Elvis has left the building






Jag vet inte ens hur jag ska börja.. Jag började blogga i maj förra året. Mest för att jag var så uttråkad med mig eget liv. Jag gjorde ingenting, jag festade inte, jag orkade inte ta tag i någonting. Jag hade ett år tidigare flyttat ifrån hus och sambo och efter det så ville jag inte träffa nån ny kille, jag ville bara va själv. Så jag var det, ett helt år. Oskuld på nytt.
Sen i juni förra året träffade jag Elvis. Han har sedan dess varit ett konstant inslag i mitt liv och även i bloggen. Först som J både här och i min gamla blogg, och på senare tid har han blivit Elvis. Mest för att han hade ett foto på MSN där jag tyckte att han liknade Elvis. Sen har det spårat ur med väckningssignaler på mobiler osv. Anyways. Har inte inläggen handlat om honom så har det i det mesta jag skrivit varit någon form av pik till honom. 

Vi träffades alltså när jag var så trött på mitt eget liv att jag bara ville spy. Jag hade inte träffat NÅGON på något "romantiskt" sätt sen jag flyttade ifrån min sambo. Allting började med att jag pratade med Elvis pappa som tyckte att jag skulle träffa hans son. Mest för att han då trodde att om vi blev tillsammans skulle han få mer jobb. Så blev det inte. Så att en kväll när jag satt hemma och bara ville skjuta mig själv så kom jag att tänka på det och letade upp den förlorade sonen på facebook. Vi pratade på MSN ett par dagar och sen den 25:e Juni åkte jag dit första gången, för att "ta en cigg". Och sen stannade jag. Vi var som ler och långhalm den sommaren. Det är precis den grejen som genomsyrat hela vår.. ja, vad man nu ska kalla det.. relation.. dom där jävla ciggen. För oftast när vi hörs så ska vi bara "ta en cigg" sen slutar det med att vi sitter och ordbajsar i hur många timmar som helst. Det är sjukt. jag har aldrig varit med om nåt liknande. Det slutade iallafall illa efter den sommaren. Vi skulle inte träffas mer. Min värld rasade.

Det är det många av mina vänner inte förstår. Varför jag inte kan släppa honom. Som jag gör med alla andra killar. Det är aldrig någon som fastnar särskilt länge. Men han fick mig att börja leva igen. Han fick mig att älska sex. Han fick mig att öppna mig på ett sätt jag aldrig gjort innan. Och han får mig fortfarande att känna som ingen annan gjort. Och det betydde jävligt mycket då, när jag var så trött på livet.
Iallafall så träffades vi naturligtvis igen. Och igen. Och igen. Och igen. Bara för att ta en cigg, som sen ganska ofta slutade med nåt helt annat. Sen träffas vi ett tag och sen ska vi inte träffas mer. Och sen fortsätter det så.
Jag har aldrig träffat en person som förstår mig så som Elvis gör, och jag är ganska säker på att han känner likadant. Det finns nåt osynligt jävla band mellan oss som gör att vi fan inte kan lämna varandra särskilt länge. Det har vi konstaterat hur många gånger som helst. Kevlar-skit. Sånt som batman har i sin kostym. Det går inte att bryta. Vi har försökt båda två. Men sen har ödet ett jävla sätt att lägga sig i och sen sitter vi där igen, med varsin cigg i handen och undrar vad fan det var som hände. Det är precis som att vi lämnar våra hjärnor vid dörren när vi träffas, vi tänker inte på några konsekvenser av nånting. Förhållande, tid, jobb. Allting bara försvinner. Helt svart.

Men allting har ju inte varit skit. Vi har ganska roligt när vi umgås. Och oftast gör vi skitmycket under dom perioderna. För det första har vi våra all-nighters. Detta sker endast på vardagar, när vi ska upp och jobba. Ganska jobbigt att missa an hel natts sömn. Men timmarna bara springer iväg. Helt plötsligt är klockan halv sex på morgonen och den riktiga Elvis börjar spela väckningssignalen.

Det jag ska komma till är att han nu ska flytta. Han flyttar ifrån Malmö. Ifrån mig. Och idag är sista dagen för Elvis i Malmö. Idag lämnas lägenheten där allting hände. Där VI hände. Det gör ont överallt och det känns som jag inte kan andas emellanåt. Det är ett stort jävla hål i bröstet som kommer bli skitjobbigt att fylla. Men om ödet får spela sin roll så slår jag vad om att vi sitter där snart igen. Med varsin cigg i handen. I bilen. Vid bron. Och undrar vad fan det var som hände.

Så. Elvis has left the building.

Hejdå Elvis. Malmö kommer att bli jävligt tomt utan dig.


Jodåsåatteeee

Är ganska nöjd med mig själv för tillfället, faktiskt.

Ibland har jag faktiskt ganska bra idéer.. ibland inte, men för det mesta så överträffar jag mig själv.

Nu: Repriser på Desperate Housewives inför säsongsstart nästa vecka.

Soffläge med andra ord.

ein feeen...

