Utgång

Jahapp, då var ansiktet på och kläderna utvalda, nu bär det iväg.. dagens look:



Just nu känner jag bara för att ta av mig allting igen och krypa ner under filten i soffan... men det blir väl bättre förhoppningsvis.. trött som ett aaaaas...

Kyss på er

Främlingslegionen nästa?

Idag har jag varit på äventyr.. jag och Gun tog en tripp till Swedala Quality Outlet och jag spenderade som vanligt för mycket.. ajajaj.. inte bra... sen var vi ganska så sugna på chinabox och jag fick en nostalgitripp när jag tänkte på när jag åt det sist.. det var nämligen i ettan på gymnasiet när vi bestämde oss för att ta en tur till Köpenhamn och dra runt på gatorna.. drack Björnebrygd med en alkoholhalt på 10,5%, fy fan, har nog aldrig druckit äckligare öl.. och då åt vi iallafall chinabox nånstans längs ströget.. ojoj vilka tider det var.. *drömmermigtillbaka*



Sen skulle jag hämta mina föräldrar som som vanligt varit ute på upptåg, dom var och sköt luftgevär så jag snackade in mig där på ett hörn och fick prova lite..



Han som va lekledare sa att jag var en naturbegåvning som kunde skjuta mitt  prick utan att nånsin provat ens hålla i ett gevär innan... tja, kanske ska ta ett jobb som krypskytt istället? Främlingslegionen kanske behöver anställa? Får höra med min vän Jackie.... Arklöv då.. han kanske kan fixa in mig?

Så nu ligger jag och Mullimus på soffan och myser till det innan det är dags för avfärd mot Gun och förfest innan.. hmm.. kan det kanske bli Harys? =)



Så, det var dagens sagostund med bilder och allt, vi får se om det kommer ett inlägg inatt när jag kommer hem.. eller ja, inatt och inatt.. imorron bitti säger jag istället.. men denna lördagen ska inte dras ut till klockan 9 på morgonen som den förra.. jag pallar inte gå som en zombie en måndag-tisdag till =)

Hoppas ni har kul ikväll mina readers, det ska jag ha! Nu ska det dansas all night long!

Kyss på eeer


Hakuna Matata

Världen är sne idag i det johannska palatset.. det är lördag... klockan är 9... och jag är uppe, och tvättar! Eller ja.. jag ska tvätta rättare sagt, när min döva jävla granne kan bli klar i tvättstugan.. men ändå, jag är uppe och jag hade tänkt tvätta och jag har varit och handlat bullar redan.. hihi.. sinnes!

Var på Fagans igår med brudarna, skitgod plankstek var det... braa där! rekommenderas! helt okej priser också men servicen är väl inte den bästa.. men men.. maten var god iallfall.. Men eftersom man är gammal och sliten och inte orkar två dagar i rad så åkte jag därifrån vid tio.. somnade vid två fastän det inte alls va meningen.. som vanligt.. får nog ta och sova middag sen, men snart kommer min käre far och ska kolla på badrummet så jag får väl hålla mig vaken en stund till iallafall..

Hakuna Matata som någon brukar säga till mig =)

Nä, nu ska jag lägga mig o kolla ett avsnitt av Tusenbröder.. dregla till det lite, hihi... ZZZZZzzzz

Hittade denna, den passar ju bra =)


Kyss


Dinner wit da girlz

Ikväll blir det Fagans och dinner med girlsen, wiiiii... längtar redan!

Men först blir det lite seriös shopping, har fortfarande inte fått mitt jävla VISA-kort så har plockat ut ett helt gäng med pengar som ska brännas idag och imorron när det ska shoppas loss med Gun, tjoho!!


Jag har kämpat hårt för mitt green-card i shopping ska ni veta!

Avtrubbad?

Idag hörde jag det konstigaste på länge... Yoda hade varit på underklädesparty igår.. försäljerskan där hade berättat att hon har en kund.. som är en man.. (hon säljer bara damunderkläder) mannen är inte transa eller nåt liknande utan en helt "vanlig" man.. han har en ställning han tar på sig typ med nån form av bröst på.. och går då och köper underkläder hos denna försäljerskan eftersom hon säljer även jäättestora storlekar.. hur sjukt är inte det?

Fast ingenting förvånar mig när det gäller Malmö och dess omnejd längre, eller ja, det gäller ju egentligen hela världen förresten.. fick berättat för mig för ett tag sen om upploppen på Rosengård... att det inte alls var en massa utlänningar.. eller jo det var det ju, men att det var minst lika många svenska afa-anhängare.. gå in och läs denna artikeln på frianyheter för att få bekräftat min historia.. helt sjukt.. svensk kille, född med guldsked i mun, fått allt han pekade på när han växte upp säkert.. man kan ju undra vafan han ska på rosengård och göra och kasta sten på polisen? som sagt.. ingenting förvånar mig längre.. förmodligen va han väl uttråkad av sitt liv utan motgångar.. han hade kunnat få ett par av mina, då hade han (och jag) säkert mått bättre! Eller förresten, vad är livet utan motgångar? Då kanske det hade varit jag som stått i palestinasjal och converse-skor och kastat molotov-cocktails mot polisen.. nä, förresten.. jag gillar inte converse-skor så det lär inte hända ;)

Nånting som däremot förvånar mig är hur jag klarar att va uppe till 12 på nätterna numera utan att gå som en zombie dan efter.. förr var jag tvungen att sova kl 10 för att överhuvudtaget komma ur sängen när klockjäveln ringde.. nu är det inte så illa.. kanske åldern som tar ut sin rätt? bara en vecka kvar *ångestsomaldrigförr*

Natti natti

Kyss


Knullared

Igår invigdes den nya affären brevid allas vårt mecka Gekås se artikel från aftonbladet här. 

Snacka om att jag ska åka till Ullared oftare

Mode?

Vi handlar mat varje dag på samma ställe här i lilla Svedala (finns inte så mycket att välja på, när vi ätit McDonalds en månad i sträck så fick vi leta upp nåt annat) Iallafall kör vi förbi en låg/mellan/högstadieskola varje dag och häromveckan slog det oss... alltså, dagens mode bland skolelever.. hur fan funkar det? När vi körde förbi skolan en dag stod det 3 killar och rökte utanför (vidrigt bara det eftersom dom knappast kan ha varit äldre än 12) och alla tre hade varselbyxor på sig! Alltså nu menar jag inte rejv-liknande grejor utan riktiga arbetsbyxor i varsel (sånna som vägarbetare har, orangea och gula) helt sjukt vart dagens mode är på väg.. Idag när jag skulle handla lunch körde jag förbi samma skola igen och stannade vid övergångsstället.. då kommer det ett helt gäng med vanliga arbetsbyxor, ni vet sånna mörkblå som typ snickare har.. nån hade vita.. jag fattar inte detta.. både jag och dansbandskungen satt som fågelholkar och jag fick väl ur mig "Hur fan ser dom ut?"  Konstig tid vi lever i det här...
För ett tag sedan sprang ju alla skolungar runt med mjukisbyxor.. sånna där det är tryck med ens namn på.. jag fattar inte det heller, är det snyggt på nåt sätt? Den dära hobo-looken går lite till överdrift ibland..

Hittade en bild precis som bara är den äckligaste och konstigaste jag sett... jag lägger in den som miniatyr så ni är beredda när den kommer upp.. hahaha.. tänk och dra hem en sån en lördagkväll, iiiiiisch!! Men alltså, kan någon svara på varfan pungen sitter? Eller.. ja, jag får inte ihop det..



 Känns lite så halvnasty att skriva kyss nu men..

Hade en sak till i tankarna.. alltså.. min blogg är just det - MIN blogg.. den är egentligen endast till för mig själv, för mina känslor och för mina drömmar.. jag går aldrig ut med riktiga namn , jag använder alltid påhittade smeknamn så ingen ska känna sig uthängd eller utpekad.. och går man in här och läser så tar jag inte ansvar för om man känner sig påhoppad eller mobbad eller vad fan som helst, om du inte vill veta vad jag tycker, tänker eller känner - KOM INTE HIT! Jag kan ta kritik, om det är konstruktiv kritik.. men jag är trött på dessa eviga åsikter om bloggen, håll er UNDAN ELLER VÄCK istället!

Kyss

Nej, nej och åter nej..

Jag tänker inte varken ta åt mig eller överhuvudtaget kommentera kommentaren..

Ni kan leva i er drömvärld däruppe utan någon som helst insikt vad som händer utanför er småstad. Ni kan lämna oss andra utanför, vi som lever i den riktiga världen! Så, inga fler kommentarer, mail eller nåt annat vill jag ha. Jag vill ha lugn och ro, tack!

Tell me how you feel..



En sjukt bra låt från Massari som faktiskt gör jävligt bra låtar..

Maybe we can just lay low?

Tanx for de advice Mr Klister, vi får se hur detta går... allt går med lite vilja och vaselin, är det inte så? hihi

Kyss

Trakasserier.. på alla tänkbara sätt..

Jag har fått ett hot riktat mot mig idag.. av mina tekniker.. som tycker det är jätteroligt att terrorisera mig på morgonen när jag är en riktig "bitterfitta" (som jag även blivit kallad av vissa andra)..  förra gången jag blev utsatt för mina teknikers humor såg det ut såhär.... Jag kan ju säga att jag hittade aluminiumfolie på mitt kontor 2 månader efter detta..

