Runt och runt och runt och runt och runt och runt..

Jag är helt förvirrad idag. Och jag har verkligen vaknat på fel sida. Jag har ont i huvudet och folk i min närhet gillar mig inte alls idag. Funderar allvarligt på att stanna hemma ikväll och bara sura och ha huvudvärk i fred.



Får titta på denna lite och se om det blir bättre... den är ju bara sååå sööt...


The Godmother

Min mamma är för söt. Hon jagar vänner på FB. :)


Jag har fastnat



Just open your heart

KBT

Då var det snart sommar. och fy fan vad skönt det ska bli. Nu när värmen och våren har kommit så känner man verkligen hur mycket det betyder med lite sol.

Då kör vi lite sånt som jag egentligen inte vill dela med mig av, men jag behöver skriva av mig. Take me or leave me. Detta är jag.

Jag har börjat med min KBT-terapi. Vilket då betyder Kognitiv beteendeterapi. Eftersom jag är knäpp. emellanåt. Eller liksom inte knäpp men ändå knäpp. Fram till ungefär nu har jag allttid tyckt jag var konstig som led av panikångest. Jag har låtit det hindra mig alldeles för länge. Och jag har skämts för det. Och jag är verkligen tacksam för att jag har fått denna chansen att va med i denna formen av terapi. Det är inte många som kommer in hit. Jag har min mamma att tacka för allting. Det är hon som stått och skrikit inne på vårdcentraler och psykakuter, ringt överläkare och inte tagit ett nej som svar.

Det är först nu jag verkligen har förstått att det verkligen kan drabba vem som helst. Innan har jag trott att det bara drabbar svaga människor utan självinsikt och självkänsla, och jag har känt mig svag och konstig. Men nu förstår jag verkligen att det finns i alla grupper, alla samhällsklasser.

I min grupp är vi åtta stycken. Och vi är verkligen olika. Det är hon, champagneludret jag irriterar mig på när jag är ute.. det är han som är tatuerad över hela kroppen och ser ut som han inte bryr sig om nänting.. det är hon, tvåbarnsmamman som har ett stadigt liv i förorten. Sen har vi hon som gjort karriär, med snygga, dyra kläder.. och han som pluggar och bor på möllan och inte ser ut att ha ett problem i världen. Alla har vi detta gemensamt. Vissa har större problem, andra har mindre.

I onsdags pratade vi om tankefällor. Hur bara tanken kan få oss att må dåligt. Hur vi intalar oss själva att något är fruktansvärt och det kommer gå åt helvete, och hur man ska lära sig att tänka om. En "normal" människa kommer över det på ett par minuter. Men lider man av panikångest utvecklas det till att bli det enda man tänker på, och till slut äter det upp en inneifrån och man mår så fruktansvärt dåligt att kroppen inte vill fungera normalt.

Vi pratade också om hur vår ångest visar sig, hur det känns. När det är riktigt illa för mig så känns det som om huden brinner. Det känns som hela jag ska brinna upp och hjärtat slår i 250. Efter mötet kom en av tjejerna fram och nästan grät för att hon trodde att hon var den enda som hade det så. Hon trodde det var nåt fel på henne, att hon var sjuk, eller att hon hade nån form av hudcancer. Till slut så stod vi nästan och grät tillsammans. Jag kan säga att detta verkligen är första gången jag känner att det är någon annan som kan säga "jag vet hur det känns".

Det är inte det att mina vänner inte stöttar mig, eller gör allt för att jag ska må bra. Dom är verkligen dom bästa vännerna man kan önska. Men det är ändå så att ingen kan veta hur det verkligen känns. Ingen kan veta hur det känns när man tror hjärtat ska hoppa ur kroppen så hårt och fort det slår, eller hur det känns när huden brinner.

För mig så är ju inte min ångest ett jättehinder, det går i vågor. Jag får mina psykbryt. Just nu är det inte särskilt illa, men för typ en månad sen var det. Vissa av personerna i min grupp kan inte ens tänka tanken av att gå ner till affären utan att få en panikattack. Det är hemskt, hur hjärnan kan spela oss spratt. Att få oss att tro att vi känner och mår på ett speciellt sätt, fastän det egentligen inte är så.

