herman kör...

63d8e1c5abe25747dc33bed1b69ff84c.png

Kolla varifrån!

herman kör topgun-style inklusive magväska :) nu börjar det ordna upp sig, cosmo och jäger blir det.. Norsken har lovat hålla mitt hår när jag pratar med ulrik inatt! Party on people!! Kyssss


Soooo long..

Snart drar jag till Gamla Bo som ligger typ vid Höör för detta årets valborgsfirande.. ska hämta Yoda i Lund klockan två sen är det roadtrip upp dit.. (kanske inte så där jättelång roadtrip, men ändå =) det kommer bli skitkul, grillning, samkväm, spel och cosmo! 10 pers är vi så det lär bli livat, wooohoooo =)

Varning för att det kommer en del mobilbloggningar!

Kyss på er och ha en härlig valborgsmässoafton!

pinsamt värre..

2870808a6bc067fafbc34843c86c9b84.png

Kolla varifrån!

pinsamt värre.. Middag i stan med yoda och var hamnar vi?? HARRYS!! +suck+


Bra förebild?

Hittade denna bilden på http://www.celebrity-gossip.net



Kristen Stewart aka Bella i Twilight ute på promenad med sin pojkvän som har en "Bevar Christiania" tröja.. behöver ju inte skylta med det så öppet om man nu är pro-droger.. kanske inte så bra med tanke på att hon ska vara en förebild för dom horder av tonåringar som har henne som idol just nu?

Fast.. vem är jag till att döma egentligen? =O

Däckhelvete

Var och köpte nya däck och fick dom påsatta på bilen av världens skitigaste människa som hävdar att allting löser sig med diskmedel.. jovisst..

kom tillbaks till jobb.. ingen luft i vänster bakdäck.. alls..

HELVETE!


Lördagens bravader

Vi va ute i lördags.. vi tre blonisar.. gud vad blonda vi ser ut på detta fotot..



Efter ett besök i världens skabbigaste lägenhet drog vi in till lilla torg..



Vidare till stammisstället där vi träffade denna tomten som nog var hög på nånting..



Sen blev det McD.. vi avvek från vanligheterna och gick ner till Gustav Adolfs Torg och åt.. hungriga som fan var vi!



Walle tyckte att hamburgarna var små och torra... men hallå, dom kostar en tia.. what to expect??



Najs najt görls =)

Igår satt jag, Gun och lastbilschaffisen på lilla torg och njöt av livet.. och jag fick höra ännu en påhopp om hur jag bloggar.. det har blivit ett par nu.. först var det ju Yoda som tyckte att mina bilder var pinsamma.. det var det Herman som tyckte att jag var en nörd som skrev inlägget om grävmaskinen.. och igår fick jag höra av lastbilschaffisen att jag inte är mig själv i bloggen, att jag skriver saker som han inte vill ska vara jag liksom.. att han inte tror att jag är den känslolösa personen som jag utmålar mig för att vara... men, jo, så är det nog just nu.. när jag lärde känna lastbilschaffisen var jag en annan person.. jag hade mått dåligt länge, haft en sjuk ångest dagarna i ända och jag hade en person som jag älskade just då som stöttade mig.. jag mådde bra den ena dan och pissdåligt nästa och jag kanske var lite mer känslosam då, lite gladare men ändå lite ilsknare allt som oftast.. efter att jag flyttade från huset och efter allt skit som hänt med J har jag blivit någon annan.. man har blivit bränd som fan men ändå haft dom bästa dagarna i mitt liv och jag har för dom första 2 åren på 27 år levt utan en pojkvän.. jag har fan haft kille sen jag var 16! Man får lite andra perspektiv på livet som singel och jag känner nog mig själv bättre nu än jag nånsin gjort, jag känner att jag har utvecklats och inte stått stilla i ett dåligt stadie i livet.. det är skönt.. visst känner jag mig ensam ibland också, men jag har trots allt Mullemys som jag älskar och som gärna och ofta myser till det.. och sen har jag ju Twilight att sitta och dregla över, fick hem den riktiga filmen igår!