Iallafall.. hotet som var riktat mig mig idag handlade om ni vet det man tömmer ut från ett hålslag, sånna vita små runda pappersbitar och hur det ska hamna överallt på mitt kontor... eftersom jag inte har nån dörr in till mitt rum så kan dom ju inte lägga det där ovanpå så att jag får det på mig när jag kommer på morgonen.. nä, det är deras största problem just nu.... hur jag ska få det över mig.. så där står vi nu.. jag bara väntar på dagen ska komma.. men dom är lite rädda ändå.. för dom vet vilka skitjobb som väntar om det blir allt för illa =)

Jag har funderat och jag tror att jag är sjuk i nån form.. jag tror jag har nåt som kanske hade kunnat heta flashback-feber.. ni vet sån man ser i filmer, när huvudrollsinnehavaren får flashbacks som bara håller på några sekunder.. sånna har jag.. och så illa som det är nu har det aldrig varit.. flashbacks från snuskiga grejer är det min hjärna visar mig nu.. och ja, ni förstår ju precis vad det är för snuskigheter jag menar.. jobbigt är det.. för jag vill inte minnas mer.. inte längre.. jag vill bara glömma.. men hur lätt är det egentligen? Innan brukade jag få flashbacks från roliga händelser förritiden.. med tjejerna och en massa fester och grejer.. men nu är det bara snuskigheter.. och det bara gör allt ännu svårare.. helvete.. varför vill min egen hjärna straffa mig för att jag haft jävligt bra sex? sick mind.. kan ju inte säga mer än så.. hur kan man bota denna febern? måste ju gå att få bort genom nån form av hypnos eller nåt? lobotomi kanske? annars är ju giljotinen nära till hands.. helvete, helvete, helvete.. *försökerviftabortsynerjagintevillse*

Just nu.. idag.. denna veckan... månaden.. varje timme och varje minut är det tungt som fan och jag vill bara lägga mig ner och sova bort hela vintern och vakna när sommaren kommer.. 

*suck* 



Är det inte en fin bild? Bubblor som så gärna vill komma upp till ytan men har fastnat i isen... så känner jag nu.. jag har fastnat i isen.. det är kallt så in i helvete och jag kan inte andas.. jag vill bara upp till ytan.. vill bara kunna andas igen..

Ljuset är tänt men det är ingen hemma, har ni hört den förr? Här är det nån hemma, men ljuset är släckt och det känns som jag bara famlar runt i mörkret därinne och letar febrilt efter ljusknappen som ska få mig att komma ovanför ytan och kunna andas igen.. jag är fast i nåt och jag behöver nån form av förändring.. försöker vara stark och inte röra en min, låta stenansiktet göra sitt och bara låta alla ord skölja över mig och inte fastna.. men dom fastnar och gör ont så in i helvete..  

Usch.. nogsnackat om sånt deprimerande skit! Blir ikea ikväll med med brudarna.. jag behöver nåt annat att tänka på bara..

Lägger in en bild på mig och mina andra två musketörer.. det var ett tag sen vi va ute nu tjejer men får se om Pivisen kan slita sig från barnkalaset på lördag *hoppas* 



Kyss

Ben, påkar, skänklar, legs...

I lördags fick jag höra att jag hade snygga spiror... alltid kul att höra =) I dessa tider när allt annat känns tungt och jobbigt är det bara att suga åt sig alla kommentarer som gör att man känner sig lite gladare =)

På riktigt?

Alltså, jag skrattar nästan så jag kissar på mig av detta klippet, men kan inte riktigt bestämma mig om det är på riktigt eller om det är en sketch..

Kul är det iallafall *asg*


Du har 15423 samtal före dig i kön..

Kul att ringa till Swedbank och ha plats nummer 92 i kön.... *suck*

Fi faaaaaan

Denna dagen är inte rolig.. kan knappt röra mig framåt, hade helst velat sväva övanför marken så jag sluppit röra mina ben.. dessutom är tröttheten överhängande.. ändå gick jag och la mig vid halv tio igår och somnade direkt.. i med pluggarna så diverse störande ljud hölls ute, så jag fick till och med en hel natts sömn vilket inte är särskilt vanligt när det gäller mig.. om det inte är en katt som vill kela så är det en jävla massa andra grejer som väcker mig.. sover jättelätt så det är inte ofta sömnen håller i sig en hel natt i sträck.. fast det är ju inte så konstigt att jag är trött idag egentligen.. 2 timmars sömn mellan lördag till söndag räcker inte när man ska fylla 27 om två veckor.. kroppen klarar inte det.. fast huvet vill inte inse att man inte är 16 längre.. nästa helg verkar inte bli lugnare.. fest är bokad hemma hos Gun.. wiiii så skoj det ska bli =) På fredag blir det middag på Paddys med renoveringsligan.. wiiihoooo =)

Jag fick ett ganska tänkvärt mail för ett par dagar sen:

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet. När du förstår orsaken, kommer du också att  förstå hur du skall  förhålla dig till denna person.  

När någon kommer in i ditt liv, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en svårighet, för att ge  dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt. 
  
De är därför du behöver dem. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på en till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar slut. Ibland dör de, andra gånger lämnar de dig. 

Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut. Det som är viktigt att förstå, är att ditt behov är mättat, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare. 

Några människor kommer in i ditt liv för en period, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!  
Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det. Det är äkta! Men bara för en period.  

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.   

Det sägs att kärleken är  blind, men vänskapen är klarsynt.

För mig som tror på ödet är denna texten helt enkelt livets sanning. Synd att man inte kan släppa iväg alla människor eller ta alla människor till sig som man skulle behöva, livet skulle nog bli mycket lättare då.. Men vem har sagt att livet ska vara lätt? Life is a bitch.. and I´m screwing with her..



 


Lägger in en låt som jag lyssnat på ett tag, sjukt bra är den..

Every now and then when i watch you... i wish that i could tell you that i want you..

Kyss

Rödstrumpa

Jag kom precis på att jag inte har några rena strumpor.. inte ens ett omatchande par.. hmm.. kan man gå i flipflops imorron? det ska väl iallafall bli plusgrader?

Trainungswerk

Jag har som sagt träningsvärk som inte är utav denna värld sen igår då det skulle röras muskler som inte är igång så ofta.. eller ja, det är ju inte många av mina muskler som är igång nånsin men när man väl hittar dom musklerna man aldrig visste man hade.. då är det illa... ajajajaj.. jag får träningsvärk av konstiga grejer såsom bowling (ena ballen och höften brukar råka illa ut då).. sex (sjukt ont på insidan av låren när man inte varit igång på ett tag) och då diverse renoveringsarbete.. när jag målat om min lägenhet efter jag flyttat hit kunde jag inte röra mina armar på en vecka.. ja, jag hör själv hur illa det låter.. ooohh.. måste börja röra på mig.. 

Här kommer ett par bilder från vårt träningspass:

         
Jag o Henke i full gång      Yoda matchar o passar     Blev snyggt till slut!

Jag måste ju lägga upp bilderna så folk inte tror att vi är några handfallna idioter som inte klarar av lite hederligt renoveringsarbete =)

Ryggläge resten av kvällen.. ja tack...

Kyss

Jag har varit på ställen som inte finns

Jag orkar inte återberätta gårdagens kväll men det var en riktigt roligt igår.. jag var på ställen som inte fanns.. träffade personer som jag inte trodde var verkliga.. (alltså, vi snackar tjej på 100 kg med en ceriserosa kjol som inte gick längre än till precis under ballen, ålaskinn var det också så man såg vareeeeeenda cellulit.. och babyrosa lackstövlar som gick ovanför knäna till det) fy fan säger jag bara.. men roligt hade vi.. mitt i allt bestämde sig mitt visa för att sluta fungera.. så det blev en billig kväll =) Blev sent som faaan och det var inte alls meningen eftersom jag skulle upp och lägga golv idag igen.. men alltid kul att träffa nya människor, go girlz!

Sjukligt ont i kroppen har jag också.. känns som jag blivit rövk*piip*ad på ett stengolv.. har jättelika blåmärken på knäna från gårdagens golvläggning, baksidan av låren ska vi inte snacka om bara.. och ryggen.. ajajaj min rygg.. blev ju inte bättre av att man skulle ut på dansgolvet igår heller... ZZZZzzzz..

Hoppas mina girls inte är arga på mig för att jag inte kom idag.. är hemskt ledsen men kroppen ville inte röra sig när jag väl skulle gå upp.. det gick inte bara..

Nu ser jag dubbelt så får nog nanna en stund..

Kyss

Serie i världsklass

Då va man hemma efter en kväll hos Norsken.. jag fick hela första säsongen av Merlin (ny serie på SVT) från min kära tekniker som livnär mig med nya och gamla filmer =) Så vi har haft ett Merlin maraton ikväll.. om ni inte har sett serien (bara första avsnittet har gått på tv) så mååste ni se den.. eller man måste ju gilla riddar-och magi serier/filmer men den var skitbra.. En riktig feelgood-serie, romantik, män som slåss i rustningar.. raarrrr.. hett... sen att överhuvudtaget kolla på film/tv med Yoda (fd. J, men hon har fått ett eget namn nu) är desto värre.. kommentarer som tex "Det fanns ju för fan inga negrer i England på den tiden!" och "Nä, det där kan inte stämma"  får en att bara vilja strypa henne långsamt men man får stå ut.. sådan mor sådan dotter =) Norsken var litta trumpen idag efter ha fått sina dagsböter han skulle betala.. onödigt norrmannen, lugna ner sig nu! Men han blev lite gladare efter Yoda fixat tacos... mums =)

Imorron (och förmodligen även söndag) blir till att lägga golv hos lillharpan.. helt laddad är jag inför detta! Girlsen ska fixa detta själv utan några jävla män involverade, trägen vinner!