375c4b19bc8c4950de31822494e4712f.png

Kolla varifrån!

ein feeen brou


tre gånger flytt

Pratade med Gun precis. Nu är det tredje gången gillt.. eller tredje personen som flyttar. Hennes hjärta Artas, som är hennes helt underbara rottweiler, flyttar norrut med sin inte lika underbara husse. Det blir alltså den tredje i raden som flyttar ifrån oss. Mig, Blondie och Gun. Eller Blondies är inte bestämt än. Väntar fortfarande. Hemska väntan.

Blir nog en fin solnedgång idag iallafall, så nu tar jag mitt pick och pack och sticker ut och kollar solnedgången och funderar på livet med lite bra musik i lurarna.

Den som flyttar ifrån mig spenderar näst sista dagen i Malmö idag. Så imorron kommer nog ett ångestfyllt och tårdrypande adieu här på bloggen. Han har betytt mycket för mig.

Kyss

High five!

Okej.. jag fick precis TrueBlood låten skickad till mig per mail.

Tack, whoever it was, har inte kunnat hitta den =)

I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.
I wanna do real bad things with you.

Tjosan Kerstin

Jag ska jusom sagt inte göra så mycket denna veckan, så i brist på annat så sat jag och läste lite trådar på Flashback när jag ramlade över denna historien.
Folk ska dela med sig av sina sexuella möten med kändisar. Ingen vet om detta är sant, men det var jävligt roligt skrivet!



Fan vad jag garvade när jag läste!


Fan. Också.

Det är inte schysst. Inte alls schysst att komma in och trycka upp en bild på en kattunge i huvudet på mig och säga "Denna behöver ett hem". Då blir jag så sjuk. Jag mår nästan illa och gråter en skvätt. Herregud. Men jag kan ju inte ha en katt till? Ja, det var ett frågetecken därefter. Kan jag det? Denna var fruktansvärt söt. Den är trubbnosad, och den lär bli långhårig också.. titta på öronen, så söta, viker sig.. Är det ingen annan som kan förbarma sig över den? Snälla..  


En klargörelse

Jag känner att jag behöver klargöra en sak här. Bilden på mig, ja för det är faktiskt jag. Som vissa inte verkar tro. Så annorlunda ser jag väl inte ut? mer än håret menar jag? okej att folk inte brukar se mig utan kläder men ändå. Give me some credit. Och nä, bilden är inte retuscherad på det sättet att jag blivit smalare eller formerna är annorlunda eller brösten mer runda eller whatever. Det har försvunnit lite leverfläckar bara. Thats it.

Jag använder inte särskilt avslöjande kläder annars eftersom jag som alla andra tjejer inte trivs med vissa delar av min kropp. Det är kanske därför folk tror att bilderna är omgjorda, för att jag inte klär mig som ett champagneluder när jag visar mig ute. Whatever, jag bryr mig inte om vad ni tycker. Jag behöver inte förklara mig varför jag valde att göra avklädda bilder.

Folk som har åsikter är bara avundsjuka. Och det är okej. Det kan ni vara.

I dont give a shit.


Sunday bloody sunday

Söndagkväll.. jag har sett sista avsnittet av trueblood. vad ska jag nu göra? nästa kommer inte förrän april. Livet är över. Suck.

Igår var jag hemma hos Y och käkade hemmagjord pizza. Sjukt gott. Alla andra skulle till Törringe på fest. Min fot kände att den inte pallade det. Så jag och Mr M hamnade i min balkongsoffa och spelade Skip-Bo hela natten. Lyssande på när min granne hade fest =) Det var kul. Vi skrattade åt det. Mest när "jag har aldrig" sattes igång. Haha. Tyckte jag hörde när hon kom hemrumlande vid halv åtta tiden också, verkar varit en bra kväll? ;) Jag somnade som en klubbad säl efter ett par öl. Men jag hade fruktansvärda mardrömmar. Drömde att Mr M läste min blogg. Herregud. behöver ju inte skrämma bort honom redan.



Jag har iallafall varit duktig och städat min kära Gertz i helgen. Så nu skiner han som fan, svart som natten. Och dammsugat och torkat av honom ordentlgt inuti också. Det behövdes verkligen. Så nu behöver jag inte skämmas när folk ska åka med mig iallafall =)
Denna veckan som kommer har jag inte planerat nånting och det ska bli så jävla skönt. Ska bli en vecka på soffan med film, film och film. Twitter och bloggen och film.

Dags för sängen

Kyss

har varit...

-8b51234e2face29ca0b9bddd93c1094.png

Kolla varifrån!

har varit på netonet och köpt en sån bra hårddisk som man kan spara allting i och ta med sig! Nu kan min dator krascha hur mycket den vill. . Eller nä. . Herregud. . Hur skulle jag överleva utan min dator? Köpte även en sån där termometer som man tar tempen i örat till guns far. Han ligger hemma och är dödssjuk. . Eller ja, förkyld. . Nu ska det plockas hästbajs! Ciao!


ny rattmuff!...

