Mys




Vad vi gör?

Myser naturligtvis! Det måste man göra när man heter MulleMyyyyys!


Vem där?

Jag har träffat många nya bekantskaper genom bla bloggen och twitter. Men nu är det tydligen en peron jag träffat utomlands som har hittat upp mig. På Wordfeud. Saken är den att jag har ingen aning om vem den här personen kan vara. För på den här resan som han (jag tror det är en han?) pratar om så kommer jag inte ens ihåg att vi träffade nån! Inte jag iallafall! Se konversationen nedan...



Det hela är ett mysterium. Och naturligtvis har jag aldrig spelat så dåligt på Word feud som jag gjort mot denna personen så jag har ju inte lyckats vinna än.

It sucks

Och förresten vill jag bara visa mitt allra bästa drag nånsin på Wordfeud.




102 poäng. Höhö!

Jaaa, jag vet. Jag är en nörd.

Jehovas

Jag har ju fortfarande inte vant mig riktigt vid det där att ha två stycken bonusbarn som ställer en massa frågor hela tiden, varav "Varför det?" står för 90% av frågorna. Kevin är så jäkla duktig på det där med att svara på ett bra sätt så att det inte kommer någon följdfråga. Däremot när jag ska förklara nånting så är det så många följdfrågor så det slutar oftast med att jag till slut bara svarar "Därför".

Igår morse bestämde sig Kevin för att köra och köpa lite grejer till sin lägenhet och jag som hatar att springa runt i byggaffärer fick stanna hemma i soffan med barnen. Vi busade lite och bestämde oss sen för att gå ut på lekplatsen när det ringer på dörren. Där står det en gubbe som är mellan 80 och döden och en kille som definitivt var bög och sträckte fram några papper där jag ser att det står "Värna om ditt äktenskap, gå med i Jehovas Vittnen". Gubben sträcker fram det till mig och påbörjar en diskussion om Jehovas-idiotin. Jag blir irriterad och säger emot honom ett antal gånger och avslutar sen med att "Det spelar ingen roll vad ni säger, jag hatar allt vad religion heter och flyttar du inte dig nu så jag kan stänga dörren så lovar jag att knäcka din käpp och spetsa dig med den".

Flickorna har stått och hållt mig i varsitt ben under hela diskussionen och när jag stänger dörren så bara väller alla frågorna över mig:
"Vem var det? Vad ville dom? Varför blev du arg? Vad är Gud?" osv osv

Jag börjar att ge mig in i en förklaring med att vissa människor tror att det sitter någon i himlen och bestämmer över oss men att vi tror inte på sånt och bla bla bla.
Som vanligt efter mitt dåliga försök till förklaring så blir bara frågorna fler och fler och till slut vet jag inte ens vad jag har förklarat och vadfan jag snackar om. "Men Karoline, vad menar du med att det sitter en man i himlen? Varför ramlar han inte ner?"

Till slut var förvirringen total så jag räddade situationen med "Pappa förklarar när han kommer hem!"

Jag undrar hur det gick :)



Annette bloggar

Ibland händer det saker som är världsomvälvande. Typ 9/11, Tsunamikatastrofen i Thailand, andra världskriget.. ja sånt ni vet. Nu har en sån sak hänt igen.

Min mamma har börjat blogga.

Suck.

Ni hittar hennes blogg här.



OMG

Den officiella trailern till Breaking Dawn pt 1 har kommit!


OH! Jag känner på mig att detta kommer att bli en GRYM film!

People don´t change


Så fint, så fint

 

De e ju så fint!


Lets deal!

En annan app som jag fastnat för är Lets deal! och idag har jag varit inne och shoppat:



Skitsnygga grejer hade dom på denna hemsidan http://www.louandfriends.se
In å kolla på Lets deal NU! : Klick klick!

Paw rihk-titt

Eftersom jag totalt har fastnat för appen Wordfeud så var jag tvungen att köpa ett riktigt Alfapet.

Och naturligtvis tvinga Kevin till att spela det.



Vi spelade en gång. Han vann.

Så nu spelar vi inte det fler gånger.

RSS 2.0