Tonajt

Kleerup har tagit över min hjärna och vill inte släppa taget... 3 AM klingar som ett ständigt eko i vänstra hjärnhalvan och det är helt sjukt vad jag tänker på den låten hela tiden. Det är nånting ledsamt över den, men jag vet inte vad.. hmm..

Ja, ligger nu på soffan och mår sådär faktiskt... vet inte vad det är med mig men nånting är det.. gick ju hem tidigt igår också, släppte av Pivisen och Gun på Möllan och körde vidare.. orkade inte bara och idag känner jag likadant.. orkar inte.. ont i huvet.. hjärtklappning.. örk.. men det brukar ju bli bättre när jag reser mig från soffan och får på lite musik på högsta volym i palatset.. mulle har hittat en ny plats.. och det kan inte vara nåt skönt att ligga där.. hårt armstöd liksom..




Ikväll är det middag hos Y och sen är det melodifestivalen hos Lillharpan som fyllt år.. har lovat att följa med till Chili så får väl göra det för en gångs skull om inte Gun hinner upp i stan och kan rädda mig från alla champagneluder... *örk*

Denna jävla shopping-manin måste komma till en ände.. för helvete.. idag igen..

3 am... honey where have you been..

Vi ses i vimlet

Kyss

Kleeerup maj lav 2

Bara för sakens skull hittade jag en annan skitgrym kleerup låt


Dagen i bilder

Idag har jag varit på äventyr... ibland får jag ju faktiskt komma ut från mitt kontor.. idag blev det för att jobba..


Eh, jaha, nu ska vi se här... DB-mätare, vad är det?


Fiber? Är det inte sånna som finns i Musli? Nä, fibrer va det ja..


Om jag drar i an av dom 500 trådarna i mitten, vad händer då?

Haha, nä, jag är faktiskt inte så dum, jag vet faktiskt lite vad jag jobbar med iallafall... lite.. iallafall.. eh... okej..

Nu när jag sitter och skriver på mitt tangentbord på min egen dator såhär efter två veckor i exil så märker jag att tangenterna ´å§+- har bytt plats med varandra... hmmm... hur faaan gick det till??

Nä, nu ska jag platta hår och lägga lite ansikte på, sen ska vi ut och äta på Pers Krog som typ har den grymmaste planksteken i Malmö... oj ö:et har hamnat på § tangenten också... maj gawd.. tror nog min dator har saknat mig bestämt..

Kysss

Gotta löööve Gynning

Jag tycker alla ska gå in och läsa inlägget Gynning har skrivet om

Att det aldrig är försent att ha en lycklig barndom

Så jäääävla bra, släng er i väggen, BITTERFITTOR!

Does size matter?

Efter att Mr Klister länkat till mig angående mitt inlägg om Big Boys - Big Toys i sin väldigt underhållande blogg så har jag sett att det är ett antal människor som varit inne och läst mitt inlägg. Jag helt enkelt antar (eller jag är nästan helt säker på) att 99% av dom som klickat sig in här är män och att 100% av dom männen är fruktansvärt nyfikna på vad vi tjejer har för åsikt om storleken (eftersom det är det han syftar på i sitt inlägg) Så jag kan ju bara beklaga att mitt inlägg inte handlade om storleken utan om en så tråkig sak som lastbilar.. (eller ja, tråkig och tråkig, häromdan gick det ju en dokumentär om män som hade sex med sina bilar) ...jag lovar att jag en dag ska ha ett långt utlägg om storlek =)

*fniss*

Grande kanske?

På P4:a nyheterna för en stund sen var det en väldigt stor nyhet.. Det hade skett ett inbrott i Lund där tjuven enbart stulit exra stora kondomer.. föreståndaren meddelar att det även går att hämta kondomerna dagtid.. gratis..

*skratt*

Kleeerup maj lav

Lite skön musik såhär en torsdagseftermiddag


English pliiiiis

Haha, lite swenglish yes?

En man stod vid en korvkiosk i Trollhättan och väntade på sin mat.
Potatismoset var slut och medan han väntade på att mer mos skulle bli klart
dök det upp en annan kund. Den nya kunden visade sig vara engelsman. Polaren
vände sig till engelsmannen och förklarade vänligt:
'You must wait for the moose.'

En man på besök i London ville köpa dartpilar, varpå han frågar en
expedit följande: 'Have you got any piles?' (pile = hemorrojd).

I bankvärlden utspelades följande: En engelsktalande man kom in på en svensk
bank för att skaffa sig ett bankfack. 'It´s OK', sa tjänstemannen, 'would
you please fill in this blanket, and show me your leg'. Passiviserad av
undran över vilken filt hon menade, och varför hon ville se hans ben (han
var ju ändå över 70 år), stod han bara där.
Tjänstemannen såg sig ändå föranlåten att föra samtalet vidare: 'Would you
like a big fack or a small fack?'. Vid det laget låg alla kollegerna
dubbelvikta, skrattande bakom disken

sådetså

Jag har fått veta genom båda öronen idag att mina tekniker har hittat hit.. man KOMMENTERAR faktiskt mina herrar!

Jag vill bara uppmärksamma er på detta och detta inlägget.. hihi!

Idag ska jag shoppa loss på Ikea, wiiihooooo =)

Kiss kiss

Jag har läst nånstans att kärlek är att kissa med öppen dörr...

Såifall är det kärlek mellan Gun och mig, här finns inga stängda dörrar =)


Big boys - Big toys

Varje dag när jag kör till och från jobb och dessutom ibland när jag sitter och filosoferar ut genom mitt fönster så kör det en lastbil med texten BIG BOYS, BIG TOYS i framrutan. En stor jävla skylt, man kan undra hur han ser ut genom rutan överhuvudtaget. Jag undrar vad det är för en människa som sitter därinne i hytten, skulle vilja träffa honom faktiskt.. är jättenyfiken.. jag blir nästan kåt bara jag ser skylten, fråga mig inte varför. Det är säkert en 1,50-dvärg med kulmage värre än Sten Taxi som gömmer sig därinne. Ja, med min tur så är det alldeles säkert så. Tror jag ska stoppa den där lastbilen en dag, endast för att få se mänskan som sitter i den. För det kan ju vara en sån dära karlakarl.. sån jag skrivit om innan.. som kastar upp en på axeln och bär in en i sovrummet med kommentaren "nu jävlar ska du få se på grejor, gumman!" haha, eller hur Gun? =D

Ikväll kommer toastolen på plats vilket betyder att jag kan lämna min roomie, får se om det blir ikväll eller imorron.. krävs ju en rejäl sanering av lägenheten efter 2 veckors förfall och byggdamm.. Kanske kan få Yoda att hälpa mig städa ikväll? *hoppas*

Kyss
 

Heroesnight

Sitter hemma hos Norksen och väntar på att maten ska bli klar... han tror han är häftig i sina nya Evisu jeeeeeens.. Rooooolf... =)

Idag har jag och Yoda varit o lämnat blod, eller jag fick lämna iallafall... Yodas blod va inte lika fint som mitt så hennes ville dom inte ha än =) Oskyddat sex kallas det.. fast.. hmm... det har ju jag också haft.. men med rätt person så då gjorde det inte så mycket =) Sen har vi faktiskt hunnit med att hämta en toastol och min handdukstork.. var hemma och kollade på kaklet, fan vad snyggt det kommer att bli när det blir klart... fiiiiiint =)

Imorron fyller lillharpen år.. gammal som gatan blir hon.. jävla harpejävel, blivit av med sin 358:e mobil i ordningen... skärp dig! haha!

Nu ska vi äta korvstroganoff

Kysss

Grattis kronprinsparet!

Har precis varit ute på äventyr med min roomie.. var och hälsade på lastbilschaffisen och kollade in hans nya badrum.. jättefint var det! Sen var vi uppe en vända i stan och hämtade och lämnade och nu är vi hemma igen.. så nu är det snart onsdag och dags för att fixa till burret, äääntligen som min favvis Gert.. Fylking då.. hade sagt.

Kronprinsessan och Daniel har förlovat sig idag, har väl inte undgått en själ i detta landet och jag tycker inte det är en dag för sent. Satt och hade rysningar över hela kroppen när dom visade lajv från kungahuset och dom bara verkade lyckliga och förälskade, heja vackra Victoria!


Imorron är det kurs hela dan på jobb.. en massa kärringar endast som kommer att sitta och gaffla... *snark*


Snart läggdags

Kyssss


Dagens händelser..

