mmmm. .

0-32ab419f6a1fa889efbe9d88e74da43b.png

Kolla varifrån!

mmmm. . . Me lova de sun. . Snart hem till mormor o äta mors dag middag. . Skulle bli twilight med brudarna ikväll, men ser inte ut som det blir nåt. . Får väl glo på the notebook hemma i min ensamhet istället och böla lite. . Ska snart ha röda veckan så det behövs. . Xoxo


Jag har ingen pli på mannen i mitt liv..

Min katt är helt otrolig.. katter ska ju vara rädda för nya miljöer och inte gå i närheten av människor dom inte känner.. men nänä.. inte Mulle.. han kelar med allt och alla som vill.. sticker man åt honom lillfingret tar han hela handen och gärna en bit av armen också.. man blir inte av med honom när man väl börjat kela.. och jag brukar ju hitta honom ute i trapphuset, då har han smitit in med någon som inte sett honom och jag skäms som ett djur.. har funderat på att ha honom som innekatt men det är ju så taskigt.. han älskar ju att vara ute och springa..
Hittade detta på min grannes blogg: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9784931
Ber 1000 gånger om ursäkt, du får kasta ut honom om han blir jobbig!

Ja.. iallafall så blir det en tidig kväll idag.. har sovit dåligt två nätter i rad nu så att kroppen börjar kräva en hel natts sammanhängande sömn.. har precis kommit hem från lilla torg, vi kom fram till att vi förmodligen kommer att spendera alla våra pengar i sommar på Möllan, lilla torg, minigolf och mjukglass.. men det är ju sommar, så då får man lov att göra det! =)

Nu ska jag lägga mig och läsa lite och så ska jag trycka i mig ett helt Toblerone.. det vita ska det va.. mmm.. finns inget godare choklad! Imorron blir det förhoppningsvis lite soltimmar.. behöver bättra på fräknarna lite..

Natti


det skulle...

0-489cab453507a20c7125ed739814f53a.png

Kolla varifrån!

det skulle bli grilla och minigolf men det blev kinamat och lilla torg istället.. Det är ju trots allt lördag.. Imorron är det mors dag och det är som vanligt ångest över vad jag ska köpa till min kära mor.. Grrr.. Blir en tidig kväll ikväll iallafall.. Pallar inte med fler överraskande händelser denna veckan så det blir sängen tidigt.. Längtar redan.. See jo i vimlet.. Xoxo


Out of order

Alltså... jag känner mig helt.. tappad.. konstig.. och dessa sista dagarna har bara varit så.. konstiga och tappade.. typ.. det är dom enda två orden som kan beskriva känslan.. det känns som min hjärna och min kropp slutade fungera i torsdags och står kvar nånstans på stranden i klagshamn.. och nu vet jag inte om jag ska åka ut och hämta mig själv igen där och kickstarta igång kroppen igen eller om jag ska gå omkring i detta zombie-tillståndet som jag befinner mig i.. jag vet inte vilket som är bäst? Jag tror jag stannar som zombie ett par dagar till.. Imorse när jag vaknade ville jag bara att tiden skulle stanna.. just där och då.. ville bara ligga kvar.. bara stanna ett par timmar och sen kunde verkligheten hinna ikapp igen..

Vi hade en trevlig kväll på Möllan igår i vilket fall.. blev nån öl där.. lite god mat.. lite skvaller och boystalk som vanligt..

Nä, jag lägger ner detta nu.. min hjärna fungerar inte för tillfället..

Jag återkommer

ööööl.. Mmm..

119bfc83a4a41f9055fa0a20ebab7dd3.png

Kolla varifrån!

ööööl.. Mmm..


my bff...

-cbb7f58a054e5550ea77d53e7a62d9e.png

Kolla varifrån!

my bff is home! Fredag, öl på möllan och förhoppningsvis alla tjejerna samlade om en stund.. This is life, solen skiner och det kan inte bli mycket bättre än så här, loooove it!


Femtimmarscigg

Dagen tog inte slut igår.. hade precis lagt mig ner i sängen och tagit upp svinsega Snabba Cash när mobilen plingar till.. "en cigg" blev en sen natt/tidig morgon.. första jag sa när jag kom innanför dörren: "detta kan inte bli en sån 4-påmorgonen grej igen, jag ska jobba imorron" När tror ni jag var hemma? Ja, halv tre.. det var visserligen inte fyra, men imorse hade den timmens sömn kunnat kvitta.. det hade ändå bara varit enklare om någon skjutit mig på plats så jag slapp gå ur sängen.. vi är inte så bra på det där med tidiga kvällar, det är dom jävla ciggen som gör det.. men iallafall... det var det värt..

Jag vet inte om jag drömmer fortfarande eller om jag är vaken..

Denna dagen verkar aldrig ta slut

Alltså.. ja.. eller.. nä.. jag vet inte.. skämt?.. Herregud.. flimrar för ögonen, tror jag svimmar.. gränslös lycka.. Mitt huvud exploderar.. jag fattar inte.. avgrundsdjup förtvivlan.. het som fan!.. jaha, där kommer han också.. dregel.. dunka dunka i bilen.. stackars.. trösta.. kloka ord.. äntligen hemma.. jaha, vad vill du nu då?.. eh va?.. okej.. vad ska jag svara på det?.. AMAGAD!

Så ungefär kan man sammanfatta min dag.. helt sjukt.. jag bara längtar till Gun sätter igång sin telefon så jag kan berätta allt som hänt idag.. jag måste få ventliera.. det är helt sjukt.. trodde att jag var säker och utom räckhåll från allt och alla när jag kom innanför lägenhetsdörren.. men nähä.. nänä.. okej.. va?

Jag tror jag går och lägger mig istället..

To the fans..

Bilderna från New Moon inspelningen var tydligen uppskattade, fan vilka nördar vi är allihopa =)

Fick en anonym kommentar från en person som precis ska börja på tredje boken.. och jag blir så ledsen, deprimerad nästan.. för min egen skull alltså, att jag redan läst allt som finns att läsa inom Twilight.. jag vill också ha två och en halv bok kvar framför mig (den halvan innebär outgivna Midnight Sun då, som blev stoppad eftersom den läckte ut på internet. Versionen som finns på författarens hemsida går inte att skriva ut men är det någon som vill ha den så har jag den i utskriftsvänligt PDF-format, maila mig!).. två och en halv bok av den fantastiska världen man blir fullkomligt uppslukad i.. oohh.. jag är såå avundsjuk.. någon borde tvinga författaren att skriva fler böcker.. grrr..

Själv har jag kommit en tredjedel in i Snabba Cash.. och den är såå seg.. men Yoda säger att den blir bättre så jag får väl stå ut..

Back to work..

Jag slutade precis andas..

Jag hittade precis mig själv på golvet, brevid soffan, avsvimmad.. jag hade tydligen slutat andas.. herregud girls! Vilka bilder jag hittade! Ni som inte är twilightfantaster kommer inte förstå detta.. men MAJ GAWD.. min hjärna har slutat fungera..

Stålsätt er nu alla twifans..


Bella springer genom fontänen..


Edward visar sig i solsken..


Bella kommer springande och hinner fram precis i tid..


Den återförenande kyssen...

Bilder från http://www.laineygossip.com och http://www.justjared.buzznet.com

Jag vill inte erkänna detta men... tacka GUUUD för paparazzifotografer..

*kännermigsom18igenochsitterochdreglaröverenfilmstjärna*

Kan dessutom berätta att Twitter craschade när alla skulle twittra om bilderna, haha, guuud, vilken världs-folkstorm detta har blivit!


Gun vinkar!!



Titta! Gun vinkar från andra sidan jordklotet! Miss jo Guuun! Det ser ut som hon shoppat också den jäveln!


on my...

5d64c4e5446c65d21657aea7b85c548b.png

Kolla varifrån!

on my way to lilla torg to have dinner with the crew.. Im speaking english so gun will understand me now when shes been in the us for what seemes to be a year.. Time for food! Xoxo


Favorit i repris




Varför vill inte dom ordern försvinna ur mitt jävla huvud?