0d565f35241a6d78d581f54d7310642a.png

Kolla varifrån!

ny rattmuff! Ja, den är i guld :-) träffade lastbilschaffisen på biltema, han tyckte det var en aning pinsamt att jag skulle ha den. Men jag tycker att allting klär en skönhet. . Ja, gertzen då alltså. .


mitt andra...

72422e860fdf56f0b06a8f2f6a888c46.png

Kolla varifrån!

mitt andra hem flyttar snart, hit till svågertorp. Tråkit. Anyways, har varit i stallet och är på väg till blondie som inte har det så lätt just nu. :-( jag gillar inte när någon i min närhet mår dåligt. Jag blir lika ledsen själv och blir helt illa till mods. Usch. Aah hade iallafall mysigt igår, kollade på film och pratade hela natten med min framtida man aka mr M. Sen: tvätta bilen! Nä, jag skojar inte. . Det är dags nu. .


Who doesnt long for someone to hold, who knows how to love you without beeing told?


detta tillhör...

432fd0240f22c24fa6167e5f1132fd64.png

Kolla varifrån!

detta tillhör verkligen #sakersominteärokej


mmm. .

0-7bb836b9741e4f9280f54c815c3b0650.png

Kolla varifrån!

mmm. . Middag. . Lökringar från bk :-)


Me myself and i

Idag har jag inte bokat nånting. Eller jo. jag skulle egentligen gå och träna men min fot tillåter inte det för tillfället. Den har börjat anta en blå-lila nyans nu. Fiieeeenntt. Men iallafall, det är skönt att ha en kväll för sig själv, känns som det var hur längesen som helst sen sist.

Så.. nu ska jag åka och handla McDonalds och åka ut och kolla solnedgången. Och bara njuta.

See jo later

Gillar det INTE

Bild från inspelningen av Twilight: Eclipse. Tagen igår.



Gillar INTE av Volvon är svart. Gillar det INTE ALLS..


Bilden kommer härifrån. Där finns fler bilder.

MMmmm..

Jag har ändå ätit smörgåstårta till lunch. Det är okej. Ni kan bli avundsjuka nu. Ska ta hem en bit till Mullemannen så han får smaka en bit av det goda livet.

Mums

jag meddelar...

0-3eceb85281defa6e79bede869ffb1782.png

Kolla varifrån!

jag meddelar inne ifrån casinots toa att detta inte var en bra idé, men jag ska klara det. Så länge jag inte behöver ta av mig skorna. . Kan dom tvinga mig till det? Fast. . Kroppsvisitation av dessa vakterna hade inte varit fel. . Rarrr. .


jag känner...

4c405a0848740d4082bb2e09f4e19295.png

Kolla varifrån!

jag känner mig sextrakasserad på mitt jobb. Det är någon som satt upp min bild all over the place. . Grr!!


Hon


NejnejnejnejnejNEEEJ!



NEEEEEEEJ!! Jag har inte tid med detta! Stukade min jävla fot på matchen och det gör så jääävla ooont! FAN! jag ska gå på casinot imorronkväll, hade ju tänkt mig högklackat, hur ska detta gå?? JÄÄVVLAARR!!

Gråtskrikochpanik.

Taskit..

Tisdag och jag har legat hemma på soffan i två dagar. Imorron är det dags att börja jobba igen. Börja leva igen. Imorron kväll ska vi gå på casinot med jobbet. AKEA bjuder. Det är dom som gräver hålen där vi lägger våra kablar. För att förklara det enkelt. Och AKEA är duktiga på att bjuda. 3-rätters middag med spelmarker till. Ska bli skoj.

Meeeen, ikväll är det liv eller död som gäller igen. Korpenmatch. Vet inte riktigt hur jag ska kunna få på mig mina benskydd eftersom jag har sugit ont på hela mitt skenben. Fast det är inte blått längre. det har övergått i en mer gul nyans. Fieeeeennnt! Wish me luck!

Och en sista sak:

Tycker det är ganska taskit när en granne läser min blogg och länkar till mig fast jag kan inte komma in på hennes! Fy grannen! Lösenordet tack! ;)



Kyss


Återkommer

Spenderar dagen hemma på soffan. Kollar Slumdog Millionaire.

Återkommer

här är...

57dd93e04ae5acadc5d0ae575931aaa5.png

Kolla varifrån!

här är iallafall en man som aldrig sviker. Han ljuger aldrig. Han kan visa att han älskar mig. Han är hängiven. Han skulle aldrig göra mig illa, förutom ett bett i armen då och då. Han säger inte en massa han inte menar. Och han stannar hos mig, han hälsar på hos andra ibland men han skulle aldrig flytta från mig, aldrig lämna mig. Det är vad jag kallar en RIKTIG man.


Tacksåmyckethej!

Jag var hemma från jobb idag. Ja, eftersom det har hänt lite grejer och min kropp vill inte fungera som den ska längre. Den vill inte äta speciellt mycket och den vill inte sova som den ska. Den har gett upp. Ungefär som jag också gjort nu.

