Då var det dags att ta steget

Nu är det dags. Min fina lägenhet som jag älskar och som varit mitt singelplace i typ 4 år kommer nu att bli till salu. Jag har haft mycket skratt och mycket tårar i denna lägenheten och jag älskar verkligen den. Jag älskar min balkong och alla dessa sommarkvällar jag suttit där ute med en cigg i handen och bara njutit, helt underbart. Det är inte så underbart nu längre när jag slutat röka (ja, jag är fortfarande bitter och inte riktigt överens med mig själv, men jag skulle sluta när jag blev 30 och så fick det bli). Men iallafall så ska jag nu lägga ut den till försäljning och först och främst ska vi testa att sälja den privat och se om det funkar.
Vi har ju inte hittat nåt hus än, men vi letar med ljus och lykta och hoppas att det kommer något intressant snart. När man är så här gammal så har man ju lite krav på vad det ska innehålla, var det ska ligga osv. Dessutom så har vi ju tjejerna som ska ha var sitt rum och så ska det ligga på bra avstånd till skolan osv. Det är inte lätt att hitta ett som stämmer in på allt :)

Tvillingmamman har lovat att göra ett tappert försök att ta över min älskade Mulle, hon ska nu flytta från sitt hus (efter att försökt sälja det i 2 år så är det äntligen sålt!) och har hittat ett nytt ställe där Mulle får följa med. Det stora problemet är att Mulle inte är så barnkär och tvillingarna vill gärna dra och leka med honom. Men vi får se, skulle det absolut inte funka så får mina föräldrar ta honom helt enkelt. Jag funderade på att kolla med min kusse i Karlskrona om inte hon kunde göra mig sitt livs tjänst och ta hand om honom, men vi får se, funkar det inte med Tvillingmamman så får jag kanske ringa till kussen och be på mina bara knän.

Sååå, om ni vill ha en jääääättefin marklägenhet i Malmö så vet ni var ni ska ringa :)



Tiffany!

I somras var jag och Yoda i Svedala och shoppade loss på min fina Tiffanylampa som jag bara älskar. När lillharpan fyllde år i förra månaden så försökte jag hitta upp den här gubben igen som sålde lamporna eftersom hon önskade sig en i födelsedagspresent. Det var ju helt stört omöjligt. Jag försökte till och med få fram mina samtalslistor från i somras så att på det sättet skulle kunna hitta honom. Men förgäves, det fanns inte att finna nånstans.

Meeeen. Som alla vet så ser min bil ut som ett bombnedslag, jag tvättar den aldrig och jag städar den ännu mer sällan. Så häromdagen så råkade jag tappa en flaska med Festis ner bredvid sätet så jag fick ner och rota bredvid sätet och dörren liksom. Och vad hittar jag där? Jooooo, lappen med gubbens namn och nummer på! Halleluja! Så jag ringde till Lillharpan och fick ett glädjetjut i luren. Jag ringde upp gubben och ja, naturligtvis hade han fler lampor att sälja. Helt underbart!

Så idag var jag, Lillharpan och hennes mor i Svedala och fyndade. Naturligtvis var jag tvungen att köpa en till:




Denna hamnade hemma hos Kevin eftersom hemma hos mig själv så finns det inte plats till en enda pryl till. Men jag var ju tvungen att köpa sen, så sjukt söt!

Här är den som jag köpte i somras:



Så fint vårt nya oinköpta hus kommer att bli!

Hus å grejer

Det har börjat ta fart på allvar. Husletandet då alltså. Vi kollade på ett hus i söndags som vi båda blev riktigt intresserade av men det var för liten tomt och det känns som budgivningen drar iväg nu så vi hoppar nog över det. Det var riktigt synd för det var sjukt myspys med två öppna spisar och det var väldigt välplanerat. Lite surt att det inte blev nåt men men, det kommer säkert fler hus att titta på.

Igår blev min baby 30. Tyvärr är det ju jag som är äldst i detta förhållandet. Eller ja, det är ganska coolt att ha fått tag i ett lammkött ändå ;)
Av mig fick han två stycken biljetter till en MMA-gala som ska hållas på arenan i Malmö i Oktober. Han fick också samtidigt lova mig att jag slapp följa med, sånt kan han gå med sina kompisar på istället. Jag är inte överdrivet förtjust i att sitta och kolla på när vuxna halvnakna män slåss... eeeeelleeeer? Nä, usch, jag ser bara en massa blod och brutna skenben framför mig. Örk.
Vi var iallafall ute och åt igår med hans föräldrar på Brogatan. Riiiiiiiktigt god mat! Dessutom så bara avgudar jag Kevins föräldrar, dom är sjukt coola. Riktiga gamla hippies!

Idag så håller Kevin på att renovera köket och jag ligger här på soffan brevid och äter godis och kollar på Greys. Helt perfekt.

Jämnställdhet när den är som bäst!

RSS 2.0