Man bara måste älska failblog

Världens bästa sida http://failblog.cheezburger.com
 

Monkeyclass

Igår skulle jag och Kevin egentlgen storstäda lägenheten. Egentligen skulle vi ha gjort detta sen i måndags men just nu skjuter vi på allting som har med att "ta hand om" lägenheten att göra, eftersom vi bara vill flytta. Imorgon är det bara 1 månad kvar! Wiihiiii!
 
Meeeen, vi hittade ju nånting annat som var roligare så vi hoppade över den där städningen. Igen. Min pappa gick ju i pension för ett tag sen. Han jobbade på ett stort multinationellt företag i Lund som tillverkar nätverkskameror och har fabriker i stora delar av asien. Han har i sin roll i förtegaet rest en hel del till fabrikerna och har starka kontakter i bland annat Thailand. Igår var thailändarna och några från Malaysia på besök och pappa passade på att bjuda hem dom på lite grillat som tack för dessa åren.
 
För det första är det ju komik på hög nivå att sitta och lyssna på asiater som ska prata engelska, dom är ju fruktansvärt dåliga på uttalet. Men dessa tre personerna var skitroliga dessutom och skämtade mycket om allt och ingenting. Dom höjde också min pappa till skyarna och hade nog gärna gjort honom till ny Buddha om det hade varit möjligt, och det är ju kul att höra, min lilla pappa :)
 
För det första så tyckte dom att min pappa var sjukt snål som inte sponsrade min och Kevins thailandsresa förra året. Sen tyckte dom att vi hade väldigt stränga lagar här i Sverige, i Thailand sa dom att det var mer "guidelines" än lagar och det bästa vore nog om svenska poliser åkte till Thailand för att lära sig detta. När pappa berättade om tex vad vinterdäck kostar och att det är lag att ha det på bilen om det är snö så bestämde dom sig för att nästa gång dom kom till Sverige så skulle dom ta med sig en container med däck och sälja.
 
Den ena Thailändaren tyckte också att mamma och pappa borde flytta till Thailand, men då sa min pappa att det var för varmt för oss, vi orkar inte bo i den värmen. Thai-killen berättade då att dom åker från sitt hem i Bangkok och kör sen ca 10 mil utanför staden till något naturskyddsområde som ligger lite högre upp och där det är svalare luft, ungefär som en svensk sommar. Han sa att det finns vilda elefanter och tigrar där och även ett område med ett hotell och hus. "And I have a house, you come and vacation there! And i have a appartment in Hua Hin, u can borrow!"
 
Okej!
 
Pappa berättade också att nu, bara ett par månader innan han skulle gå i pension blev han äntligen uppgraderad till guldkort hos Star Alliance. Detta har han längtat efter i alla år men aldrig lyckas uppnå eftersom hans arbetsplats bara köper de billigaste biljetterna. Den andra thai-killen höll med och sa "Yes, I now have a goldcard too, so i don´t have to sit in monkeyclass!" Haha! monkeyclass, ja, det är det verkligen, trångt och jävligt och man kan knappt röra benen! Ändå är det bättre än charterflygen till övriga europa! Det får man då fan kalla extra-monkeyclass! :)
 
Ja, det var kul att sitta och prata med dom. Dom hade varit och spelat curling igår och det var väl första gången dom känt is under fötterna :)
 
Men ialalfall så kan vi ju inte skjuta på det längre nu, ikväll är det storstädning, nu kan vi inte komma undan längre..
 
TRÅKIIIIIIIIIIT!

WTF??

 
Vem fan köper en sån här t-shirt?! 

Zumbauppvisning

Igår var vi på tjejernas zumbauppvisning. Kevin fick vara me och dansa. Han tror att han är John Travolta och det är alltid lika roligt att se honom dansa. När min mamma fyllde 60 så hade hon världens fest (eftersom hon känner hela Malmö och halva världen) och då blev Kevin lite på lyran och skulle bjuda upp alla tanterna. Till och med min mormor blev uppdragen. Då skulle han "bevisa" att han faktiskt kunde dansa.
 
Han är så söt :)
 
 
 

Svensk sommar

Vad skönt att den svenska sommaren äntligen kommit.... med sitt regn och regn och regn.... i helgen gjorde vi inte mycket mer än att kolla på Harry Potter och fira morsdag hemma hos Kevins föräldrar. Så tråkigt. Jo, vi hann ju med att handla lite skor också, det var utförsäljning i hamnen så det blev några stycken :) 
 
Såhär såg Kevin ut när vi kom hem:    :/
 

Idag är det iallafall avslutning och uppvisning på tjejernas Zumba så det får vi ju åka och titta på, se om dom har lärt sig nån dans eller iallafall att skaka rumpan lite!
Igår var jag på vårdcentralen och fick uppkopplat ett 24-timmars EKG. Jag har ju haft hjärtklappning, dubbelslag och allt möjligt så länge jag kan minnas. Jag var och tog av mig det i morse igen, men tror ni att mitt lilla hjärta behagade att slå dubbelt under detta dygnet?? Nehe, det skulle det inte göra! Typiskt... Men vi får se om dom hittar nånting, inte för att jag tror att dom gör det. Både mamma och mormor har samma sak så det är nog nåt ärftligt skit.
 
