heeeeeeet!! :-)...

758c846eb1f83406e3a27d7088e327d3.png

Kolla varifrån!

heeeeeeet!! :-)


Pannkakor

Nu börjar det reda upp sig igen.. bakfyllan börjar lägga sig och jag har fått lite mat i magen.. så nu kan jag ju nästan resa mig ur soffan. Elvis kom hit och skulle egentligen göra pannkakor till mig men stissig som jag är kunde jag inte vänta utan fick göra det själv.. det tar för lång tiiiiiid annars och jag var nästan svimfärdig så jag fick ta mig i kragen och fixa och trixa.. så nu blev det en stund på soffan i väntan på att Gun ska höra av sig och berätta för mig vad vi ska göra ikväll.. sååå vi får se vad som händer..

Detta blev ett inlägg med endast meningslöst jidder..

Vi ses och hörs 


bakis som...

36994d32269a7c4d8eabeda7110914dc.png

Kolla varifrån!

bakis som en neger, försöker uppbringa nån sorts energi för att kunna kravla dom 2 meterna ner i vattnet. . Lönlöst. . Kroppen vill inte som hjärnan idag. .


nr 2,...

0-68a270c2b7b35a6322d02d082d7cbc14.png

Kolla varifrån!

nr 2, nu börjar det ordna upp sig vet du. .


nu ska...

61ecf3a90c437d83fc37ef8ceb8e97f7.png

Kolla varifrån!

nu ska jag grogga, de e sånt jag gör när jag vill förtränga och glömma, nu är det nog. . Botten upp. .


klagshamn by...

-324df8eaaf3e4aa600ec9c44c31dcf7.png

Kolla varifrån!

klagshamn by sunset. .


Just one more moment, that´s all that´s needed, like wounded soldiers - in need of feeling

Lördag.. vad gör jag en lördag? Ligger hemma på min soffa och funderar på var min katt är som inte behagat komma hem på nästan två dagar.. var e min mullemys? =(  Känns lite ångestladdat att ligga här en lördag, men äsch.. jag har ju trots allt semester nu så jag kan göra vad jag vill, vända hur mycket jag vill på dygnet.. japp.. det ska jag göra också.. bara för att jag kan.. mmm... jahapp.. men jag har ju iallafall hunnit göra lite idag.. började med att rensa som fan i trädgården, klippte bort en hel rosbuske och en halv björnbärsbuske som hotade att ta över hela uteplatsen.. så nu kan man till och med använda grillen utan att slåss med överhängande taggiga rosor.. när jag var klar var jag naturligtvis svettig som ett as så jag körde bort till föräldrarna och badade lite.. låg och läste om Michael Jackson i Kvällsposten och kom på att jag inte alls ville ligga där hela dan.. skickade meddelande till Yoda och frågade om hon hade tid att snacka lite skit mellan utfodringen av snobbarna nere i Ingelstorp. Jodå, Yoda är aldrig svår, så jag tog cabben och körde kustvägen ner till Ystad.. åt lite gott och lyssnade på världens sämsta band och sen styrde jag hemåt igen.. så nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig, ja, det är nog lika bra.. ska ju trots allt upp och tvätta imorron =/

Natti natti

All välgörenhet är väl bra? Eller?


this is...

0-4c264f66d6c1fc42401f4260f7288d9f.png

Kolla varifrån!

this is life. . Förresten, vem kör hem? Ja, just det, det ska ju jag göra. . Eller. . Man kanske kan lifta? Tummen upp!


jag hade...

6bffd00771ad4f95a8f2f6595ef791c7.png

Kolla varifrån!

jag hade tråkit och tog en tripp till. .


Tråk..

Har precis kommit hem efter en kväll på Möllan med Walle och Gun.. jag har tråkit.. tänkte göra vid min över och vildvuxna trädgård imorron så det är väl kanske dags att gå och lägga sig.. tvätta ska jag också göra.. äh.. det kan vänta till söndag.. orkar inte ta tag i det imorron.. Elvis sura strumpor, hur lockande är det liksom?



Usch.. känner mig tråkig nuförtiden.. känns som det inte händer så mycket i mitt liv för tillfället.. har inte varit ute och festat på ett par helger.. eller snarare typ.. 5.. men nästa helg är det party hos Walle så då ska det bli åka av.. ska till frissan på tisdag också så då kan man ju till och med vara snygg i håret.. söndag tänkte jag åka ut och hälsa på Yoda i Ingelstorp.. måndag är det final i U21 på nya stadion och den är man bjuden till, synd att Sverige missade den sista straffen annars hade det kunnat bli riktig folkfest.. tja.. sen är det väl sol och bad för hela slanten.. ska bli riktigt varmt nästa vecka, längtar efter att bara ligga och slappa..  

Ja, roligare än så blev det inte idag..

Natti natti

sverige förlorade.

439976dd4689660e133f6237a80802ad.png

Kolla varifrån!

sverige förlorade. . Men walle är lika glad för det :-)


The man, the myth, the legend..

Idag hyllar vi två stjärnor som slocknade alltför tidigt..




RIP my dears..

*lalala*

Jag har en ny favvolåt..



Champagneluder..

På facebook, ni vet nere till höger finns fotoalbum som vänner blivit taggade i på sistonde och sånt.. idag när jag inget ont anande öppnade min facebooksida tittar jag ner till höger och får syn på texten "Playboy på Chili"


Jag kräktes lite i min egen mun..


Ledig!

