Söndag

MMMmm.. igår var det fest ja. Jag gick in med inställningen att jag inte skulle dricka så mycket. Ett glas vin bara. Jovisst. jag kan påstå att Rosévin är en ny svaghet. Och jag hade hela dagen idag planerad. Bra där Karoline. Klockan ett var det heminredningsparty hos Tvillingmamman och klockan tre var det korpenmatch.
Jag drällde in till Tvillingmamman sist av alla, försökte att prata och vara trevlig. En enorm ansträngning. Sen var jag sist till matchen också, kom precis innan domaren blåste av. Suckpustostön.

Nu ligger jag i min soffa, ville bara lägga mig ner och slappna av och få vara bakfull i fred och kolla på de sista OS-tävlingarna. Då är det nån JÄVEL som sätter igång och borra igen. Så sjukt trött är jag på idioterna som borrar på kvällar och helger. Klockan sju en söndagkväll! Vem FAN ska renovera/sätta upp tavlor då?!

Samtidigt som borrandet fortsätter sätter grannen på högsta musiken. Jag förstår henne. Jag är också trött på alla idioter i detta huset.

Så nu: Borrljud i ena örat och nån hög salsa-musik i andra.

Och jag som bara ville ligga på soffan och va bakfull i fred. Vad hände med det?

jag är...

0-775a2c94f508ccf4b0e390c9221c3237.png

Kolla varifrån!

jag är på 25-års fest hos lillharpan och nu är det dags för barbie tårta :D


jag och...

171a63e38875fe95f257bd3dcf99145a.png

Kolla varifrån!

jag och min bebis ligger och hejar på curlingdamerna. Han ligger och håller om mig och spinner mig i örat. Myspys.


Jag ♥ Photoshop

Rubriken är naturligtvis ironisk. jag fick en utmaning på Twitter om att göra en egen Rock-paper-scissors. Och här kommer den.

Ni kan kalla den Rock-Paper-Scissors-Rockchick-Gun-Twitter



Och en utmaning är en utmaning. Jag tog mig an Photoshop och blev ganska nöjd över resultatet faktiskt.

Va det nån som sa nörd?

Sten-Sax-Påse

Ni vet att det vanliga sten-sax-påse spelet är föråldrat va? Det har kommit ett nytt i och med The Big Bang Theorys intåg i mitt liv. Rock-Paper-Scissors-Lizard-Spock. Förklaring kommer här:



Och för att ni ska komma ihåg de olika kombinationerna:



Och vet ni vad? Jag vinner ALLA matcher över Norsken och Yoda eftersom dom inte kan göra Spock!

Kan du?

New Moon!

Borttagen scen från New Moon!


Mun-mot-vin-metoden.


Big bang theory

Tjoohooo!! På måndag kommer ett nytt Big bang theory avsnitt!



För er som inte har sett denna underbara serie måste göra det. Se den från början här:

http://tvshack.net/tv/The_Big_Bang_Theory/

Kalajs

Då har man haft hela släkten här idag. Ja hela tjocka släkten. Alla 7 personerna. Jag ville ju helst slippa fira min födelsedag men har man en mormor som går under smeknamnet The Godmother har man inte mycket till val. Det är bara att acceptera läget liksom. Födelsedagar firar man. Och julafton firar man hos the Godmother. Nåde den som avviker från dessa högtider.

Och sen har min mormor en förmåga att nästan aldrig köpa det man önskar sig. Jag sa åt henne att jag ville ha ett presentkort på Hööks eftersom jag ska köpa stövlar till stallet. Tror ni jag får det? Nej nej. I julas var det enda jag önskade mig strumpor. Tror ni att jag fick några strumpor? Naturligtvis inte. Nu låter jag som en bortskämd liten unge, men det är inte så jag menar det. För hon är väldigt angelägen om att man ska säga nånting som man vill ha men köper alltid nåt annat. Min lilla mormor =)



Jag fick städat här iallafall. Eller städat och städat. Jag har lyckats proppa in allting som inte hade nån plats in i nåt skåp. Tryckt ner kläder i min byrå. Om jag skulle behöva nånting som ligger underst där så får det vara. Då får jag ta på mig nåt annat. Min mamma råkade öppna ett skåp i köket och då ramlade hälften ut. Jag har 0 förvaring i denna lägenheten. Eller så är det så att jag helt enkelt har för mycket grejer. Nej, det tror jag inte. Knappast.

