Dagen före..

Då var det dags. Imorgon bitti åker vi till Lund för att plocka ut bebisen från min mage. Allting känns konstigt nu. Allt känns liksom som sista gången. Sista kvällen som jag och Kevin har barnfri på de kommande 18? åren. Sista natten som jag har chansen att sova utan bebisskrik. Sista dagen utan den konstanta oron för att det ska hända min bebis nåt. Eller ja, den oron har ju i och för sig funnits nu när den legat i magen också, men där inne är den ju ändå skyddad.. Inte som här ute där allt kan hända. 
Men det är också sista dagen jag behöver oroa mig för att det ska gå fel under förlossningen. Sista dagen jag tror att den ska dö i min mage. Sista dagen jag behöver oroa mig för att JAG ska dö under förlossningen. 
Ja. Ni fattar. 
Imorgon bitti klockan sju ska vi inställa oss på sjukhuset. 

Håll alla tummar och tår för att vi kommer hem hela och oskadda allihop. 


Bebisdax snart?

Då är dagen D här och snart har halva passerat också, och än så länge ser det inte ut som att bebisen gör nån ansträngning till att komma ut.. Men, plötsligt händer det väl som man säger. Vi är nig ganska inställda på att den kommer hålla sig inne fram till måndag när det är dags för snitt. Även om jag är född för tidigt så brukar man ju gå över tiden som förstföderska. 


Jag har iallafall varit hemma hela denna veckan och nästan blivit deprimerad på kuppen så tråkigt det har varit. Det här med att gå hemma och inte göra ett skit är inte riktigt min grej.. Har klättrat på väggarna, tvättat och tvingat mig själv hem till folk hela veckan. Idag ska jag in till stan och äta lunch med Skurupsborna inne på deras restaurang Basement som ligger inne på Gamla Väster. 

Så, håll tummarna för att bebis tittar ut i helgen!

Vecka 40 och ösregn

Jaha. Då var det sista veckan och kommer hen inte ut nu i veckan så kommer den på måndag med ett snitt. Så idag är det verkligen bara max en vecka kvar! Känns helt sjukt konstigt, men otroligt spännande och bra. Idag är ju min första lediga dag och naturligtvis så ösregnar det :) jag hade tänkt kanske klippa gräsmattan eller nåt så det skulle kunna komma igång lite men nehä, det blir ingenting med det. Varken idag eller imorron som det ser ut nu.. 




Ända sedan jag bodde i lägenheten har jag suktat efter en matta som jag såg i en inredningstidning. Den kommer från danska märket Hay och heter Pinnochio. Den kostar en hel del att köpa ny och jag var till och med inne på att köpa en kopia men sen festade jag nog upp den lönen så det blev aldrig nåt. Men så förra helgen så var det en tjej som skulle sälja en begagnad i en grupp på Facebook så då slog jag till! Och nu har jag äntligen den, och så fin den är! 

Den är gjord i ull och är jättemjuk så det blir perfekt för bebisen att ligga och rulla runt på sen :)

Nä, nu ska jag kolla dagtv och sy gardiner.. Vafan, kunde det inte varit lite fint väder?! Grr..

Vecka 39!!

Då var man framme i nästsista veckan.. Oooooo vad nära det är nu! Nu kan det hända när som helst! Jag riktigt längtar efter att få träffa den som gömmer sig där inne.. 




Jag bestämde mig idag att det är dags att sluta jobba. Jag jobbar denna veckan ut men sen får det vara nog. Jag sover så jäkla dåligt så på morgonen när klockan ringer känner jag mig som en zombie.. Men en vecka innan bf är väl ganska bra att gå hem tycker jag?? Det får man va nöjd med.. 



Uterum, tjooohooooo!

Då var byggnationen av uterummet i full gång. Eftersom toaletten på entréplan nu är helt färdig så satte Kevin och pappa igång förra helgen med att snickra lite på uterummet. Alltså, jag tror inte riktigt ni förstår hur skönt det kommer att bli med ett uterum. SÅ JÄVLA SKÖNT!
Kevin har fått en liten nytändning nu också på snickrandet. Han tyckte det var ganska tråkigt med badrummet. Allt kladd med fix och fog och kaklingen med världens tjockaste kakelskivor som skulle skäras och gick sönder och skit. Men nu när han får slå med sin lilla hammare och dricka öl, barbröstad i trädgården, då trivs han :)
 


Igår så var mamma och pappa på Nordea Masters och kollade så vi fick ingen hjälp då. Jag fick rycka in och hjälpa Kevin och måla lite. Det är ju typ det jag kan göra nu. Det har hänt nånting med mina händer och armar. Dom somnar stenhårt när jag sover och sen när jag ska väcka dom så får jag fruktansvärt ont. på dagarna kan jag knappt böja fingrarna för dom är så svullna och gör ont. Ja, det är väl en gravidkrämpa som försvinner så fort den lille är ute, hoppas på det. Ni ska se mina trästockar till fötter, herregud. Jag kommer inte i några skor alls förutom mina inneskor på jobbet så dom får jag gå i alltid.Dom och foppatofflorna. Men Lillharpan har förbjudit mig att använda foppatofflor så det är uteslutet utanför hemmets vrå.


 
Iallafall så är stommen uppe till uterummet nu och det går undan, nu ska snart takstolarna sättas. Nu är vi dessutom barnfria i nästan tre veckor eftersom barnen åker iväg på kollo så då går det att lägga mer tid på det. Så kul det kommer att bli för dem, jag vill också åka på kollo! När jag var ung och kroppen höll för att spela fotboll så var det Höllvikenlägret man längtade efter hela året om. Jag älskade att åka på läger! Så mysigt och spännande, och det bästa av allt var ju discot och spökrundan sista kvällen innan man skulle åka hem :)

Hoppas bara vädret håller sig någorlunda bra så dom kan bada och hitta på en massa kul!
 
 

RSS 2.0