Idag tog jag ledigt, eftersom vi fick en extra dags semester i år när nationaldagen inföll på en lördag så tänkte jag att jag kunde mjukstarta min semester och vara free as a bird idag. Eller rättare sagt, Tvillingmamman tyckte att jag kunde vara ledig idag. Så nu sitter jag och väntar på att hon ska hämta mig och sen ska vi styra ut till Nova Lund och kolla lite. Ja, endast kolla.. eftersom jag har 82 kronor kvar på mitt konto så idag är det endast kolla.. jävla mög, förstår inte var jag gör av hela min lön varje månad.. men slut är den iallafall.. sjukt..

Jaha, helgen.. vad händer? Fredag tänkte jag fira att jag ska ha semester, tänkte att vi skulle promenixa ner till Möllan och äta lite och dricka några öl. Sugen Gun? Var och åt på Mascot igår med The Family och eftersom jag var pank fick min sugamama (Yoda) hosta upp pengar till min middag.. och till cigg.. och till middag till Mulle =) Usch.. hatar att inte ha pengar, tur att det är lön imorron..

Alltså man kan undra var denna världen är på väg.. har ni läst detta?
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/06/23/mamma-torterade-sina-barn/

Sjukt.. får ont i magen och en klump i halsen när jag läser det.. förstår inte..

Nu drar jag

Kyss

PMS from hell?

Jag förstår inte, från att ha haft ett par ganska jämna 2-3 månader där jag legat och surfat på en ganska hög våg har jag gått till att bli värsta psykfallet.. eller det känns så iallafall.. innan har humöret legat på en ganska jämn nivå, men nu.. alltså.. det är jävligt höga berg och avgrundsdjupa dalar.. det kan ändra sig på 10 minuter, har jag en dal som är djup som atlanten och det känns som jag är helt ensam och ingen i världen tycker om mig och alla mina vänner har bara stuckit all världens väg kan det vara bra igen efter ett telefonsamtal.. har jag ett berg som är högt som Mount Everest där jag känner att jag äger världen och jag älskar mitt liv kan en konstig mening i ett sms göra att jag sekunden senare sitter och gråter som värsta tonåringen. Igår grät jag som ett barn när jag lämnade lägenheten och Mulle bakom mig.. och inatt vaknade jag och blev arg så in i helvete för att Elvis ordbajsade nånting som jag tyckte lät fel i mina öron, kunde fan inte somna om på en timme så arg jag var. Jag förstår inte hur det blev så här, jag tror det är mitt jävla kontrollbehov som får sig en helvetes törn när jag har någon annan än min katt nära mig.. för katten kan man ju kontrollera mer eller mindre, det varken kan eller vill jag göra med en annan person. Så här är jag inte i vanliga fall, jag känner inte igen mig själv. Jag förstår inte hur du står ut med mig.

Helt sjukt.. jag måste börja plana ut, jämna ut kanterna och komma ner på jorden..

Hur gör man?     


Lyckospindlar

När jag sitter och röker utanför mitt jobb finns det en massa lyckospindlar överallt.. jag har för mig att man inte får döda dom eller hur är det?

Iallafall var det meningen att detta skulle bli ett inlägg från mobilen men den jävla uppdateringsmögen inte funkar så kommer bilden här.. och eftersom jag inte sitter vid min egen dator där det så fint finns ett skärmklippsverktyg där man kan skriva och klottra på bilderna bäst man vill så fick jag painta ihop en bild som blev jävligt kass.. alltså blev ingenting som jag hade tänkt mig.. som vanligt..


Satan har varit igång igen..



My way of life =)

Bleeding Barbie

Jag är jävligt sugen på en litografi av Carolina Gynning.. tycker att den säger så mycket om hur vi tjejer förväntas vara och se ut och hur vi egentligen mår inuti av alla dessa höga förväntningar.. dessutom tror jag att den skulle passa utmärkt i min hall..


En tanke..

En gammal bekant från förr gick bort förra veckan, jag vill skänka en tanke till hans familj som måste gå igenom ett helvete just nu.

Första gången vi träffade Eddie var i en källare på Svanegatan på Kirseberg.. hmm.. hur gammal kan jag ha varit? 17? Iallafall så efter ett tags festande var det någon som såg att han hade strumpor med rosa elefanter på.. sen blev det kvällens skämt.. vi umgicks mycket i samma kretsar då och jag minns honom som festens mittpunkt, skojaren..

RIP Eddie..


Midsommar..

Jaha, tillbaka till verkligheten igen efter en skön helg, skulle egentligen varit ledig idag och gjort nåt med Tvillingmamman men det blev inte så.. så då kunde jag ju lika gärna gå och jobba.. så här sitter jag, väckt klockan fem och astrött.. fast nu har jag ju precis ätit frukost så nu börjar det ordna upp sig..

Midsommar var det i fredags ja.. började kvällen hemma hos Gun (gud vad jag ser uttråkad ut, men det var jag faktiskt inte =) med lite sill och nypotatis.. mm.. och gräddfil.. mm.. och gräslök..mm och matjessill.. det kan jag typ äta året runt.. hela tiden.. mm.. vi satt där en stund och fnissade till Grillen som tyckte att han skulle busringa till folk på blocket.. störd kille.. men det visste vi redan.. sen tog jag och Elvis vårt pick och pack och åkte ut till Yoda, Lillharpan, Norsken, Y, Herman, Kussen med flera ute på Jägershill och kasedansbanan =) (kasedans=sånsomfolköver55dansar) Var ganska mycket folk och mysig stämning.. jag är ju en ganska stor fan av dansband, alltså inte så att jag kan sitta och lyssna på det hemma i min ensamhet men det är ganska mysigt att sitta och sjunga med till ett liveband som spelar "Var ska vi sova inatt" en varm sommarkväll.. ja det var kul iallafall.. och när det spelades Danne Stråheds - När en flicka talar skånska så fick jag till och med upp Elvis på en dans.. Norsken var toppad som fan och spelade bort 700 spänn på ett choklad-hjul.. han vann en kartong som man kunde köpt på ICA för 50 kronor och ett paket kaffe.. bra jobbat norsken.. *fniss* Fick en redig utskällning av lillharpan för att jag inte varit med hela kvällen.. hon tyckte att jag övergett henne.. men hon ändrade ganska snabbt humör när hon såg att jag hade Elvis med mig, hon bjöd hem honom på kaffe och wienerbröd, mest för att lösa världsproblem och hitta lösningen på AIDS sa hon.. inga stora grejer.. När sista låten var spelad åkte vi hem till Y en stund men det blev ganska snabb hemgång.. myspys var det iallafall!