Men iallafall. Vaknade och kollade på klockan. Helt släckt. För helvete. det var ju idag som dom skulle stänga av strömmen i hela huset. Kul. Så jag tog min Twilight på engelska (som jag för övrigt fortfarande inte är klar med) och la mig i soffan. ingen tv. Ingen dator. Ingenting. Men jag är inte förvånad, med min tur så..

Ja, och turen bara fortsätter. På väg hem från stadion.. vem står i den berömda korsningen Amiralsgatan/Nobelvägen. Just det. Ödet var det ja.

Nä, om jag skulle gå och gräva ett djupt hål och lägga mig där istället så att varken ödet eller min naturliga otur kan nå mig.

Nä, fråga inte hur det är just nu. Det är inte bra helt enkelt.

TSMH.

och här...

0-7f88ef93b9c58f31df5a0a94ae34c4e4.png

Kolla varifrån!

och här på torget får hon sin walk of fame "stjärna" lagd. Jag är stolt över henne :-) nu blir ni aldrig av med henne malmöbor!


jag är...

2452163ecd153cc75b5ed30c5bf50af0.png

Kolla varifrån!

jag är på nya stadion och ska heja på min mor som. . Fortsättning följer. .


Trueblood

Som sagt är jag helt hooked på Trueblood. Nu har dom till och med börjat prata svenska i serien, kewlt :)
Här är introt iallafall. Häftig låt. Den vill jag ha.



I wanna do bad things with you

Karoline

Äntligen hemma. Mina ben dör snart, dom vill inte va med längre. Har stått och gått i hur många timmar som helst känns det som.. phew..

Igår fick jag Danne Stråheds - Karoline sjungen till mig. Det var fint. Det är en feeeen beeeet. Jag hittar iallafall inte låten på Youtube så vi tar en annan klassiker av Danne istället.





Du är min skatt Karoline.


jag och...

0-7f315e70bc43d540d8a2c8c435b61103.png

Kolla varifrån!

jag och yoda är i lomma och serverar. 50-års fest. Och min mamma är naturligtvis i farten och håller tal. Är ni förvånade? Nä, inte jag heller. .


Det är inne med blåmärken nu

Jag har hört att det är inne med blåmärken nu



Syns inte ens bra på bilden, hela mitt ben är helt blått, och mitt lår. Glidtackla is the shit.

Sen har jag ett lila-blått på underarmen som gör asont. Undra var det kommer ifrån..

Nu ska jag iväg och tjäna extrapengar till min man (Mulle)!

Kyss

This is sick

Okej. Eh. Jag fattar inte vad vi håller på med.

Fuck it.

Jag drar till stallet istället. Sovit 4 timmar inatt. Behöver sysselsättning.

@ home igen

Fredagsmys med Mulle och vitt Toblerone står på schemat. Gillar´t!



denna är för dig @wahlstrm

Jag har två till, min mor var jäääättesnäll och köpte min absolut favvochoklad i mängder till mig.

Kan va för att hon tycker att jag behöver lägga på mig ett kilo eller två, och det behöver jag ju, tack mor! :)

Jaha, vad ska jag göra nu? Film? Trueblood?

Mulle får bestämma.

bio med...

0-20d2073eb8a82a81a10927c3557b8d8e.png

Kolla varifrån!

bio med hela familjen! Lillharpan har valt film så this better be good! 123 kapad, om inte annat får man väl dregla över bad ass travolta :-)


Hundjävel

Om någon inte avlivar den helvetes ylande hunden snart som min döva jävla granne har så lovar jag att jag går in och skjuter huvet av den på egen hand.

And THAT IS a promise.

så här...

0-4fc2833c01c6259158b0bb7497fca028.png

Kolla varifrån!

så här roliga är mina tekniker. Ja, det är en enkrona, ja den är fastlimmad, ja, jag försökte plocka upp den. .


Must-haves

Jag blev precis kär.. Jag.. måste.. ha..


kommer från www.chicy.se

Freeeeedag!

Då var det fredag och ännu en vecka läggs till handlingarna. Igår spelades korpen med Di Röde, första gången på konstgräs och fy fan vad härligt det var! Love it! Men är trött i benen idag, jag har hört att det är inne med blåmärken nu också. Håller på att odla ett asstort på mitt skenben. Endast för glidtacklingarnas skull. Jag gillar det. Men vi vann iallafall!

Ja, vad händer i helgen nu då?
Ikväll blir det nog bio med brudarna, får se vilken film det blir. Vill egentligen se Public Enemies med Johnny Depp men Lillharpan aka filmnörden Nr1 har redan sett den. Och typ alla andra filmer som går nu. Harpejävel.

