Min bejb

Jag har turen att ha en så snygg, snäll och generös man som bara skämmer bort mig med allt. Inte så mycket med presenter men mest genom att bara vara där när jag behöver honom :)

Häromdagen satt jag och knorrade över att min parfym började ta slut och jag satt och kollade runt och kanske skulle beställa en på nätet men gjorde aldrig slag i saken.

Och idag kom han hem med detta:



Tummen upp på den eller?



Mmmmmm.... Brösthår....

Mors dag

Idag är det mors dag. Vi har varit ute i Limhamn på Kajutan och ätit plankstek och blivit tjocka och feta men snorgott var det.

Min mamma är den bästa som finns. Jag vet att alla säger så om sina mammor men min tar verkligen förstapriset. Min mamma har gjort allt för mig genom åren. Hon har ställt upp som ingen annan hade orkat eller gjort. Hon har ringt och jagat sjukhus när jag behövde det. Hon har beställt taxibilar som stod och väntade på mig när hon ville att jag skulle komma hem när jag var yngre. Då var jag inte vän med henne men det var ju kanske bra såhär i efterhand.

För ett tag sedan engagerade jag min mamma i att avsluta mitt skit-3 abonnemang och häromdagen lyckades hon med det. Snart ska hon engagera sig i att sälja min lägenhet, så fort vi har hittat vårt drömhus. Mulle får snart ett nytt hem hos Tvillingmamman så då ska lägenheten säljas på riktigt. Mitt stora problem just nu är bara var jag ska göra av alla mina möbler..

Igår var vi hemma hos lillharpan och tittade på Eurovision. Barnen tyckte att det var svinkul och höll sig vakna ända tills alla hade sjungit och sen somnade dom gott i Lillharpans och Överingenjörens säng. Jag var nykter och körde hem men Kevin hinkade i sig som om han aldrig hade sett sprit förr. Vilket resulterade i att han har varit bakfull hela dagen. Men han har varit en tapper kämpe och vi har varit iväg på två husvisningar och innan det så drog jag med mig barnen hem till mina föräldrar för lite bad så att han fick lite lugn och ro.

Men han skyller hela bakfyllan på mig så klart. Eftersom jag "inte sa till honom att han skulle sluta dricka"...

Men det är bra, då vet jag att jag med gott samvete kan tjata om "varannan vatten" nästa gång vi ska på fest!




Hotelldöden

Ligger i Östersund och dör hotelldöden. Och det är Outsiders på tv:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/818796/images/2012/pic_203694261.jpg" class="image">


Instagram!

Jag har börjat använda Instagram, och jag tänkte vara mer aktiv där än jag är här och samtidigt ta mer foto. Man är ju så jävla dålig på det annars!

Såå in och kolla! Misskaroline är naturligtvis mitt användarnamn!


Diablo

Jag har nu officielt förlorat min man till djävulen. Speldjävulen iallafall. Häromdagen kom ju Diablo 3 ut och han har sprungit här som en salig ande för att få någon att vilja spela med honom. Hans f.d näteverkskompisar är ju liksom inte 15 längre och sitter inte framför datorn och spelar. Det gör inte Kevin heller, han har inte spelat någonting alls sen vi blev tillsammans, men nu var det ju nåt extra speciellt eftersom dom inte släppt nåt nytt Diablo på 10 år.

Så nu sitter han och spelar och jag sitter här i soffan och laddar hem lite serier som jag ska ha nästa vecka när jag ska dö hotelldöden. Jag åker till Östersund på måndag och ska kolla lite boende där uppe till våra killar som ska bygga tre överdrivet stora vindkraftverk uppe på berget i Vemdalen. Det ska bli kul att komma iväg men det hade varit roligare att inte vara helt ensam. Men som tur är ska jag bo på ett Spahotell i Vemdals-skalet med pool och grejer så det blir nog najs ändå. Får leta fram bikinin!

Ikväll kommer Yoda och Nysvensken på middag och det blir stek och sås och potatis, muuums. Kevin är ledig imorgon men jag ska jobba några timmar på förmiddagen så det blir en tidig kväll ikväll. Sen ska vi börja måla om hans sovrum så att vi kan bli klara i denna lägenheten någon gång. Jag vill bara ha ett hus.. NUU!