Fiskning..

Dagens frukostsamtal handlade om fiske och fiskar, tills vi kom in på detta:

Projektör 1: Jag hade båten ute i helgen.
Projektör2: Vågar du det? Titanic 2 liksom.
Karoline: Titanic? Vaddå, tar den in vatten?
P1: Ja, den är ganska gammal, inte på pålitlig.
K: Hur fan vågar du gå ut med den bara..
P1: Aja, denna gången hade jag iallafall åror så jag kom hem ganska snabbt, förra gången hade jag bara en skyffel.
*tystnad*
K: Skyffel?!?
P1: Ja, jag fick ju ta med mig det jag hade där hemma, det var det bästa jag kunde hitta. Tog en stund att ta sig hem.

AAAAAfan!

*skratt*


Kommentarer

Fan, kan ni inte bara skriva vem ni är när ni kommenterar? Jag blir ju sjukt nyfiken när det kommer en kommentar där personen bara anger sig som "någon"...

*plutarmedläppen*

jag och...

0-5831caa9630e097d3a3568dfc80a51f9.png

Kolla varifrån!

jag och yoda smaskar i oss midsommarmat idag, mmmm.. Nypotatis är det godaste som finns!


Ge blod - Rädda liv

Pratade med Yoda imorse, hon hade varit på sin första blodgivning och var jättenöjd med sig själv, det borde hon vara.. jätteduktigt! Hon hade dessutom dragit med sin mor dit och som nu också ska bli blodgivare.

Jag tycker att det är en självklarhet att vara blodgivare om man är frisk och i rätt ålder (Man får inte ge om man är över 65). Jag gör livet till ett helvete för dom flesta människor jag stöter på så detta är väl det minsta jag kan göra för att försöka få upp min karma till en acceptabel nivå. Det finns ingen undanflykt för att komma undan blodgivning, rädd för nålar eller inte har tid?
Bullshit
 
Sköterskorna på blodgivarcentralen är fruktansvärt duktiga, dom prickar ådran direkt och det känns ingenting knappt, och jag har ändå ådror som praktikanterna kan sitta och gräva efter en halvtimme på vårdcentralen där hemma. Hela proceduren tar knappt en kvart och då kan man inte säga att man inte har tid. Dessutom får man ju 50 kronor, det är en win-win situation! =)

Jag ger mig en klapp på axeln som lyckats med mina värvningar.. Gun och Yoda då.. och i förlängningen även Guns pappa och Yodas mamma. Även Norsken, Pancho och Y ska tvingas med nån gång. Lillharpan är så jävla mesig och bara bangar.

Jag har dessutom ett sånt blod som 30% av befolkningen har, 0+, vilket betyder att jag kan ge blod till alla blodgrupper men jag kan bara ta emot mitt eget. Yoda däremot är en B, som typ 30% av alla indianer är.. haha, vi visste väl att det va nånting med dom där klickande ljuden du gör, det är nåt avlägset indian-läte, haha! =)

Så jag tycker alla ska gå in på http://www.geblod.nu/ och läsa lite mer, det är även så att det går blodbussar runt om i skåne som man kan lämna på om man inte vill ta sig in till centrala Malmö.

Ge Blod - Rädda Liv!


Hur är det möjligt?

Min trådlösa router har helt plötsligt pajat.. hur är det möjligt? Så nu sitter jag på golvet och surfar.. kul.. meck att byta den också.. oooohhh!!

Jag har en gås oplockad med Gun..

Var och tränade på Friskis, trött som fan och Yoda var hungrig så vi tog en tur till McD och köpte mat till henne och när jag sen lämnat av henne kollar jag min telefon där följande meddelande visades:
"Hej! Hälsningar från NY, om en halvtimme står vi och vinkar till dig vid kameran, alltså kl 20,40 svensk tid, Kram!"
Helvete
Kollar på klockan.. 20,35.. står utanför Yoda inne vid rörsjö.. hur fan ska jag hinna genom hela stan på 5 minuter?
Ringer min käre far och ber honom logga in på min mail för att få upp länken till kameran..
Lösenordet.. vad fan är lösenordet till min hotmail?? Den loggar ju alltid in av sig själv så vad fan är lösenordet??
Ber honom prova ett gäng möjliga lösenord jag haft genom tiderna.. men nä.. till slut får han upp en ruta om att han provat för många gånger.. jag kommer hem till mina föräldrar och konstaterar att det enda jag kan göra är att begära ett nytt lösenord som skickas till  min andra mail.. min jobbmail.. som jag bara kommer åt på mitt jobb.. i svedala..
Skickar ett meddelande till Gun att ge mig 20 minuter extra, jag är snart inne på sidan.. kastar mig i bilen och kör i 190 mot svedala.. när jag är halvvägs kommer det:
"Vi vinkar till dig en annan dag istället, kram!"

Tack för det televerket.. stressad som ett djur..

Irriterad är jag nu.. grrr..

Nä, jag är inte irriterad över Gun förresten.. jag är irriterad över konstiga människor på msn.. en kille la till mig på msn för ett tag sen och vi har snackat fram och tillbaka men han har aldrig liksom tagit steget och frågat om vi skulle träffas eller ens frågat om mitt nummer.. Och nu börjar han prata om sina erövringar i helgen! jag fattar inte? Vad är det för fel på folk? Är det nåt jag är intresserad av att veta eller? Nä, tack, haj och ivaj med dig, ragga på mig eller låt mig va, jag är inte ute efter fler manliga vänner, iallafall inte sånna jag aldrig kommer att träffa IRL..

Så.. nu går jag och lägger mig istället..

Kyss


kan inte...

42d6a2aedf263851b1f4cca05426a403.png

Kolla varifrån!

kan inte sova.. Fan.. Skulle behöva en hel natts sömn for a change.. Har sovit dåligt på sistonde.. En massa tankar fladdrar i huvet.. Nr 1 är att jag läser Snabba Cash och varje gång dom använde ordet "guzzar" tänker jag på att det är från denna boken mr klister snott det uttrycket.. Haha, jag kom på dig! ;) nä, skämt åsido.. Huvet går på högvarv när jag väl ska försöka sova.. Kommer det att bli nåt med London? Jag skulle behöva det sååå mycket.. Sen är det en sak i slutet på nästa månad som jag måste göra.. funderar på hur det kommer att bli.. My mind is killing me.. Har provat att räkna får men det hjälper inte.. What to do?


Det är nåt som saknas..



Detta är som ni ser ett urklipp.. från http://www.MTV.se.. och som ni också ser är det nåt som saknas..

Tablån för den 31:a Maj innehåller inte MTV Movie Awards.. inte heller tablån för den 1:a Juni innehåller nåt som har med galan att göra.. Jag förstår inte? Vad är det för fel? Är det nån som glömt skriva dit det? Föstår dom inte att vi i Europa också vill se det? Jag har nästan svettningar och panikångest.. och ja, jag har skrivit ett mycket argt mail till MTV Sverige att detta är en stor förlust för hela svenska folket att missa detta..  hur tänker dom egentligen?

Ni undrar what all the fuss is about?
Jo det ska och har jag berättat innan..

Ett 1-minuter långt klipp från den nya Twilight filmen New Moon kommer att premiärvisas på galan..

Jag bara MÅSTE se.. om jag så ska kapa första bästa flygplan till USA..

Hiding out

Jag och Mulle orkar inte göra ett piss idag, så vi stannar under filten..



Drar nog hem en runda till Norsken sen, så jag kommer utanför lägenheten en stund idag iallafall..

Känner mig skittradig idag mina readers, sorry for that..

Kyss på er

Life is like a box of chocolate..

Hittade detta twitt-meddelande på Helena Sandklefs twitter (Magnus Betnérs flickvän)



Haha, fan vad jag garvade när jag läste det!


Bra tjej reder sig själv

Har varit hemma hos tvillingmamman och falkenbergaren idag och hjälpt till att renovera lite grann. Slipat, grejat och målat tak så nu är jag helt prickig.. dags för en dusch och sen en stund på soffan och sen är det iväg till Yodas mor som bjuder hela tjejligan på middag ikväll.. och sen kanske utgång? hmm.. undrar vad jag ska få pengar ifrån bara.. men det löser sig förhoppningsvis =)

Sitter och äter favvomackan med favvopålägg.. hönökaka med kall nypotatis och kaviar.. mmmmm..

