Pojkvännen!

I November så hade min käre mor sin 60-års fest och så här gulliga var vi:


På detta fotot var Kevin fortfarande ganska nykter:


Medans här så börjar han bli lite dimmig:



Jag lekte serveringspersonal halva festen så det blev inte så mycket dricka för mig, men det var trevligt ändå.

Förresten så känner jag att jag måste ta tag i den här utväxten, men det blir inte innan Thailand, där kommer burret ändå att blekas till oigenkännlighet.

Julen har annars varit lugn. Julafton firade vi som vanligt hemma hos mormor. Kevins föräldrar var också på plats och det var jättetrevligt. Juldagen firade vi hemma hos Kevins föräldrar med bonusbarnen och det var väldigt mycket paketer båda dagarna. Men det är ju så det ska vara. Kevin bestämde sig ganska tidigt för att inte köpa så mycket leksaker till barnen, det tar lliksom en vecka sen är det inte kul längre. Så det blev mycket pyssel, pussel och spel och det älskar dom så det var uppskattat. Kul!

Igår var vi och badade på Aq-va-kul och det var najs förutom att jag hade en fyraåring fastklamrad på ryggen hela tiden, hon hade helt plötsligt fått för sig att "det var så mycket vatten överallt" och vågade inte simma ensam. Gulligt :)

Så dessa veckorna framöver är bara en transportsträcka till Thailandsresan. Fy faaaaan vad skönt det ska bli!

Och ikväll ska vi vaccinera oss. ÅNGEST!


el Thailando

Kan ni gissa vem som ska ligga här och lata sig om typ 1½ månad?

http://www.khaolaksunset.com

Och vem som ska springa och shoppa maaaassor och sen checka in på detta hotellet?

http://www.rembrandtbkk.com

Jo, för det ska jaaaaaaaaaaaag!


Och det ska bli så jääääääääääävla skönt!


Höstdepp

Just nu så känns bara livet så höstdeppigt. Jag är så jävla trött ikväll och jag vill bara ligga på soffan i fosterställning och vagga fram och tillbaka tills det blir vår igen så man slipper detta skitet. Suck, vad trött jag är på livet just nu. Allt det här flängandet mellan min och Kevins lägenhet, bonusbarnen som vill att jag ska vara där, min älskade Mullemys som ger mig så dåligt samvete för varje natt jag sover borta. Det känns som jag behöver 12 extra timmar varje dygn för att hinna med allt. Och så allt annat som händer ovanpå allt, jag orkar inte.

En liten ljusglimt i tillvaron som jag just nu klamrar mig fast vid med näbb och klor är tanken på att jag och Kevin drar till Thailand i februari. Jag vill ju helst glömma min trettionde födelsedag. Och hur gör man det bättre än att ligga på en strand och bara njuta av livet istället för att fylla ett år äldre och ta steget in i vuxenvärlden?
Nä, det blir fan inte bättre än så. Så denna veckan bokar vi definitivt en resa. Vi ska bara bestämma oss lite var vi ska ta vägen, men det ser ganska klart ut nu ändå.

Och det ska bli så jävla, jävla, jävla skönt. Jag bara längtar så jävla mycket.

Nästan så att jag vill gråta en skvätt. Eller jag vill egentligen bara gråta lite nu ändå. Mest för att jag kan.

*gråter*

Och där var det roliga slut

Var sak har sin tid.

Kvällen är slut, och så också jag.

Välkommen ut ur mitt liv

Worst of dejtmejl

Vill bara göra er uppmärksamma på en blogg som en av mina twitter-friends har startat, sjuuukt rolig är den.

Du hittar den här.

Detta är verkligen internetdejting när den är som roligast!

RSS 2.0