Imorron ska jag tjäna lite extrapengar. Tänkte gå en runda på Industrigatan och erbjuda mina tjänster. Nä, det ska jag faktiskt inte, jag ska bli oskuld på nytt nu *hrm* Eh, ja. Nä, jag ska faktiskt servera på en fest ute i Lomma. Ska bli skoj. Så det blir en lugn helg. Men det är skönt. Förra helgen blev ju som sagt lite hård, behöver vila upp mig inför nästa helg. Lillharpan ringde och tyckte att vi skulle gå på 80-talsfest på Törringelund. Låter inte helt fel, kan bli ganska kul. Vi och resten av bönderna, haha. Men det kan bli skoj. Vad ska man ha på sig? Får åka hem till mor och leta upp nån neonrosa kavaj med uppvikningsbara armar :)

Laterz. 


Ny bild!

Har fått en ny redigerad bild av Nilz, kewl va? =)


Did we grow apart? Or did we just not grow together?


okej, det...

10f3bcbef93e5fabbf3977e2954d6a9a.png

Kolla varifrån!

okej, det sprang precis förbi 3 rådjur typ 10 meter framför bilen. Så nära har jag nog aldrig sett bambi. . Söta! Jag har dessutom hittat var jag och min framtida man ska bo. Landet is the shit, toppeladugård aj will come to jo!


dags för...

7d4b9fd9a314250a31deb00e9b5bc96b.png

Kolla varifrån!

dags för utfärd igen! toppeladugård nån som vet var det ligger? Inte jag heller, känns lite sådär att lägga mitt liv i händerna på gpsen, speciellt när tanken bara är halvfull. Äventyr is the shit! :-)


I have lost my inspiration

Jag har ingenting att skriva. Har stirrat på ett tomt blad nu i en kvart och funderat på vad jag kan kläcka ur mig..

Nä.. tomt.. ingenting..

Så vi tar en ganska rå men rolig historia som jag fick i min mail istället:

En turk, en somalier och en svensk satt på en bar och drack varsin öl.

Turken drack upp sin öl, slänger helt plötsligt upp glaset i luften,
drar fram en pistol och skjuter glaset i 1000 bitar och skriker:
"Haha,i Istanbul är glasen så billiga att vi aldrig behöver dricka ur samma glas två gånger"

Somaliern (uppenbart imponerad av detta), sveper sin öl, slänger iväg
glaset, drar sin pistol och skjuter även sitt i 1000 bitar och vrålar:
"HAHA, i Mogadishu har vi så mycket sand att vi kan tillverka så många
glas att vi aldrig behöver dricka ur samma två gånger"

Svensken (kallare än en isbjörnskuk), dricker lugnt upp sin öl.
Kastar upp glaset i luften, drar sin pistol, skjuter turken och somaliern och säger:
"I Malmö har vi så många utlänningar att vi aldrig behöver dricka med samma två gånger".



en fin...

0-3f21184536540692c5751d0a506dd78b.png

Kolla varifrån!

en fin solnedgång. . Inte ett moln så långt ögat når. . Här kan man få ro i själen. .


aah! This...

0-3e81864ccb5afe6bb9d7017514f366a0.png

Kolla varifrån!

aah! This is life!


Duktig flikka!

Fy fan vad duktig jag var som reste mig ur soffan och gick och tränade idag.. det var inte långt ifrån att jag stannat under filten och tryckt ner ett Marabou eller två..

Så nu förtjänar jag ett avsnitt av Trueblood, jaa det gör jag!

och en cigg, såhär efter träningen liksom.

True Blood




Har precis sett fem avsnitt av True Blood. Maj Gawd vilken serie! Jag är helt fast! Och det bästa är: jag har bara sett fem avsnitt och har huuuuur många som helst kvar :)

Iallafall var jag tvungen att fixa en sån där kabel som går från tvn till datorn eftersom jag inte pallar se allting på den lilla jävla skärmen. Såå jag drog mitt trötta platta ass in till Expert på Jägersro och sa att jag ville ha en sån kabel. Som gick mellan datorn och tvn. Han började ställa en massa extrafrågor, om utgångar och HDMI och grejer. Herregud. Mitt enda svar: Hur fan ska jag kunna veta det? Jag tror jag skrämde gubben i affären. Med tanke på att jag precis rest mig upp ur sängen. Håret stod på alla håll och jag såg bokstavligt talat ut som sju svåra år. Och sen svär jag honom rakt upp i ansiktet. Han tittade konstigt och ogillande på mig. Nä. jag är ingen fin flicka. Ber så hemst mycket om ursäkt.

Bedtime.


NoassLeague

Då var det söndag. Hade jävligt ball igår och i förrigår. I fredags skulle jag och Sarah gå på Babel. Åkte hem till henne ganska tidigt och snackade lite skit, lyssnade på musik och drack en öl. Sen blev det inget Babel, hamnade hemma i min balkongsoffa med mer öl och Mr M och sängen kallade inte förrän fram emot soluppgång, där var det ordbajsning på hög nivå kan jag meddela. När spriten går in fladdrar ju flabben ännu värre än annars. Haha, sjukt.