Lägger in en låt jag fått på huvet nu för tillfället.. Hittar inte den med Mikael Wiehe och Björn Afzelius så ni får nöja er med en tolkning av den. Jag vet att Wiehe va en kommunistjävel men han har gjort ett par bra låtar iallafall..




Så kom i håg mej. Kom i håt att va mej nära. Och låt mej somna på din arm.
Och låt mej drömma. Låt mej drömma mina drömmar, och låt mej vakna i din famn.
Då flyger mitt hjärtas fågel. Då stiger den upp mot skyn.

Natti natti

Kyss

En bild till Gun!


I brist på annat att skriva om..

1. Hur gammal är du om fem år?
32. Fy fan.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Hmm.. Danbandskungen, Britt och ikväll blir det J

3. Hur lång är du?
175.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Kommer inte ihåg vad den sista hette, men innan det var det In Bruges, sjukt bra och skum film, helt i min smak!

5. Vem ringde du senast?
Yoda

6. Vem ringde dig senast?
Yoda

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Jasså, har du hittat på hyss?

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms. Pratar i telefon hela dagarna på jobb så det gör jag helst inte när jag kommer hem.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta. Men det gör inte att jag tror mer på tvåsamheten.

10. När såg du senast din mamma?
hmmm.. i söndags tror jag

11. Vilken ögonfärg har du?
Melerade

12. När vaknade du i dag?
Vaknade när klockjäveln ringde 7, som vanligt...

13. Vilken är din favoritjulsång?
Hmm... Hej Tomtegubbar.. säger jag då, mest för jag inte kommer på nån annan

14. Vilken är din favoritplats?
Min säng..

15. Vilken plats föredrar du minst?
Staden som hemsöker mig..

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Mycket kan hända på tio år precis som mycket inte kan hända.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Att min mamma inte skulle komma hem

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Robert Gustavsson-filmen, sjukt rolig är han!

19. Hur stor är din säng?
160x200.. tillräckligt för att Mulle ska ta två tredjedelar av sängen och jag får den hörnan som blir över.

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Laptop.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan på sommaren och helst med ullstrumpor på vintern eftersom det är kallt som fan i lägenheten

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Fyra

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett, Skåne is the shit

24. Vilka städer har du bott i?
Maaalmöööeee

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Skor och strumpor när det är kallt och barfota när det är varmt.

26. Är du social?
Hmm.. ganska? Hatar däremot tjejer i allmänhet.

27. Vilken är din favoritglass?
Choklad, once you go black, you never go back.

28. Vilken är din favoriträtt?
Allt med sås o potatis =)

29. Tycker du om kinamat?
Japp, skulle äta det igår, men inte så lätt när kinarestaurangen tydligen har stängt =/

30. Tycker du om kaffe?
Nä, usch, så gammal är jag inte än..

31. Vad dricker du till frukost?
Oboy

32. Sover du på någon särskild sida?
Rygg, always.

33. Kan du spela poker?
Säg ett kortspel/spel jag inte kan!

34. Tycker du om att mysa/kela?
Skeden en dålig söndag är det bästa som finns!

35. Vill du ha barn?
Är inte säker på det

36. Vilka andra språk än svenska har du läst?
Engelska och Tyska, jawohl!

37. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja

38. Föredrar du havet eller en bassäng?
Poolen rulez, finns bara en massa äckliga saker i havet, typ maneter och krabbor och blä..

39. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, skor, film o fest!

40. Äger du dyrbara smycken?
Ja

41. Vem är den roligaste människan du känner?
Min kusin, min bror och Tryckturken

42. Sover du med gosedjur?
Ja, ett levande

43. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Mina vänner gör något speciellt bara genom att skicka ett sms och fråga hur det är när man mår dåligt.. lav jo girls..


Maj GAWD!

Herregud.. det skulle komma en snickare och kolla på badrummet idag.. det hade jag helt glömt.. så när det ringde på dörren trodde jag det var nån helt annan *ifyouknowwhatimean* men nä, det var ju snickaren.. och oh maj gawd säger jag bara.. dom andra som varit här har ju varit män i "sin bästa ålder" om man kan kalla det så.. typ 55+... men nu fick man ju både hjärtflimmer och tunghäfta när han uppenbarade sig i dörren.. MM hade ju inte alls förberett mg på att han skulle va så het! Fick inte fram ett enda ord... jag krystade till slut ut ett "He.e..ej".. men sen var det ganska lugnt.. han babblade på som fan och jag är ju inte sen att hänga på om någon börjar snacka.. hahah.. när han skulle gå sa han att han skulle vidare till nästa jobb.. "Det blir ju en del sena kvällar" sa han.. "jaha, gör ni nattarbete också?" kontrade jag och då kunde han ju inte mer än att skratta.. hahah..

Helt plötsligt försvann helgens händelser från minnet och jag fick hopp om livet igen

Hoppas att han kommer med ett bra pris, då jäääävlar säger jag bara ;)

Kyss

Bonton om kärlek


Jag tar en livlina!

Jag satt och funderade på Mikael Persbrandt såhär en torsdagseftermiddag.. blev lite halvkåt sådär.. nä men, skämt åsido nu.. när man är i ett förhållande brukar man ju ha ett sk "frikort"... typ en person man får ha sex med fastän man är tillsammans med nån (mest för att man vet att det aldrig skulle inträffa, även om man ber till GUUUUD varje kväll att personen ska komma och ringa på dörren mitt i natten.. i bar överkropp.. helst ska det regna och åska så blir det extra hett.. usch, nu skenar fantasin iväg.. händerna på täcket!!) Oftast är det ju nån känd person.. jag har inte bara en person, jag har en lista.. som jag tänkte dela med mig av till er andra..

Joaquin Phoenix (utan tvivel, finns ingen annan som skulle kunna komma i närheten av hans förstaplats)

Mikael Persbrandt (han är nog utan tvivel den mest sexiga svenska skådespelaren, helt ohotad andraplats)

Ola Rapace (blev lite besviken där med dom anabola men behåller ändå en tredjeplats)

Brad Pitt (Ja, han håller fortfarande måttet)

Andreas Wilson (sjukt het)

Leonardo Dicaprio (jaaa, jag vet, men det är något sexigt pojkaktigt över honom..)

David Beckham (bara jag slipper höra hans röst.. sjukt osexig är den.. han får hålla käften helt enkelt)

James McAvoy (mmmm.. han är nog en giver...)

Jake Gyllenhaal (lite sådär fulsnygg.. men het som ett as)

Jag har en person som hänger halvvägs utanför listan men som ibland kan göra ett inhopp.. för ibland är han skithet och ibland är han inte lika het (som när han spelade typ belsenbergenfånge i The Machinist) och det är Christian Bale

Fjortisinlägg.. men sånna måste man också få ha ibland =)

Kyss

 


Ett bra komihåg..

Remember, for every guy you meet there is a girl in the past, tired of his shit.

Sjukt irriterande är vad det är!

Varit med J idag...kollat lite handboll... fått prata ut lite.. men lite räcker.. nu är det nog!

Har fått släppa loss bitchen within nu precis också.. shit.. jag vet inte om det är jag som utstrålar otrevlighet, eller om det är i mitt sätt att skriva men nånting är det.. Jag har bara försökt vara trevlig men nu är det nog, jag kan ta det till en viss gräns, men sen måste jag få lite respons tillbaka.. och nu var gränsen nådd.. men jag förstår.. det är inte lätt att spela ett spel där vinnaren redan är given.. för jag lovade ju.. vissa grejer.. som skulle hända.. och som hände.. och jag håller alltid vad jag lovar.. den är en viktig del av uppfostran.. att man ska hålla vad man lovar.. och kämpa för vad man vill ha.. var nog lite av båda i detta fallet..

Jag hatar också att förlora.. förlorade en jävla massa i Gin Rummie häromveckan.. jävla Pancho.. äckligt flin hade han på läpparna när han vann också.. vet ni vad som är det mest irriterande som finns? Att göra ett köp på ens tur i Gin Rummie och dra upp två dåliga kort från högen.. OOOHHH.. sjukt irriterande är det... vet ni vad som också är det näst mest irriterande som finns? att inte få diskutera Panchos skägg (eller avsaknad av skägg på vissa ställen om jag ska vara mer exakt) typ tänk att få diskutera det alltid.. dagarna i ända.. sjukt irriterande är det att gå miste om en sån sak ;)

Fy fan vad mina kläder luktar rök, ÖRK! Detta är precis varför jag inte röker inomhus!

Natti natti!

Kyss

Hemligheter?

Jag gillar inte folk som har en massa hemligheter, alltså folk som står nära mig menar jag då.. om man inte får veta en hemlighet känns det precis som om personen i fråga inte litar på en och då i förlängningen känner jag mig som en person som inte går att lita på.. Hemligheter som är viktiga kommer jag aldrig berätta vidare men sånna grejer som vem som hånglat med vem en dållig lördag räknar jag inte som världens hemlighet.. för att man måste ju få skvallra också.. och vi tjejer älskar ju att skvallra.. skvallra om smågrejer är ju det bästa som finns.. typ som då vem som hånglat eller legat med vem och vem som är bra i sängen, vem som ringer på vems dörr mitt i natten.. och hmm.. vem som varit otrogen med vem.. ja ni fattar, jag kan ju fortsätta hur långt som helst.. fast det är bara kul att skvallra om andra, när man får reda på att skvallret handlar om en själv blir det inte lika kul.. och samma sak när man har berättat vissa saker för någon man litar på och sen får reda på att det gått vidare till olämpliga öron är inte heller lika kul.. men sånt är livet, det är därför jag inte har några hemligheter, allting kommer ändå fram på ett eller annat sätt.. så är det, har själv varit med om det ett par gånger.. helt sjukt..