1. Jääättefint väder i Svedalahoulla!

2. Konversation mellan mig och tekniker:

T: Kan du beställa ny kabel chefen?    (okej, det sista la jag själv till =)
K: Ja, men det står väl en massa på gården?
T: Eh, näe, inte sån vi behöver.. *avvaktande*
K: Nähä, så om jag går ut o kollar så är där ingen?
T: Nä, men vi har kollat!
*Jag går ut med 2 st i släptåg och pekar på första bästa kabeltrumma*
K: Denna då? Det är ju sån ni behöver?
T: Ja, men den trumman är så stor och jobbig.. och så är den så tung..

*suck*

3. Lillharpan tror att hon är en mycket viktig person... *vikermigdubbelavskratt*

4. Jag har varit ute på äventyr.. hihi =)

5. Jag har suttit och solat en stund.. döööööööeesköööeeeent!

6. Jag har beställt ny parfym och väntar spänt på hur den kommer att lukta eftersom det är Pivisen som säger att den är god och jag själv inte provat den..

Eh, ja, det var en sammanfattning av dagen än så länge.. imorron ska jag till frissan, finally!!

Kyss

Reklam Reklam Reklam

Alltså, jag tycker dessa reklamerna är så jäkla roliga, hihi...


Home alone

Ensam hemma, funderade på att gå en sväng men neeh.. inte idag.. det är fan måndag idag.. då får man lov att ligga på soffan och bara jäsa..

Såg precis på gamla repriser på Greys Anatomy.. dom pratade en massa om ansvar.. usch.. jag känner att detta kommer att bli djupt så håll i er.. fick ju en kommentar i lördags om att jag var så djup på min blogg, herregud.. själv tycker jag att jag är lika djup som en vattenpöl.. fast personen som sa det förstår var det djupa kommer ifrån och varför.. men anyways.. ansvar.. när man växte upp så slapp man ju allt sånt... ansvars-skit... inga jävla räkningar att betala.. ingen bil som skulle besiktigas *blink*.. inget jobb att behöva gå upp till varje morgon.. (fanns ju en skola men där va man ju inte alltför ofta).. helt ansvarslös.. fan vad skönt det var..  ibland kan jag avundas dom människorna som fortfarande är ansvarslösa.. bara litar på alla andra att det ska lösa sig liksom.. lever på samhället.. fast vid närmre eftertanke.. nä.. lowlifes och white trash är nog inget man vill eftersträva.. dom kan hålla sig i sin egen håla *iiiackk*


Fast just nu känner jag mig ganska ansvarslös.. när dom flesta räkningarna går på autogiro och man sitter hemma hos Gun och får lagad mat på bordet när man kommer hem så känns det inte som man har så mycket att ta ansvar för.. mest jobbet man ska gå upp till varje dag.. fast jag gillar mitt jobb, jag gillar inte att gå upp så jävla tidigt varje morgon bara.. sovmorgon då och då hade ju varit pricken över i =) just det, jag skulle ju beskriva vad jag jobbar med.. jag ska ta och göra det en dag.. nån dag.. 

Det känns som jag är ganska harmonisk just nu vid närmre eftertanke.. berg- och dalbanan börjar plana ut och jag mår bättre än på länge.. livet är najs för en gångs skull =)

Nu kom roomien hem, gotta go!

Kysss


Måndag

Måndag igen.. vaknade inatt av att Gun kröp ner i bingen vid 3 tiden efter en tupplur på soffan =)... sen vaknade jag vid 5 igen av att Mulle drömde.. och lyckades köra alla 10 klorna i armen på mig... fan vad ont det gjorde.. 

Jag bjuder på en sång... mest för att bjuda på oss själv lite, ungefär så som jag och Gun gjorde i lördags när vi stormade förfestan hos HH med höga toner av Whittans - I wanna run to you.. folk såg en aning förfärade ut =)





AAAAAjjj want joooooo behind maaaaaj bedrooooom dåååååårss...

Kyss

Gunvald-söndag

Gunvald.. Gunvald.. Gunvald.. En söndag utan Gunvald är ingen riktig söndag.. *dregel*

Ikväll har jag ätit marängsviss...mmmm.. med mycket grädde.. så fet jag ska bli.. Gun kanske ska bli min feeder? Ja, här får man ju middag varje kväll till skillnad från hemma i palatset. Mulle vägrar laga mat till mig och han är bara krävande efter mys, skinka och oliver.. kisemisen.. jag erkänner att han är lite bortskämd och att han får lov att sitta brevid mig när jag äter men han är ju så söt.. bebisen.. jag vet att Gun också tycker om honom.. egentligen..

Blev Harrys igår.. och sen pratar vi inte mer om den kvällen.. haha.. trött är jag idag iallafall... ZZZZzzz.. Fick ju till och med med oss Limhamn ut igår.. helt otroligt.. trodde hon hade växt fast i barnvagnen... haha, men det var skoj  =) Pratade med Yoda som hade en ganska så craijsy kväll igår också.. jag har endast bilden framför mig när Y och Norsken ska stötta varandra och slår vurpor ut till taxin, fan vad jag hade garvat om jag sett det.. haha!

Nähäe... jag tänkte bjuda på en sång såhär en söndagkväll men det tar en jävla tid att ladda upp... får komma imorron istället...



Girlzen.. förutom Blondie som är kameraskygg.. Det var så jävla kallt hemma hos snåle-HH så därav filten!

Kyss

Vaakum

Jag har inte vaknat än så därför är här inget nytt inlägg för er att läsa.. eller ja, detta blir ju ändå ett men ändå... jag är vaken.. men sover liksom.. vaakum i huvet.. står helt still..

Madagascar 2

Återkommer

Bakis och skakis

Idag är jag bakis... jag är bakis efter 3 öl.. kan ni förstår varför jag inte dricker då? Det är ganska sjukt.. det var till och med nästan så jag somnade i en sjukt obekväm soffa igår men kroppen sa till slut ifrån och sängen kändes mycket skönare... ja, för Gun har ju en likadan säng som mig och den är fruktansvärt skön.. till och med sköna kuddar, helt otroligt! Folk brukar bara ha stenhårde kuddar och jag fattar inte hur man kan överhuvudtaget somna på en sån stenhård grej... iiiiisch...

Ett par bilder är ju tvunget:

Gun är reserverad.. av mig för tillfället..



Ja, jag dricker öl.. det är ingen vanlig syn!


Vi hade en väldigt hemlig Jugge aka Rambo med oss i bilen, lite obehagligt faktiskt... =P


Nä, J, detta är inte normalt hur gärna du än vill att det ska va det! haha!

Nu ligger jag i soffan, Gun har precis gått och förberett sig inför kvällen som ska spenderas festandes som vanligt en lördag.. det är ganska najs att va kombo ändå.. man är liksom aldrig ensam.. det gäller bara att ge varandra plats och space.. det är ganska najs.. fastän det är jobbigt att bo i papperspåsar och ha alla kläder på en stol i köket så är det helt okej ändå =) fast denna jävla datan är ganska jobbig ändå.. seg och så kopplar internet ner när det själv vill.. men annars är det helt okej... förutom.. nä, skoja bara =)

Nu är det dags att få på sig dagens outfit.. ska ju vara hos HH om.. 35 minuter.. hur tror ni att det kommer gå? nä..precis..

Kyysss


Freitag jawohl!

Fick ett sms igårkväll där min blogg berömdes.. jag är lite sådär halvrädd att nya folk jag lär känna hittar in här... alltså förmodligen fattar dom från början att jag inte är som alla andra men man behöver ju inte bränna alla sina broar meddetsamma.. men det är alltid kul att få beröm =) Snart har jag varit igång med bloggandet nästan ett år.. eller ja.. i Maj firar vi ett år tillsammans så det är en stund kvar.. tror nog vi får ha lite tårtkalas när det är dags! Mulle och jag får nog allt dela på en Budapest-tårta tror jag, muuumss =)

Ikväll blir det att åka upp i stan och sätta oss på Fagans, leta upp broren och J med dom rosa byxorna där.. Näääeee J! INTE sjukt sexigt! =D Så nu ska jag och min roomie bara kasta i oss lite mat och göra oss litta småfräscha sen bär det iväg! Gun har varnat för att hon känner sig busig ikväll så man vet aldrig vad som händer =) Men filmkameran är med som vanligt! 

Dessutom bara fortsätter det att snöa och snöa och snöa så det kan ju inte bli några high heels idag... grrr..

Puss po eer!


Everyone wants to feel like someone cares

Oldsberg lämnar På spåret... guuuud.. dagens största nyhet på P4.. kanske borde stanna hemma och se det sista avsnittet ikväll? neeee... skulle inte tro det va..

Igår var jag ute och busade i snön ett par omgångar.. snö är kul... aj lajk.. Polisen kom förbi fram emot natten och var mer bitter än vanligt, det är tur man inte är statligt anställd.. stackars polisen.. men jag piggade nog upp honom med ett par snöänglar och lite snöbollskrig.. när jag sen skulle springa ifatt honom för att få in en riktig mulning insåg jag mina begränsningar.. inte så lätt att springa ifatt nån som tränat friidrott hela sitt liv.. =/

Denna låten hörde jag nånstans imorse... jävligt bra faktiskt..