Så nu när man satte sig i soffan och slog på tvn så är det ju herrarnas stafett! Gjutet! Älskar OS!

Heja Sverige!




Blond?

Nu gör jag så där igen. Jag går in och kollar på min egen blogg om det kommit nåt nytt.

Smart Karoline.

Men det har det ju inte. Eftersom jag känner mig tråkig och o-påhittig just nu.

Men håll ut. När man minst anar det så..

Överfall

Jag gjorde nog nåt fel inatt. Jag vaknade av att jag blev brutalt överfallen. Förmodligen hade jag väl vänt mig fel eller inkräktat på Mulles territorium. Vilket då är 3/4 av min säng som är 160cm bred. Jag brukar få ena halvan av den mjuka kudden och Gud nåde mig om jag skulle råka lägga mig på Tempurkudden i sömnen. Då jävlar. Så det är väl förmodligen det som har hänt inatt. Iallafall så vaknade jag av att han attackerade mitt ansikte och blodvite uppstod.



Och ja, jag har bokat tid till frissan nu. Den polska utväxten är snart ett minne blott.

Utvandring

I lördags blev det bestämt. Om Mona Sahlin och sossejävlarna tar över detta landet kommer jag och Lillharpan emigrera till Danmark.




Jag tycker denna bilden säger allt om vårt val.

Jag har en ny svaghet



Den nästan ropade på mig från sin hylla. Var ju tvungen att prova.

Detta blir nog min nya svaghet.

3 am

Det har varit jobbigt. Jävligt jobbigt. Och just nu saknar jag dig nåt så sjukt mycket. Jag saknar att du ringer, ditt skratt, ditt leende, din röst. Jag saknar dig.

Men på ett annat sätt så är jag glad att du är borta. Jag är glad att slippa känna mig otillräcklig, slippa känna ångesten över att du kanske inte hör av dig igen, slippa höra dina lögner, slippa dina svek. Jag saknar dig inte alls.

En sak jag har lärt mig på den senaste tiden är att släppa taget. Du kom in i mitt liv när jag behövde det som mest och tyvärr lämnade du det helt för sent. Vår tid var ute för längesen, vi borde lämnat det efter den där sommaren. Jag har faktiskt hittat ett ställe i mig själv där jag är lycklig över att du är lycklig och jag har kommit på en sak också, som tog tid för mig att verkligen inse.
Du har förlorat mig, inte tvärtom.

Vem vet. Det kanske kommer en ny tid för oss. Men inte nu, och förmodligen inte på länge än, om ens nånsin. Samtidigt vet jag att det vi hade, eller har, är något speciellt och det hittar man inte särskilt ofta. Men jag kan säga med säkerhet: Jag är inte beroende av dig längre.





Remember?

prästparet paddlar...

0-4995239665c3b786527fb9abd7ece4a4.png

Kolla varifrån!

prästparet paddlar kanot på wii. Vi rekommenderar inte detta i trånga utrymmen, yoda har lyckats förstöra en soffa och mina jeans med ett flygande glas rödvin!


40 is the new 20

Detta är nånting jag inte tänker missa..


Propp

Det är stopp i min ena köksvask, jag har mensvärk och min dammsugare klagar över att den behöver en ny dammsugarpåse.. just nu är jag så tjejig så jag nästan kan börja gråta över allting.

För fan, ta dig i kragen nu Karoline.

dom kallar...

46e7ac52718dd993f65666bd04a2382f.png

Kolla varifrån!

dom kallar detta spaet för himmelriket, jag förstår varför.


EEEEE duuuu goooo eelleeerrrrrr?

