid haft en sådan, ända sedan jag var liten fram till för bara några år sen när den sista dog. Dom är väldigt sällskapliga och kan bli fruktansvärt tama. Så en sån ska vi ha :) Kevin tycker att vi ska ha en hund också, men vi får väl se vad det blir med det. Jag är absolut inte nån hundmänniska och jag tänker inte vara tvingad att gå ut med nån hung när det spöregnar eller är 15 minusgrader. Vi får väl se vad det blir med det.

Annars så kan jag tipsa om en barnklädesrea som jag ska till imorgon och tänkte göra seriösa fynd!
Gå in på http://www.finabarnklader.se och kolla. Det är på någon adress nere i Limhamn! Skynda fynda!

Nu ska jag snart gå hem, wiiihooooo! Glöm inte att spana in mig på Instagram som jag uppdaterar oftare än bloggen!



När saker och ting går i stöpet...

Aaaaaaah... BESVIKELSEN just nu, den är hög.

Ända sedan i fredags har vi haft högsta budet på "vårt" fina hus. Vi har legat på mäklaren att vi ville skriva på köpekonttraktet redan i fredags men hon har förhalat det och inte kommit till skott. Men så idag hade vi bokat en tid, vi skulle dit nu direkt efter jobbet och skriva på och äntligen skulle det bli vårt.

Men, man ska ju aldrig ta ut någonting i förskott. Vid elva idag ringde hon och hade fått in ett bud som låg mycket högre än det vi hade lagt och jag bara kände hur luften gick ur mig och jag började naturligtvis skrika på henne som en jävla hagga. Men, det hjälper ju inte. Ingenting är klart förrän köpekontrakt är skrivet och säljaren bestämmer själv vem dom vill sälja till.

Jävla mög. Så det blir alltså ingenting. Med det nya budet så känns det som att priset är för högt och den totalrenovering som behövs göras är omfattande och kommer att kräva nästan en miljön för att det ska bli tip-topp.

Faaaaaan! Men jaja, det var väl inte meningen att vi skulle bo där eller nåt. Sjukt tråkigt men sant..

Annars så flyter det på bra. Min lägenhet kommer ut till försäljning till helgen och det ska bli skönt att bli av med den. Min älskade Mulle kommer att flytta ner till Tvillingmamman så fort hon får färdigt i sitt nya hem. Det blir väl förmodligen till helgen det också.

Sååå, det största problemet just nu är var fan jag ska göra av alla mina möbler när jag får sålt lägenheten. Kevins lägenhet är ju redan fylld till bredden så det kommer ju inte in mer där. Men det får väl bli att hyra ett förråd eller nåt så länge. Det kan ju inte kosta så jävla mycket.. hoppas jag.

Fortsättning följer... 


RSS 2.0