Kyss

Kattanten..

Där är en kille i trappan sidanom mig som har en hund, typ nån form av rottweiler blandning.. killen kanske är runt 45.. är helt ensam med sin hund alltid och jag tror han är ute med den minst 5 gånger varje kväll.. han älskar verkligen sin hund.. han pratar med den hela tiden, och svarar sig själv.. alltså precis som om den svarar honom.. jag upptäckte honom första gången i somras när jag satt i trädgården och rökte.. jag tänkte "vafan är det för jävla idiot, går o snackar med sig själv" men nu på senare tid har jag förstått att han inte alls pratar med sig själv, han pratar med sin hund.. och det är hans allt verkligen, hans allra bästa vän i världen.. kan nästan bli lite tårögd när jag tänker på honom.. hunden heter Stina och jag tror att hon har det jävligt bra.. 

Det är nog så jag kommer att bli, fast med mina katter.. jag kommer bo i ett hus ute i kvarnby nånstans.. jag och mina 15 katter..

Kewlt





Kyss

Förbluffande fakta

Lite skoj..

- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen

- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt

- längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme gånger 3

- lårbenet är lika hård som cement

- kvinnans hjärta slår snabbare än mannens

- på varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier

- kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen

- vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står



Kvinnor har redan läst färdigt detta.

Männen tittar fortfarande på sin tumme.


Blev medbjuden på att tura Helsingborg-Helsingör idag/ikväll.. whatever... men vissa av oss har ju faktiskt jobb att sköta.. vid närmre eftertanke hade jag nog inte orkat sitt och lyssna på ledaren i tjockklubben under en hel middag heller.. bla blablablbalba blo blibli blaa.. 

Kyss

Bit inte den hand som föder dig

Snowangel

Idag ska jag jävlar ta mig starta ett snöbollskrig här.. hihi =) *djävulshornenväxer*


Konst

Med tanke på debatten om de studerande på konstfack.

Kan dom inte va lite mindre aggressiva i sina metoder och göra lite sånt här istället? 



Omvänd graffiti.... ganska smart tycker jag..

Lycka

Detta inlägget som min granne har skrivit är jävligt bra sagt... Nu ska jag inte stirra mig blind på den gamla dörren mer, den är utsliten och inte alls fin och ny längre.. det som finns där innanför är bara sjukligt.. en massa lögner och hemligheter.. allt är uttjatat och jag får ångest och panikkänslor bara jag tänker på det.. jag ska fokusera på den nya dörren som öppnats, den är lite mer hemlighetsfull och den står ännu bara lite sådär på glänt, men den är ny och jag är spänd och förväntansfull på vad jag kan hitta därinne.. vi får se om jag vågar titta in.. maybe baby..

Kyss


Midsommarbarn

Februari och Mars är midsommarbarnens månader... det är vi som blev tillverkade vid midsommar som fyller år då.. typ ungefär hälften av alla mina vänner.. dom säger ju att en riktig svensk midsommar är det när det regnar.. och ja då har väl folk inte haft något bättre för sig hemma i stugorna än att producera barn..
såhär ser min almanacka för februari ut:
7: jag blev 20-something..+ FEST 8: TT fyller gammal.. 11: Blondie fyller kärring.. 13-15: Spahelg + FEST 17: HH fyller kärring.. 18: Jeppa fyller gubbe.. 21: FEST + FEST.. 23: tekniker fyller år.. 26: Lillharpan fyller fortfarande ung.. 28: FEST..  
Mars är inte bättre:
13: Y fyller också ung.. 14: FEST.. 18: Kusinen fyller äldre än jag =).. 19: Jugge fyller gubbe.. 21: FEST.. 22: Yoda fyller jämnt.. 24: Tvillingmamman blir gammal.. 28: FEST+FEST

Däremellan ska jag förhoppningsvis hinna med en helg i Norrland, få färdigt min toalett, försöka klämma in lite quality time med J.. Lillharpan, Yoda och Norsken.. tvillingmamman, Gun o Pivisen, min familj och Mulle och ja just det.. köpa presenter till delar av högen också... =/ Känner att dygnets timmar hade behövt vara fler..

Ikväll blir det McD med min nya roomie... mumsfilibabba...

Kyss

Att finnas till är inte samma sak som att leva.

Heta brandmän

Jag satte upp brandmannakalendern i teknikerrummet för ett tag sen
men det är nån som tagit ner och gömt den så jag inte skulle hitta den.

Undrar varför? =)

Lyssna till ditt hjärta

Du som läser är utmanad!

1. Put Your music player on Shuffle

2. For each question, press the next button to get your answer.

3. You must write down the name of the song

4. Put any comments in brackets after the song name.


If someone says, "Are you okay?" you say?
Confessions Part II (Listigt?)

How would you describe yourself?
Hero (haha, nä, kanske inte ändå =)

What do you like in a guy/girl?
Bright Eyes (oh yess, stämmer =) Ögonen är viktiga)

How do you feel today?
Heroes are forever (oj, shit läskigt, med tanke på How would you describe yourself-frågan)

What is your life's purpose?
Bang Bang, My baby shot me down. (hmm.. kanske blir nerskjuten nån dålig lördag? )

What is your motto?
Like a virgin (haha, neeej, det stämmer nog inte!)

What do your friends think of you?
Boogie Wonderland (ja, det är klart, jag brukar va först på dansgolvet)

What do you think of your parents?
När en flicka talar skånska (eh, jaha, vad ska det betyda?)

What do you think about very often?
Disco Inferno (haha, ja, det är faktiskt vad jag tänker på ganska ofta =)

What is 2 + 2?
Uma Ness från Senegal (nä, det svaret förstår jag inte heller)

What do you think of your best friend?
Aisha (hmm.. får inte riktigt ihop det..)

What do you think of the person you like?
Chasing Cars (ja, kärlek är väl ett evigt letande och jagande =)

What is your life story?
Every breath you take (hmm.. tja, typ live for the moment-tänk)

What do you want to be when you grow up?
Cant help falling in love with you (eh.. jaha.. loveguru kanske? hehe)

What do you think of when you see the person you like?
Hip Hop Ballad (kanske ska syfta på att ljuv musik uppstår i mitt huve?)

What will you dance to at your wedding?
Cant get enough of your love (haha, kewlt)

What will they play at your funeral?
Love Generation (nä usch, den vill jag inte ha på min begravning, ingen kul låt juh!)

What is your hobby/interest?
Voulez-Vous (det enda jag kan tänka på är fortsättningen på den meningen.. couche a vec moi sesoir.. eller hur det stavas, hihi)
 

What is your biggest fear?
All att once (?)

What is your biggest secret?
La´d de leva (sätter ett stort frågetecken där också)

What do you think of your friends?
How can we be lovers if we can´t be friends (jaha, det kan man ju undra vad det betyder..)

What will you post this as?
Lyssna till ditt hjärta (håller inte med.. lyssna på din kvinnliga intuition ska det vara, den har mer rätt än hjärtat..)

Bad Motherfucker

Haha.. ja, det händer mycket i det här livet nu.. men det är kul... aj lajk... igår efter jobb åkte jag ut och köpte ny vask med mor min så blev det gjort också.. sen var det ut till stallet för lite äventyr.. åka pulka, wiihooo =) Kungen tyckte det var jättekul och trippade runt som värsta balettdansösen och höll koll på mig hela tiden när jag åkte bakom honom i min lilla pulka, hihi =)

         

Kallt som fan var det och efter ett par vurpor i full galopp så hade jag snö precis överallt, men skoj som fan Blondie, det måste vi göra om! Det blev tyvärr inte nån film eftersom Puk glömde trycka på play men det får vi fixa nästa gång, haha! =) Sen fick jag ett mess av J som tyckte att jag kunde joina han och Juggen i stan.. ja, det var väl lika bra.. min nya roomie var lite kärring och bangade.. (vadå skulle upp och jobba klockan 4, äh! petitesser! ;) Så en snabbdusch för att få liv i mina stelfrusna tår igen och sen in i stan. Satt mest och snackade en massa skit och blev lite konfunderad över Juggens fritidsaktiviteter.. han gjorde skålar av gamla LP-skivor.. och funderade allvarligt på att börja med pärlplattor också..eh jaja.. kreativ kallade han sig.. jag hoppas på min Pulp Fiction pärlplatta anyways.. och så vill jag ha en sån plånbok (fastän det är tacky!) som Samuel har.. Bad Motherfucker.. men jag hade fan blivit impad om du fått ihop en pärlplatta med Samuel och pickadollan-motiv till mig, haha! Iallafall... så med mig hem hade jag en jättefin LP-skål av Sinead O´Connors Nothing compares to you.