Welcome to my world

Make it simple


Bästa låten

Förresten så måste ni höra denna. Hade jag inte känt bandet hade jag blivit groupie.



I blame it on love.

Funderingar

Jag mår så sjukt dåligt just nu. Eller egentligen inte jag. Jag sympatimår-dåligt med en av mina bästisar. Helt plötsligt har hennes liv tagit en fruktansvärd vändning. Hon har fått reda på saker om sin familj som man bara inte vill veta, och det har hänt saker som bara inte får hända. Det är så hemskt. Hon mår inte bra just nu av förståeliga skäl och jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Man känner sig så fruktansvärt handfallen när en av ens bästa vänner går genom en sån här kris. Man vill stötta och stå vid sidan om i alla strider, men man förstår också att detta är nånting som man inte kan blanda sig i. Det måste lösas inom familjen.

Detta leder till min fundering. Män. Killar. Pojkar i alla dess ålder och storlek. Varför ska vissa bete sig som SVIN rent ut sagt? Varför har vissa män ingen respekt för kvinnor? Och den stora frågan, varför är vissa kvinnor så svaga att dom inte kan ta sig ur ett destruktivt förhållande? Om någon, någonsin skulle lägga en hand på mig eller försöka trycka ner mig rent psykiskt så skulle jag utan att tveka ta mitt pick och pack och dra. Långt därifrån. Och jag vet att ni tror att alla säger så. Men nä. Jag är en sån tjej som kan säga så. Jag skulle ALDRIG acceptera att bli slagen eller nertryckt på ett eller annat sätt. Om någon man hade slagit mig, hade jag slagit tillbaka. Och hämnats, med alla medel jag hade kunnat. För alla pengar jag hade haft så hade jag med gjädje sett honom lida. 

Fy fan, vad arg jag är. Nu ska jag böla och skrika till sista delen av Arn.


Och så texten..

Och så kommer texten här till mms-inlägget nedan...

Bästa Dannukj spelar unplugged med sitt Crazy lixx på Entré och jag är naturligtvis här och stöttar min gamle bundsförvant. Good times!

SMS-inlägg

201004241136 (MMS)

Bästa Dannukj spelar unplugged med sitt Crazy lixx på Entré och jag är naturligtvis här och stöttar min gamle bundsförvant. Good times!


Eclipse

Ny Eclipse trailer. det är ju helt underbart!


True Blood

Snart.. snart.. bara typ en och en halv månad kvar till nya säsongen av True Blood. Ja, jag vet att jag är en vampyr-nörd nu, men det är coolt so live with it. Kampanjen som HBO kör till säsong tre är jävligt häftig, kolla dessa:










Om ni missat dom första säsongerna av True Blood så hittar ni dom på http://tvshack.net/

Det är verkligen en MÅSTE SE serie!


Eclipse

Bara så ni vet så kommer det en ny trailer till Eclipse imorron..

Ville bara dela med mig liksom.

Bloggeli blogg

Ja, som ni ser nedan så har jag gjort ett tappert försök till att mobilblogga men tydligen har dom bytt tjänst och min mobil vill inte riktigt funka till sammans med den så texten hänger inte med. Men det kan ju bli spännande, en massa bilder utan text! #fail Men här kommer texten till detta mms-inlägget iallafall:

Jaja! Då får vi väl köra igång igen så! Och jag börjar med ett par nya skor. Som sig bör. Det är ju jag liksom, tredje paret nya skor denna månaden. Som vanligt blev jag påtvingad att köpa dom. Det är inte snällt! Converse är soo not me men vi kör på det ett tag ändå. Tjing!

SMS-inlägg

201004211129 (MMS)


Paus

Som ni kanske har märkt så tar jag en paus.

Fikapaus i bloggen.

Ni hittar mig på min Twittersida tills vidare.

premiärtur! Whittan...