Ja, det blev en bra midsommar trots allt.. lyckades ju inte planera nånting förrän i sista stund.. som vanligt.. Förra året satt vi hemma hos Guns mor och Guns liv hade precis gått i spillror med uppbrott och en massa skit runtomkring.. men det kan ju liksom bara bli bättre Gun så att detta året är ditt år =)

Lägger in favvostråhedlåten.. SING ALONG!

 


Känns lite konstigt nu.. mina veckodagar är inte planerade som dom brukar vara.. ingen korpen, ingen friskis, ingen desperate housewives, inga heroes-kvällar hos Norsken.. grr.. jag säger bara att det är jävlar ta mig bäst att solen kommer nästa vecka.. vad ska jag annars göra på min semester?

Kyss

Sorry..

Jag vet att det är skitdålig uppdatering här nu.. men det är mycket nu.. ska snart iväg till Tvillingmamman för lite käk och film.. hade en kul midsommar, får uppdatera om det ikväll.. kanske.. eller imorron.. eh.. ja..

Ni får nöja er med ett litet visdomsord hittat på twitter så länge..



so long..

Ikväll..

..ska jag och Elvis sjunga singstar och dricka Tequila.. Han har aldrig sett mig full (eftersom jag brukar undvika att dricka) och har tjatat om det hur länge som helst nu.. så ikväll så jävlar ska jag visa vilken pain in the ass jag blir, han tror ju inte på mig eftersom Yoda berättade att jag hade varit "skitrolig" på Harrys när jag hamnade i halvt slagsmål och Herman fick bära mig från dansgolvet så att jag inte skulle få tänderna inslagna.. skitroligt.. skitjobbig blir jag..

Imorron är det midsommar, då ska vi lägga sju sorters blommor under kudden..

Små grodorna.. små grodorna..

Kyss

Favorit i repris



hihi =)

En såndära dag ni vet..

Jag har en sån dag idag.. ni vet en sån där dag där man inte skulle gått upp, man skulle inte ens vaknat.. när klockan ringde skulle man bara vänt sig och somnat om.. för att nämna något så är jag så jävla trött, jag slog min tumnagel i förrigår när jag skulle öppna den jävla sega porten och det gjorde så ont att jag trodde jag skulle svimma, värker i den fortfarande.. om jag ska fortsätta med mina krämpor så jag känner att världens förkylning håller på att bryta ut, näsan vill inte sluta rinna och mitt ansikte är helt svullet eftersom jag startade dagen med att stortjuta. Herregud alltså, och jag hatar att gråta, jag känner mig som en jobbig jävla tjej när jag gråter så därför låter jag helst bli. Jag planerar istället när jag ska fälla en tår eller två, sätter igång the Notebook en dålig söndag och sen kan jag ligga där och hulka ifred.  

Ja, alltså varför jag började dagen med att gråta är det ingen som vet.. eller ja, jag hade säkert en jättebra anledning imorse klockan halv sex men såhär i efterhand känns det jävligt onödigt. Bara förstör hela dan liksom.

Men jag var iallafall uppe i tid.. jag och kisemisarna kollade nyhetsmorgon klockan halv sju och åt morötter till frukost, konstig jävla katt, värre än min egen.. äter morötter.. hur gott kan det va för en katt?

Nu börjar molnen försvinna, kanske till och med blir fint väder idag? Då kanske det känns lite bättre.. dessutom har jag ju fått en ny design, fin va?

Kyss


Watch your language please..

Jag stör mig.. på vissa saker.. ja, eller på ganska mycket egentligen men internet/sms/mail-språk är nästan det jag kan störa mig allra mest på.. för det första personer som inte kan stava, då menar jag sånna som tror att dom har ett extrajobb på Svenska Akademien och ett på Mensa.. för helvete.. lönt att försöka låta intelligent om man inte ens kan stava till snel hest.. sen finns det sånna som Gun som typ har grav dyslexi men hon erkänner det iallafall =)
 
För det andra folk som byter ut ord, vad är poängen? För ett tag sedan fick jag mail av en person som istället för att använda ordet inte använde ordet ej istället. WTF? Jag förstår inte vitsen? För att det är för många bokstäver i ordet inte? "Tyvärr, jag kan ej idag" Vaddå, lever vi på 1830-talet eller? Låter helt efterblivet.. om man nu tycker att långa ord tar för lång tid att skriva och har problem att komma över pekfingervalsen så kan ni gå en kurs hos mig, jag fick MVG i maskinskrivning. 