Igår blev det förfest hos Lilleman, och sen good old Harrys, som faktiskt bjöd på bra musik. Men jag och Gun kom snabbt på att dom nog är ute ur sin storhetstid. Inte mycket folk alls. Men det spelar ingen roll. Vi kan själva, eller hur Gun =) Vi hittade Mr Klister och vänner på dansgolvet och röjde loss. Ball som faen! Trillade hem vid fem imorse, träffade tidningsgubben i trappan. Han tittade konstigt på mig.

Dessutom har vi startat en ny klubb. NoassLeague. För att ärligt talat, jag och Gun är dom mest ass-lösa människorna out there. Helt platt, kunde vi inte fått nån liten antydan till röv iallafall?

Nu får jag nog äta nåt.

Och sova. Hård helg.

WAAH!

Ny New Moon trailer ute!!

Movie Trailers - Movies Blog


Jag gillar inte alls Edwards look. Inte alls. Och varför är volvon svart och inte silver? *grrrrr*

*jag har uppdaterat med ett annat klipp som jag hittade på mtv, det var längre :)*

Bläh

Träningsvärk.bakfull.huvudvärk.snart fest igen.

Återkommer


Helgardering

Snacka om att helgardera sig @brissmyr! Haha! Love it!


Men vi ses kanske i vimlet ikväll, karatesparken kan du dock ge nån annan :)

Äntligen hemgång!

They call me hell, Thats not my name!


Jahaja

Var ute och kollade lite kläder på lunchen för att se om jag hittade nåt att ha på mig ikväll när jag ska ut och svina och dansa disco med min nya twitter-friend Sarah.

Jag kom hem med en munktröja och en mössa.

Hur tänkte jag där?

det är...

0644df39fb811d6a4765e329b29f171f.png

Kolla varifrån!

det är sånt här jag jobbar med, så vet ni. Om de va nån som undra liksom.


då ska...

0-53d48ace5d766eac3fa81371a238cb86.png

Kolla varifrån!

då ska jag ut på äventyr igen, idag bär det av till Lund och Ruben Rausings gata, varför fick inte jag nåt sånt häftigt namn?


Ingen inspiration

Har nada inspiration till nånting idag.. bara för jag vet vad som väntar när jag lämnar jobbet.. direkt ut till stallet och pyssla, till mobilia och lämna filmer.. hem fort som fan, kanske hinner sitta ner tio min, träna skivstång på friskis, hem och duscha.. besök av Mr M förhoppningsvis.. sen attacksova.. phew..

Jag känner mig stressad redan.

världens sötaste,...

0-17eb34caa96e834c8ca7f13457ea2072.png

Kolla varifrån!

världens sötaste, inga bekymmer i hela världen har han min lille kisemise. Så oälskad jag hade känt mig om jag inte haft honom. Gonattpuss från oss!


Går all in i helgen!

Jag tänkte börja skriva djupa funderingar, men nä, det är inte lönt.. det spelar ingen roll längre.. ingenting blir bättre. Han saknar inte längre. Han är inte här. Han sa hejdå. Kändes konstigt. Som ett för-alltid-hejdå.

Såå.. vi tar nåt annat istället.. på fredag ska jag ut med Sarah, jag använder aldrig verkliga namn här i bloggen för respekt mot mina vänner och fiender men Sarah använder sitt eget namn ute i cybervärlden så då gör jag det också =) Iallafall ska vi till babel, där jag aldrig har satt min fot. Har än så länge trott att där bara springer kommunister och rödstrumpor men hon får väl bevisa motsatsen nu då! Det ska bli ball iallafall, kul att träffa lite nytt folk för en gångs skull.

Lördag är det party med my BFF Gun och the crew. Ser fram emot det eftersom det var ett jävla tag sen vi var ute tillsammans nu. Vi får se var vi hamnar. Eftersom djn var dålig på Harrys förra lördagen så måste det ju va bra denna helgen? jaja, vi får se.. VIP Lounge har tydligen tagit över Centiliter och Gram nuförtiden, undrar varför egentligen eftersom jag trodde att CG drog en jävla massa folk i vilket fall. Strange.

Har precis suttit och bölat över Seven Pounds med Will Smith. Den var jävligt seg men berörde som fan. Se den!
Ska lägga mig och läsa lite English Twilight nu, behöver lite feel-good känsla. tar sån jävla tid att läsa på engelska bara, blir helt slut i huvet. 

Så, istället för att vara djup skrev jag ett inlägg som var ungefär lika avgrundslöst som en vattenpöl. Vassego.

Kyss

Just gotta love Tarantino

Var inne och läste lite roliga fakta om Inglorious Basterds på IMDb.com, denna kommentaren är bara gjuten:

"Incorrectly regarded as goofs: SPOILER: Any mistake relating to actual facts of the Second World War can be thrown out with one explanation: This is Tarantino's universe, where Hitler was blown up in a burning theater. Anything can happen."

Ha! I Tarantinos universum kan allt hända, Loves it!

Kyss 

En liten fundering

Jag skulle vilja klargöra en sak.