0-161a3fb73998eb8871b4380de25e91ed.png

Kolla varifrån!

premiärtur! Whittan - i wanna run to you på högsta, idag är livet gött!


Dansgalan

Lite bilder från dansgalan förra lördagen.


Hos Gun!


Tre blondiner på partyhumör.


Min bff och jag :)


Gun och brrrrudarna. Överingenjören förklarar i bakgrunden hur man bygger en tv.. från grunden..


Yey, Peace out!


Spootlajtz!


AAaaaashet eeee haaaan! Kom till mamma.. komsi komsi.


Det var här det började gå utför..


Bästa Danne!



Skitkul kväll!


Dis is goood shiet


Friday night fever

Fredag igen, har inte bloggat särskilt mycket denna veckan. Saknar den rätta inspirationen. Men ikväll ska vi iallafall se Crazy Lixx på Slagthuset. Bästa Dannes band. Jag har aldrig sett dom live trots att jag känt Dannukj i femton år och bandet har väl varit igång tio av dom åren. Iallafall ska det bli asball. Egentligen hatar jag ju att göra saker på fredagar, vill bara ligga hemma på soffan och svulla ostbågar och kolla film. Men jag får väl ge mig ut denna fredagen då.



Rock on!


kommunist propaganda...

0-4f5faca0a39324b5dcba53d3529a0c2c.png

Kolla varifrån!

kommunist propaganda i svedala, jag gillar det inte alls.


Fight!

Ikväll är det dags. Säsongens första korpenmatch utomhus. Jag taggade igår med spagetti och köttfärsås, (Ja, jag lagade faktiskt mat, tro det eller ej) Dating in the dark, Desperate Housewives och Cougartown. Och så vaknar man idag till en strålande sol! Kan inte bli bättre. Mindre bra är att bihålorna värker. Femhundraelfte förkylningen detta året. Men det är inte så jävla konstigt, mina tekniker som har småbarn hemma bara drar hit en massa skit. Maginfluensa här, förkylning där. Skulle inte förvåna mig om jag en dag sitter här och blir smittad av vattenkoppor. OH! Irriterad jag blir. Men skitsamma. Ikväll är det fight som gäller!

Jag räknar med att komma hem med minst en stukad fot, möjligtvis även ett spräckt ögonbryn. 

Avundsjuk

Ibland blir jag så trött på folk som är kreativa. Ni vet sånna som antingen kan göra fina saker av ingenting.. eller måla fint.. eller ta otroligt fina bilder. Min nagelbyggare är en sån. Hon är fruktansvärt kreativ. Här är hennes fotosida, sjukt fina bilder tar hon. Hon gör även halsband, naglar och klickar hem en massa snygga grejer från internet som jag också vill ha!

http://anniikaberglund.blogg.se/

Jag vill också va kreativ! *avundsjuk*


Dansgalan

Skitroligt hade vi igår. Verkligen. Det kommer lite foto så småningom när Gun hittat sig själv och sin kamera.




Och så bästaste Danne.



Dansband ftw!

heeeet e...

0-13791b53df0414451d6082a82f1b4830.png

Kolla varifrån!

heeeet e haaan!


Dansgala!

Ikväll händet DET. Det vi har längtat efter nu i flera månader. Dansgalan på Slagthuset! Alltså, jag måste ju förklara att vi inte är några dansbandsnördar.. eller jo, lite grand kanske. Men det är ändå inne nu så det spelar ingen roll. Danne Stråhed har ju varit en favorit till mig och Gun sen vi va små, och sen såg vi ju Spootlajtz i somras när vi var på charterfest mitt ute på en fotbollsplan i Skabersjö, och dom va så jääävla bra live! Dom spelar inte dansband egentligen utan mer gammal rock och gamla godingar :)

Öh, sänk ljudet för det är jättehögt.. ett jääääävla drag var det!



Och så här såg vi ut då: (tänk nu på att det var chartertema)



Jävligt ball kommer vi att ha, hela tjejligan ska dit och en jävla massa andra vi känner..

Jag tycker faktiskt lite synd om er som missar det.

Jag har fastnat


RSS 2.0