Sitter på hotellrummet på Knippelkullen i Göteborg och tittar ut genom fönstret. Vilken utsikt. Vilket hotell. Underbart. Och fy fan vad jag sov gott i denna sängen inatt. När klockan ringde vid 6 så var jag knappt trött! Otroligt! Förresten så är det ett fönster in till toan och även när man drar för persiennerna så ser man rakt igenom. Haha, det hade vi ganska kul åt igår. Jag och Matz. Med Z. Matz är från Markaryd och är projektör i Laholm. Han är min bästis här. Hans kompis som är advokat kom förbi igår och tog en drink med oss. Så nu har jag en egen advokat, om jag nånsin skulle behöva en. Han var nämligen utflyttad skåning och bara äääälskade min malmöitiska. Och tydligen så påminde min attityd om hans mor. Jag vet inte om jag ska ta det positivt eller negativt. Men han var rolig. Och jättetjock.

Tyvärr så är det ju bara en natt kvar här på hotellet men ikväll ska det drickas vinochsånt, känns som jag har proppat huvudet fullt idag med MicroStation info. Jag behöver relaxa en stund så snart ska vi ner till poolen och vräka oss. Jag har nämligen varit ute och stresshoppat en bikini och jag har skrivit en note to myself: aldrig mer köra bil i Göteborg. Fyfan, bilar överallt och filer som kommer överallt ifrån!

Så nu ska jag vila en stund.

Kyss

Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most.


detta hotellrummet...

0-7e7d5f5dfd9c394476e3068f00e1b658.png

Kolla varifrån!

detta hotellrummet är helt sjukt fint! Lyx är vad det är! Nu ska killarna bjuda mig på vin, ciao! :-)


Ekologiskt



HAHAH!

Smakprov

Snart är det ju dags för nya avsnitt av Hipp Hipp och SRP4 har släppt ett smakprov:



Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Tråkigt?

Kasedans



Nu är det bokat!

Woohooo så kul vi ska ha! :D

Godis för våra twilight-ögon

Ah, kommer hem efter en god middag hos mamma och får se att det släppts stillbilder från Eclipse!
För jävelen, kom loss med en trailer nu!







bilderna kommer härifrån.


Min bebis

Naw, titta som jag hittade min bebis precis.



Jag tror att han fryser om nosen :)

You can call me Al

Satt och gick igenom min telefon häromdagen när jag inte hade nåt bättre för mig. Kollade telefonlistan och satt och tänkte på vilka konstiga smeknamn vi ger till folk. Vi, som i jag och brudarna då. Det är ju mest för att vara hemliga. Så att ingen utanför den innersta kretsen ska veta vem vi pratar om. Nu tror ni att det är sånna namn som har med utseende eller namn/efternamn att göra. Nej. Så är det inte. Vi vet inte ens vad hälften heter egentlgen. Här kommer ett par exempel:

Häst
huvet - Kille jag träffade som vi tyckte man borde behandla som han i Gudfadern. Han som får ett hästhuve i sängen. Jag vet att huve inte stavat så. Men det är så det låter på skånska.

Grillen - vän till Gun. Som gillar att sola solarium.

Kapten Krok - Hehe. Ja. Precis. Yodas mycket påhittiga smeknamn på en kille.

Heffa - Vår förra tränare som mest liknade en heffaklump.

Slagthuset - Kille som serverade på Slagthuset som Gun stötte ihop med ett par gånger.

Norrland - Kille jag träffade som bodde långt åt helvete uppåt. Jönköping = Norrland.

Hete Snickaren - Tja, det smeknamnet säger väl allt?

Tränaren - Kille Yoda träffade som tränade nånting helt enkelt. Yoda tränade mycket med honom också. IfuknowwhatImean.

Handyman - Var Guns hete trädgårdsmästare som blev inbjuden på fika :)

Svedalaknullet - Hrm. Lillharpan är lite hårdare i sina smeknamn än oss andra.

Ystad-misstaget - Yoda tog en taxi till Ystad en blöt kväll. Vi kan bara säga att dagen efter var inte lika kul som kvällen innan.

Och sen har vi naturligtvis Stockholm, Göteborg och Eslöv som vi inte får glömma. Fina städer. Nä, nu överdrev jag. Fina pojkar skulle det va.