Det är en person som tror sig veta hemligheter som inte jag vet.. men det är inte speciellt troligt.. eftersom personen inte vågar berätta vad det handlar om är det ändå antingen skitsnack eller skitsamma.. det jag inte vet har jag inte ont av, var det inte så? Förutom om det skulle vara nåt smittsamt.. då skulle jag kanske få ont av det i längden..
 
Lägger in Sarah Dawn Finers nya låt som Gun tyckte var ganska passande.. 




Does she know you, like I know you?

Kyss

Armiiiiin.... *dansanattenlång*


TryckTurken får sina 15 minuter i rampljuset =)

 
Foto: Gabriela Schulz

2009-01-18 21:15 KULLADAL
Närmare 300 hushåll i ett kvarter i Kulladal i Malmö är utan fast telefoni sedan lördagen. Detta på grund av ett banalt inbrott i en tobaksbutik.

Inbrottstjuvar som tog sig in i Kulladals Tobak vid Per Albin Hanssons väg på lördagsmorgonen inledde med att kapa alla telekablar i ett angränsande teleskåp.


Har förstört - Inbrottet gav gärningsmännen cigaretter för 10 000 kronor, men oj vad de har förstört för en massa människor häromkring, säger Christer Larsson, butiksägare.


En härva På söndagseftermiddagen var innanmätet i teleskåpet fortfarande en härva av löst hängande kablar. Under större delen av dagen hade Telias inhyrda entreprenör Relacom låtit fyra man arbeta med omkopplingar och skarvningar, men mycket återstod på söndagskvällen.


Under veckan Enligt kabelreparatören Ilker Temocin på platsen kan skåpet inte vara helt återställt förrän vid någon dag under veckan. Några abonnenter kan kanske ändå ha fått linjen tillbaka redan på måndagen.


Klumpigt Sällsynt dumt och klumpigt, lyder kommentarerna om inbrottet. Tjuvarnas avsikt torde ha varit att säkra avstängning av larm inne i tobaksbutiken. Men butikslarmet var inte kopplat till telefonledning och gick i gång och tillkallade vaktbolagsfolk.


Borde ha bytt - Tjuvarna tog sig ganska lätt genom min dörr, men kom inte över mer än cigaretter för 10 000 kronor. Fastighetsägaren borde ha bytt ut min dörr efter ett tidigare inbrottsförsök för två månader sedan, säger Christer Larsson.
Trygghetslarm
Ilker Temocin tänker på människor med trygghetslarm kopplad till den fasta telefonin. Han hoppas att de inte lider nöd. Kvarterets bredbandsinnehavare med ADSL är utan bredband.


Har kapat Tjuvarna har haft redskap med sig med vilka de har kapat samtliga grova kablar inne i skåpet och rivit ut centralerna. Reparationen tros kosta kring 250 000 kronor.
Ingemar Björk som är jourhavande driftschef på TeliaSoneras nätbolag Skanova, sade senare på söndagskvällen att alla abonnenter bör kunna ha återfått fast telefoni senast under måndagskvällen.

Saxat från skanskan.se

Grattis TT till dina 15 minuter i rampljuset =)


Osmakligt

Detta är fan sjukt.. jag ska bara meddela vad jag lyssnar på nu... Jonny vad gör du... med Kal P Dal... den låten har inte spelats på P4 så länge jag har jobbat här... i snart ETT HELT ÅR... men nu.. idag ska den komma.. naturligtvis.. varför inte?

För HELVETE


Läker verkligen tiden alla sår?

Idag är det Abba-special på Skånemästaren på P4.. hmm.. dom har inte gjort reklam för vad det är för ämne i kvällens Karlavagnen men ska lyssna om det kommer.. eftersom Britt (som sitter i samma rum som jag på jobb) tycker att P4 är den bästa kanalen ever made så har vi kompromissat att om hon får lyssna på den dagarna i ändå så sköter hon också disken.. och det är ett jävla bra deal om man heter Karoline och det värsta man vet är att diska..

Snart är det februari, och jag blir 27... år... gammal... 26-strecket var inte så hemskt.. 27 är värre... och ännu värre blir det när det ska passeras 28... *ryser*

Ska ut till gudbarnen ikväll och mysa, prata.. försöka få rätsida på mitt huvud.. känns som någon sågat av skalpen, tagit en slev och rört runt lite i sörjan och sedan satt tillbaka den igen och sytt lite sådär på måfå.. en illa utförd form av lobotomi kanske.. kroppen är i uppror.. men kan inte göra nåt åt det.. bara att rida ut, tiden läker alla sår eller hur var det nu? synd att det ska ta sån jävla tid bara.. ska nog träffa J imorron och prata.. prata... prata..

hahah, nu har nån googlat sig hit igen.. genom att söka på ordet "analplugg"  som jag alltså babblar om i detta inlägget. *asg*

Kallt, jävligt, grått och blåsigt, kan det bli värre?

kyss


Amen Karoline..

Det är en sak som min mamma säger när hon är riktigt besviken på mig.. typ när hon fick reda på att jag rökte, eller när jag berättade att jag krockat mitt ex mammas bil... ja, typ vid sånna tillfällen.. då spänner hon ögonen i mig och det enda hon säger är "Amen Karoline.." sen går hon därifrån.. det är nog typ det värsta hon kan göra.. hon diskuterar inte ens det utan bara får en att få så sjukt dåligt samvete..

I vilket fall trodde jag bara det var hon som kunde få mig att må dåligt över dom två orden..

Idag när dansbandskungen och jag skulle köra och handla lunch berättade jag hela historien om vad som hänt i helgen för honom eftersom han märkte på mig att allt inte stod rätt till.. Då kom dom två orden igen... tillsammans med ett par andra som gjorde ännu mer ont att höra.. men som visserligen stämmer mitt i prick..

"Amen Karoline, han har bara utnyttjat dig hela tiden, förstår du inte det?"

visst förstår jag det..  

Oooooh.. gud, fick precis ett anbud på hur mycket det skulle kosta att göra vid mitt badrum... phew, tappade nästan luften för fan.. 120 000! Never säger jag bara!

Kyss


Hoffa is da man



Vill bara visa vad jag dreglar över för tillfället... bilden klär numera mitt skrivbord på datorn.. ooohh, när som helst, var som helst bejbi.. grrrr...

Hallonsaft.. Livet bjuder på motgångar och jag vill helst bara ligga i fosterställning en vecka.. eller fem..

Nu lägger jag upp länken till vad vi håller på med på helgerna, alla bilder hittar du här!

Kyss

Som grädden på moset..

Ja, sovmorgon skulle det bli ja.. vaknade halv tio och det är totalt omöjligt att somna om..

Ovanpå allt detta har jag fått svamp.. där nere.. inget farligt men det kliar nåt så gud in i helvete.. nu måste jag till apoteket också.. då måste jag gå utanför dörren.. vilket betyder att jag måste klä på mig och göra vid håret.. det kommer inte på fråga.. inte idag.. jag orkar inte.. det får bli imorron.. det är ju trots allt söndag och imorron är det till att börja jobba igen..

sitter och läser lite ur min gamla blogg..det här och det här inlägget skrev jag efter i somras när jag blev riktigt sårad.. usch vad dåligt jag mådde då.. helt i onödan kan jag ju säga såhär ett halvår senare men man kunde ju inte veta då hur det skulle bli.. i vissa fall vill jag bara ha en spåkula.. inte missbruka den utan bara ta fram den vid stora vägval i livet så man kan få lite guidening vilket ben man ska stå på..

En miljon tankar i huvet.. kan man såga av det?

Kyss

Skor strl 46?

Anledningen till att jag inte vill släppa någon in på livet är att jag förstör tydligen allt.. allt som kommer i min väg blir bara skit och ruiner.. det är nog inte meningen att jag ska få vara lycklig och få älska.. jag har förstått det.. det är väl tydligen inte min lott i livet.. förmodligen har jag dragit på mig alldeles för mycket dålig karma genom åren.. varit otrogen, ljugit, betett mig som ett svin.. så nu får jag dubbelt tillbaka, precis när det känns som allting ska lösa sig kommer det ännu ett bakslag.. sitter hemma i soffan nu och vill egentligen bara gråta floder, hejdlöst tjejtjuta såhär sista dagen på det som känns som den eviga röda veckan.. men det går inte, jag får inte ut en enda tår, inte ens en halv snyftning vill tränga sig igenom stenansiktet.. tycker inte ens synd om mig själv, och det brukar jag ändå göra när saker går åt helvete... just nu känner jag mig verkligen som en känslokall bitch och har tydligen tryckt ner alla mina känslor  så låååångt ner i skorna det bara går.. det är bra.. stanna där.. kom inte fram förrän jag lyckas träffa en kille som inte är ett svin.. och det lär ju ta ganska lång tid.. jag lyckas ju leta upp dom, en efter en..