Vi ses i vimlet..

Kyss

I walk the line



Jag kollade på Walk the line igår.. den är så bra.. kan se den over and over again..

Då var ju fortfarande min waaakeeeen snygg.. *surar*

Hon..





Hon funderar
tänker på vad hon fick veta idag
nånting föll på plats
hon känner sig inte längre så ensam

Hon förstår
varför familjen valt
att inte berätta
inte förklara
Det är saker
man inte pratar högt om i hennes familj
saker som inte finns
Minnen
Om dom glöms bort
försvinner i dammet
har dom aldrig funnits

Hon har alltid undrat
varför?
Varför ingen ville berätta?
Historia är viktig
för varje människa
Förståelse var man kommer ifrån

Nu känner hon sig inte längre
ensam
Nu förstår hon
Äntligen

Nu kan hon kanske acceptera sig själv
sin sjukdom
och bli frisk





Hello my dear

Hej Gun!

I Hope you still speak swedish because my english writing is not so good. If you have any problems reading the text below there is a translation-widget on the Google homepage. I will write the rest in swedish thank you very much.
Idag är det fredag och jag spenderar den med en film på soffan. Jag får väl ha en lugn helg nu när du är borta, och förresten är det lön på måndag så jag har inga stålar kvar heller, du vet ju hur jag är..
Såg på min lönespec att jag fått löneförhöjning, wooohooo! 600 spänn! Nu kan jag köpa ett par skor till varje månad! =D
Jag var hemma hos min farfar idag, åt lunch med honom och min faster och hennes man från Ängelholm. Det var trevligt. Eller ja, så trevligt det nu kan bli. Du känner ju till att mitt förhållande till min farfar är.. hmm.. ansträngt. Men men.. fick reda på att min farmor var schizofren.. så nu har man ju nånting att skylla på för att man inte är normal.. ganska skönt faktiskt =) Jag somnade på soffan när jag kom hem och nu är klockan åtta, haha, ja, det är tur jag inte ska nånstans idag om du hade varit hemma hade du skällt på mig. Jag har precis tryckt i mig alldeles för mycket marängsviss och har världens sockerchock.. känns nästan som jag hade kunnat springa ett maratonlopp =)


Som du ser har jag också klippt mig, så nu kanske jag kan få till den där bitch-frisyren igen som du gillar =)
Som du märker händer inget kul här hemma.. jag läste på Carolina Gynnings blogg att hon också är i NY.. ska vara gäst i det där Filip och Fredrik programmet på söndag, hälsa om du träffar henne! =P

Vi hörs my BFF!

Kysss


Denna är till dig Yoda



Yoda bara avgudar Chuck Bass.. tja, vem gör inte det egentligen.. vi tjejer dras ju till badboys.. ju mer bad, ju mer jagar vi.. är det inte så?

Solbränd och fin

Har precis kommit hem efter en middag med min andra familj.. altså Pancho, Yoda och Norsken då.. Pancho fixade skitgoda kotletter med hemmagjord bearnaise-sås.. vilken annan 20-åring kan göra det? All heder till lilla Pancho =) Blev ett parti Gin Rummie också som jag såklart vann.. haha.. ni madderfakkas trodde ni kunde slå mig va.. tsss..

Vi har legat vi poolen hela dan, mina föräldrar bestämde sig för att åka iväg nånstans så det blev klippning och hårfärgning av vår egen frisör som gör hembesök.. najs =) och jag tog mitt första dopp också, 18 grader var det och iiinget skönt alls.. nästan så att pingvinerna dansade på isflaken som flöt omkring för jävelen.. men nu är det gjort så nu kan det bara bli varmare =)

Imorron är det fredag och egentligen jobb-dag men ska bara jobba ett par timmar och sen hem och käka lunch med min farfar och min älskade faster och hennes man som är nere från Ängelholm. Inte så ofta man träffar dom så man får ju passa på..

Dessutom saknar jag Gun nåt fruktansvärt redan.. det är ju som sagt fredag imorron och alla bara ska tentaplugga och vara tråkiga.. tror jag får skicka ett sms till Walle och fråga om hon ska göra nåt imorn.. kan ju för fan inte bara ligga hemma på soffan.. neeeiiij det går inte.. Norsken lovade att jag skulle få följa med till Prins Bernhard-båten om dom skulle dit.. men fan.. jag drar mig för det.. jag bara fantiserar om att gå in med en AK5:a och bara meja ner alla champagneluder.. örk.. men tyvärr är det ingen som vill "städa" efter mig så.. trist men sant..

Hittade en bild på när jag och Blondie var på ikea för ett tag sen och skulle handla en palm som jag skulle ha.. så jävla ball.. såg knappt ut genom framrutan men vi fick in den i bilen iallafall =)



Natti natti..

jag har...

373d10a823a9197b58b71fadd5cbee5a.png

Kolla varifrån!

jag har lovat skriva dagbok nu är Gun är på resande fot, så here it goes.. Hej Gun! Det är 3 timmar sen du åkte från svealand, solen skiner och jag solar för att kunna va brunare än dig när du kömmer hem.. New York skulle tydligen vara varmt så här års.. Förlåt för att jag fällde en tår igår när du skulle åka, men du vet mi separationsångest är inte nådig.. Pouss po di maj lav! =)


Förhållande

Min mormor irriterar sig på mitt svar på frågan om jag har träffat nån (som hon ställer en gång i veckan).. 

"Men mormor, jag har ett förhållande redan.. med min dator.. räcker inte det?"

Jag tror hon oroar sig för det där med barnbarnsbarn, kanske kan skapa ett virtuellt? 

you just...

0-770b080dbf9d9d950e23d4a89c690ec3.png

Kolla varifrån!

you just gotta love Malmoe.. Eller som sydsvenskan en gång sa.. Haur du sitt Malmö, haur du sitt världen..  Xoxo


Upplösningstillstånd


Jag hittade denna artikeln på Aftonbladet..

Skickade direkt ett meddelande till Yoda och frågade hur hon kände över detta, vad ska hon göra, hur ska hon gå tillväga?

Hon ringde upp mig direkt och var nästan i upplösningstillstånd. Först trodde hon inte på mig, trodde att jag hittade på för att förvärra hennes tenta-ångest.. sen var det en period mellan hopp och förtvivlan när hon frågade om tiden, det kanske inte gick på samma sändningstid? Jo, Yoda, CL-finalen börjar 20,45.. ESC 21,00.. Men det stora dilemmat var ju att Lillharpan, Y och Yoda pratat om att åka till Oslo nästa år för att se Eurovisionsfinalen.. "Det är avblåst" Bestämde Yoda under den sekunden det tog att uttala orden. 

Vi får se hur detta drama löser sig.. fortsättning följer om ett år.. 22 Maj. 

Dagens i-landsproblem

Jag ber om ursäkt till den manliga delen av mina läsare..

 

Jag hittade detta klippet på Perez Hiltons twitter

Alltså för jävelen.. jag sitter här i soffan och vill nästan krypa ur skinnet av pinsamhet.. det är liksom "varsågod, stå här framför dessa 50 paparazzifotografer, le stort och låt dom ta ungefär 2000 bilder på dig som kommer se likadana ut allihopa, och förresten posa lite också så blir dom glada"

Dessutom BUAR dom när han går därifrån!

Vad är meningen? jag fattar inte?

Dagens i-landsproblem.. paparazzisarna får för lite bilder att sälja svindyrt till Hänt Bild..