Jag har fått höra på omvägar att jag har ännu en flickvän till ett gammalt ex som hänger här inne. Hon som jag hatar. Och hon tror tydligen att jag bryr mig fortfarande? Att det är honom jag skriver om? *skrattar* Tror du jag bryr mig om en kille jag hade för tio år sen? Vad tror du? Jag tycker synd om honom (precis som alla andra gör) att han hamnade med dig. Orsaken till att jag hatar dig är sakerna DU gjorde mot mig, det handlar överhuvudtaget inte om honom, couldn´t care less om honom! Det handlar om att DU svek mig, DU låstades vara en av mina bästa vänner och DU gick bakom ryggen på mig, det är DIG jag hatar. Har du inte fått in det i ditt patetiska lilla huvud?

Haha, men jag bara skrattar åt dig. För vad är det för liv du lever? Du har inga vänner, och dom vännerna du har ber om ursäkt för att dom umgås med dig. Du har två ungar som tydligen är fula som stryk och du själv ser ut som sju svåra år. Verkligen. 

And thats all I have to say about that! 

Hon

Hon förstår inte
var allting gick så fel
varför kunde hon inte bara låta det va?
Då, för längesen
varför kunde hon inte bara inse
Att det inte var henne
Som han var kär i
Varför kunde hon bara inte förstå
att det inte var henne
han älskade

Varför?

För att hon är så envis
Hon vill alltid få som hon vill
Till vilket pris som helst

Och se vad det har gett henne

Ingenting


Lav jo maj Gun!

Fortsättning följer down memory lane =)




Hehe.. alltså den här kvällen när vi hivar i oss varsin flaska vin och delar en hel tequila var helt sjuk. Vi hamnade iallafall ute på Kirseberg till slut och jag kommer inte ihåg nånting förrän morgonen efter när vi sitter i en taxi (tror jag?) på väg hem =) Men det var längesen nu Gun! Känner mig som en kärring när jag tänker på hur mnga år sen det var! *suck* Och för att försvara mina benvärmare så hade jag en kort rejvperiod där luddiga benvärmare var jätteinne.. tyckte jag iallafall..

Lav jo maj Gun!

/Tiffi

Dansbandskungen

Min chef, dansbandskungen, kutar plötsligt in på mitt rum och drar tre vitsar på sträck efter varandra:

"Det åker en neger och en turk i en bil, vem kör? Kriminalvården! Vet du vad en katt får om den äter viagra? Ståpäls! Älg åt flugsvamp. Dog!"

Jag: "Eh, jaha.. den där sista förstod jag inte riktigt, vad är poängen där?" *förvirradavdenplötsligaanstormningenavdåligaskämt*
DK: "Jag kom på den själv! Va den inte bra??!"

Innan jag hinner svara är han redan ute ur mitt rum.

Jahaja, vet inte riktigt vad som hände där?


Naaaaaw :)

Blondie är så söt.. Frågar lyder:

Om du läser detta, även om vi inte pratar så ofta, lägg in en kommentar om ett minne du har om dig och mig. Bra eller dåligt, vad som helst. Därefter lägger du in denna på din egen status. Du kommer bli överraskad över vad folk minns.



AAaahh.. those where the days.. ibland undrar jag hur vi lyckades gå ut gymnasiet överhuvudtaget så mycket skit vi hade för oss.. borde blivit portade därifrån.. ändå hamnade jag bara hos rektorn en enda gång! Och det var dessutom en piss-sak, två tjejer hade gjort en snopp i gips till mig på bild-lektionen och målat den svart. Så fort jag såg den utbrast jag "Jag vill inte ha nån jävla neger-kuk!" Fick sitta i samtal med rektorn för att jag var "rasist".. mm.. okej.. tack för den.. =)

Kommer lite fler sånna här sen tror jag, ganska kul vad folk minns =)

Kyss 

efter noggrant...

069cfe510ba601e431d6b60a39e1858b.png

Kolla varifrån!

efter noggrant utförda tester visar det sig att tupperware inte klarar 150 grader i ugnen. Detta visste jag ju redan, varför satte jag ändå in den i ugnen? Smart Karoline.


ZZZZzzzzz

Måndagmorgon är piss i vanliga fall. Men en måndagmorgon när man försover sig är rena helvetet.

Jag vaknade i morse av att jag tänkte "Klockan skulle ha ringt vid detta laget" Vänder mig om och kollar på klockan. 8,36. Kul. Fitta.

Ringer min chef och skäller ut honom för att han inte ringt och väckt mig. Han skulle ha det, första meningen han säger är "Jag har inte ens märkt att du inte va här" Nähä.. tack för den. Är jag osynlig på något vis? Nä, tror bara det är så att folk faktiskt undviker mig fram till efter frukost. 

Ja. Det är en sån dag idag. Igen. 


Denna var bra @sarahlindskoug

If it's a broken part, replace it

If it's a broken arm then brace it

If it's a broken heart then face it




precis här,...