Jag avslutar med en gullig fråga som vi fick av den yngsta tjejen därhemma:
 
Hon: Du, Karro, om du och pappa skulle ha en bebis, kan vi få en lillasyster då?
Jag: Det vet jag inte, det kan man inte bestämma, det bara blir liksom! Men vi ska inte ha det nu ändå.
Hon: *Helt förvirrad* Men vaddå, ni måste väl bestämma vad det ska bli?
Jag: (Försöker byta samtalsämne) Eh, nä, men ska ni inte gå och leka i kojan nu?
Hon: Okej, Men jag vill ha en lillasyster så att du vet!
 
MMmmm, vi får väl se hur det blir med det :)
 
 
 
 
 

Spring MalmöMilen i Greenman-suit och vinn en iPad!

Vi har en tävling på mitt jobb just nu där man kan vill finfina priser!
 
Gå in på http://www.bredband2.com/malmomilen och checka!
 
 
 
"Tyvärr" får ju inte anställda ställa upp och springa, vad synd! ;)

My love

 
Puss puss!

Weekend

Då var det helg igen. Veckorna bara flyger fram nu. Igår var jag och Kevin ute med cabben för första gången för säsongen. Vi körde en runda ner till Limhamn och åt en mjukglass och tittade lite på båtarna. Mys!
 
 
I helgen ska det bli riktigt varmt, det blir nog kanske premiärdopp i poolen. Sweet! 
 
Förresten så har vi bestämt oss för att byta bank. Det blir förmodligen SEB. Swedbank la sig på samma prutade ränta men SEB kunde erbjuda två år istället för ett. Det är ett jävla meck det här med banker och räntor. Det är ganska skönt att ha fått en ränterabatt som sträcker sig över två år så slipper man gå tillbaka och förhandla igen efter ett år.
 
Men nu är det snart after work som gäller!
 
Äntligen är sommaren här! Wooohoooo!

Favorisering

Det finns mycket i världen som är orättvist. Men det finns fan inget värre än föräldrar som favoriserar sitt ena barn framför det andra. Det är fan så jävla fel och orättvist som det kan bli.
 
Igår kunde jag inte sova för att jag var så arg och det bara kokade inom mig.
 
FY FAN!

Snogge

Man hade ju långledigt i helgen, eller vi hade det i vår familj iallafall. Så vi passade på att komma ut när det var så fint väder. 
 
I torsdags fyllde den äldsta tjejen därhemma år så vi stack till Gentlemannadagen på Jägersro och åkte lite karuseller och kollade på uppträden. Eller, jag åker ju inte karuseller, min kropp tycker inte riktigt om det. Det slutar i migrän och katastrof så jag håller mig till att stå vid sidan och heja :) Sen var det Behrang Miri från Melodifestivalen så tjejerna tyckte det var jättekul.
På kvällen så grillade i trädgården med Norsken och hans tjej, det var mysigt. 
 
I fredags tog vi det lugnt, Kevin var och klippte tjejerna och tog den sista vaccinationen på deras Twinrix-spruta. Då är dom ju immuna mot Hepatit A och B i minst 25 år så slipper man tänka på det när man ska åka nånstans.
 
I lördags på styrde vi ut mot Kevins föräldrars stuga ute på Österlen. Snogge heter hålan den ligger i och det är mitt ute i ingenstans. Nånstans ute vid Onslunda ligger det iallafall. Mitt inne i skogen. Vi har sovit över där en gång och jag var helt övertygad om att vi skulle bli yxmördade allihopa. Jag hatar skogen.
Dom funderar på att ha en stuga närmre havet (och närmre Ullared) istället. Jag hejar ivrigt på det förslaget.
Iallafall så var barnens kusiner nere över helgen så dom hade kul hela dan. Det står en husvagn på tomten som dom håller på att rusta upp så det var ju nästan som att leka koja. Jag och Kevin placerade oss i varsin hängmatta, sen flyttade inte vi oss därifrån :)
 
I söndags jobbade jag på LdBs hemmamatch och det är dags på söndag igen.. living the dream liksom..
Innan jag stack så kom min gamla gymnasiekompis, Spättan, förbi med sina barn och fikade. Det var kul att se henne och hennes dotter var fruktansvärt söt, vilka korkskruvslockar hon hade! Hennes son blev kär i den äldsta tjejen där hemma. Kärlek vid första ögonkastet liksom :) 
 
Idag är det bara 47 dagar tills vi får huset! Wooohoooo!
 