Tired of beeing me

Vet ni att jag bara är sååå trött på mig själv just nu.. jag vill bara ställa mig mitt emot mig själv och skrika på alla femtonmiljoner språk som finns att jag ska lugna ner mig, tänka över mitt liv och sluta vara så jävla idiotisk och tro en massa om mig själv och mitt liv som ändå aldrig kommer att hända.. skrika, svära och spotta mig själv rakt i ansiktet.. och bara gå därifrån.. oh.. jag är så upptagen med allt jävla skit som händer runt omkring mig att jag inte hinner med mig själv och mina egna tankar och vad jag egentligen vill.. ja, jag mår bra nu.. men denna gnagande jävla känslan av att jag är otillfredsställd försvinner inte.. inte otillfredsställd på det sexuella planet då.. eller jo förresten, där också.. (nä, fan jag lovade mig själv att inte skriva om sex, min mamma läser bloggen) men psykiskt är jag uttråkad.. jag behöver något nytt att sätta tänderna i.. nåt projekt.. nån utmaning.. nånting!

Och det är just därför jag är trött på mig själv.. kan jag bara inte vara NÖJD nån jävla gång? Nä, där måste jag säga emot mina egna tankar som den schizofrena idiot jag är.. jag är glad att jag inte nöjer mig.. fy fan för att nöja sig.. jag är glad att jag iallafall känner en strävan av att göra nånting men inte riktigt kan komma på vad..

OOOOHHH!! Jag kommer ingenvart! Jag står stilla och stampar och jag får PANIK på mig själv som inte kan komma på vad jag vill med mig själv!

Det värsta är att detta handlar inte om stora grejer.. inte om utbildning eller skola eller förhållande, barn, villa, volvo eller självmord.. det kan lika bra vara så att jag kommer på att jag behöver rensa kylen och så är det över.. ett projekt liksom.. sjukt men sant..

Är det bara jag som känner så här??

Detta inlägget makes no sense.. nu när jag läser det i efterhand så funderar jag på att köra mig själv till psyket och bara be dom låsa in mig och kasta bort nycklen.. Tvångströja tack, storlek Small om det finns!

Jag går och lägger mig istället..

Lördagen

Så, vi firade då Limhamns födelsedag i lördags..



Vem kör? jasså, jag??



Blondie va där.. vinner alltid på singstar den jäveln.. men vår paradlåt är Bonnie Tylers-Total eclipse of the heart =)



Födelsedagsgrisen..



Sen va vi på lilla och träffade Walle och Snygg-Erik =) *fniss*



Nu åker min Gun till New York en vecka och jag är såååå avis.. hur ska jag klara mig utan Gun en hel vecka? *snyft* Vi önskar Gun lycka till med shoppingen och hoppas hon drar hem en snygg kändis eller två =)

Nu ska jag iväg till lillharpan och kolla Desperate.. har varit domare i brännboll idag.. måste säga att Limhamns vaktmästare är fruktansvärt dåliga förlorare! Och Malmö IPs crew desto bättre vinnare! =)

See you later maj friends..


my new...

0-2bc28b2782c71a4ded8c3a7e745ddea2.png

Kolla varifrån!

my new shoes.. U like? Dyra va dom men sköna som fan.. Note to self: handla i fortsättningen alla kläder på top shop och alla skor på bianco.. Lite dyrare är oftast lite bättre.. Varför lär man sig aldrig det?


Så jävla rätt =)


Oh... my... gawd..

Herregud.. satt och surfade runt och hamnade på MTV movie awards hemsida.. galan ska hållas den 31 maj och jag svimmade nästan när jag såg detta:



AH! Det är nästan så att man måste se det! Twilight är dessutom nominerade i 7 kategorier.. men tyvärr sänds det i USA så förmodligen är det väl mitt i natten här nångång då..

Men ändå, ett klipp från filmen!

(JAA, jag vet att jag är nördig men så är det.. jag blir ju helt till mig i trasorna)

Twitter

Jag är helt såld på detta fenomen.. Twitter.. all ilska, kärlek, spontanitet eller schizofreni som kan klämmas in i dessa 160 tecken är så stort.. Aj lav it! Alla måste skaffa! Ni hittar mig på http://twitter.com/MissKaroline



Birthday wishes

Var en kul kväll igår, blev jävligt sent/tidigt beronde på hur man ser det.. jag och Gun styrde hem till Limhamn för att kolla Sclagerfestivalen, skittråkigt, är egentligen överhuvudtaget inte intresserad, tycker att låtarna som ställer upp är skitkassa.. tyckte att Danmarks bidrag var den enda som gick att lyssna på.. iallafall, satt där och kollade på den skiten och sjöng lite singstar, kul att träffa brudarna igen, vi träffas ju inte så ofta längre.. har nog på något sätt växt på olika håll i livet och vi har olika åsiker om vad som är kul och vad som gör livet värt att leva.. enligt mig, Gun och Blondie innebär inte livet barn, Robinson en lördagkväll eller nya kläder en gång i halvåret. Nä, vi vill ha ut lite mer än så.. men, alla är olika och det är väl tur det egentligen.

Efter ett par låtar på singstar drog jag och Gun in på Lilla och träffade Walle en stund.. båda dom två bromsade som fan igår så jag tog mig en liten tur till Swing inn.. Förra gången jag var där var det med J och Kålle. Hahaha, fan vad vi garvade då.. Kålle skulle träffa ett par tjejer han hade raggat upp på nätet och jag och J fick följa med som förkläde så att han kunde fly om tjejen såg ut som ett sprängt utedass. Vi var först på Banco de Musica, jag visste inte ens att stället fanns och ändå har jag ganska bra koll.. träffade nån tjej där som inte föll honom i smaken.. jag och J satt mest och tisslade och tasslade om hur Kålle raggade, haha =) Sen drog vi då vidare till Swing inn, jag och J fick inta en soffa (eftersom J vägrar att dansa) i väntan på att Kålle skulle hitta tjejen han hade internet-raggat-upp.. Det visade sig vara ställets tjockaste med åtsmitande muskort rosa kjol och lackstövlar.. Kålle sprang så fort han kunde på andra hållet *asg*..  Senare blev det efterfest med M och hans thailändska hemma hos J.. naturligtvis med tillhörande McDonalds på hemvägen.. morgonen efter skulle grabbarna fixa varma mackor till frukost.. med typ hela kylskåpets pålägg.. skitäckligt.. men jag höll god min.. haha

ja, anyways.. nu svävade jag iväg igen.. så det blev en kul kväll igår iallafall, vi blev lite irriterade på vakten.. när vi kom fram och skulle gå in så säger han "Tyvärr, det är fullt" Ha! Vaddå fullt?! där är för fan knappt en människa i hela stan, till och med Lilla Torg var halvfullt! "Nä, men om ni går runt om hörnan och in på Privé istället så kan ni gå in där, man kan gå igenom nuförtden så det är samma ställe!" Men maj gawd.. om det nu är samma ställe, va fan ska vi gå runt hörnan för då och inte in här.. konstigt.. jaja..

Jag fick iallafall fira någons födelsedag ordentligt inatt, en dag för tidigt.. *fniss*

och förresten.. Grattis på födelsedagen hjärtat..

Denna dagen spenderar jag och Yoda på min soffa.. *snark*


Nu drar jag

Ha en trevlig kväll mina vänner och läsare.. vi håller alla tummarna för att Sverige kommer ganska högt upp idag.. nu ska jag och girlsen ut och göra stan osäker.. så håll era pojkvänner och gifta män hemma..

Nuu ska det feeestas =)



..
och jag har lyckats slå av ännu en nagel.. *grrrr*

Det går bra nu

Ikväll när jag klädde på mig, försenad som fan som vanligt och klädde på mig, fönade håret och sminkade mig samtidigt, så valde jag till slut ett par jeans som jag inte använt på ett tag.. nytvättade visserligen men ändå, dom gick knappt på! Kan det vara mina nya muskler efter träningspasset (ja, passET, som i ETT pass alltså) på Friskis? Kan jag vara gravid? (Ni har väl hört talas om jungfrufödsel?) Eller kan jag ha lagt på mig lite i vikt? Har inte vägt mig på länge, men ja, det har nog tillkommit ett par kilon. Kan det helt enkelt vara så..

Att jag mår bra nu?

möllan en...