Gun blev lite förvånad över konstverket där på frukostbordet men nånting fint kan man väl ha i? Typ.. godis.. eller nåt?

Tack J för en najs afton.. hoppas på fler =)

Kyss

Konst liksom moral består i att linjerna måste dras någonstans.

Dagens..

.. väder: Snö, snö och åter snö.. snöar som aldrig förr!

.. radio: Min f.d tekniker Ole var på P4 idag, han hade fått upp en orm i toan! (Dont worry girls, han bor i Landskrona)

.. önskan: gratisversion av Photoshop beställt från en annan tekniker, snart jävlar ska jag nog själv kunna fixa bloggen! Wihhooo =)

.. rättegång: Piratebay-grundarna är uppe i rättegång igen, jag hejar i tystnad på att det blir ett friande så vi alla kan fortsätta fildela.. *hejaheja*

.. händelse: Jag ska tydligen tolka ikväll. Om ni undrar vad detta betyder så ska jag åka pulka bakom kungen, jag är lite avigt inställt då varenda ben i kroppen skriker att man inte ska befinna sig bakom en häst men men.. man lever bara en gång..

.. Britt: "Leheten håller på att slå ut på mig idag, jag har fått en finne under näsan!" (Att vara Le betyder på skånska att man är taskig eller dum) Vilket betyder att jag måste vara världens snällaste, eftersom jag inte har en enda finne! =) (jag har ju hört ett par gånger att jag är ond men det kan ju inte stämma då, helt enkelt)

.. miss: jag och Britt försökte förklara för besökare från Manpower vad vi sysslar med.. Folket hade aldrig jobbat med tele och visste knappt vad en telefon var... helt meningslöst..

Snart hemgång! Finally... 
 


Helgen som gick

Jaoo... Det var en väldigt mysig helg som var.. jag och Tvillingmamman stryde mot Halland vid sjutiden i fredags kväll... detta efter att jag varit och hämtat kakel, fix och fog till badrummet. (Notera att jag fick bära det själv till bilen) När jag kom hem till snickaren i lägenheten säger han: "Vi har redan köpt fix och fog så du kan lämna tillbaka det igen" *suck* (Notera att jag fick bära in all kakeln själv) Flängde ner till Golvpoolen och min gamle vän Chris och fick lämnat tillbaka möget.. (ett plus var ju iallafall att jag fick mer pengar att shoppa för, hihi)

Iallafall så kom vi upp lite senare och tänkte att vi får ha nåt att äta så vi parkerade mitt inne i stan. Inte en mänska ute.. lördagkväll.. klockan var kanske halv nio.. inte en mänska i stan! Herregud tänkte vi och gick in på Harrys.. där satt kanske 8 pers och åt, en eller två i baren.. Alla servitriserna stod och glodde ut oss precis som om vi var utomjordingar.. kan ju va att vi har en tendens att bli lite högljudda.. hrm.. Helgens konstaterande 1: Det är tur vi inte bor här! Fy faan vad tradeeeet! =)  Malmö kanske inte är världens grymmaste stad men det är iallafall folk i stan dygnets alla timmar! 

Lördagen spenderade vi strosandes i stan, kollade lite små mysiga butiker och bara gick och snackade skit. Fikade lite.. ja.. stan gick att avhandla på ett par timmar och då hade vi gått igenom nästan alla affärer. (även de 2 "köpcentrumen" som fanns) Helgens konstaterande 2: Falkenberg är inte shoppingens mekka. Spabehandlingen var däremot jättebra, ett litet jättemysigt hotell bortom järnvägen som erbjöd det mesta inom spa-väg. Hur skönt som helst! Sen blev det lite film och lite middag när twinsen och falkenbergaren med föräldrar anlände från en vecka i Sälen. 

Jättemysig helg, helgens konstaterande 3: Thank GOD you dont live in a småstad!  

För övrigt så blir det nog lite mindre bloggande denna veckan då jag inte bor hemma. Jag och Mulle har installerat oss hos vår nya roomie så detta blir väl ett försök till att vänja mig av vid att ständigt ha datorn på och brevid mig =) (när jag väl är hemma)

Kyss

Flyttar!

Nä, nu pallar jag inte detta byggdammet längre, nu flyttar jag hem till Guuuuuuun!

Adieu!

Håll för öronen

Jag skulle bara vilja bjuda på en sång såhär en söndagseftermiddag.. snickarna bråkar (läs: kivas) med mig och kör slagborren så hårt det bara går... vi är nästan ovänner nu.. bara nästan =)


All hearts day

Glad alla hjärtans dag mina små hjärtan =)

Sitter och väntar på tvillingmamman som är ute på äventyr utan mig ett par minuter, nu börjar melodifestivalen!

Kyss från ett kallt hus I Tröingeberg/Falkenberg

Räknar ner

Bara 3 timmar kvar... =)

Fan, den kvinnliga intuitionen är igång igen... och jag vet att den har rätt tyvärr.. =(

Än en gång har du ljugit mig rakt upp i ansiktet..


Har ni hört den versionen av Are you lonesome tonight när Elvis börjar skratta?
Han bli överrumplad när operasångerskan kommer in i bakgrunden och kan inte sluta skratta åt henne



Vafan håller du på med Elvis?

Nej nej nej nej NEEEEEEj

VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG!!!



Det sticker i mina ögon när jag ser det, vad har hänt?? Var är min hunk?? *storbölar*

JA, DET ÄR JOAQUIN PHOENIX!!

Bilden kommer från aftonbladet

Samtal

Dansbandskungen har konstiga uttryck..

Jag: Var ska du?
DK: Ska till macken och handla sånt brunt att stoppa under snudan.
Jag: Snus då förstår jag.. kan du handla cigg till mig då?
DK: Sluta med sånna likkistespik..
Jag: Lik kiste spik?

Ja, det är ju ett bra uttryck..

Kissssig

Äntligen har toaletten börjat rivas ordentligt.. nu står min toa ute i trädgården..

         
Kissa?                            Blååeeest

Men nu känns det som det händer nåt iallafall.. imorron kommer snickaren och flyter golvet, sen ska det väl stå ett par dagar och sen på tisdag så kommer rörläggaren igen och fixar rören ordentligt.. wwiiiiii så skönt det ska bli med en dusch man inte behöver vrida armen av sig på för att kunna stänga... och som alla skruvar inte ramlar av ifrån när man ska öppna den igen.. *suck*
Men iallafall, Gun, jag kanske tar det där erbjudandet.. eller ja.. jag bjöd ju in mig själv egentligen... till att bo i ditt palats.. känns ohållbart det här med kisseriet i källaren.. nu när jag vet att jag inte ska kissa så blir jag ju bara kissnödig hela tiden.. skitjobbigt.. vi får fundera på det på söndag när vi kommer hem.. mulle kommer ju säkert vilja stanna i hemmets trygga vrå efter en helg hos lillharpan och den onda vita katten =)

Ryggläge

Kyss


My tractor is sexeeeeyyy

Min tekniker (som för övrigt är deltidsbonde) kom in och bad mig spela "världens låt" som han kallade det:



Han erkände till och med att han sitter och sjunger med där hemma på bondgården...

*fniss*

Lugn och fiiin..

Såja, nu har jag fått äta och lugna ner mig en smula, nu är det bra igen =)

Bara att tänka på oljemassagen på lördag så glömmer jag allt annat.... MMmmm...

Förresten så funderar jag på en ny layout på bloggen... nån som har nåt bra förslag? Dessutom tänkte jag i eftermiddag ta upp den stora frågan vad jag jobbar med.. eftersom den är återkommande och jag aldrig kan svara på den. Så jag tänker skriva ner det en gång och sen vill jag inte höra den frågan igen, capiche?

Kyss

Nöjd?

Nöjd.. innan jag börjar vill jag att alla ska komma ihåg att det är en morgon, det är innan frukost, jag har röda veckan och jag har världens huvudvärk...

Jag HATAR ordet Nöjd.. det är så jävla typiskt svenskt, "nöj dig med det lilla"... aldrig.. jag tänker aldrig nöja mig.. mest för att jag inte vill va nån jävla medelsvensson som nöjer sig när han får ställa sig sist i kön, fastän det är en massa folk som tränger sig..  jag är såifall den som tränger mig för att jag inte orkar stå i kö, mest för att irritera varenda jävla medelsvensson i den förbannade kön.. Så att överhuvudtaget skriva i en kommentar till mig att jag ska "va nöjd med det" gör mig fruktansvärt irriterad och ilsken (om jag nu kan bli mer irriterad och ilsken än vad jag redan är en sån här dag). Det måste finnas passion i alla skeden i livet, med det man arbetar med, med den man älskar, men dom man umgås med mm.. när passionen svalnar är det dags att röra sig vidare, varför ska man nöja sig med det lilla när det förmodligen finns nåt som är mycket mer spännande?