 
 
 
 
 

Shopping!

Sarah har ett erbjudande på sin blogg som ger 15% rabatt på Cutiepie.se
 
Jag var naturligtvis inne och klickade hem lite söta kläder, shopaholic som man är!
 
 
Det blir finfint på tjejerna, in och fynda med er!
 
 

När man saknar någon

I helgen har det varit fullt ös. I lördags hade den äldsta lille tösen kalas på Big Bowl så det var typ 15 taggade tjejer och 1 kille som tyckte det var ganska kul att spela bowling. Jag tog tillfället i akt och slog ett par slag i slutet, vilket naturligtvis resulterade i sjukaste träningsvärken i vänstra gumphalvan. Sjukt, jag måste göra nån konstig rörelse med nån konstig muskel jag aldrig använder för det är samma sak varje gång jag spelar bowling. Har fortfarande sjukt ont! Grrrr....
 
Innan kalaset så var jag ute i Limhamn och shoppade lite på barnklädes-utförsäljningen där. Skiiiiitfina kläder fanns det. Men även om det var sänkt till under halva priset så var det mycket som var för dyrt, tyvärr! Men jag köpte några klänningar från Ebbe och nån jättesöt blus. Det blir super nu till sommaren. Förra utförsäljningen köpte jag likadana Hummel-skor som jag har till den minsta tjejen, hon blev jätteglad :)
Men iallafall, när jag var på väg från limhamn så flöt tankarna iväg och jag började tänka på en tjejkompis från gymnasiet som bor i Limhamn. Tyvärr gled vi ifrån varandra när hon fick barn och jag var arg på henne för att hon aldrig hade tid. Nu när man helt plötsligt fått egna varannan-veckas-barn så förstår man lite mer varför hon inte hade tid att gå ut och festa med oss. Så jag ringde henne helt enkelt! Och hon blev jätteglad att jag ringde. Vi bestämde att vi kanske skulle träffas nu i slutet på denna veckan när man ändå är ledig. Det ska bli kul. Jag saknar henne verkligen, hon kan verkligen få en att skratta!
 
Igår spelade jag min första utomhus-match på konstgräset på Mellanheden. Det var jätteskönt, hur najs väder som helst igårkväll. Det är då det är kul att spela boll :) Synd att man har så sjukt dålig kondis bara... men det blir bättre ju fler matcher man spelar. Jag får ju lite vardagsmotion här på jobbet också. Eftersom jag inte är störtförtjust i att åka hiss så tar jag trapporna. Jag har parkering på våning 13 (översta våningen) på P-huset Anna och sen sitter vi på 6:e våningen i huset precis mittemot Royal mitt i Malmö city. Så det blir en jävla massa trappor att springa i varje dag.
 
Men det är inte fel. Jag har hört att det är bra med trappträning för oss flat-asses.

Badpojken

2 år med min bejb, och som jag älskar honom!


WhaleCastleMassEvening

Igår var det Valborgsmässoafton och vi drog iväg och spenderade den i Gamla Boo utanför Höör. Lillharpan har en... eh.. "sommarstuga" där. Sommarstuga är ju en underdrift eftersom det är ett typ 170 kvm stort hus med sjötomt och egen brygga ut i Ringsjön. Jättemysigt!
 
Det blev iallafall lite grillning och lite vin så det var mysigt. Jag och Kevin firade vår officiella två-årsdag igår, tiden går fort när man har roligt! Tänk så mycket vi har hunnit göra under dessa två åren, helt sjukt! Men det är kul, man borde alltid ha något att se fram emot. Det gör vardagen lite roligare. Nu ser vi ju sjukt mycket fram emot huset... idag är det bara 2 månader kvar till vi flyttar in! WIIIIEEEEEE!!
 
Solnedgång över Ringsjön. Till vänster i bild så har ni en liten del av Yodas bröst också. Påklätt naturligtvis.
 
Förmiddagssol. Linn körde överheta leopard-tajts som pyjamasbyxor. Hotstuff!
 
Idag har det varit lite huvudvärk men inte så farligt. Jag och Kevin drog oss hemåt ganska tidigt på förmiddagen så vi har slappat hela dan. Eller rättare sagt, jag har slappat och Kevin har suttit och smårunkat över sin nya telefon.
 
Nörd..... men min hete nörd iallafall :)

RSS 2.0