Jag vet inte vad jag ska skriva mer, jag är känslomässigt uttömd just nu.. har haft en helvetesdag och jag hoppas att morgondagen bjuder på bättre stunder.. handboll tex.. i Oxie.. efter en lång sovmorgon.. kanske kan sova fram till nästa sommar.. gå i ide och slippa allt skit, bara få ligga vid poolen och ta det lugnt..

Har funderat länge men bestämt mig för att inte lägga ut historien om J på bloggen, denna gången ska jag skona alla från mitt sjuka jävla liv.. from idag är allting nollställt och vad som händer framöver blir en ny utmaning.. och vi gillar utmaningar, är det inte så?

Lägger in en bild från stallet och den mysiga solnedgången idag..




I went to a party once, and there was a palm reader there and when she looked at my hand, she just froze. And I said to her "I know. My lifeline is broken. I know I won´t live past thirty."  Edie Sedgwick

Jag har nog inte suddat och skrivit om så mycket någongång som jag gjort i detta inlägget.. jag tror jag suttit med det en hel timme.. *suck*

Dinner and a moooovie

Hemma efter en skön kväll med lillharpan.. blev indiskt och currypasta med kyckling för min del.. muuums! Sen blev det att bara slänga sig på soffan framför en bra film.. Edit Piafs liv blev det ikväll, La vie en rose tror jag den hette... lite seg men bra faktiskt.. tragiskt liv å andra sidan.. men så blir väl livet i rampljuset till slut.. folk som kräver mer och mer av en tills man inte pallar mer, kroppen inte pallar mer.. droger och sprit i mängder under en hel livstid.. då är det inte så konstigt att bodyn ger upp när man är 50.. tragiskt..

Imorron blir det att kolla lite golv och sen ut till stallet.. lördagskvällen bjuder på fest förmodligen om jag är i form tills dess.. känner mig konstig och jobbigt känslig.. menshelvetet är slut imorron, äntligen... orkar inte med alla konstiga känslor i min kropp en dag till.. ooooohhhh, BOOOOORT! FÖÖÖRSVINN!

Sitter och sjunger med till whittan... sån här musik kan jag lyssna på dagarna i ända under denna jävla veckan..




I can´t run from myself, there´s nowhere to hide..

Kyss

Old times...

Det som ofta spelades högt på festerna förr var Eddie Meduza, Onkel Kånkel och Björn Rosenström.. haha, hade glömt hur sjukt balla låttexter dom har.. 

Kan man säga att man har barnasinnet kvar?

 

 


Ut med det gamla, in med det nya

Ny filt fick jag idag som en lite försenad julklapp, alla som har legat under den filten jag har i soffan vet att det är hög tid för en ny =) Min gamla är jättemysig och en av sakerna i bodelningen.. jag älskar min filt, den är zebrarandig, och gammal och noppig, egentligen ett överkast till en dubbelsäng så den är stor, man får lätt plats med en dubbelsked under den ;) Men också jag inser att det är dags för nåt nytt, den är uttjänt, men jag kommer sakna den.. tänker inte kasta den riktigt än, den får åka ner i källaren och kanske komma till användning i uterummet när jag gör om där till våren.. tänkte köpa ny soffa och ställa ut den gamla där.. göra det lite mer mysigt.. men anyways, jag gillar den nya filten.. tack så mycket hjärtat =)

Har blivit "bjuden" på fiskpinnar med mos idag.. eller bjuden och bjuden.. jag fick handla och laga maten själv, men det är okej, så länge det inte är svårare maträtter än så.. jag kan ju faktiskt till och med lyckas med att göra riktig potatismos, det ni!

Som sagt hjärtat, det är dags... ut med det gamla...

Imorron blir det indisk dinner and a mooooovie, då ska jag och den galna katten (inte mulle då) mysa till det riktigt ordentligt.. myyyyyys =)

Kyss, mys o hångel!


På tal om Adolf Hitler


Hello, my name is Idi... IdiAmin Karlsson

Sitter och läser lite bloggar... Bland annat det här som Åsa skriver om.. vad fan tänker folk på? Iochförsig är det amerikaner som håller på.. brukar vara dom och Engelskmän som är värst med alla jävla idiot-fasoner.. Men detta är sjukt hur man kan göra så mot ett barn.. som man då ska påstås älska..okej att man gör en massa idiotiska grejer mot sig själv, folk får göra vad fan dom vill.. men detta är en unge som kommer helt oskyldig till världen och genom ett namn kommer att bli hatad, mobbad och utstött.. dom borde inte få ha barn.. det har dom inte heller längre eftersom socialen hämtat alla tre ungarna.. men kolla på föräldrarna, dom ser ut som mongoloider båda två.. och då menar jag inte att klanka ner på mongoloider men ärligt.. dom liknar faktiskt sånna.. förmodligen är det något större fel på båda två, saknar vitala delar av hjärnan, borde blivit kastrerade när man upptäckt att dom börjat fatta tycke för varandra.. för att göra världen och resten av människosläktet en tjänst att slippa framtida arvsanlag från dessa efterblivna jävlar..

Det som står sist i artikeln är också helt otroligt.. "Förra året omplacerades en 9-årig flicka på Nya Zeeland. Flickan hade döpts till Talula Does The Hula From Hawaii."

Tur man har nåt så där normala föräldrar..

Och för övrigt bara avgudar jag Carolina Gynning

Kyss

Dagens Tiffany



Skönhet kommer inneifrån och det är inte innefrån den lokalen! *asg*

Finally

Äntlligen ringde hon tillbaka... *phew* Hade varit hos grannen bara =)

Helt ensam därute på vischan... blir ju litta orolig..

Kyss


The biatch within

En sak som är det mest irriterande som finns är när folk stänger av sin mobil, eller har sin mobil igång och inte svarar.. i detta samhället måste man ha mobilen på, svara i den eller dö.. försvinna från jordens yta.. vafan har man annars en mobil för?? i annat fall måste det helt enkelt ha hänt något.. har varit i stallet hos gunnieman idag och på vägen hem så tänkte jag köra hemom min kära vän och ta en cigg, som vi gör med jämna mellanrum.. snacka lite skit och bara glo på tv eller nåt.. då är den jävla mobilen avstängd.. jag tänkte att äh.. personen har precis fått ny mobil och kanske inte får rätt på den.. jag kör dit och kollar om personen är hemma.. bilen står utanför, tänt i hela lägenheten och tvn är på.. jag ringer på... inget svar.. nähä.. mobilen fortfarande av.. börjar man bli orolig att nåt hänt då kanske? om man nu inte känner för att träffa nån kan man iallafall ha på mobilen och skicka ett sms att man inte pallar.. irriterande!!.. kände inte alls för att åka hem till en tom och kall lägenhet men fick ju göra det ändå...

Nu ligger jag och Mulle och myser till det i soffan.. tråkigt.. 

(alltså, när jag läser detta såhär i efterhand så kanske det låter konstigt att jag bara åker hem till folk sådär, men sån e jag, jag dyker upp när man minst anar det.. skickar alltid ett sms innan ((förutom till Gun eftersom hon har svängdörrar för mig =)) men oväntade besök är dom bästa, eller?)

Kyss 

Funk to Funkerman

Ännu en trevlig kväll är till ända.. blev god chili con carne, kan ju inte misslyckas när det bara är att blanda mixen, köttfärs och vatten =) eller, vid närmre eftertanke så jo.. jag kan visst misslyckas med sånt.. men idag gjorde jag inte iallafall, man får ju lägga manken till när det är fler än jag som ska äta =)

Har varit och gjort naglarna idag, snackat lite skit med min nagelbyggare, alltid lika trevligt.. sedan upptäckte jag att vi fått en ny budbilskille.. inte lika het som den förra men han har potential faktiskt.. hmmm.. får nog beställa lite mer tror jag bestämt ;) Annars har dagen förflutit najs.. gick faktiskt upp när klockan ringde 7 idag, inte ofta det händer.. börjar känna mig piggare.. kanske för jag börjat äta vitaminer ganska så regelbundet? maybe baybe.. eller så är det för att jag börjat få med mig polisen ut och powerwalka ett par gånger i veckan? kan va att kroppen är i chock efter att ha börjat röra sig igen.. unbelivable vad jag är otränad..

Vad jag lyssnar på idag? Såååå jävla härlig denna låten så det är sjukligt..



I want you behind my bedroom doors... 

Menshelvete.. känslorna svallar som aldrig förr... sorry bejb, lyssna inte på mitt shitschnack..

Kyss, mys o hångel


Tjockklubben

Idag när jag stod på Preem och skulle handla stod det en jättetjock tjej framför mig i kön.. då börjar min telefon ringa...
Och eeeeveryone knows vad jag har för signal...



Lite pinsamt bara... fick inte upp telefonen heller som låg längst ner i väskan... och ja.. jag har den på norska, den är så mycket bättre i den versionen =) 
Men man är ju trots allt ordförande i tjockklubben... trots att en av medlemmarna idag hotade med att lämna klubben och börja träna.. jag sa att jag som ordförande inte kunde tolerera detta..



Nu ska jag göra chili con carne, ojoj, ja köket blir chockat av att användas men nån gång måste man ju! =)

Kyss!



Jaha, då var denna dagen förstörd..

Jag förstår inte... varför? Fan vad besviken jag blev nu.. trodde inte detta om dig -------->länk<

Dagen är förstörd... hur ska jag överleva.. trodde du var en reko kille.. men icke sa nicke..