Vad vore livet om man var nöjd? Att inte sträva efter nånting? *örk*

Nu är klockan 9 och äntligen frukost

Kyss

Dina mest missnöjda kunder är din största källa till förbättning - Bill Gates


To Mr Anonymous..

Hmmm... att ladda ner någonting över 10 mb i det Johannska palatset är inte ens att tänka på.. med min nedladdningshastighet (ca 20 kb/s) skulle detta ta flera veckor.. speciellt med mitt skit-limewire som funkar när det själv vill.. 

*funderar* du vet vad jag har för ögonfärg..  men du vet inte att jag har ett helvete att ladda ner (som jag brukar svära över inför alla jag träffar) who are jo egentligen?

Nu är jag ju jättenyfiken..


Vad snön gör med mitt liv

Jag gillar snö.. jag tycker om att slira med bilen i snö.. jag gillar att ha snöbollskrig.. jag tycker det är mysigt när det snöar.. jag tycker det är kul att göa snöänglar.. fastän jag är 27...



jag gillar vintern.. jag gillar att tända ljus när det är kallt.. jag gillar att mysa under massa filtar i soffan.. jag gillar att dricka varm choklad med marshmallows.. jag gillar att krypa under täcket på kvällen och vakna av att det snöar..

men jag gillar inte när hela poolen är snötäckt..



Sommaren känns så mycket mer avlägsen då =(

My angel..

Om ni scrollar allra allra allra längst ner så ser ni min ängel som jag lyckats få in... ganska fin va?

Spaweekend

Räknar timmarna som är kvar innan vi ska åka till Falkenberg.. nu är det... ca 50 timmar kvar innan vi sitter i bilen på väg mot svärföräldrarnas hus.. det ska bli så jävla skönt att komma härifråååååån.. ifrån byggdammet hemma, ifrån en tjatande mamma om vad jag ska ha för toastol.. bort bort bort.. oljemassage är bokad på Pallas Hotell och jag bara längtaaaaar.. eller kanske inte ska längta så intensivt.. kanske både blir misshandlad och kidnappad, möjligtvis torterad där uppe i Staden som Hemsöker mig... känner ju på mig att jag inte är så poppis där..  
Kanske blir en utemiddag nånstans? Nån som har en restaurang att rekommendera? Eller ja förresten, min "parter-in-crime" har nog koll på läget.. Bilder utlovas när jag kommer hem.. så mysigt det ska bli *längtar*

Fan, jag har kommit på att man får abstinens och dåligt samvete när jag inte kan blogga. Typ som när jag inte har nåt att skriva om och tar en massa konstiga bilder på mig själv bara för att det ska komma någon form av inlägg iallafall.. hmm.. konstig press man sätter på sig själv där..

Ikväll ska jag till Hornbach och välja ut spotlights till the new baaathroom.. sen blir det räkfrossa och Heroes-mys..

Detta fotot tycker jag säger så mycket...



Kyss

Amagad..



Tänk att få vara den flaskan... *slurp*

Om ni undrar varför det är en massa bilder som inte funkar är det för jag är så jävla dum att jag tog bort dom i arkivet.. dom kommer upp igen när jag kommer hem =)

Melerad

Tävlingen är avslutad då en anonym vinnare tog hem vinsten, en promenad till ringsjön och tillbaka.. Hmm.. funderar på vem denna Anonym kan va.. du måste iallafall tittat djupt i mina ögon nån gång, inte många som vet att dom är melerade =) (nej, dom är inte grå-gröna eller brun-gröna eller blå-gråa, dom är melerade)

Vinsten kan också omvandlas till att skänka mig Våra bästa dansband 2, som dom nyss gjorde reklam för på tv, då hade jag blivit happy happy =)

Heroes are forever, but they all die young..

Jahapp, nu är klockan 9.. inte ett piss på tv.. Dr House, nej tack... Min man är transvestit.. Neeej tack.. Pimp my Ride.. Neeeeej tack... tror jag ska gå och lägga mig och läsa istället..
Lägger in en låt som min vän Polski har gjort.. som jag tycker är shitnajs.. det är han som sjunger.. du e så duktig så polski, du kommer säkert se att jag har lagt in länken =)



Heroes are forever.. but they all die young.. så sant som det är sagt..

Har iallafall haft nöjet att se andra halvan av Tusenbröder filmen ikväll... riktigt bra är den.. fällde en tår i slutet.. Hoffa är ju som allra hetast i filmen.. Grrrr...

Nä.. men så att eeee.. eftersom jag inte har nåt intressant att skriva så ska jag hålla flabben istället..

Kyss

Det som göms i snö kommer fram i tö

Rastlös

Vet ni hur tråkigt jag har det ikväll? sviiiiiiiintråkigt.. funderade på att gå utanför dörren men sen ångrade jag mig när jag tittade ut och kom på att det fortfarande var snöstorm.. kuuuul... kunde inte någon bara kommit hit och hämtat mig i en luftbubbla så man kunde slippa bli blöt av snön och tagit med mig och gjort nåt kul ikväll? och klockan är bara halv sju, kan inte ens gå och lägga mig än... ZZZZzzzz...
Nu ringde tvillingmamman.. ja, det var ju kul i ett par minuter...




Nån som kan gissa min ögonfärg? Det är en svår nöt att knäcka, vinsten blir en promenad till ringsjön och tillbaka...

OOOooooohhhh... vaaaad skaaa jaaaag göööööraaaa...

En gång fick jag höra att det alltid hände nåt runt omkring mig, det var därför jag var gillad av en viss person.. nu händer det fan ingenting.. här är helt dött.. känns som jag bara kan lägga mig ner och dö... nä, inte så pessimistisk nu Karolline.. men jag kan inte ens städa för det är inte lönt i denna renoverings-röran, inget kul på tv (bara det skitet Unga Mödrar eller vad det heter, idioter och white trash hela högen. Skjut dom!) vill inte röra mig utanför dörren för alla stora snöflingor.. kanske ska äta? nä, äta är överskattat, får röka bort hungerskänslorna, det blir bra..

Var inte förvånade om det kommer 15 inlägg till ikväll...

Kyss

Virrpanna nr 1

Britt på mitt jobb är... tja.. jag vet inte vad man ska kalla det? Virrig är nog en underdrift.

Britt pratar i telefon med sin man och det är dålig täckning som i 9 fall av 10 när hon ringer till hans mobil. (jag försöker intala henne att har man dålig täckning mitt inne i Malmö city så är det fel på telefonen och inget annat, att hennes man dessutom ligger inne med en Nokia 3110 har ingenting med saken att göra säger hon) 
 Iallafall, här är utdrag ur dagens samtal:

Britt: - Nu är det nog en mobilmast som ligger nere i Malmö igen.
Jag: - Vaa? Mobilmast nere? Det låter konstigt..
Britt: - Jag pratade precis med min man och det är dålig täckning igen på mobilen.
Jag: - Men Britt, jag har ju sagt att det är mobilen det måste va fel på..
Britt: - Jag pratade med Nordea igår och dom sa att det mycket väl kan hända.
Jag: - Nordea?
Britt: - *irriterad* Ja!
Jag: - Men Nordea är en bank Britt..
Britt: - Eh, ja just det *bläddrar i papper* Telenor hette det!

Utdrag från samtal på lunchen:

Jag: - Äntligen har jag fått värme i mitt sovrum igen, dom har lagat elementet!
Proj1: - Var det luft i det eller?
Jag: - Nej, det var nåt annat fel, om man bor på första våningen behöver man inte lufta elementen enligt rörläggaren, luften går liksom uppåt till dom andra lägenheterna.
Britt: - Men när vi bodde i hus fick vi ofta luft i våra element, det kan inte stämma!
Proj2: - Hade ni flervåningshus då?
Britt: - Nej, enplans!
Jag: - Jamen Britt, då stannar ju luften där..
Britt: - Eh, ja, det har du ju rätt i!

Ibland kan vi prata om samma saker 5 gånger om dan...

Otroligt...

Kyss

Tjockklubben

Tjockklubben har varit på besök idag..

Bla blabla bala bal bla bla bla blabla blii blo bla.. så låter det i mitt huve när den största tjockisen pratar..

Alla mina tankar går till Sten Taxi när han gör scenen med popcornmannen i hipp hipp



Partynight nr....187?