Sen finns det sånna som använder detta: *ler*
Folk som skriver det ordet kan jag ge en karatespark mitt mellan ögonen.. totalt förbjudet och fruktansvärt äckligt att skriva. Känns som det i och för sig nästan uteslutande används av bimbos och champagneluder och dom hade det ändå varit gütt att meja ner med en AK4 så.. ja.. *pangpang*

Sen finns det sånna som aldrig använder punkter, komma, utropstecken eller frågetecken.. för att förstå texten behöver man fundera ungefär 10 minuter över om det kanske är en fråga eller ett påstående maybe? Jag har en beställare på Telia som skickar mail till mig ett par gånger om dagen där det ALDRIG förekommer en punkt.. Jag blir helt anfådd av att bara läsa..

Så, tack, nu har jag kräkt av mig lite, nu är det bra igen =)

Snart hemgång



Fint..

♥Den som vill fånga en vacker fjäril måste stå länge med utsträckt hand ♥


Bad joke.. funnet på Twitter..



*fniss*


Smells like.. *sniffsniff*.. Chanel No 5





And I forget just why I taste
Oh yeah, I guess it makes me smile
I found it hard, it's hard to find
Oh well, whatever, nevermind..

TT

Tryckturken har varit och hälsat på mig idag, piggat upp lite såhär en måndag. Han meddelade att han fått sparken från sitt jobb.. alltså där jag jobbade innan... trist sa jag.. men nån måste ju trycka luft i kablarna så du kommer säkert få jobb nån annanstans.. stackars TryckTurken.. han hade ringt sin fru och sagt att hon nu fick öppna plånboken och vara familjeförsörjare.. hon hade bara skrattat..  jag försöker göra likadant med Mulle, försöker få honom att försörja mig och mitt shoppingbegär.. men han bara tittar konstigt när jag pratar med honom och sen går han sin väg.. jag tror det kan betyda nej..

Tycker synd om min lille Mulle nu.. jag har jäättedåligt samvete.. är knappt hemma längre.. han får sova ensam, ingen mamma att mysa med i sängen.. va själv hela dan när jag jobbar och sen är jag bara hemma nån timme och sen sticker jag igen.. det gör ont i hjärtat när jag tänker på det.. =(

What to do?

En upplevelse

Om jag då skulle uppdatera lite om helgen som gått.. när jag vaknade i lördags, ensam i min säng, med bara katten som sällskap så ifrågasatte jag mig själv varför jag hade stannat hemma? Svintråkigt! Jag tvättade lite, hade ännu tråkigare och sen bestämde jag mig för att jag kunde fan inte låta ångesten vinna över mig så jag satte mig i bilen. Jag hade precis tankat när Yoda skickade ett mess. "Vad händer ikväll?" Yoda skulle egentligen jobba ute på Österlen och inte va ledig en minut denna helgen så jag blev lite förvånad. Jag ringde upp henne och förklarade att det som skulle hända ikväll var att hon skulle följa med mig till Halland/Småland eller wherever (senare när kartboken åkte fram var det till och med Västergötland) och hålla mig sällskap dom tre timmarna i bilen upp. Hon var inte sen alls på att nappa även om jag försökte hota med orden "utedass" och "huset är fallfärdigt". Det är inte mycket som skrämmer Yoda så hon hängde på. Bilresan gick som en dans och vi var uppe lite senare på eftermiddagen. När vi kom upp och såg detta schabrak till hus så var det enda vi kunde säga: "Heee rrreee guuuuuuuud, vad hände där?"

Om ni föreställer er en sån liten röd stuga som finns uppe i Smålandstrakterna, en sån i trä, falu-rödfärgs-röd, med vita fönster och liten veranda där man går ut på framsidan, när man kommer in är det gammalt men mysigt, furumöbler, "Hem Ljuva Hem"-handsydda tavlor på väggarna och det luktar liksom lite mugg men mest ändå en landet-lukt. Omsorgsfullt renoverat under många år.
Om ni då står utanför och tittar på detta huset och sen gör lite förändringar. Spruckna fönsterrutor, färgen har för längesen flagnat bort, en påbörjan till omklädnad av huset på ena gaveln, ytterdörren hänger lite löst och går knappt att stänga. Kommer du in i hallen har all färg och tapet lossnat från väggarna, allting är fuktskadat och golvet har precis blivit lagt så att man inte ska trampa rakt ner i källaren. Min och Yodas enda tankte genom hela upplevelsen var "VARFÖR river man inte huset och bygger upp ett nytt?"  Duschen bestod av en slang som var utdragen genom fönstret till ett litet ihopsnickrat vindskydd. Utedasset var det fräschaste på hela stället. 

Ja, det blev lite grillning och lite öl däruppe iallafall. Några blev riktigt toppade. När man väl varit där en stund och vant sig så var det inte så illa. Partytältet var uppsatt så det var ganska mysigt ändå. Yoda satt och snackade med en kille som inte riktigt kunde komma ihåg om Malmö låg ovanför eller under Hallandsåsen och samma person trodde också att det hette Spinning Torso.. Han blev helt chockad när vi inte visste var Lager 157 var och ja, han tyckte nog att vi var lite malplacerade där uppe i bushen. Iallafall så gick alla ganska tidigt och till slut när det bara var Elvis och jag kvar med Lupon som enda skrålande vän så fick vi också kasta in handuken och lägga oss. 

Yoda var inte på så bra humör när vi blev väckta av ett litet odjur på morgonen efter. Odjuret var en sexårig flicka som inte alls tyckte att vi skulle sova mer. Yodas humör berodde då på att det var nån som hade snarkat riktigt ordentligt hela natten, hon sa att hon tänkte kasta det som låg närmast mot oljudet.. det närmaste var en motorcykelhjälm.. det hade inte varit så kul eftersom hon förmodligen då hade träffat mig också. Men Yoda får skylla sig själv, jag erbjöd öronproppar =)

Ja, det var en riktig upplevelse, men det var skoj, och mysigt och jag är glad att jag bestämde mig för att åka. 