Nu ska jag återgå till att göra absolut ingenting.

Ciao.







HK Malmö

Jag säger bara en sak.

Sebastian Geissler, var har du varit hela mitt liv?


vi är...

261e5858784043e8dc5eaf4ac577d693.png

Kolla varifrån!

vi är på arenan och kollar handboll, kom igen nu malmöööe!


MMMMmmm... nutella...

När @wahlstrm var här nu i veckan så åt han polarbröd med nutella och skivad banan på. Jag tänkte "uuhhh. Nutella på polarbröd, hur gott kan det va?"



Jag kan meddela att det är så gott att det gör inget om jag inte får nån annan frukost i hela mitt liv.

Sådetdå.


Photoshop

jag pillar i photoshop och måste naturligtvis alltid överdriva.




Sick minds think alike

I lördags när alla brudarna var här var naturligtvis Twilightsnacket igång igen. Alla är ju frälsta utom Gun. Stackars Gun som får lyssna på våra diskussioner alltid. Iallafall så kom vi in på det här om vi skulle bli vampyrer, vem som skulle få va med. På något sätt blev Yoda ur-vampyren. Jag vet inte riktigt hur det gick till men det var säkert för att det var hon som kom på idén. Alla brudarna fick naturligtvis va med, tills Lillharpan började kräva att hennes kille också skulle få bli vampyr. Att hon skulle få omvandla honom. Förslaget röstades naturligtvis ner. Inga pojkvänner, vi ska ju enväldigt styra världen. Efter tjat från Lillharpan så gick vi med på att Överingenjören skulle få va med.. OM han hade en bra kraft. Så att vi skulle ha nån nytta av honom (För er som inte läst Twilight så har nästan alla vampyrer en extra kraft, typ tankeläsning eller liknande) Hon skulle fråga honom och återkomma.

Dagen efter ringde Lillharpan och hade bara en sak att säga.

"Han får inte va med. Han tar inte detta på allvar"

Problem solved.

Breaking dawn

Helgen kunde inte börjat bättre! Äntligen läcks det lite om den sista Twilightfilmen.. får hålla alla tummar och tår för att det stämmer.



Artikeln är hämtad från http://www.popsugar.com

Vampire Diaries

.. det börjar nu.. så att ni vet.. på sexan.. ni får inte missa!!

För er som missat denna underbara serie, se alla avsnitten här:

http://tvshack.net/tv/The_Vampire_Diaries/

Komplicerat

Jag har en jävla förmåga. Som jag helst av allt skulle vilja vara utan. En förmåga att hitta killar som "det är komplicerat" med. Vet ni vilka jag menar? Jag kan räkna upp alla sorter. You name it. I have been there. Done that. Sick and tired of doing it tomorrow.

Kille som har flickvän. Check!
Kille som har barn. Check!
Kille som har barn och fru. Check!
Kille som har ett stalkande ex. Check!
Kille som har ett psyksjukt ex. Check!
Kille som har en psyksjuk stalkande flickvän. Check!
Kille som har ett långdistansförhållande. Check!
Kille som fortfarande ligger med sitt ex. Check!
Kille som har tre tjejer samtidigt. Check!
Kille som ska "snart göra slut" med sin flickvän. Check!
Kille som bor typ 1500 mil härifrån. Check!
Kille som är kriminell. Check!
Kille som är avhoppad nazist. Check!

Var lyckas jag hitta alla? Det måste vara nån magnet jag har insydd nånstans. Jag lyckas ju dessutom hitta dom inom en radie av 50 mil liksom.

Sjukt.. SJUKT trött på detta är jag faktiskt.

Sjukt trött på mig själv som släpper in idioterna i mitt liv också.

Skyll dig själv Karoline. Skyll dig själv.
Jag får hålla mig till min Mulle istället. han älskar mig iallafall vid utfodring.



Finaste Melissa..



Man måste bara älska..

Bazinga!