Fast egentligen.. varför blev du helt plötsligt hetare nu?

Jag tror det är den moderliga känslan i kroppen som gör det.. blir liksom "kom ska mamma hjälpa så blir det bättre".. sick mind...

Mums

Lite roligt..

HUNDENS DAGBOK:

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!


KATTENS DAGBOK:

783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.
Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck.
Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'.
Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar.
Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...


Dagens Tiffany



Herregud! Ta det lugnt!! *asg*

Fram för barnfri dag på ikea!

Konstigt det är egentligen.. jag har glömt min mobil på jobb och det känns jättekonstigt.. alltså snacka om beroende.. bara för att jag hade så bråttom från jobb... grrrr.. det har jag ju ioförsig alltid men ändå... ooooeee... alltså jag kan inte ens förklara känslan hur det känns att den inte är här brevid mig nu.. sjukt jobbigt är det iallafall... ungefär lika jobbigt som när internet ligger nere här hemma, då är det också riktig kris.. då klättrar jag på väggarna.. bokstavligt talat.. eftersom jag då måste hålla på och inreda och pilla med lägenheten,, göra sånt som jag inte gör annars... på tal om att inreda var jag och J på Ikea igår.. vi och ungefär hälften av skånes befolkning.. sjukt mycket folk.. men jag fick fatt i tre tavellister som jag tänkte ha i vardagsrummet.. tänte jag skulle klä om min stora tavla med nåt annat fint tyg.. nu ska jag bara tvinga hit broren för att borra upp tavellisterna.. och det är inte världens lättaste ska ni veta.. tjöööööötkärring får man va.. skittrist men det är det enda som hjälper.. hittade en köttutbankare som J tyckte att jag behövde.. blev även en glasskål som jag gjorde ett lite fint orkidéarrangemang i (snodde idén från tvillingmamman eftersom hon är så sjukt duktig på att komma på snygga inredningsdetaljer!)

Och för att dra upp det redan uttjatade ämnet ungar igen.. igår när jag och J gick i vår egen lilla värld på Ikea så står där en snorunge med ett sånt glas med ljus i och bara släpper i golvet! Pappan kommer fram och säger "Nä, men kära lilla Amanda, vad händer? Så får man inte göra vännen lilla" Ungen börjar stortjuta när hon inte får slänga fler glas i marken.. För helvete! Jävla snorungar, eller det är egentligen inte barnens fel, det är dom mesiga jävla föräldrarna, oh! så arg jag blir (kom ihåg att jag har PMS och kan stirra upp mig för det mesta) jag och J bara stod och gapade och glodde när pappan mjäkade runt med ungjäveln... och dessutom.. vafan ska alla dra med sina ungar för till ikea, lämna dom i lekhallen utanför och skona oss andra människor! Vi kom överens om att en barnfri dag i veckan på ikea hade gynnat dom! Jag hade lätt åkt dit då istället!

Och...... där kände jag att jag förlorade alla läsare som har barn =)

Lugna ner dig nu missy..

Kyss

Kewlt =)

Vill ni se nåt häftigt?

Prova högerklicka på någon av mina bilder!

Stackare..


Let me think about it.. näääe tack!

Då var det söndag och snart dags att gå och jobba igen.. naajs.. gårdagen blev lugn med lite Wii och Gin Rummie hemma hos J... kul ul cykelhjul... Js bror, Pancho, berättade ännu en sjuk fyllehistoria... har blivit många sådana på sistonde... och denna var nästintill värre än Syrrans.. denna kan jag faktiskt dra upp i bloggen då den inte handlar om någon vi känner =) 

Pancho, hans tjejkompis och hans killkompis hade festat och hamnade hemma hos tjejens moster, där hon bodde för tillfället. Detta var tjejens 18-års dag och hon hade fått en analplugg av sina kära vänner i födelsedagspresent... (varför fick inte jag det?! ;) Killarna och tjejen lägger sig i hennes säng och snackar lite skit och då åker ju analpluggen naturligtvis fram. Killkompisen var på tjejen som fan att hon skulle prova den, men som vilken smart tjej som helst (även hur toppad man än är) sa hon nej nej och åter nej. När han tjatat tillräckligt länge säger hon "Men gör du det istället då!". Killen funderar ett tag och säger "Ja, okej, men detta får ni absolut inte berätta för någon då, och fram med glidmedlet! Och Pancho, du får fan inte röra nånting" (måste påpeka hur toppade alla var igen) 
Pancho och tjejen lovade naturligtvis dyrt och heligt att aldrig säga nånting. Tjejen fick då i uppdrag att smörja på och trycka in den och tog ett fast grepp och tryckte allt vad hon kunde. Plopp sa det och sen var den inne, killen skrek som fan och det kan man ju förstå. Ut från den här pluggen hänger då diverse sladdar så man kan pumpa upp och släppa ut luften med. När killen låg och skrek i högan sky fick Pancho tag i pumpen och började pumpa på allt vad han orkade. *asg* Ni kan ju tänka er hur ont det gör! Killen började gallskrika och kutade in på dass med analpluggen i ändan och alla sladdarna hängande efter sig. Fortsatte skrika inne på dass då han inte hittade sladden där man blåser ut luften.. hahaha kan ni tänka er paniken!!? 
Till slut får han iallafall ut den och hänger den i badrummet. Innan på kvällen hade killarna badat i nån pool som fanns där och hängt kalsingarna på tork inne i badrummet. Summan av kardemumman blir att när mostern kommer upp på morgonen hittar hon två par kalsonger och en analplugg på sitt tvättställ. 

Killen kallas numera Cableguy.

Detta är en av dom sjukaste historierna jag har hört.. hahahah.. fy fan vad jag garvade när Pancho berättade! 

Natti natti, mys och hångel önskar jag er allihopa, det har jag fått denna helgen iallafall =)

Kyysss

Vem bestämmer vad som är osmakligt att publicera?


Räven raskar över isen

Blev en trevlig kväll igår, jag, Y och J drog till Fagans och satt och snackade skit. Lillharpan med mor och pojkvän och syster kom och joinade oss en stund, trevligt, trevligt.. Fick utskällning av min bror för att jag skriver "en massa skit" i bloggen.. haha.. tydligen nån som skvallrar.. fyyyyy...=)

Usch, nu börjar detta känslomässiga helvetet igen som pågår i min kropp en gång i månaden.. ooohhh..  det borde finnas piller mot känslor i samband med mens.. hoppas ju att det ska gå över med åren men det verkar ju inte så.. faan.. Kollar på filmen Försoning.. så fin, så fin.. så hemskt.. kan nästan bara sitta och gråta rakt upp och ner nu.. och jag är ingen särskild känslomänniska.. eller jag visar det inte ofta iallafall.. Js mamma tycker att jag är mystisk.. fast hon känt mig hela mitt liv.. tycker att det ser ut som jag har en konstant räv bakom örat.. och det har jag väl.. kanske.. hihi.. usch.. ja, det är fler som tycker så.. att jag har en baktanke med allt jag gör.. och i vissa fall så ja.. men i de flesta fall så nä.. ooooohh.. känns som jag bara vill sitta i uterummet och röka mig igenom kvällen och morgondagen.. men imorron kväll vill jag ju inte missa för allt i världen.. ska bli mysigt =) 

jag vill göra nåt ikväll, men jag vet inte vad.. känner mig nerslagen för att jag inte kan bestämma mig.. helvetes skit.. förfest? utgång? bio? stanna hemma och äta ben & jerrys naken i soffan? sex? nä.. jag är inte sugen på nåt, eller rättare sagt, jag är sugen på allt men kan inte välja.. PMS kallas det med ett annat ord.. mööööeeeeeg.... 

  


Jag har inga gränser i mitt hjärtas land...  

Äntligen.. imorron..

Femme Fatale

Kyss 

Smällfet

Igår stannade jag hemma, av olika anledningar.. så att jag fick iallafall tvättat, städat och dammsugat... tog det lugnt och åkte med mamsen för att kolla på lägenhet till min Farfar som behöver nytt boställe.. det är ganska konstigt.. folk klagar på att det inte finns några lägenheter att få... dom letar inte ordentligt.. det tog min mor 2 dagar att hitta en tvåa på Slottstaden, skitstor balkong, nyrenoverat kök... fan, om inte jag hade haft min pärla så skulle jag lätt kunna bo där! Så till er som bölar om att ni inte hittar nån lägenhet, skyll er själva, det går att hitta om man verkligen vill!

Det är konstigt hur folk hittar in till ens blogg ibland... idag var det nån som googlade sig hit genom att söka på "smällfet tjej" hahahah... (som jag babblar om i detta inlägget) hjärnan spinner då vidare på varför man vill söka på frasen "smällfet tjej"... örk... jag ser en sån 250 kilos klump framför mig ligga och streta med alla bilringar framför kameran, med trosor stora som dom Jack Black visar upp i Min stora kärlek..



På tal om vikt så vägde jag mig igår hemma hos mor (vägrar köpa egen våg, då kommer jag bara stå där i tid och otid) resultat: -2 kg... vilket innebär att jag väger 57 kg... Vilket i sin tur innebär att jag har ett BMI på 18,6.. gränsen för undervikt går vid 18,5.. hmm.. jag skulle behöva en feeder.. är det nån som kan hitta en sån kille till mig? 

 Ikväll blir det bara att gå ut o sätta oss på möllan och snacka skit för att fira att J är klar med sin uppsats.. wiii..

see jo

Dagens Tiffany

 

Vilken sån grupp tillhör ni? E ni nöördar? *asg*

Ångest

Nu är det dags att berätta en del av mitt liv... en liten..