Men det dröjer nog ett tag innan jag återvänder.. bekväm som man är.

Kyss    


detta är...

604623c3a0c8a3ace715ea7762b6fba8.png

Kolla varifrån!

detta är inte livskvalité. . Hjälp


Soffnight

Det blev alltså att jag stannade hemma denna helgen iallafall, det blev som det blev.. om jag inte bestämmer mig för att köra 30 mil upp imorron.. men neh.. det känns inte så.. jag hade lätt kunnat göra det, jag har gjort det förr bara för en natt.. men jag är osäker på allt och alla och det känns sjukt jobbigt..

Jag, GUN (herregud, det var tur du såg det!) och Kylan har nog sett världens tråkigaste film ikväll.. sjukt tråkig.. Burn after reading hette den.. somnade nästan.. fii faaan vad trött jag är nu.. får gå och lägga mig och sova tills jag vaknar.. skönt.. lite trist att inte ha nån att ha slagsmål med över snooze-signalen bara ;)

Tvätt-dags imorron..

Kyss

Jag förlorade mitt eget krig

Jag hatar denna ångesten
Jag hatar att visa att jag är svag
Jag hatar att vara begränsad
Jag hatar när hjärtat slår i 250
och jag inte kan göra ett skit åt det

Jag hatar mig själv just nu

Välkommen till min värld
Där jag är diktator

Panikångestland kallas den.

Oh..

Denna också.. hur bra är inte den..


He´s back..

Vill ni veta vilken låt jag har fått på huvet? Nä, det vill ni egentligen inte men jag tänker berätta det ändå.. och jag fattar inte ens hur den kunde dyka upp i skallen bara sådär.. dom har hårdrockstema på P4 denna veckan, det är kanske därför.. den har nog varit med i nån fråga i Skånemästaren.. Här kommer gamle rockaren Alice Cooper med..



he´s the maaaaaaan behiiiind the maaaaaaaaask...

Those were the days..

Då var man och firade Panchos student igår, jättefin lokal ute i Limhamn på hantverkaregården, mysig gammal byggnad med festsalar och grejer.. jag och Yoda åkte upp till Malmöhus slott där dom skulle bli utsparkade, satte lite ballonger på bilen och bad en stilla bön att det skulle sluta regna. Precis när klassen skulle gå ut på vindbryggan så slutar det smattra på paraplyet så vi bestämde att vi skulle köra nercabbat så att Pancho fick åka sittandes mellan huvudstöden uppe på bilen. Det blev skitbra.. eftersom jag kör som en jävla idiot fick Yoda klamra sig fast i sin lillebror för glatta livet så han inte skulle flyga av =) Men det gick lugnt till, fick bara tvärnita en gång för en cyklist-jävel.. körde en liten runda i stan och sen började det regna igen så vi bestämde oss för att det var nog.. ut till limhamn och festeriet där och så blev det god mat från vår vän kock-Peter som äger hantverkaregården, en mycket speciell man! =)

Detta året är det 8 år sen jag tog studenten.. örk.. fan vad tiden går fort.. och när man satt där igår med Panchos kompisar tänkte jag: "var man verkligen så liten när man gick ut skolan?" Alltså, killarna ser ju fortfarande ut som småpojkar.. helt otroligt.. och man kände sig så jävla vuxen när man stod där på podiet och sjöng studentsången.. det var man ju inte.. man visste inte ett skit om livet eller allt jävelskap som skulle hända.. ung och oförstående.. oförstörd..

Idag är det då meningen att vi ska åka iväg till halland/småland eller wherever det där jävla huset ligger.. mmm.. vi får se..

Kyss

student! Lilla...

3d7e91a1b9446970b2ab560b313ed7ff.png

Kolla varifrån!

student! Lilla pancho har blivit stor! :-)


Hej gåshud


Jodå, så att eeee..

Tänkte att jag ska få färdigmålat på balkongen idag.. men jag känner inte alls för det nu.. det är helt ruggigt och kallt ute så jag vill helst bara krypa ner i soffan under en mysig filt och titta på en bra film.. typ Twilight.. eller Australia som jag hyrde igår och sen kom på att det var desperate housewives och att det då inte alls kunde bli nån film.. sen fastnade vi på ett program om Främlingslegionen.. på ett sätt tycker jag att dom är hjärntvättade jävlar.. men nu så här i efterhand så kan man väl jämföra det med vilken religions-fanatiker som helst.. tydligen mår människan som bäst när den har nåt att tro på, nåt att hänge sig åt.. men det var ändå helt sjukt, man lämnar hela sitt liv för att vara med i den armén, får nytt namn och troligtvis har man en helt ny personlighet efter man lämnat legionen.. om man nu kommer därifrån levande dvs.. 1 av 10 soldater dör.. tja, om dom hade haft en kvinnlig gren kanske man skulle tänka sig att gå med.. men nu har dom inte det så det är onödigt att spekulera.. jag hade definitivt gjort det.. japp.. eller inte..

Jag är så trött på detta jävla vädret.. örk..

Vill att sommaren ska komma nuu nuuu nuuuu..