Jaha, lördagen (som då också var min födelsedag) blev rolig som vanligt när man är med mina crajzy brudar.. började hemma hos Lillharpan med lite nostalgi musik och lite sökande efter Tjing Tjing (haha, Tutti Frutti om någon kommer ihåg det programmet. Gick på tv3 när vi var yngre med Bruno och Dominika som progamledare) Upp i stan och in på gode gamle Harrys, spelade skitbra musik så det var nog den braua djn som stod i båset. Träffade en gammal skolkamrat i kön utanför, så jävla ball är hon.. Socialbidrag! Hihi.. Usch, blev nästan så att jag hade två ex i lokalen i lördags men det blev inte så som tur var, räcker ju med att träffa ett ex på en kväll =) Dansade som fan gjorde vi, började redan hemma hos lillharpan när jag skulle visa mina Dee Dee moves (hon bakgrundsdansaren E-type hade innan)
Så här såg det ut..

         

Inga kommentarer till dom fotona.. här kommer dom enda som blev bra:

              
Lillharpan med sprit i famnen,   Me und HH
ovanlig syn? =P

               
Yoda och Lillharpan                     Mina fd svärsystrar, puss på er

och till sist...


1 st ond katt

Hoppas på att Guns kamera har fler foto som blev bra, har ett svagt minne av att där blev en del filmer också? hmmm.. bland annat på min underbara Dee Dee dans och NÄÄÄ, nu kom jag på.. min underbara version av TLC - No Scrub.. ajajaj.. det är inget att lyssna på för känsliga öron..

Idag är det iallafall bokat behandlingar till spa-och-mys-helgen i Fahallan (aka Falkenberg).. oljemassage.. oooeeee va skönt det ska bli, sen ska det mysas på alla hjärtans dag, hihi =) Looooove =)

Läste förresten i Kvällsposten igår om maffiosokriget som pågår i Malmö och typ alla andra storstäder i Sverige. Det har startats ett nytt gäng som kallar sig 187 (LA polisens kod för mord) och dom är tydligen en hel del medlemmar i Malmö. Det är också typ det enda gänget som tar in tjejer. En av medlemmarna hade kommenterat det hela med att "Det är mycket mer förnedrande att få sina fingrar avklippta av en kvinna"... tja.. kanske ska söka medlemskap där, mina färdigheter kanske kan komma till användning?

Har varit ute och gått en lång runda med Polisen idag, det var najs, behöver komma ut och rör på mig mer och dessutom måste jag sluta röka på jobb. Fattar inte varför det ska va så jävla svårt, jag har inte rökt alls där innan så nu får det fan va slut med det! NUU!

Kyss

Döden är livets sätt att säga "Du är avskedad"


Byggdamm

Om det är någon som känner för att slå upp ordet "Byggdamm" i en ordlista så står det säkert: "Karolines lägenhet, nr 209" som förklaring.. när jag var hemma och skulle betala rörläggaren öppnade jag dörren och möttes av världens dammoln.. herrejöstanes tänkte jag.. han hade varit smart nog att stänga dörren till sovrummet iallafall så nu är det bara resten av lägenheten som ska saneras = |

Och jag som ääääälskar att städa, kan man använda Mulle som golvmopp?

Gunvald

Kool replik:

Pedofil: Har du husrannsakan?
Gunvald: Nej, jag har kort stubin
*Pedofil blir nerslagen*

Gunvald är så koooooool.


Dagen i bilder

Idag har jag rensat... jag har börjat med att rensa ut duschen ur badrummet, eller alltså rivit ut duschen ur badrummet så från och med nu så har jag ingen dusch hemma utan får hoppas att någon kan bjuda in lite då och då till en gemensam duschning ;) Imorron kommer snickarna och flyttar golvbrunnen så äntligen känns det som det är på gång iallafall.. FINALLY!
Sen rensade jag lite blommor, naturligtvis med hjälp av Mulle..

         
Klipp här mamma..       Så duktig så, mitt hjärta..

Sen fick jag ett MMS uteifrån mitt vattenhål och kände att jag behövde åka ut där och få andas lite.. där känner jag lugn och ro.. brofästet.. gick en runda och lyssnade på musik.. funderade.. bestämde att jag lämnar alla minnen där, orkar inte tänka mer på allt.. hade en skitjobbig dag igår och va helt slut i huvet när jag kom hem imorse.. lämnar minnen, flashbacks och allt piss som har hänt där ute vid fyren..den personen som jag saknar så in i helvete finns ändå inte just nu så egentligen finns det inget att fundera över.. men tyvärr är man ju en sån som funderar.. allting i livet hade varit mycket lättare om man inte funderat så in i helvete på allt..

                    
Skönt väder..                  Längst därute har jag    Michelingumma
                                      fått en överrasknings-
                                      picknick en gång =)

         
Fyren..                              Myspys..

Sen tog jag tag i telefonmöget och började rensa där också, den har klagat i snart 2 veckor på att minnet börjar ta slut.. nu har jag bara 156 sparade meddelanden, innan hade jag 210 så jag fick bort den del iallafall.. mest en massa inspelade videor jag fått skickat till mig som tog stor plats som fan.. jag har ju fått för mig att jag måste spara en del sms jag får, fråga mig inte varför men kan va för att jag har så dåligt minne så jag sparar för att komma ihåg en liten del av mitt liv iallafall =) sen har jag lagt över alla mina bilder som jag tagit med mobilen till datorn också.. där var väl typ en 70 bilder, tog en jävla tid kan jag berätta... *snark* Så det kommer nog lite sånna random-MMS bilder från mobilen här också, där är en del konstiga bilder =)

Här är en tex, på mina luffarprickar på foten, kommer inte ihåg varför jag skickade det MMSet men fotot fanns kvar iallafall =) :



Det var min dag, nu ska jag lägga mig på soffan och dregla över Gunvald, mmmmuummmms =)

Kyss

Sol ute
Sol inne
Sol i hjärta
Sol i sinne

Ilsken och irriterad

Jag blir ilsken och irriterad på...

..när grannen börjar borra klockan 9 en söndagmorgon när jag somnade vid 5.

..Mulle när han ska springa runt benen så man snubblar och faller handlöst ner på köksgolvet en söndagmorgon klockan halv tio när jag sovit 4 timmar.

..när folk inte svarar på sms fastän jag vet att dom fått och sett det, det är nog det mest irriterande som finns (förutom då att göra ett köp i Gin Rummie och få dåliga kort)

 ..att jag blir ilsken och irriterad på att folk inte svarar på sms eftersom jag gör exakt likadant

..att folk ringer och berättar en söndagmorgon att dom haft bra sex och jag själv inte haft det.

..att man måste bli äldre.

..att det är iskallt i mitt sovrum.

..att jag knappt har ett enda bra foto från min födelsedag, bevis kommer senare

..att jag inte kan räkna ut hur DC++ fungerar.

..att jag känner mig som en blond bimbo för att jag inte kan räkna ut hur DC++ fungerar, OOHHHHH!

..att folk ringer när jag precis somnat.. på mobilen.. som det ändå inte går att prata i här hemma..

..att jag inte har nån jävla täckning på mobilen i denna bunkern.

..att jag inte kan hitta "Brittas Fitta" som ringsignal.

..att det inte finns några nya inlägg på min blogg, tills jag kommer på att det är jag själv som måste skriva dom..

..när röda veckan är på intågande... *GGGRRRRR*


Skadad/nyfiken

Är man skadad om man sätter sig och läser bloggar när man kommer hem vid halv fem på morgonen?

Eller det kanske kallas nyfiken?

Dunk dunk dunk..



When I look into your eyes
I could love you ´til forever

Jaha... då sitter jag här på min 27:e födelsedag och väntar på att frukosten ska anlända.. fick ingen sovmorgon heller eftersom far min ringde på dörren vid kvart i nio... *snark*

Tja, medans jag väntar kan jag väl lika bra lägga in lite bilder från förra lördagen..

              
Visst ser jag oskyldig ut?             Röde ser mest.. jordgubbsblond ut XD
Hihi

              
My one and only love                    MiniJ (han är kortare än mig därav mini =)

              
Vi löste världsfreden flera            Aaaluma, heeemlösas tidning *asg*
gånger om, även botemedel
mot AIDS var på tapeten.

Ikväll blir det utgång igen, börjar med litta melodifestival hemma hos Lillharpan så får vi väl se var vi hamnar sen, men eftersom idag är den enda dag jag får bestämma över alla så vet också alla vart dom kommer bli tvingade att gå... Harrys! Wiiiihooooo =)

Nu är det frukost..

Kyss

Happy birthday to me

Nu är det 6 minuter kvar till jag blir 27.. Ett helt år har gått sen jag blev 26 (duh!) och vad har detta året givit mig då? hmmm.. var ju i och för sig inte så längesen jag gjorde en nyårsuppdatering men ändå, kan väl köra en till för dom nytillkomna läsarna.