2aeff33ab129a601f89109938a807dfc.png

Kolla varifrån!

möllan en fredag.. Undrar vad folk tänker innan dom går hemifrån.. Men dom är roliga att titta på och skratta åt.. =) blir en lugn kväll, skönt.. Tomorrow är de fääzzzt! Wiihoo!


Eh jaha..

Helt plötsligt kom det upp fler bilder från i lördags.. jag som tyckte att jag var duktig och kom ihåg allting på dom förra bilderna.. dessa kommer jag däremot inte ihåg nånting alls ifrån.. herregud.. så jag tycker alla ska gå in o kolla på http://my.lifestory.se/guns istället så slipper jag mecka med att lägga upp fler bilder här.. där hittar ni alla bilder på oss och våra upptåg och fääääzter..



Möllan ikväll, jaaaaaadå! =)

Långsamt..

När det går för långsamt fram blir jag avtänd och tappar intresse.. som nu ungefär.. lååångsamt ZZZZzzzz..

Mitt liv går för fort för att hålla på med nåt som tar sån tid..

Så sorry

Hejdå

jag HATAR...

06e250c2be7e2bd80d17a229f6977ada.png

Kolla varifrån!

jag HATAR mig själv för mitt jävla shoppingberoende..ooooohhhh!!


Lördagen..

Några bilder från i lördags..


Vi började på möllan.. "En eller två öl" tänkte jag..


Måste man så måste man.. Gun hade stressat mig som fan.. hann inte måla
the toes hemma..


Det var deras fel att jag blev så toppad.. grrrr..


Och hans.. mest hans.. fast jag tyckte att han drack dållet och snackade mest mot slutet..

 
Eh ja..


Surt sa räven.. Fast apelsin är ju inte surt.. måste vara kväljningar efter Tequilan..

Det var det.. nytt party på lördag hemma hos Limhamn.. är nog min tur att köra denna gången.. =)

Kyss


So rich..so pretty

Fan vilken grym låt.. vill bara dansa..


Sprechen sie fashion?

Jag har undrat över en sak.. ibland dyker det upp kommentarer från diverse andra bloggerskor (ja, 90% av alla som bloggar är tjejer) som hänvisar till sin blogg i kommentaren dom lämnar.. och jag förstår inte.. verkar jag vara en person som vill läsa en 17-årings modeblogg a la Blondinbella där hon visar dom senaste inköpta plaggen från Gina Tricot? Eller är jag intresserad av vad någon uppe i Norrland fantiserar om på nätterna? Verkar jag vara intresserad av sånt överhuvudtaget? OM jag mot förmodan gör det..

Har jag HELT misslyckats med min image..

nya ballisar...

58ac4ea6424936dc137f618be3032641.png

Kolla varifrån!

nya ballisar eftersom dom andra pajade.. Shoes are maj lajf :) och naturligtvis eftersom jag körde kjol och leggings idag så börjar det regna, hade inte förväntat mig nåt annat!


Waaaaaaah!

Haha, aaaaaah.. har precis varit och handlat lunch på Lizzans.. ja, där vi alltid handlar.. och på senare tid har det börjat komma dit två stycken killar varav den ena är fruuuuktansvärt het! Det är nästan så att jag bara vill dra med han in på dass och sätta på honom.. oh maj gawd.. det värsta (eller bästa?) är att han STIRRAR som fan och jag vet inte var jag ska bli av.. och möter jag hans blick slår hjärtat trippelslag och jag blir helt nervös och får mundiarré och pratar med henne i kassan precis som om vi var bästisar.. jag som aldrig är blyg annars! Jag blir som en tolvåring som ska förlora oskulden!

Hur ska jag lösa detta nu? Förslag tack!


Föööööör jävelen!

Vill bara visa ett litet meddelande jag fick på Facebook idag..


Patetisk? Who the fuck är det som är patetisk? Jag skulle sååååå gärna vilja dra upp hela historien här men nä Karoline.. lugn och fin nu..

LÅÅÅT MIG VAAAAA ISTÄLLET!!


AAAAAAHAHAHAHAHAH

Nä, hahaha, jag får inte luft.. hahahaha.. jag var inte alls beredd på denna filmen.. hahahah..



Inte meningen att hänga ut O.. filmen ligger ju faktiskt på youtube, jag bara distribuerar ut den lite.. hahaha, för det första ser det ut som han har Y-front på sig och för det andra..

NI MÅSTE FAN VARA GAY!

jeansen jag...

154a8b9ad279d4a83468bb1b279b258c.png

Kolla varifrån!

jeansen jag hittade i garderoben som jag tror jag köpte för nåt år sen.. Är inte jeans med hål inne nu? Sköna är dom i alla fall! =)


Jag hittade en lista..

Favoritgata: Falkenbergsgatan.. you know why..
Favoritdrink: Cosmo! =)
Äter lyxmiddag på: Pers Krog, ingen lyx men plankan är sååååå god
Bästa mikromaten: Hmm.. Äter inte mikromat så ofta?
Fikar gärna på: Är ingen fika-människa.. kan sträcka mig till espressohouse..
Bästa lunchställe: Lizzans i Svedala =)
Bästa kaffet: Dricker inte kaffe
Bästa baren: Hmm.. Moosehead eller Mellow typ.. Nyhavn eller Mascot är också mysigt.. 

Favoritdryck: Fun light
Senaste teaterföreställning: Eh. Teater? Skojar du?
Senaste utställningen: Eh. Utställning? Kallas en kväll på Chili med champagneluder uppställda på rad längs baren i väntan på champagne för utställning?
En bra gå bort-present: Om jag blir bortbjuden så är det väl present nog att jag lyckas ta mig till festen innan den är slut? =)
Favoritlyxartikel: Mulles svindyra mat. som gör att han inte kliar sig överallt, vilket gör att jag kan sova om nätterna utan att svära på honom när jag vaknar av hans kliande..
Läser just nu: Så länge vi båda andas/Twilight 4... ja..igen..
Läser helst: Mycket och ofta. 
Favoritråvara: Lagar inte mat, äter helst inte
Favoritfärg: Röd.
Favoritmärke: Fornarina, SVEA, Replay

Älsklingsljud: En grym mansröst, En spinnande Mulle
Favoritskor: Ballisar eller gympadojor
Dricksprocent: Beror på servicen
Motionerar: Har börjat så smått på Friskis och så naturligtvis Korpen-fotboll
Det dyraste jag har köpt: Min lägenhet
Favoritprodukt på Apoteket: Ipren, hade inte kunnat leva utan det.. är storkund..
Lyssnar på: Just nu John ME - Love is my drug
Bästa förfestmusiken: Eurodisco/Techno
Senast gnolade: Atatatatatat night..
Dansar helst till: Techno och lite schlager är aldrig fel =)
Senast köpta skivan: Längesen, Crazy Lixx album köpte jag endast för att stötta polski
Mitt sämsta köp någonsin: Alla mina high-heels, kan ändå nästan aldrig använda dom.. 
Senaste impulsköp: Jag impulsköper alltid cigg eftersom jag egentligen inte röker.. tycker jag då.. eh.. ja
Senaste fyndet: Jeansen jag hittade i garderoben förra veckan! haha!
Senaste secondhandfyndet: En stol jag köpte på loppis i Vanstad, skeeeetanshet!
Mode jag aldrig vill se igen: Magtröjan.. och jazzbyxor.. *rysning*
Värsta huvudbonaden: Allt som har med religion att göra

Bästa klubben: hmm.. skulle sagt Harrys men börjar tröttna
Favoritaccessoar: Mitt Femme Fatale halsband
Transportmedel: BIL!!
Återvinner: Glas och papper... duuuuuuktig!
Hejar på/håller på: MFF, men är inte så intresserad egentligen
Så får jag tiden att gå i kollektivtrafiken: Åker inte kollektivt, ÖRK!

Bästa promenad: Längs vätterns strand.. myspys
Favoritförort: Staffanstorp, om det nu kan kallas förort.. mest för att Tiffany är därifrån! =)

Mest överskattade affär: Zara, bara en enda röra!