Folk pratar om ångest, att dom har haft ångest hit för den ena efter den andra grejen.. jag kan bara säga att har ni haft riktig ångest hade ni inte ens skämtat om att ha det för att ni är bakis eller för att ni hade sex med nån på fyllan igår som ni inte skulle eller nån annan jävla petitess... jag kan berätta vad riktig ångest är... det är när det känns som kroppen brinner, det känns som huden ska ta fyr vilken sekund som helst, hjärtat slår i 220 (och det är ingen överdrift, det är uppmätt på mig) och det bara känns som man ska dö, det känns som kroppen inte ska palla påfrestelsen.. Man får kramper i benen för att man spänner sig som en fiolsträng så att kroppen står som en båge i sängen...

Sån ångest har jag, anfallen har blivit färre, för att jag lärt mig hur jag ska handskas med det.. i början ville jag inte berätta för någon för jag trodde folk skulle tycka jag var konstig och bara skulle tro att inbillade mig saker.. men så var det ju inte, mina vänner stöttade mig och istället för att mesa med mig så drog dom med mig överallt och "tvingade" mig att gå utanför dörren.. det är det bästa man kan göra.. peppa, bara att säga att " jo, men detta klarar du, det kommer gå fint!" är en liten hjälp på vägen, för genast börjar min hjärna tänka, "ja, varför skulle det inte gå, varför skulle inte jag kunna när alla andra kan?"... 

Jag gick hos en psykolog i flera år, fick diagnosen Panikångest.. hon skrev ut den ena medicinen efter den andra, antidepressiva, lugnande, sömntabletter, ångestdämpande, betablockerare mm mm.. äter inte någon medicin nu eftersom jag måste klara mig ur detta på egen hand, jag måste ta mig ur detta helt enkelt! Jag har inte haft detta alltid, det bara kom smygande.. och lika smygande ska det försvinna.. det ska jag se till.. idag har jag ångest över att jag ska åka iväg imorron.. till göteborg.. jag ska köra dit och jag vet egentligen inte varför jag har ångest över det.. för det kommer gå skitbra.. skitbra kommer det att gå!

Det var en av mitt livs hemligheter.. 

Kyss  

Kroppspråk

Gun är så duktig på att få bilder av mig när jag är i full fart med att göra grejer...vad jag nu håller på med kan man ju undra.. Gå in på guns sida för att kolla mer foto från våra kvällar!

      

    

    



Om ni vill lära er fler najsa moves, så ger jag lektioner mot betalning naturligtvis.

Haha, nu är dansbandskungen i farten igen, här kommer vårt samtal som ägde rum precis...

DK: Fan min syster fyller nog år idag, jag får nog ringa skattekontoret och kolla..
jag: Skattekontoret? Gå in på birthday.se och kolla bara, du behöver ju inte göra det svårare än vad det är..
DK: börsday?
*här blev det total förvirring mellan oss, uttalet är ju inte någon av oss mästare på*
jag: ja, birthday.se
DK: Men ö finns väl inte i internetadresser?
jag:.......Ö?? Varfan får du Ö ifrån? BIRTHDAY, födelsedag på engelska!
DK: jaha, men säg det då! Men det andra hade också varit bra:
www.börsensfödelsedag.se
jag: *asg* för jävelen!

kyss

Dagens Tiffany

 

Pussytorsk, puuuuuuuuuussytorsk!

Alltså, jag tror jag kollar på dessa klippen 15 gånger om dan, och jag skrattar lika mycket varje gång...

Låååååångeman =)

Gårdagen blev ganska mysig, långeman kom på besök med film och mys =) Blev en sen kväll men hade ju sovmorgon idag så det var helt okej =) Vaknade vid 10 och plockade undan lite.. körde ner till ikea men när jag såg parkeringen med ca 2000 bilar på så vände jag igen, herregud vad folk har lite att göra när dom är lediga (inklusive jag själv då) Styrde gertzen ner till tvillingmamman och falkenbergaren istället och myste med gudbarnen. Vi kollade Harry Potter och käkade lite god middag, falkenbergaren kan han =) Kom hem för en stund sedan och borrade in mig i filten på soffan, jobb imorron igen. Och bilen ska lämnas på service... usch... ingen billig historia.. blir inte mycket över till shopping denna månaden, buuuuuhuuuuuu. Slängde på en ansiktsmask så nu är jag sketanssnygg, hihi =) Och nu är det drömkåken på tv, haha, faktiskt lite rolig den filmen och Susanne Reuter är ju faktiskt en av favvisarna.

Ska köra till Göteborg på torsdag på kurs, skittråkigt att sitta och köra den vägen själv men tågen går inga bra tider så det får ju bli så. Om de e nån som vill åka med är det bara att hojta till =) Får hålla tummarna för mig att det inte blir snöoväder i vilket fall... =/

Christer Pettersson, mannen, myten, legenden.. så jävla kool.. denna t-shirten finns att köpa på beastwear.com.. skithäftig!




Kyss


Onödigt..

Det är en sak jag undrat länge.. varför går alla killar och köper dyra parfymer när det finns Axe? Det finns inte många dofter som kan göra en kåt på under en hundradelssekund.. Nä, detta är nog typ den enda.. klart det finns parfymer som luktar gott men denna tar ändå alla pris, och den är underskattad! Billigt kan faktiskt vara bra i vissa (inte många) lägen. Grrrr... come to mama... *sniffsniff*

                                                        


Bo är bra han.. Kasper alltså och hans orkester..

Jag som en gång sålde själen
Som fick kärleken och guldet
Och fick dansa hela natten
Till den sista baren stängde
Jag ångrar ingenting
Jag ångrar ingenting
Men tiden kommer när man ska betala



Åsså litta nya stuff

Som ni ser här brevid så har min e-mail adress kommit in, maila om ni har några synpunkter på mig eller det jag skriver om, vill gärna veta vad alla tycker, folk är såååå dåliga på att lämna kommentarer, and u know it! Jag lovar att svara på alla frågor, kom igen, jag är faktiskt ganska snäll... eller inte...

Tycker också ni ska klicka på den lilla kiseungen som sitter här brevid, så får ett omhändertaget djur ett mål mat, så lite som betyder så mycket!

Jättefint väder idag.. och jag är svintrött.. lyckades ju vända på dygnet igår så jag somnade inte förrän vid 2, var nästan så jag ringde och sjukade mig när klockan plingade 7... ZZZzzzz... få ta en snabb promenad och sen vila en stund när jag kommer hem, kanske hinner med ett besök hos långeman ikväll? =) Imorron är det mys hos gudbarnen, ett tag sen man träffade dom nu ju, får bli lite julklappsutdelning och grejer... 

Nuuu kom jag på vad förra inlägget egentligen skulle handla om! haha, tog bara ett antal timmar! Jo, så här tänker jag... varför öppnar inte alla uteställen tidigare och stänger tidigare så att man inte behöver förstöra hela dagen efter och i många fall (som idag) även måndagen? Alla hade typ kunnat stänga 2 istället för 5, till en början hade ju folk varit vansinniga men sen hade man ju vant sig, eller? Tänk så skönt det hade varit att kunna göra nånting dan efter istället för att sova hela dan.. att somna vid sju blir det iallafall inte ofta som tur är, för idag är jag helt slut.. känns som jag kan sitta rakt upp och ner och sova.. igår ska vi inte ens snacka om.. mådde illa så trött jag var.. när jag kom hem till mamma trodde hon jag hade blodbrist så vit jag var i huvudet.. och det allra värsta: jag var så trött så jag kunde inte ens gråta till the Notebook!! Var hemma hos Js mor och kollade på den igår och dessutom lyckades J förstöra gråten för mig! Precis när jag ska börja klämma ut en tår så ligger J och hulkar och bara störtbölar brevid mig! Jag kunde ju inget annat än att börja asflabba istället! Detta var samma person som sa till mig första gången vi såg filmen tillsammans: "Jag har nog aldrig sett dig gråta så mycket, du kunde ju inte få stopp på det heller!" hahaha, det är sant! När jag väl börjat böla till den filmen så finns det ingen hejd. Jag kan bara sitta och skrik-gråta rakt ut en kvart efter den slutat. Och nu var det likadant för J, hahaha! där ser du! 

Så tips till alla killar: vill ni få en tjej på fall och liksom va den som tröstar henne, hyr the Notebook, jag lovar att du inte kommer ångra dig! =)

Jag vill också gratulera Gun för att hon nu också gör en fahallan.. hahah, fan va vi är onda! hihihih, me like!  Smådjävlar är vi allihopa, allihopa, allihopa, tsssssssss.... 

Snart hemgång, bara 45 min kvar... 

Kyss   

På tal om interna skämt 4



Jao bara mååååååste ha den hängmattan!! hihihih


Minnesförlust

Jag hade nåt skitbra jag skulle skriva om nu, men under den tredjedels sekunden det tog att trycka på "Logga in"  så försvann det.. helt jävla otroligt.. jaja, om jag fortsätter babbla en stund kanske det kommer tillbaka... hmmm...