Norrland började dyka upp runt januari nångång.. I mars började jag på mitt nya jobb på Comeva, skitkul har detta uppstart-året varit.. kul med nya erfarenheter, har inte varit med och startat något nytt innan så detta har varit en lärdomsrik upplevelse.. kul men på samma gång jobbigt, nu får vi iallafall hoppas att vi ska gå med gröna och inte röda siffror detta året, men det ska vi nog kunna lösa.. nu slog klockan 27.. isch.. ja, anyways.. hände inte så mycket på vårkanten sen.. Sommaren började och kommer ihåg kvällen på lilla torg i början på juni när jag, Gun och Kylan satt och sa "denna sommaren händer det".. och den 25:e juni när J dök upp i mitt liv hände det för mig.. eller ja, jag visste inte det då men.. ja.. den bästa sommaren i mitt liv följde.. veckan som startade på Öland med brudarna, mellanlandade på en strand i Gränna och avslutades på rastplatsen på hallandsåsen var underbar.. precis vad jag behövde då.. blev många lata dagar vid poolen.. pappa bidrog med mercan som kördes flitigt under hela sommaren, skitkul också.. i september kom hjärtekrosset som sen speglat hela hösten och vintern men som jag ändå inte velat va utan, har haft mycket roligt och fått mycket bra utav det ändå.. Hösten var också då jag började festa igen.. skitkul har jag och brudarna haft på våra galna kvällar/nätter/morgnar.. kunde inte varit bättre, älskar er mina chicks! Januari blev en stor händelse i livet, och där slutar berättelsen om mitt år.

När man sitter här och är 27 och 7 minuter funderar man på vad det nya året har i sin vagga.. ser fram emot våren och sommaren, vill bara att det ska bli varmt nu så man kan börja hänga på lilla torg och uteserveringen igen.. hoppas att Gun löser upp sina knutar från förr och att Pivisen bestämmer sig för att ta steget, vilket steg det nu än blir.. hoppas att J kommer på bättre tankar om sig själv, varje människa förtjänar kärlek oberoende vad som hänt i ett tidigare liv.. Hoppas att Lillharpan och Israelen håller tajt om varandra.. hoppas att Y och pojkvännen bestämmer ett datum för giftermål så vi kan få gå på bröllop nån gång! ;) Hoppas att Yoda kan få uppleva kärleken på nytt, det var längesen för dig och det är din tur nu.. Hoppas att tvillingmamman och falkenbergaren fortsätter peppa mig, ni är min oas i öknen.. att se er tillsammans och med gudbarnen får mig att iallafall tro en liten smula på att trogen och äkta kärlek verkligen finns.. Till er allihopa: jag älskar er och även om vi kanske inte pratar varje dag eller varje vecka så är ni dom personer som håller mig flytande.

Var och byggde mina naglar idag, jag fick lite ny färg. Tänkte att kan ju börja med ny färg på naglarna när det är 27 års-kris.. när jag kommer till 30-års krisen kanske det blir en hel ryggtavla, det vet man aldrig =) Syns inte så bra men det blev lite lila-glitter-style.. riktigt fint faktiskt =)




Imorron blir det att leta badrumsmöbler.. *phew* Tur man blir serverad frukost =)

Kyss

You just gotta looove Wiehe



På väg in i stan i lördags, MiniJ har lite problem med texten *asg*

Nu ska jag köra och handla mat, kalas hemma ikväll... *skitskoj* blä...

Kyss


Det finns bara ett tempo - det rätta

Lyxfällan my ass

Jag och Gun har legat och kollat på lyxfällan ikväll efter att ha tryckt lite kinamat i huvet... gottis.. men alltså.. vad är det för panndöa jävlar? Smslån hit, småkrediter dit, "jagbehövdelitemöblerpåikeasåjagtogdetpåkredit", aldig att jag tycker synd om sånna dumma idioter. Jag skulle aldrig ha ett kreditkort, vafan ska jag med det till?? Varför ska jag handla med pengar jag inte har? Varför ska jag leva över mina tillgångar? Visst, vi som är lite bättre än alla andra kanske har turen i livet att ha ett bra, fast jobb med en hyfsad lön och sparade pengar på banken (som inte är värda många ören efter finanskrisen) vi kanske har det lite lättare.. men för helvete.. samlar man breven från kronofogden på hög och gömmer dom nånstans så man inte ser dom och lever efter teorin att "det som inte syns, finns inte", dom människorna tycker jag inte synd om.

Jag hade nog inte ens anställt en människa som har dålig ekonomi. Alltså, människor som skiter i sin egen ekonomiska situation, vad säger att dom skulle lyckas bättre med företagets pengar? När jag jobbade i butik för ett antal år sen fick man ofta höra om folk som snott pengar från sin arbetsgivare. Varför gör man så? För det första så syns det ju alltid nånstans och någongång kommer du att åka fast, för har du snott en gång så händer det till 99% chans fler gånger. När man stod och räknade dagskassan som vissa julhelger låg på hundratusentals kronor så känns det ju inte som pengar, eftersom det inte är ens egna. Det är bara pappersbitar med siffror på som spelar roll om jag kan få behålla min anställning eller inte. Nä, jag fattar inte.. och jag blir så jävla arg när jag kollar på lyxfällan eftersom det verkligen finns människor som är så jävla blåsta! Usch nä *viftabort* håll er väck från mig, jag blir arg bara jag tänker på det..

Den dagen jag kommer att behöva ta ett lån (det har inte hänt hittils) kommer jag förmodligen ha sjuk ångest över det. Förmodligen kommer det vara nåt större lån som typ till ett hus. Det är nog det enda lånet jag kan tänka mig att ta. Skulle aldrig ta lån för att köpa ny bil tex, det är också idiotiskt eftersom värdeminskningen på bilen är så pass stor att du kommer ha kvar lånet längre än du har bilen. Jag sparade ihop pengar till min första bil, och det var ingen skitbil då kan jag berätta.. min fina mossgröna Colt som jag älskade, fort gick den också.. *drömmertillbaka*.. tror jag gav runt 80 000 för den, det hade jag jobbat ihop när jag bodde hemma.. tycker fortfarande att jag var jävligt duktig som inte shoppade upp allting =)

Nu är det läggdags

Kyss


Den som har mest pengar när han dör har vunnit - Anonym Smålänning

MMMmmm...

Var precis på konsum och fick en sniff av härligheten...

Mmmmmm.... Aaaaaaaaxe...

Trötter, Toker, Arger?

Jag hittade en nyckel i min bil häromdan när jag skulle ut på äventyr, är det någon som vill kännas vid den? Det är ju ganska många personer som vistas i min bil och med tanke på att den inte blivit städad sen hmmm... i somras? så är det ganska många kompisar/bekanta/lovers som kommit och gått i Gertzen sen dess..  




Jag är så jääääävla trött på det eviga bankandet, borrandet och spikandet i detta huset.. mest då från grannen vägg i vägg med mitt vardagsrum (bakom tvn) som hållt på ett år ungefär.. nu har grannen på andra sidan vardagsrummet (bakom soffan) också satt igång att banka och spika, fööööööör jävelen! Kan man få va ifred nån gång?!? Vet inte ens varför den kärringen ska renovera för, hon är ju halvdö redan!

Men ni ska få igen era jävlar..

till helgen börjar renoveringen av mitt badrum!

Ett jävla hallå

Det blev ett jäkla hallå precis här inne... hade en kund på besök och precis när han gick förbi min dörr fick jag ett sms.. och min sms-signal är ju ett högt MJAUUUUU (som för övrigt jag hittade FÖRST men är en hel del som snott den av mig!)... Kunden började hålla både för näsa och mun och kutade ut ur lokalen.. Dansbandskungen tittade konstigt på honom och följde efter ut.. efter ett par minuter kom dom in igen och tydligen var då denna killen så allergisk mot katter att han inte kunde vistas i samma rum för då fick han andningsbesvär.. men kan ni se synen jag fick när världens kosymnisse går förbi dörrhålet och sen bara gör en totalvändning och kutar ut? *asg*

Nu är det hemgång!

Kyss!

Bland rövare är den tyste en medbrottsling

I want to be a hippie and I want to get stoned.. lalala

Jag har köpt nya hårgrejor idag från min gamle vän J, fråga mig inte var grejerna kommer ifrån men när det gäller honom kan man iallafall lita på att det är något som är olagligt =)

Och iallafall på den ena flaskan med nån form av stylingprodukt fanns detta:



Om jag använder det tillräckligt ofta kanske jag får lite kul för pengarna?
*hållertummarna*


Denna hittade jag när jag surfade runt.. äntligen är det nån som skjutit ner den jäveln, han började bli jobbig..


Fyra ord som ej bör glömmas: födas, leva, dö och dömas.

Natti natti

Kvinnlig intuition - gudagåva eller förbannelse?