Bästa fyllekäket: McDonalds cheeesare =)
Något elakt jag gjort: Haha, ja, jag kan väl avslöja detta nu.. jag har dragit någons tandborste i toastolen och i kattlådan.. *ajabajapåmig* fyyy vad elak jag är.. muahahaha..
Nånting ni inte visste om mig: Hmm.. Jag har tävlat i EM i cheerleading =)


Hon..




Ibland vill hon bara förstöra
allting
Slänga ut allt som påminner om Honom
Sängen
Soffan
Datorn
Så att hon nån gång kan slippa minnas
Soffbordet
Filten som hon fick i julklapp
Bara lägga allting i en stor hög
Bränna upp, bli av med, slippa..
Sätta eld på lägenheten
Bevittna lågorna som slickar utsidan av balkongen
där han satt så ofta
Stolen i uterummet
som gick sönder
Provisoriskt lagad
Precis som hon känner sig
Provisorisk, tillfällig..
Fylla igen poolen, med betong..
Samma betong som omger hennes hjärta..
Enda sättet att få bort det
Är att slå, hamra, med slägga?
Är det därför hon inte kan känna?
Betonghöljet måste slås bort
av någon som orkar stå ut
med hennes känslokalla beteende
Eller så måste det vittra bort
med tiden
Men hur kan hon komma över något
som förföljer henne
vart hon än går?
Hon känner Honom, hon känner blickarna
från alla håll
Känner att han kollar henne
små tecken
som bevisar

att han inte glömt henne

När ska han släppa henne från sina kedjor
som hon släpar efter sig
vart hon än går?

När ska han låta henne
bli fri?



Måndag..

Andradagsbakfyllan gör sig påmind och det känns inte alls bra idag.. örk.. Tryckturken har varit här och piggat upp mig en stund.. haha, han är verkligen en person som piggar upp, kan inte sluta skratta åt han och hans hunsade partner in crime. Bland annat så hade dom kommit körande och fått syn på en tjej som "var den snyggaste 15-åringen dom sett".. Pedofilspärren släppte nästan tydligen.. Dom hade iallafall kommit över på fel sida vägen när dom följde henne med blicken och precis lyckats undvika en kollision, tjejen hade garvat som fan åt dom.. idioter.. hahaha!

Ja, det är inte lätt att va gammal Tryckturken, men avelshingst duger du fortfarande till tydligen *skratt*

Snart ska jag gå och fixa min tappade nagel.. eller tappade och tappade.. jag skulle ju slåss med nån jävel som snodde min väska i lördags så då åkte den all världens väg.. ajajaj.. men jag fick tillbaka väskan iallafall =) Är glad att min nagelbyggare hade tid så fort.. känner mig helt handikappad.. grrr..

Ikväll händer det iallafall inte mycket i det johannska palatset.. det blir ryggläge och kanske Twilight för 15:e gången? Iallafall förtjänar jag en kväll på soffan efter denna helgen.. fy fan.. imorron är det match.. och sen på onsdag ska vi gå och se Änglar och Demoner på premiären, ska bli skitspännande.. egentligen vill jag läsa boken en gång till innan jag ser filmen.. var ju ett tag sen man läste den.. men men.. det hinner jag knappast nu.. men jag ska ju sitta brevid Yoda på bion så hon lär väl prata mig igenom hela händelseförloppet i boken.. och filmen.. samtidigt som vi kollar.. hon är helt otrolig.. men eftersom hennes bror vägrar sitta brevid henne så får väl jag ta ena sidan och Norsken andra.. eller.. munkavel kanske?

Snart dags att gå hem..

Kyss




Tequilarace är INTE bra Karoline..

Fy fan vad roligt jag hade igår.. och fy fan vad dåligt jag mår idag.. det är helt sjukt..

Jag och Gun började med middag på möllan, jag fick in en svingod spätta..mmm.. fan vad hungrig jag blev nu.. nä örk.. kräk.. moving on.. träffade några av Guns arbetskamrater där, trevligt var det.. Gun har inte mått så bra i veckan så hon körde.. och då tänkte jag att jag skulle passa på att dricka en öl eller två... jo visst.. vi lämnade möllan och åkte ut på fest på kulladal.. jag och Gun var dom enda tjejerna på festen.. och eftersom Gun var nykter fick ju jag hålla jämna steg med grabbarna.. (For the record vill jag bara säga att detta är inget jag rekommenderar) Tequila Gold var det som gällde.. fy fan *klökning*.. men jag hängde på iallafall.. det var inga små grabbar heller.. basketproffs till höger och vänster.. maj gawd.. jag brukar känna mig lång, men detta var ju bara sjukt.. ja, vi drog in till stan iallafall, in till Grappa där grabbarna tyckte att vi skulle fortsätta med turkisk-peppar shots.. fy fan *klökning*.. vidare in till CG, skitmycket folk.. "dansgolvet" var ju bara patetiskt.. egentligen skulle vi ju hamna på den dära båten.. men det blev inte så, dom stänger redan 2 så hur faan ska vi nånsin hinna till den i tid? jaja, det slutade med att vi ställde oss i kön till Etage men efter att vi inte rört oss en millimeter på en kvart så hamnade vi på good old harrys igen =) där jag naturligtvis skulle dricka ännu mer.. fy fan, jag vill inte ens kolla mit konto idag.. när jag vaknade idag hade jag somnat med kläderna på, nycklen in till lägenheten stack mig i ryggen och mulle låg för en gångs skull på andra sidan sängen.. han måste ha blivit rädd för mig när jag kom hem stackaren.. jag tror jag snubblade på sladden till hårfönen och nästan mosade honom under mig.. hmm..

Och idag när jag sitter/ligger i fosterställning i min soffa förstår jag verkligen varför jag tog det beslutet för typ 4 år sen att sluta dricka.. jag förstår det nu.. och jag undrar varför jag inte bara kan lita på mig själv när jag tar sådana beslut, att det verkligen var rätt och att jag kommer att må lika dåligt nästa gång jag dricker.. för detta är inte nådigt.. denna bakfyllan.. hade bara illamåendet släppt så hade jag kunnat stå ut med det.. men vafan.. det släpper ju aldrig.. jag kan inte röra mig.. klockan är halv tre och jag kan inte ens gå ut i solen.. =(

Dessutom.. finn ett fel..




just det.. jag bröt en nagel igår.. och jag messade min nagelbyggare klockan 4 i morse och meddelade detta.. tyckte det var väldigt viktigt att meddela henne det då.. precis.. varför finns det inte alkolås på mobilen? jag ska fan uppfinna det..

Ryggläge.. tack..

ZZZZZZzzzzz

Mother dearest..

Min mamma är som sagt involverad i det mesta när det gäller Malmöstads idrottsliga evenemang.. hon känner sjukt mycket människor, och då menar jag sjukt mycket.. hon är engagerad i allt som hon kan sätta klorna i, sitter i diverse styrelser överallt och hon fixar och donar.. hon är en fixare helt enkelt.. hon ringde mig igår och vi snackade lite om att hon skulle jobba på MFF matchen på söndag (hon jobbar på fritidsförvaltningen och har på något sätt snärjt sig in i MFF också).. därefter kläcker hon ur sig att dom frågat henne massor med gånger om hon har nån som vill hjälpa till på matcherna och att dom har skitsvårt att få tag i folk.. amen MAMMA.. varför har du inte frågat innan?? Jag har säkert massor med kompisar som tyckt det var kul.. inklusive mig själv! Saken är att hon drar in mig i alla sina projekt och jag och mina vänner som ställer upp på allt min mamma hittar på brukar få agera serveringspersonal eller liknande, så jag blev lite förvånad att hon inte frågat denna gången. Ja, så att vi får se om det blir nånting, det hade varit kul iallafall, så får man ju se matcherna gratis också =)

Nä, nu ska jag nog plantera lite blommor

Kyss


Plump..



Har försökt mobilblogga 15 gånger men skitet funkar inte, så nu gör jag det på riktigt istället...

Plump is the shit en fredagkväll.. jag förlorade =(

Regnar som fan.. hoppas att SMHI håller vad dom lovat och att solen tittar fram imorron..