676dd9f7a31930c8c55504416faa728e.png

Kolla varifrån!

precis här, på denna platsen för ett par veckor sen låg jag i bakluckan på en bmw och spelade yatzy och åt våfflor. . En sån kombi, med borttagna säten där bak så det var ganska gott om plats. Konstigt hur allting kan förändras över en natt, nu är bilen krockad och personen jag var med är long gone. Jag undrar om han saknar mig? Var han bor? Vad han gör? Tänker han på mig ibland? Jag fattar fortfarande inte vad som hände. . Jag vann förresten. . I yatzy. . Det är väl det som är min lott i livet, tur i spel. . Otur i kärlek. .


Långt hår

Jag kör all in på löshåret ikväll, tänkte prova på hur det känns att va champagneluder..



Ni hittar mig på det vanliga stället aka Harrys

Kyss!

Yoda är bakfull



Och precis innan hon somnar gör hon sånna ljud ifrån sig.. typ stön.. :D

shitpommfrit



Alla på en gång nu...

aaaaaaaaaaaaaaahhhh!

Låt den rätte komma in

Det är ganska kul att se när folk googlar sig hit.. analplugg var det någong som letade sig hit på nån gång.. som jag babblar om i detta inlägget.. igår var det nån som gogglade "misskaroline helvete".. haha.. vad letar man efter då? Måste få en jävla massa träffar eftersom jag svär typ i varje mening i varje inlägg =) jag vet, det är inte särskilt snyggt på en tjej, men jag kan inte hjälpa det.. det blir så bara =)

Igår var Mr M här och vi såg Låt den rätte komma in. Bra film, men jag tänkte på Gun när jag såg den. Den går sjukt långsamt och det händer inte mycket alltså. Gun hade fått panik, skrikit "ANTIKRUNDAN!" och sprungit ut från lägenheten i 120 om hon sett filmen. Men den var ändå bra på nåt sätt..

Jag är hemma från jobb idag.. min mage vill inte alls som jag vill och bara gör revolt. Så jag och Mulle spenderar dagen i min älsklingssoffa på balkongen..

Tänkte lägga in en bild men jag ser ut som ett sprängt utedass så det var inte ens att tänka på.. ni får ett klipp från På spåret istället som jag inte kan sluta garva åt..



Björn Hellbergs reaktion är så jävla ball =)

Kyss

Favorit.i.repris

Vi kör en favorit i repris.. bara för att kleerup är är så kool.. ja, jag vet att han är en knarkande jävla idiot.. men listen to the music baby.. jo gotta löv it..



Will not let my sadness show
how the tension grows
miss you so and
I pretend
I can feel your hands
and arms around me
trying to fall asleep again

HÖÖÖÖÖÖR DUUU!!...

71c7c0e7e147fd7ffe672d2077c3ecbd.png

Kolla varifrån!

HÖÖÖÖÖÖR DUUU!!


Jag fick ett massmejl..

Tyckte att denna lilla roliga historian passade in på mig..

En nyligen gjord vetenskaplig undersökning bevisade att kvinnor tycker om olika manliga utseenden beroende på var de befinner sig på menstruationscykeln. När kvinnor har ägglossning tycker de om män med kraftiga, maskulina drag. Däremot, när kvinnor har PMS så föredrar hon män som är dränkta i bensin och antända, med saxar instuckna i ögonen och en brandyxa i ryggen.

Helt rätt! Precis så det är! =)


Polackafan

Har fått så fina kommentarer om min bild på facebook..



..så kommer polski med sin kommentar.. han ska alltid va värst! Besser!
Kontorsslyna.. *pfffft*

Du är bara avundsjuk för att du inte kommer i en sån kjol! =P

Kyss

Boobies

Igår såg jag Män som hatar kvinnor.. riktigt bra film.. riiiiktigt bra.. Noomi Rapace borde få en oscar för rollen, hon gör den sjukt bra.. första delen av filmen är sjukt psykiskt jobbig om man är tjej, äckligt är det, jag vill inte avslöja för mycket för alla er som inte sett den men fy fan för äckliga jävla gubbar alltså. Mikael Nyqvist gör en jävla bra prestation också. Men jag säger bara en sak.. om jag haft lika fula tuttar som Noomi hade jag fan opererat mig.. lyft, förstorat, vad fan som helst.. för ska man ha sex med världens hetaste man varenda kväll så hade jag iallafall velat ha snygga bröst.. but thats just me..

































Bilden kommer från MSN.


Nu måste jag ju iallafall läsa böckerna *suck* alla tre.. och dom ska tydligen vara skitbra.. det är nästan så att jag tycker det är jobbigt.. eftersom jag blir så besatt av att läsa klart.. helt sjukt.. ser långa sömnlösa nätter framför mig.. dessutom har jag beställt Twilight-böckerna på engelska.. om dom skulle råkat missa nåt i översättningen liksom.. =)  

Jaja, ikväll ska vi iallafall hem till Y och käka lite middag, myspys med brudarna!

Kyss


jag är...

4f3d6e541129e3348ff26e05b4a23897.png

Kolla varifrån!

jag är bäst på att smygfota! Hihi. . Bonden blir aldrig nöjd förrän han har jorden över sig, eller hur var det nu? ;-)


RSS 2.0