The weekend

mmhmmm.. jaja.. jaha.. helgen kommer att bli en ny upplevelse, jag är nästan övertalad nu iallafall.. jag ska tydligen spendera den ute i skogen.. i ett hus då.. som är typ fallfärdigt.. med utedass.. och utedusch.. och transportmedlet som ska ta oss dit rasar förmodligen ihop vilken minut som helst.. det känns inte alls bra, mitt kontrollbehov och min bekväma sida skriker och sparkar bakut och jag vill helst bara lägga mig i fosterställning och vagga fram och tillbaka tills helgen är över.. jag har nog iallafall sålt in att vi ska köra min bil dit.. så vet jag att vi iallafall kommer fram och slipper stå mitt på motorvägen med en kraschad växellåda.. jag är inte van vid sånna här natur-grejer.. jag är ju faktiskt storstadstjej, en naturupplevelse för mig är att åka ut på Bulltofta och kolla när utlänningarna grillar igelkottar.. förstår inte varför folk vill spendera sin tid ute i skogen? Det är skitäckligt och bara en massa nedgrävda lik och så finns det djur, spindlar och insekter som man inte trodde fanns.. spindlarna kan ju bli stora som hästar där ute i djupaste urskogen.. nä, ge mig ett hotell med havsutsikt och en vit sandstrand så kommer jag direkt =)

Mja.. jag har en dag till på mig att bestämma mig.. försökte hitta klippet med Johan Glans där han pratar om problem och fosterställning, men fan, hittar inte det.. grr..

Imorgon tar Yodas lilla lillebror studenten.. eller lilla och lilla.. han är ju snart 20.. och jag kommer ihåg när hans navelsträng ramlade av *tsss*.. Gud vad jag kände mig gammal nu.. =/ ska köra honom i cabben så hoppas att det blir uppehåll iallafall..

L8er my friends..


så här...

4d4d1c4151fd2a91193104a64cf7c760.png

Kolla varifrån!

så här mycket ser jag ut genom mitt fönster på jobb. . Kul. . Vilken utsikt liksom. . det är bara överväxt utanför mitt fönster dessutom.. varför blir jag inte förvånad?


Good ol´ days

Denna låten spelade dom precis på P4.. gamla minnen.. jag och min bästis Bettan som jag bodde granne med och umgicks med dag och natt när jag var liten lyssnade på denna all the time.. denna och Eddie Meduza.. och Alice Cooper.. och så spelade vi Commodore 64 (som bara fungerade när den ville) och Amiga 500.. och så busringde vi till BRIS.. och så smygrökte vi.. ja, jag var inte särskilt gammal då.. 10-12 kanske? Det var tider det..


Tantsnusk

Det är inte alls bra att sitta och läsa NIMRODs blogg när man är på jobb..

Speciellt inte detta inlägget.. inte alls bra..

Maj gawd.. *deadpuppiesdeadpuppiesdeadpuppies*

Najs..

Vet ni hur skönt det är att vakna till någon annans väckarklocka och komma på:

"Nä, men det är ju inte min, jag kan sova en timme till!"

Det är nog typ nåt av det bästa som finns =) 

Sen att personen som ligger brevid en är en het jävel gör ju bara saken ännu bättre ;)


Natürlich..

Ja, varför inte.. jag har en ful-dag idag.. orkade inte tänka på vad jag tog på mig imorse och när jag väl kom till jobb slängde jag på mig fleecejackan direkt eftersom här var kallt som ett as.. inte gjort vid håret, ingenting.. bara gått rakt upp ur sängen och lyckats få på mig lite mascara i förbifarten.. och vem tror ni sitter på Lizzans när jag ska handla lunch?

http://misskarolines.blogg.se/2009/may/waaaaaaah.html <- han naturligtvis!

Why not liksom?

*suck*

Johan Glans is the shit

Har precis legat o kollat på Johan Glans show, World Tour of Skåne.. om ni inte har sett den så bara mååste ni se den.. så jävla rolig! Hela ligger på youtube och här är första klippet:


i stallet...

0-628a4c6f95d89497c51f266d0cf6304f.png

Kolla varifrån!

i stallet med blondie, käkar bk och gör oss redo för en lång promenad och skit skyffling. .


kss kss kss

Blev ingen utgång idag.. efter serveringen och lite slötittande på tv hemma hos en arbetskarmrat till Gun kändes allting lite avslaget och jag blev trött som fan efter allt målande idag.. det är iallafall kul att se att mina läsare har ett liv på helgerna.. besöksstatistiken sjunker spm en sten varje helg.. typ fredag-lördag.. sen när alla är bakfulla på söndan stiger den igen.. men det är bra, ut och festa med er bara!

Tvillingmamman ringde innan idag och beklagade sig.. hon är i Staden som hemsöker mig på nån släktträff.. det var ingen som förstod vad hon sa.. hehe.. inte lätt att va skåning bland alla norrlänningar.. ja, allt ovanför E65:an räknas som norrland.. nästan.. hon har iallafall lovat att inte gå på Gekås utan mig.. blir väl en shoppingrunda upp där nångång efter sommaren..

Sitter nu i soffan och lyssnar på my neck, my back på högsta volym på youtube och har mus-arm efter att ha kastat leksaksmöss runt i hela lägenheten..  katten far runt här som en skottspole,, haha.. sötnosen =)

Nä, jag får väl gå och lägga mig..

Kyss


Färg exakt överallt

Jag och Yoda har nu varit igång och målat hela min balkong och fixat och grejat.. nu ska bara lite grejer ner i källaren och sen ska nya möbler köpas in.. sitter nu i min soffa och har precis duschat av mig all färg som jag på något sätt lyckats få över hela min kropp.. ska hämta Gun halv sex, vet inte riktigt hur jag ska lyckas med det med tanke på att klockan är tio i fem nu och jag måste fixa håret och sånt.. vi ska iväg och servera på ett bröllop som min mamma är involverad i (ovanligt va?) sen ska vi direkt därifrån ut på fest.. ska kanske hem till lillharpan.. ja, det ska vi nog.. har inte bestämt mig om jag ska dricka eller inte ikväll, känner att jag behöver bli riktigt full och galen men å andra sidan så vill jag få färdigt i uterummet imorron så jag kan inte ligga i fosterställning hela dan.. hmm.. vi får se.. mitt huvud skulle behöva ungefär fem liter sprit känner jag.. men det blir nog inte så bra i slutändan om jag häller in ikväll..  nej, nej, nej..