Fest blev det igår iallafall, var hemma hos syrran med Lillharpan +1, Gun, L & L med pojkvän.. L & L får vara ett ord för dessa två tjejer för dom träffar man nästan bara uteslutande tillsammans. Var faktiskt trevligt, det drogs fram en massa fylle-historier som inte var utav denna världen alltså. En historia som var heeelt sjuk som jag tydligen lyckats missa var den om Syrran och hennes ex i hans föräldrahem. Historien är inte rumsren nog att dra här, men den innehåller en kristallvas, en golvmopp, en stereo, en handduk och en mamma. Hahahah, men fan vad vi garvade när hon berättade, helt sjukt ju. Själv har jag aldrig låtit mig själv bli så toppad att man helt förlorar kontrollen och blir halvt medvetslös. Har aldrig förstått tjusningen med att dricka så mycket.

Mmmmm, nu ringde mammi precis... söndagsmiddag om 2 timmar, kyckling med sås o potatis.. OH, va gott! 

Iallafall drog vi vidare till harrys sen, inte så mycket folk man kände där igår. Men hetingen från förr såg jag ett par gånger i ögonvrån. hehe, ja, het e han fortfarande, varkar dock inte vara lika stöddig och självsäker längre. Kanske vuxit upp? Ja, det gör väl alla förr eller senare. Typ... iallafall.. hans kusin har nog däremot inte gjort det.. fortfarande samma gamla tjejtjusare, hahah. 

Ja, anywaaaaays, jag och Gun drog från Harrys typ vid halv fyra, tänkte att vi skulle gå hem i tid och få en ändå ganska schysst natts skönhetssömn. Hittade till Mcdonalds som vanligt sen va de en J som ringde och ville åka med en bit på vägen. Jag har inte bestämt mig om denna personen ska bli långvarig så han får hamna med i dom jag kallar J så länge, gör bara förvirringen ännu mer total för alla läsare =) Men så måste det ju bli, måste ju få vara lite hemlig om vem jag träffar, att jag dessutom bara lyckas träffa människor som heter nåt på J är ju sjukt bara det.  Nu lyckades jag sväva iväg igen... jag skulle komma till att huvudet träffade kudden vid halv sju, hur lyckades jag nu med det?

Trött som ett as.. Mjukisdressen på och inte röra mig ut fläcken idag..  oh, inga cigg heller.. FAN!

To be continued..


Soffliggare

Jaha, dessa dagarna efter nyår har det inte hänt mycket.. bara förflyttat mig från den ena soffan till den andra.. skubbade till och med från jobb igår.. när klockan ringde 7 var den första tanken : "Nä, aldrig i livet, inte idag" Ringde till dansbandskungen och sa att jag inte kom, han tyckte jag var taskig eftersom då blev han ensam på kontoret hela dagen, ingen att prata med, stackare =) Så jag låg på soffan hela dan, var ute och gick en sväng med Polisen i ungefär 1 timme, det var najs =) Gick en runda till konsum och handlade mat, tänkte eftersom jag ändå inte orkar ta mig ut ikväll kan jag ju slå till med att göra nåt hemmalagat. Så det blev fylld spätta med potatismos och sparris, mmmm, gottis.. Gun och Heffa kom förbi och la sig på soffan med mig.. Heffa som tydligen inte är nån van soffliggare (som vi andra) åkte hem när han höll på att somna, ha! Nybörjare! Gun och jag låg kvar och när Gun vaknade till frågade hon varför jag kollade på Gremlings... Sagan om ringen var det naturligtvis.. =) Fick lite fahallan igår också då, Pivisen spenderar ju helgen uppe Halland och får sig en riktig fahallan, hahah! För er som inte förstår det interna skämtet så kommer det snart upp en video på youtube som förklarar det hela =)

Idag vaknade jag då efter hmmm.. 10 timmars sömn.. sköööönt.. gick till konsum och köpte frukost, tog det lugnt och gjorde mig iordning och åkte sen in till skånecupen och kollade Guns småtjejer som spelade gruppspel. Tänk att det känns inte som det var så längesen man själv var tolv och sprang där inne och jagade en boll.. usch, jag behöver komma igång och röra på mig, kan korpen komma igång snart eller? Flera månader till juh...

Ikväll blir det väl förmodligen utgång, Gun var konsekvent när hon igår inte hade några pengar, men smajlet som mötte en i kombihallen imorse sa "jag kan nog avvara en hundring eller två ändå"  så vi får se vad som händer.. kanske förfest med Syrran?

Tydligen är jag en djävul, förklädd. Hahah, men så är det ju, det är mycket roligare när man själv gör spelreglerna, hihi =)

Kyss på er, see jo on de dancefloor doing the Travolta!

På tal om interna skämt 3

 

Det är det jag vill i livet, bli känd o smaool... känd o smaaaaaaool!!! *asg*

Jag har hittat min nya kärlek


Nyårsparty

Nyårsmiddagen blev hur mysig som helst, jag tänkte inte tjafsa så mycket om den, tänkte lägga upp lite bilder istället:

                             
Kryllorna på plats          J gör sig redo                  Oxfile ska krängas 

                             
Fördrinken hälls upp               Hyndan!                           Njuter av första cosmon =)

                            
J och cigarren                Naaaw! Sååå kääärt!!             Bruttorna!

         
Singstaaar                                 Söta girlsen, puss på er!


Blev en trevlig kväll, Hyndans kaninfi**a var nog kvällens höjdpunkt, var får du allt ifrån?? *asg*

Nä, nu får jag nog gå en runda i det fina vädret, kyss på er!

Karoline i ett nötskal

När jag skulle släcka i köket nu när det är bedtime tittar jag åt brödrosten... och där sitter den och väntar på mig..



min macka... kom på att jag glömt äta frukost.. och lunch... hoppsan, jag glömde äta idag.. men jag rostade en macka iallafall.. men den kom inte mycket längre än så.. hmm.. tankspridd?

Fast äta är ju överskattat... bättre att va käääänd o smaaaaaaal!!

Spår

Då var det 2009.. nytt år, nya förväntningar, nya besvikelser, nya upplevelser, nytt liv?
Om man ska summera 2008, vad lämnade märken hos Karoline? I ungefärlig tidslinje:

Nytt jobb, mycket roligare, mycket lugnare, mer familjärt.. så käääärt så =) Var ganska spyfärdig på mitt gamla jobb när jag lämnade det i februari.. örk..

Norrland.. 

Mina tassar som kom på plats på ryggen i början av April, bara ett par dagar senare kommer mina söta gudbarn till världen, om jag inte får några egna barn kan jag iallafall sno dom med jämna mellanrum =) sötnosar =)

Sommaren 2008 kommer att gå till historien som min bästa och härligaste sommar.. Ändå var jag knappt ledig på hela sommaren, hade bara två veckors semester eftersom dansbandskungen bestämde sig för att åka in på hospitalet mitt i min ledighet.. var bara att hoppa in och jobba igen.. men anyways, traffade en person som kom att bli väldigt speciell för mig, som fortfarande är det.. han kom in i mitt liv precis när jag behövde det.. fick mig att vakna ur den dvalan jag var i då.. jag levde i nån sorts vaakum.. bara var liksom.. gjorde ingenting, orkade inte... tyckte livet var allmänt tråkigt osv.. var tråkigt som det hela "avslutades", men han eller det vi hade var precis vad jag behövde.. konstigt att en person som egentligen inte gör något speciellt kan komma in och ändra ens liv så mycket.. hmm.. ja..

Sverigerundan.. Jag tog en tripp till öland till ett hus där tjejerna befann sig, spenderade ett par dagar där och styrde sen vidare till Hellöreland (aka Jönköping) och vidare till Ullared och sen hem.. Dagarna på stranden på öland och på stranden i Polkagrisstaden fick mig bara att må så bra.. vad vore livet utan ens bästa vänner? Vad vore livet utan kärlek?
 
Hösten 2008 var då vi började festa igen, jag, Gun och nytillskottet Pivisen. När gymnasiet slutade var vi 5 tjejer som gick ut genom dörren tillsammans hand i hand, trodde att vi skulle hålla ihop resten av livet. Sju år senare var vi bara 2 kvar, och med 2 stycken virvlandes i utkanten av bilden nånstans.. en har försvunnit helt. Synd på ett sätt, men man vet nu vem som stannar kvar och vem som är ens riktiga vänner, synd att det tar så lång tid att komma på det bara.

1 januari 2009.. blir spännande att se vad detta året har att bjuda på. Förra nyåret var jag bara trött, så trött på allting.. gudarna ska veta att jag har mått dåligt dom senaste åren, som sagt är det bara dom närmsta som vet vad som hänt och hur jag mått. Jag kan säga att utan min mamma hade jag inte klarat mig igenom allt detta skitet, hon har verkligen ställt upp som ingen annan.. En dag när jag är redo ska jag dra historien här, då får ni svar på mycket när det gäller mig.. Men inte nu, inte idag.. aj lav jo mammi =)

Ser fram emot nya filmer, nya upptåg och nya roligheter med Gun o Pivisen....och fahallan naturligtvis! eller va? ahahahaa!

Nu ska catwoman fortsätta sin maraton-match på Tusenbröder.. känns som jag legat på soffan hela dan, var hemma hos J och kollade Batman 2 innan idag.. vilken bra film, jisses!

Kyss!

Fråga inte hur jag kom dit bara, det är en hel historia för sig!

 


 


Jag vill ringa in det nya året med en sång

Skruva ner volymen på högtalarna, detta är inte vackert men jag måste ringa in det nya året med en sång.



En hyllning till Whittan, jag hoppas du lever ett år till...

I decided long ago never to walk in anyones shadow, if I fail, if I succeed, at least I lived as I belived.

RSS 2.0