Natti natti

Live outside the box for once



Hon förstår inte folk som måste vara som alla andra
Hon hatar att vara som alla andra
därför väljer hon att inte vara det.
Hon väljer att vara ärlig, säga vad hon tycker och tänker
och med det, kanske riskera att inte bli omtyckt
Men å andra sidan
varför vilja bli omtyckt av någon man själv inte tycker om?
Onödigt
Hon väljer att köra i 180 på motorvägen
när alla andra fiser i 110.
Hon väljer att tänja på den gränsen
Hon väljer att se ner på folk
som gör henne besviken, på många sätt
Hon väljer att öppet visa sina känslor i sin blogg
Hur hon mår, vad hon tänker
Eftersom känslorna inte tränger förbi stenmasken
när man träffar henne
Hon väljer att vara unik
inte en i mängden

Hellre det
och kunna leva ett liv och tänka
"jag lever"
Än att när hon bli gammal, fundera på
"var blev livet av?"

Live outside the box
Be free

Hihi..

Jag satt och surfade runt och hittade Måns Zelmerlövs blogg.. lite för över-positiv för mig men för er som diggar honom hittar ni den HÄR.

Hipp.. Hop? MMMMmmm bop..

Kul hade vi igår, jag tror jag skrattade konstant i en och enhalv timme! Anders Jansson och Johan Wester är helt underbara, jag satt och funderade på hur det skulle vara att umgås med dom (alltså, nu är jag ju lite ung för att ingå i deras umgängeskrets, men ändå) jag hade nog legat i fosterställning och garvat som ett as hela tiden! Ungefär som när jag började på Flextronics en gång i tiden och träffade Suss.. det var precis efter Hipp Hipp hade gått på tv och var som mest populärt och jag tyckte att hon var så jäävla lik Tiffany.. samma hår, samma röst och var lika överhypad som Tiffany. Varje gång hon öppnade munnen och skulle prata med mig bröt jag ut i ett asgarv, till slut blev hon nästan lack på mig för att jag inte kunde sluta skratta åt henne så då bröt jag ju ihop ännu mer naturligtvis! Helt sjukt, men jag tyckte det var kul iallafall =)

"Showen" var iallafall hur kul som helst, det började med att man fick ett formulär när man gick in. Där skulle man fylla i om man hade några idéer och en massa annat och sen samlades dom in och Hipp Hipparna gick igenom dom på scenen. Helt otroligt vad vi skrattade. Dom berättade lite vad dom hade funderat på för sketcher varav en var då Tiffany och Gun på skånes djurpark. Dom hade funderat lite på att Gun skulle få ett spel och klättra in till lodjuren och Tiffany skulle då utbrista "Näe, Gun, släpp ner lodjuret, det är ingen katt!". Fan vad jag garvade.. ja, det var kul anyways, blev middag i stan med Tvillingmamman innan så det var tjejkväll för hela slanten =)

Jaha, vad händer ikväll då? Blir nog att kolla när Norsken och Herman spelar match sen drar vi väl upp i stan..

Bokade biljetter igår förresten, till premiären av Änglar och demoner på onsdag.. fan.. måste nästan läsa boken igen, kommer ju knappt ihåg vad som hände..

Snaart lunch!

Kysssss på er!

nu ska...

6b4bbbd31f2f0524c95cacfe5f0c5ff8.png

Kolla varifrån!

nu ska vi se hipp hipp och skratta som fan, hihi!! =)


One decade has passed..

Jag känner att jag är lite dålig på att uppdatera mig.. det är mest bara för att jag är helt obssesed över twitter så jag hänger därinne istället.. kewlt.. men det är en sak jag inte fattar.. det finns huuuur många konton som helst som är skapade som kändis-fejkar.. alltså det är vanliga människor som låtsas att dom är en kändis och sitter och uppdaterar.. varför liksom? personerna i fråga måste sakna närvaron av ett liv.. patetiskt..

Mitt internet hemma har legat nere i två dagar.. och ja, jag har haft världens abstinens.. skitjobbigt.. man är ju helt avskärmad från resten av världen, precis som när man glömmer sin mobil hemma.. jag blir helt knäpp.. även fast den oftast inte gör mycket ljud från sig så är den ändå där liksom.. för tänk så skulle man missa nåt viktigt.. typ ett sms från hete snickaren eller nåt.. det vet man aldrig.. tsss... på tal om otrohet så fick jag ett sms från Gun imorse där det stod: "Nu är det officiellt! Jag kommer till helvetet! Och du kommer att följa med vare sig du vill eller inte."
Hehe, jag visste precis vad det handlade om.. en väldigt lång historia.. en 10 år gammal historia som jagat Gun och inte riktigt velat släppa taget.. men jag hoppas det är över nu, för alla parter hade det varit det bästa.. eller så kanske det är en början? En början på ett nytt decennium? Nä, det hoppas vi inte.. för många faktorer inblandade som gör att det inte kan bli så..

Nä, vi går vidare istället.. vi kanske ska öla på möllan eller lilla på fredag? jag tycker att det låter som en mycket bra idé.. på lördag är det dags att besöka det nya stället ute vid centralen.. Prins Bernhard.. har hört lite blandade åsikter om stället, nån som har lust att dela med sig om vad dom tycker?

Förresten så tycker inte min kropp om mig just nu, ja har tränat 2 gånger på en vecka.. jag har ont på ställen som jag inte trodde man kunde ha ont på.. inatt vaknade jag av att jag trodde mulle hade gett mig ett njurslag.. men när jag kände efter så är det ryggen som gör ont.. närmare bestämt hela den ena fläskfilén som går på högra sidan av ryggraden.. jag kan berätta att det gör ont.. jättemicket..

Ikväll blir det Hipp Hipp... läääängtar!

Hmm..

Tänkte blogga en hel del nu.. men jag pallar inte.. vet ni vad.. jag tar en cigg och lägger mig och läser lite Twilight nr 3 istället..
Förresten.. min mormor har börjat bleka sina tänder.. hon är 75.. hon frågade mig idag om det syntes.. jag såg inte ett dugg skillnad men fick väl iallafall ur mig ett "mmjaaa"... hon blev glad.. då blev jag också det..

Hipp Hipp på slagthuset tomorrow, middag på lilla.. lääängtar..

Världens sämsta bortförklaring 1

Teknikers undanflykt när jag ställer en jobbig fråga:

K: Du, det ligger ett uppdrag på dig som är ett år gammal, varför är det inte klart?
T: Ursäkta? Vad sa du? Mobilmasten här gungar när det blåser så det är jääättedålig täckning...
K: *Långtystnad* Va?
T: *asgarv*

Skitkul, verkligen.. det värsta är att jag hade kunnat tro på det..


Så enkelt är det..


I need a walk-in-closet

När det gäller kläder och skor så finns det ingen gräns för mig.. jag handlar, handlar, handlar och sen använder jag hälften ungefär.. jag köper massor av högklackade som jag aldrig använder eftersom jag blir så jävla lång när jag har ett par sånna på mig.. och även om jag handlar en massa kläder så går jag ändå i dom jag tycker bäst om, och jag går alltid i mina slitna jävla gympaskor.. men anyways.. jag storstädade lägenheten idag när jag kom hem och funderade på detta när jag försökte trycka in mina jeans i garderoben: folk i allmänhet brukar ju gå efter mantrat: "Ett nytt plagg in, ett gammalt plagg ut"... det gör inte jag.. jag är mer en person som tänker: "Femton nya plagg in och bäst att spara alla dom gamla också om ifall att man skulle behöva dom" . Att behöva dom innebär då att jag kan ju använda nåt om jag ska gå på maskerad eller om jag ska måla om och vill ha nåt att kladda i.. jag går aldrig på maskerad.. och min lägenhet är helt renoverad, vad ska jag måla om?
Detta har resulterat i att det är total översvämning i min garderob.. dessutom har jag ingen aning om vad som ligger underst eller vilka skor eller vilken väska som ligger längst in. Jag kom på mig själv idag när jag stod och pressade ner mina träningskläder i byrån att detta inte kommer att hålla länge till.. varken byrån eller situationen.. så eftersom jag använder köket så lite som jag gör så kan väl det bli en walk-in closet? Inte? nähä.. Kanske kan bygga nåt på uteplatsen? nähä, inte det heller..