Alltså, förra veckans avsnitt av Big bang Theory var så sjukt ball. var bara tvungen att lägga in ett klipp

Video: The Big Bang Theory - Bazinga   Benzer: sheldon, cooper


BAZINGA!

Så är vi, töserna från Skåne.

Fick en rolig historia på mailen, den var faktiskt lite rolig =)


Så här är vi, töserna från Skåne…

 

Tre män satt och skröt över vilka uppgifter och krav de hade på sina fruar.

Den första mannen hade gift sig med en kvinna från östkusten och han hade

bestämt ställt krav att hon skulle sköta disken och städa huset.

Det tog ett par dagar utan att han såg något, men på tredje dagen kom han

hem till ett rent hus med disken diskad och undanställd.

 

Den andra mannen berättade att han hade gift sig med en kvinna från norra Sverige

Han hade gett frun tydliga order att det var hennes uppgift att

sköta all disk, matlagning och städning.

Första dagen såg han inga resultat, andra dagen såg han att det blivit lite bättre.

Tredje dagen såg han att huset var välstädat, disken klar och det stod en

vällagad middag på bordet.

 

Den tredje mannen hade gift sig med en kvinna från Skåne.

Han hade sagt till henne att hennes plikter var att hålla huset välstädat, diska, klippa gräsmattan,

sköta tvätten och varm mat skulle stå på bordet varje dag.

 Han sa att första dagen såg han ingenting, andra dagen såg han heller ingenting.

På tredje dagen hade svullnaden lagt sig såpass att han kunde se lite på ena ögat.

I alla fall nog för att fixa en macka och fylla diskmaskinen.


Jaha, då fick man en rynka till..

Ja, då var man 28. Eller ja, egentligen stannade jag ju på 25, jag blir inte äldre än så. Men på pappret är jag tydligen 28. Hade tjejerna här igår på middag och drinks som ni såg i förra inlägget. Vi drack lite drinkar och dansade sen lite på Harrys. Bra kväll, man mår som man förtjänar idag =)

Det har varit en bra helg. @wahlstrm var här i fredags och klappade katten och bara förälskade sig i Mulle. Han är en riktig charmör min katt. Anyways så hade stockholmaren med sig kameran och tog några riktigt fina bilder. Mulle är ju en riktig fotomodell måste jag säga. Sötnosen.


Mina änglavingar fick också va med på bild.




Finaste älsklingen. är han inte söt?


Och här är vi! Twetmeet ftw! :D

Sen hade jag ju min kamera framme också. Den som inte tar sådära jättebra bilder. Kan ju bero på att hon som försöker leka fotograf inte riktigt vet vad hon sysslar med :)



Nu blir det soffläge, försöker få Mulle att ta hand om mig nu när jag är bakfull men han är inte alls bra på det måste jag säga.

Kyss

All in!

Ikväll ska jag dränka mina sorger eftersom jag blir gammal. Så ikväll gå tjejligan all in!



Vi ses i dimman!

Två rymlingar i Kumla

Förlåt grabbar, men jag var tvungen. Jag skrattade när jag såg bilden, ni ser så glada ut :D



Nu har vi jobbat tillsammans i 9 år! Herregud, har jag verkligen stått ut mer er så länge?! :P

Det går bra nu

Faktiskt. Jag mår bra. Jag har gjort mig av med saker som jag inte mådde bra av, träningen har så smått kommit igång igen och det händer saker och ting på mitt jobb! Nya tag och nya satsningar att ta tag i, det känns bra! Livet känns lite enklare för tillfället. Kan man äntligen får en paus och bara få må bra?

Ikväll blir det Snabba Cash med Yoda, och på fredag ska jag äntligen få träffa @wahlstrm som jag lärt känna genom twitter. Det ska bli riktigt kul och så ska han få sitta och lyssna på skånska och klappa Mullemys en hel kväll, tydligen är det nånting speciellt med det :D På lördag är det fest med brudarna, kul vi ska ha! tjoohoo =)

nu ska jag hem!





 

Ajm sorry mister snowman

idag när jag kom ut från jobb såg det ut så här vid min bil..



Mina tekniker har helt för lite att göra...

*asg*

RSS 2.0