Vi får se helt enkelt..

Vi ses i dimman

Kyss

Jahapp..

Då var man hemma i soffan igen.. har ätit och ätit och ätit och ätit.. jag är så mätt så jag vill bara lägga mig i fosterställning och somna.. var hemma hos Sisses pappa ute i Limhamn på examensfesten och gud vilket hus! lite för vitt och lite för lite möbler för min smak men gud vilket hus! loved it! Sisses söta syster hade med sig gitarr så det blev lite allsång.. då vill man helst egentligen bara sitta ute på en strand en varm sommarkväll och skråla med till Sooommareeeen eee kooort.. ja, när Julan har lärt sig spela det på sin gitarr ska vi fan göra det! (lär ju aldrig hända ;)

Ja, då får jag väl gå och lägga mig då..

Natti Natti

vi är...

0-69309f47c2ea07d26ee8b4a65ba0c3c6.png

Kolla varifrån!

vi är på sisses examens fest, gitarren har åkt fram och det är allsång. . Myspys! Brooown eyed giiirl!! +skrålar+


Sjung om studentens..

Då ska man på examensfest ikväll hos Sisse, ska bli skoj. Äntligen är stackaren klar med sin skola! Tror det var folkhälsovetare hon har pluggat till.. får hoppas man kan hålla sig vaken genom middagen iallafall.. trött som ett as är jag, har inte sovit särskilt bra denna veckan.. så efter jobb blir det ilfart hem och sen powernap på soffan.. ska ju vara borta vid halv sju idag så då måste jag verkligen lägga manken till och skynda mig.. jag är så jävla dålig på att hålla tider så det är sinnessjukt.. ska vi festa är det inte ens lönt att bestämma en tid innan nio.. men jag vet precis vem jag ärvt det ifrån, min käre mor är nog den största tidsoptimisten jorden nånsin har skådat.. och jag vet själv hur irriterad jag kan bli på henne när hon inte kan hålla tiden så jag fattar inte varför jag själv inte kan försöka lite hårdare med att komma i tid.. men när jag står framför spegeln och ska fixa till mig för en kväll så kan jag inte sluta förrän jag är nöjd, jag måste byta kläder femtielva gånger för att känna efter vad jag är sugen på.. och jag måste fixa o trixa med smink och grejer tills jag är nöjd annars känner jag mig skitful och obekväm när jag går utanför dörren..

Ja, så för mig blir det en tidig kväll idag iallafall.. eller? Yoda ringde igår och ville hitta på nåt ikväll också.. jaja, vi får se hur det känns efter min powernap.. imorron ska jag ha en lång sovmorgon, sen ska jag sätta igång och fixa på min balkong/i mitt uterum.. det ska målas om och golvet ska göras rent och så ska jag köpa några sköna möbler att ha där ute.. och så ska det piffas och fixas.. hihi =)

ja, det blir en massa att göra imorron, ska servera på ett bröllop och sen på kvällen är det matchen som ska kollas och därefter är det nationaldagsfirande hos lillharpan. Jag känner för en riktig karatefylla deluxe men tydligen så måste jag spara på min tequila.. grrr... jaaa, lets see imorron..

Kyss

Im gonna Kill Bill.. oh no, he´s already dead..



En legend har gått ur tiden, David Carradine aka Bill i Quentin Tarantinos Kill Bill hittades på ett hotellrum i Bangkok där han tagit sitt liv.. synd.. me liked him..

ikea. .

506a102baa6ffae499defc311b92cb05.png

Kolla varifrån!

ikea. . Klart vi har shoppat loss, vad trodde ni? :)


Whittan Fi****



Whittan släpper nytt album den 1:e September, tror ni det kommer fler tidlösa klassiker från henne?

Näe.. Bobby Brown har förstört henne.. hon kommer aldrig vara samma Whittan som man en gång låg och sjöng/skrålade till i sin säng i föräldrahemmet.. kassettband och trasig kassettbandspelare.. jag har skrivit ett inlägg om det nån gång och nu när jag sitter och letar efter möget så hittar jag inte det.. grrr.. playknappen på min bandspelare där hemma var ju sönder.. så jag fick ligga och hålla den hela tiden när jag skulle lyssna på musik.. alltså.. jag kan kanske ha varit 10 år.. då fick man nöja sig med sånt liksom.. det var ett roligt inlägg men ja, vi lyssnar lite på en klassiker från whittan istället =)