Jag skaaa komma in i matchen igen Mr Klister.. tar en liten stund till bara.. nu är det ju dessutom lager på lager depp eftersom jag blir ett år äldre på lördag.. *ångest*

En sak jag funderat på länge är den kvinnliga intuitionen.. Jag har fått påtalat ett antal gånger för mig att den inte finns, att det är nån som hittat på den.. men så är det ju inte.. vi tjejer har nånting som känns ända nere i magen.. speciellt när det är nåt man gör som är fel, när någon ljuger för en eller när man kan förutse vad som ska hända. Inte förutse så som en jävla spåtant utan man känner på sig vad som komma skall. Det är därför jag vet att jag brukar ha rätt, eller det är min kvinnliga intuition som brukar ha rätt.. det har jag ju lärt mig genom åren. Man kan lika bra lyssna på den från början för den har ju alltid rätt. Irriterande som fan, men ändå. Eller så är det bara så att vi tjejer har förmågan att se ett steg längre.. fast det är ju iochförsig inte alla tjejer som lyckas med det.. heller..

Denna intuitionen är ganska jobbig ändå.. alltså den är jävligt bra allt som oftast, men man känner direkt när man inte kan lita på en människas ord. Jag känner min magkänsla allra mest när någon ljuger för mig, det börjar som ett sug längst ner i maggropen och sen viskar det små röster inuti huvet "det är nåt som inte stämmer Karoline"... 

Så girls out there.. lita alltid på er magkänsla (ni som känner av den).. den stämmer till 99%..  

Jag tänkte börja med att lägga in ett ordspråk i vaje inlägg, ibland är dom jävligt bra..


Erfarenhet är det namn alla ger sina misstag.

Kyss


Fosterställning

Livet blir aldrig som man vill.. eller tror.. det tar svängar som man inte hinner följa med på.. 360 grader ibland.. som man blir snurrig efter och undrar vad fan det var som hände..

Jag accepterar.. fastän jag inte vill.. fastän hjärtat skriker att jag ska fortsätta kämpa.. men jag orkar inte.. som vanligt gäller det att köpa ett par större skor att bara trycka ner allting i, trycka ner allting man känner, allting man vill känna, allting man trodde man skulle få känna.. och än en gång är det Lisa som spelas i högtalarna..



Allt jag behöver nu är tid, tid att komma över dig,
tid att samla ihop, det som finns kvar av mig
Och allt jag behöver nu, är lugn och ro
Att hitta en plats nånstans
Där jag kan sätta ett frö, som kan få gro

Det var riktigt längesen jag kunde säga så till någon som jag sa ikväll, så ta det på allvar, jag menar det.. ända nereifrån tårna.. ända inneifrån hjärtats mest gömda vrå..

Kyss

Gotcha!

Livet är väl bra rättvist ibland? Kolla här!


En liten fin sång såhär en tisdagmorgon..


Insane in the membrane

Jag tycker alla ska gå in på www.youtube.com/tiffigunopivisen för att se våra upptåg

Vill bara säga att ibland är vi faktiskt ganska så normala... men väldigt sällan, det är ju skittråkigt! =)






Jag bara älskar måndagar..

Har precis varit hos norsken och ikväll har jag nog sett världshistoriens segaste film (då är inte Das Boot inräknad).. örk.. slumrade till där en stund.. men tre timmar film är inte kul en måndag när huvet inte är som det ska vara... eller ja, det är det ju iochförsig aldrig men ändå, måndagar är ju värst... blä usch och fy *fräs*

Jag spelade in en jättebra video imorse, endast ett exempel på hur det kan låta i den fina Gertzen en måndagmorgon, jag varnar alla tittare.. det är inte vackert... måste bara påpeka att jag inte brukar spela in mig själv när jag sjunger, ville bara mmsa klippet så någon iallafall kunde vakna med ett leende på läpparna en måndagsmorgon, om man inte lyckas glädja sig själv så får man ju iallafall försöka glädja andra =)



Nu är iallafall alla hjärtans dag bokad.. den firas hemma hos svärföräldrarna i Staden som hemsöker mig aka Falkenberg, ett helt hus för oss själva.. det ska bli mysigt.. förhoppningsvis finns det nåt spa i Varberg som har behandlingar kvar så man bara kan njuta och ta det lugnt.. bada bubbelpool och få lite massage kanske.. behöver komma ifrån detta hellholet känner jag.. även om det bara blir för ett par dagar..

Hmm.. kom precis på.. var ska kisemisarna bli av?

Kyss

Herregud..

Det är en jävla tur att man inte är kille, kolla denna artikeln.

Vem?

Ibland får man kedjebrev som faktiskt säger ganska så mycket..



Du kommer till en tid I ditt liv när du inser

Vem som betyder något

Vem som aldrig gjorde det

Vem som inte kommer att göra det

Vem som alltid kommer att göra det.

Så, oroa dig inte för människor i ditt förflutna

Det finns en anledning till att de inte finns med i din framtid


Frågan är när denna tiden i ens liv kommer? Kan den va snäll och komma nu?                                                                   

Stopskyltar

Ja, igår då... förfest hos Gun, sjukt roligt var det, Röde pallade inte riktigt pressen och var tvungen att kasta in handuken efter alltför många Sambuca/baileys shots... dåligt Röde, trodde du hade bättre sprit-sinne än så ;) MiniJ berättade sjukaste grejen.. han hade varit tillsammans med Bertil Svenssons dotter, och alla vet vi vem Bertil är. Trädgårdstomten som Robert Gustavsson gör parodi på, haha, sjukt roligt! Klipp på Bertil kommer längre ner.

 Drog upp i stan och MiniJ hade ju utlovat världens moves på dansgolvet och det infriades, haha, fan vad jag garvade! Killen kan sina grejer (eller ja, vissa moves iallafall, det fanns tidpunkter då jag trodde han skulle slå ner halva dansgolvet inklusive tjejerna i Thai-corner ;) Men anyways, kul var det och dansade gjorde vi.. jag blev uppraggad av en upptagen kille som vanligt, det måste fan stå "älskarinna nr1" i min panna.. 

MiniJ som är från "lilla" Helsingborg blev lite stum när han insåg jargongen som gäller på Malmös nattklubbsgolv.. nr 1 då är att man måste slå/knuffa/trycka sig fram överallt. Och nr 2 är att det är halvt slagsmål om spacet på dansgolvet. Vi som bor här är ju så vana vid vad som gäller men för utombyare så är det kanske lite annorlunda, haha, det är bara att lära sig vad som gäller, vässa armbågarna bara! Vi Malmöbor är lite ilsknare, lite hårdare och lite bättre än resten av befolkningen, det måste vara närheten till kontinenten som gör det =)

Blev sent som fan i vanlig ordning och eftersom jag lyckades sova typ 3 timmar mellan fredag-lördag så är det enda jag kan säga: sömn är överskattat

Fick än en gång höra idag att vi är outstanding att umgås med.. att det aldrig blir tråkigt och att det händer nånting hela tiden i vår närvaro.. ja, kan ju inte mer än att hålla med.. men det är kanske därför vi och våra liv är så fucked up också, kanske därför vi inte kan binda oss längre.. det måste hända nåt nytt hela tiden runt omkring.. tiden kan inte stå stilla.. kanske är därför vi väljer den vägen som alltid leder till ett ställe där vi är ensamma till slut.. (med lite casual sex tillhörande då ;) Alltid den svåraste vägen känns det som, den som gör mest ont och den som suger musten ur en mest.. men varje gång väljer vi den vägen.. vi kanske kan hitta en STOP-skylt till slut? Jag hittade en STOP-skylt men jag vetefan om den skylten är avskavd eller om det kanske inte finns nån linje som visar var jag ska stanna? Ett helvete har jag med den skylten nu iallafall.. men det blir nog bra.. till slut.. om inte annat så får jag väl såga ner den och slänga den vid vägkanten och bara fortsätta köra.. ja, jag vet att jag pratar i gåtor men ni fattar nog vad jag menar..

Bertil klipp! Kolla när han skär sig och sen bara fortsätter prgrammet!




Dags att nanna..

Kyss

MiniJ

Sjukt rolig kväll har det varit och nu är jag astrött och kan ungefär somna i den positionen jag befinner mig i.. alltså sittandes rakt upp.. så mycket jag skrattat ikväll har jag inte gjort på länge och detta åt/med en människa som jag aldrig träffat och som tydligen är världens tråkigaste när han är hemma i Helsingborg och är nykter.. all heder åt MiniJ (som också är min framtida man) som roade mig och Gun en hel kväll!

Nu trillade tidningen in genom brevlådan, alltså ett stort tecken på att man borde gå och lägga sig

Gonatt!

RSS 2.0