Vi var och kollade på ett hus innan idag men det var inget kul och kändes inte bra så det blev ingenting med det heller. Jag tror vi kollat på 20 hus nu och varje gång är det bara en sån besvikelse att det inte är "det" liksom. Men men, det är bara att fortsätta leta.. Kevin lovade på vägen in att han "ska hitta ett fint och bra hus till oss". Mmhmm.. you better..

Jag har funderingar på att börja använda Instagram. Ska jag?


Bilhelvete!

Mina bilar har ju genom åren varit mina käraste ägodelar. Jag äääälskade min första bil. En mossgrön Mitsubishi Colt med träpaneler och träratt. Den va fin. Däremellan så fick jag överta min pappas bil, en Mitsubishi Space Star som jag också gillade men det var en automatare så den var inte så kul att köra. Min tredje bil var ju min svarta pärla, en fin Hyundai Getz som gick fort som fasiken. Men sen denna bilen har jag inte riktigt fastnat för. Jag vet inte varför men förmodligen är det för att det faimig har varit problem med den ända sen jag fick den.

När jag köpte den så funkade ju inte den inbyggda stereon så den bytte dom ut direkt. Sen var det strul med däcken som skulle följa med bilen och bilhandlaren höll på att klydda som fan. Och efter det har det bara varit det ena efter det andra och i januari lagade jag den för typ 5000 och servade den för 3000. Efter det så fick jag fan nog och bestämde mig för att sälja möget. Men det är stora fläckar i sätena så jag måste ha in den på rekonditionering och så hade jag inte pengar till det när vi kom hem från Thailand och sen har jag inte fått tummarna loss och nu idag var det dags igen.

Jag skulle köra ner bilen till Jugge i Svedala för att han skulle byta ut den jävla kylarfläkten som har låtit som en gräsklippare nu i flera månader.

Då börjar denna lampar lysa:



Det dära vita luddet kommer från min rattmuff så det är inte damm. Eller jo, förresten, det är nog allt möjligt.

Men iallafall så blev jag helt hysterisk och ville bara köra in bilen till kanten och inte köra en endaste meter till.

Precis när jag kommer in i Svedala kör denna bilen in framför mig:



Ja, det var precis så jag kände just då...

#FML

FUCK MY LIFE!!

Jobba, sova, äta, bajsa, jobba, sova, äta, bajsa...

Som ni kanske förstår av rubriken så händer det inte så mycket här nu. Vi har barn-vecka denna vecka och då har man ju inte jättemycket tid över heller precis. I onsdags var jag på Fridays med jobbet och åt ungefär tills jag svimmade, men det var trevligt och man kan ju alltid lita på att få god mat på Fridays :)
Denna veckan fyllde den äldste lilltjejen 6 år och vi hade kalas med bla Kevins syster och hennes barn i tisdags. Dom bor i Trollhättan så vi träffar dom inte särskilt ofta, vilket är synd. Men vi ska snart ta och åka upp med barnen så att dom får leka med sina kusiner. Tänkte göra en långresa av det och ta Liseberg samtidigt kanske. Jag vill ju gärna ta en tur in till Ullared men Kevin tänker nog tyvärr tvärvägra, han sa att en gång räckte. Hmpf. Han vet ju uppenbarligen inte hur man har roligt.

Idag har jag och barnen varit ute och letat loppisar på förmiddagen, men vi hittade inga bra så vi drog till Skopunkten istället och handlade skor. Dom behövde sommarskor och jag behöver ju alltid ett par nya skor men tyvärr så hittade jag inga till mig själv. Vilket kanske var tur. Jag har ju både fullt hemma och hos Kevin får det inte plats en enda vuxensko till. Tragiskt men sant. Men vi köpte iallafall med oss färska jordgubbar hem. Dom första för säsongen! Mums! Det ska vi pilla i oss snart. Mumma.

Nu i eftermiddag har jag varit och jobbat på LdB. Det var Pågens som var matchvärd idag så jag har kakor och bröd med mig hem så att det hade räckt till en helt flyktingförläggning. Det har ju kommit en ny smak nu också. Gifflar med choklad. Vi får väl se hur gott det kan bli. Svingott säkert.

Nu ska jag dela ut lite jordgubbar till hela familjen. Imorgon har jag ensamtid. Sjukt najs. Kevin drar ju med sig barnen redan vid 8 på simskola och sen kommer dom hem med bullar och sen åker dom iväg igen på gympa. Sjukt skönt! Sen ska vi gå på visning och däremellen blir det lite lunch hos svärisarna.

Full fart med andra ord!

RSS 2.0