Kyss

Lomma beach

Var ute i bokskogen igår och strosade runt.. jag är inte en big fan av skogen sen jag såg Blair Witch Project.. har försökt undvika allt som har med skog att göra sen dess..den är så jävla äcklig den filmen, känns dessutom som den är verklig (jag vet att den inte är det, men den är skitscary i vilket fall.. jag hatar skräckfilmer men ändå måste jag se dom, herregud, annars kan man ju missa nåt) och hur gammal kan man varit när den filmen kom ut? 15? sjukt.. men det var mysigt att promenixa runt i vilket fall.. har nog inte varit i bokskogen sen jag gick i grundskolan och vi blev tvingade att cykla dit på gympalektionerna.. skitlångt och skitjobbigt.. uppförsbacke hela vägen dit och motvind hela vägen hem, slog aldrig fel.. vi gick nog inte så långt igår.. men jag lyckades få syn på en hjort eller älg eller var vad det var, helt plötsligt sprang den bara förbi mig på kanske 10 meters avstånd.. kewlt.. ni vet, inne i storstan är de största vilda djuren man får syn på igelkottar som oftast är överkörda.. anyways.. sen fick jag för mig att vi skulle checka Lomma beach, alla pratar om att det är en jättefin strand, så vi körde nog runt i lomma i en halvtimme och letade efter den.. sen kom jag på att Syrrans kille bor i lomma så hon borde veta.. ja, det var ju som att stanna en fyllis på stan och få en vägbeskrivning.. hon var på nåt jobb-tjohejsan och var halvtoppad.. vad hon försökte beskriva fanns inte ens.. och helt plötsligt var vi på fel sida kanalen fastän hon sa att vi inte kunde vara där, för den vägen gick inte dit.. slutade med att vi körde runt en stund till och till slut hittade en väg ner till stranden.. men det var fint iallafall.. kan nog bli ett och annat dopp där i sommar om andan faller på..

Sorry att bloggen inte blir ordentligt uppdaterad nuförtiden, jag har nästan dåligt samvete för det.. men det är mycket just nu.. mycket som händer och mycket som jag inte vill dela med mig av.. my best friends vet vad som försiggår och det räcker så for now.. men ikväll blir det IKEA med Gun och lite shopping.. kanske en middag där också? billigt och bra.. =)

Vi ses i vimlet

Kyss


Kom ihåg..



Du vet väl om att du är värdefull?
Att du är älskad för din egen skull?
Att du är viktig, här och nu?
För ingen annan är som du


Hittade detta när jag surfade runt.. tyckte det va lite fint..

 Jag lägger in en bild på en enhörning.. så kan alla skratta lite åt det på min bekostnad
jag bjuder på det, tyckte det passade ihop med texten =)

Lalala..

Jag har en låt på huvudet.. jag kan inte komma ihåg hur den går.. och jag kommer inte ihåg refrängen.. eller vad den heter.. eller vilken artist... jag vet bara att jag tycker den är skitbra och att det är nån sån engelsk grupp som sjunger.. på något sätt vill min hjärna associera låten till engelsk fotboll och deras huliganer.. har jag hört den i en film? hmm.. jag ser liksom slagsmål och blodbad framför mig när jag tänker på den.. hmm.. och när jag försöker få mig själv att tvinga mig att komma på hur den går är det enda jag får fram "we´re bound.. to.. linger.. ooon.." och det är inte den.. för det är kleerup.. FAAAN.. skitstörigt.. allt detta är bara ett bevis på att min hjärna går på högvarv just nu..


Nihil lacrima citius arescit -- "Inget torkar fortare än en tår"

Sant?

Hemgång!

Kyss

Favorit i repris



Fast jag har sett denna 1000 gånger skrattar jag lika mycket varje gång jag ser den..

Dessa japaneser.. *asg*

Without the dark we´d never see the stars

Ja, det blev förlust igår.. sega som fan var allihopa och vi förlorade med 3-1.. sorry, ska berätta hur dags och var vi spelar nästa gång så vår ende supporter kan komma och heja =) Varmt var det iallafall.. så efteråt styrdes Mercan ner mot Klagshamn för ett kvällsbad, skitvarmt i vattnet! Vänta... måste googla.. 17 grader.. det kan inte stämma.. det var hur varmt som helst.. jag doppar inte tussingarna om det är mindre än 20 grader så vi säger att det iallafall måste ha varit 22.. mysigt var det iallafall.. trots att någon kallar det bajsviken.. *hmpf*  =/

Sen var jag då ute på en tur på mc för första gången på ett antal år.. det var inte världens upplevelse kan jag ju meddela.. om personen i fråga hade kunnat hålla sig till hastighetsbegränsningarna eller ja, lite mer än så kanske men då kan jag nog gillat det.. men fan alltså.. 240 utan bälte eller en kaross runt omkring sig är inte livskvalité.. huvudet var på väg att brytas av bakåt i accelerationen..

Vaknade i morse med samma känsla som i helgen.. ville bara stanna tiden.. en liten stund bara.. en timme, eller två.. eller 12.. ändå är jag så irriterad idag, min pms kom av sig förra veckan så det känns som jag måste ta igen det..

Ilskan bara bubblar.. var ska jag göra av den? Jag har ingenting att vara arg på..

Jobbigt.. dagens i-landsproblem..


Ikväll gäller det

Ja, då var klockan snart ett och jag bara längtar tills denna arbetsdagen tar slut! Ska spela korpenmatch på limhamnsfältet (så, nu vet du!) ikväll och det ska bli jävligt kul.. alltid kul att spela när det är varmt och skönt, men får hoppas att det iallafall blåser lite grann där nere annars kommer fötterna att koka i dom jävla skorna.. vill bara komma ifrån mitt air-condition svinkalla kontor och sola och bada.. inte kul att sitta inne när det är så varmt.. blir nog en liten utflykt ikväll också.. ett kvällsbad efter en sån här het dag är tvunget.. såifall mitt första dopp i havet i år! Jag hoppas på en 25-30 grader i vattnet... fast allting över 15 får väl räknas som ett plus..

Kyss

Bruno vs Eminem



Detta måste ju vara planerat... eller??

New Moon trailern!

Movie Trailers - Movies Blog
Hmm.. kunde han inte behållt dom kalla färgerna dom hade i ettan?

Känns lite så där halvkonstigt att se den.. nu när man har föreställt sig hur den kommer att bli alla 1500 gångerna man läst böckerna (det känns som 1500 iallafall)

Nä, det är helt för tidigt för mig att blogga.. jag återkommer..

RSS 2.0