Inga fler idéer.. detta betyder att jag måste börja rensa.. helvete också..

Beach 2009

Jag har alltså varit och tränat.. jag har redan träningsvärk så detta bådar inte särskilt gott.. men det var jävligt kul faktiskt så det blir nog en fortsättning på detta.. jag har köpt ett halvårskort för en massa pengar så nu måste jag ju fullfölja..

Hur faaaan ska jag kunna resa mig ur sängen imorron?

Atatatatat at night

Denna pumpas högt i mina högtalare just nu..


Måndag

....och det tog 2 minuter innan min dag blev förstörd...

Tack så jävla mycket.. hur helvetes svårt ska det vara?

Skåne runt

Ja, då va man hemma igen.. har haft en jävligt mysig valborgs-helg med massor av fest, mys, grillning och goda vänner.. igår styrde jag och Yoda cabben mot Lövestad.. blev mys i skogen när vi kom fram och god mat på kvällen.. det hela avslutades med ett parti Gin Rummie som jag naturligtvis vann.. hihi =) Imorse var vi på stor loppis i Vanstad och vi fyndade hur mycket som helst! Jag hittade en 50-tals fåtölj och en pall och Yoda fick med sig två 50-tals stolar och lite smågrejer.. hela kalaset gick på under 100-lappen! Loppis is the shit alltså.. vi kom fram till att vi måste leta upp fler sånna under sommaren.. körde från landet vid 1-tiden och cruisade ner till Ingelstorp där vi lunchade.. beställde in världens godaste skagen-macka.. heaven on a plate helt enkelt.. mmm...



Mysiga huset på landet..



Yoda tar den sista ölen för helgen på Ingelstorp



Härlig helg! Om detta bara är en försmak på sommaren så kommer det bli huuuur bra som helst..

Nu väntar jobbet imorron igen och en helt orörd vecka framför oss..

Vad händer till helgen? =)

Hon?



Hon saknar honom..
Det känns som hennes hjärta slitits i två delar
den ena halvan är kvar, sysslolös, fungerar inte på egen hand..
och den andra halvan har försvunnit... spårlöst..
Hon saknar honom..
Så mycket så att det känns som det är ett stort hål
i bröstet på henne.. fortfarande bara växer det..
Salt strös i såret om och om igen...
Hon har försökt laga med plåster, bandage.. ingenting tycks fungera..
Hålet växer sig bara större och hon bara väntar på att det ska börja läka istället..
Hon saknar honom..
Det känns som hon bara är halva sig själv utan honom..
Hon har försökt fly
Men verkligheten hinner ikapp.. varje gång..
 Hon kan inte andas..
Hon försöker, men lungorna fylls inte..
Det känns som hon ska kvävas..
Hon saknar honom..

Varje dag.. varje minut.. hela tiden..

Hon vill bara kunna andas igen


Örk

Idag är jag trött.. lite smått bakis och alldeles nöjd =) Tar igen mig lite i solen och bara myser.. Ser fram emot kvällen med Fam Yoda i en stuga i skogen vid Lövestad.. och om jag känner fam Yoda rätt så vankas det vin ikväll..

Me lajk =)

Long island ice tea..

Ja, om jag skulle ta och summera valborg för er som inte var på plats.. med andra ord: ni som missade en skitrolig kväll.. jag lämnade jobb efter lunch och körde hem och packade ihop grejer och grill.. plockade sedan upp Yoda i Lund och vi hade party i bilen fram till rastplatsen i Gårdstånga där vi tog en paus.. sen gick det i 190 fram till palatset i Gamla Bo.. när vi nästan var framme smäller Yoda av kvällens kommentar: "Alltså, vad är det för vatten? Är det Öresund?" Jag tittade på henne och var tvungen att kolla av så hon menade allvar.. "Alltså, Yoda.. vi kör inåt landet, hur faan får du det till Öresund??" haha, ja, vi har alla vårt blond moments =) Vi kom fram och tog en plats i solen och bara snackade lite skit och pressade.. senare när alla var på plats tändes grillen och cosmon plockades fram.. Norsken såg ut som ett levande frågetecken när jag bad om en jägermeister.. haha, det var fan längesen.. men god var den... dom.. det blev ett par.. tre.. fem stycken.. och ett par cosmo.. så jag var bra på det ett tag.. Med Vilda Gester plockades fram och naturligtvis vann ju vi brudar.. Skitskoj kväll! När vi vaknade i morse ångrade vi bittert att vi rökt som skorstenar inomhus under gårdagens fest så det blev frukost i solen vid ringsjöns strand.. mysigt!

När vi plockat undan det värsta så styrde vi hemåt i förmiddags nångång.. körde hem samtidigt som Norsken och Herman.. och när dom kör om oss i 150 på motorvägen ser man bara Hermans håriga bleka röv flyga förbi, moonandes mot oss.. jag trodde jag skulle köra av vägen så mycket jag skrattade.. herregud, du är sjuk! :D 
Anyways.. Jag och Yoda hämtade upp hennes bror och intog plats vid poolen.. fan vad skönt väder det har varit nu.. Herman kom förbi och tog årets jungfrudopp.. 15 grader i vattnet.. nästan isflak som flöt runt.. det är fan inte skönt att bada då alltså.. det får iallafall lägga på sig 10 grader till innan jag ens funderar på att doppa tårna däri.. iallafall så spenderade vi hela dagen där och sen blev det att tända grillen och fixa lite lax.. Norsken har förbrukat sin ställning som grillmeister och jag tror att någon annan får överta titeln till nästa gång.. tog en jävla tid.. ;P

Sen ikväll så tyckte jag och Gun att det faktiskt var nästan lördag eftersom man var ledig igår så vi kunde ju naturligtvis inte sitta hemma.. tog med oss Walle och mötte upp en kille från förr på möllan.. efter en stund hörde vi änglar sjunga när Walles snygg-Erik med vän kom och gjorde oss sällskap.. GUUD vikken heting! Jag och Gun erbjöd oss genast att ge honom en omgång i sänghalmen om Walle inte tar tillfället i akt.. Men dock så är Walle lyckligt förlovad så jag tror att jag eller Gun nog för göra en insats där.. haha =) Sen var det nån jäävel där som bestämde sig för att bjuda mig på en long island ice tea..fy fan vad den smakade.. jag hade fan nöjt mig med ett par öl.. men var tvungen att tvinga i mig iallafall halva för att inte verka allt för otrevlig.. *örk*

Så nu sitter jag här hemma lite småmysig och halva helgen är förbrukad.. imorron tar jag och Yoda cabben och drar till Lövestad till hennes sommarhus.. blir lite mys och så med hennes mor.. stor loppis på söndag i Vanstad och sen tar vi nog en skåne runt och kör ner en tur till Ystad och fikar.. hoppas på att solen håller i sig =)

Dages samtal mellan Yoda och hennes bror Pancho:
Yoda sitter och dreglar över en intervju med vår hunk Robert i en tidning och Pancho kommenterar det hela:
P: - Men alltså.. du kan ju inte tycka han är snygg på den bilden!
Y: - Jooo, klart!
P: - Men kolla hans ögonbryn, dom är helt buskiga och det ser ut som han inte tvättat håret på en vecka..
Y: - Äh, sluta, han är het som fan!
P: - Och kolla, dessutom är han sjukt blek!
Y: - Men, det är klart han är blek.. han är ju vampyr..

*asg*



Den tjej/kille som inte dreglar över denna bilden är det nåt fel på... sådetså!

Nu ska jag nog gå och lägga mig..

Kyssssss

bakisligg vid...

0-43b9b543b07e042c4b794a34e0a058a0.png

Kolla varifrån!

bakisligg vid poolen, herman och norsken pallade inte trycket och var tvugna att åka hem och vila, nybörjare! ;) hade skitball igår, riktigt härlig kväll.. God mat, härligt folk och fint väder, kan inte bli bättre.. Aj lajk it.. See you later my friends :)


RSS 2.0