Så ikväll blir det att kolla kommentatorsspår och extramaterial... LÄNGTAR!!

Kysssss


lilla torg...

0-670bf3da4770e06f4170a941ec6dcc21.png

Kolla varifrån!

lilla torg med gun och lastbilschaffisen.. Knaprar nachos och poppers.. Life is good!! :)


jävla rövhål...

3972815814601b6529923ecd07bf5961.png

Kolla varifrån!

jävla rövhål till tekniker.. Jag känner mig mobbad.. Finns BRIS för oss i vuxen ålder?


Jag fick ett sånt massmejl som var ganska roligt..

Så här in för sommaren så kanske ett litet vintips kunna passa?

Jag som är lite kunnig när det gäller vin, har några tips som jag tänkte dela med mig av.


Först och främst skiljer man mellan röda och vita viner:

Lättast skiljer man dessa båda vintyper från varandra om man skvalpar ut en skvätt på en vit bordduk. Det vin, som lämnar en lila fläck efter sig, är ett rödvin.
Riktiga kännare kan på bara smaken avgöra om vinet är vitt eller rött.
De vita vinerna smakar i regel ättika medan de röda smakar stämpelfärg.
Man kan alltså genom att suga på en vanlig kontorsstämpel och sedan
jämföra smaken med ett vin, konstatera om detta är rött eller inte.


Till fiskrätter, såsom fiskbullar och matjessill föredrar de flesta vitt vin, medan man till kötträtter såsom falukorv och sylta bör ta ett rött vin.

Portvin är ett vin som man serverar i porten. Har man inte någon port, kan man bjuda på det i trappuppgången eller i hissen.


När man serverar torra viner bör man se till att det inte är tvärdrag eller att någon av gästerna råkar nysa, ty i sådana fall dammar vinet omkring i lägenheten. När man serverar ett torrt vin är det därför lämpligt att ha en dammsugare i beredskap.


Om man själv ska bära hem sina flaskor från systembolaget gör man klokt i att köpa ett lättvin, så man inte får för mycket att kånka på.
Till vilt bör man välja något vildvin, medan man till grillat och annat vidbränt kött serverar brännvin. Renstek sköljer man ner med renat.


Saker som är svåra att säga när du druckit för mycket vin: 
- Oöverträffat
- Innovativt
- Preliminärt
- Kvastskaft


Saker som är väldigt svåra att säga när du druckit för mycket vin:
- Västkustskt
- Konstitutionerad
- Substantiera
- Tillvägagångssätt


Saker som är i stort sett omöjliga att säga när du druckit alldeles för mycket vin:
- Tack, men jag vill inte ha sex.
- Nej, ingen mer sprit för min del.
- Ledsen, du är inte riktigt min typ.



Lycka till med vindrickandet i sommar!


Icecream.. and diamonds.. is a girls best friend


Dagens i-landsproblem

Idag när jag var hemma hos mina föräldrar ringde det (som vanligt, det ringer alltid i det huset..) Och jag satt brevid en telefon som inte hade nummerpresentation.. jag blev helt ställd.. hur svarar man när man inte vet vem det är? Det måste vara 10 år sen sist.. Skulle jag springa och ta det i en annan telefon istället? Jag fick en aning panik men samlade tankarna.. jag kom på mig själv med att inte ha en aning om vad jag skulle säga när jag lyfte på luren.. det blev ett "He-ej *paus* de e Karoline"

Dagens i-landsproblem..

For the love of the music..

Favvisen just nu..



Så jävla skön låt.. speglar ungefär min sinnesstämning just nu..

I ain't got no fight in me
In this whole damn world
To tell you to hold off
But you still hold on
It's the one thing that I know

Gårdagens innehåll

Det blev inget kaos igår.. eller jo, kaos blir det ju alltid när vi är ute men kvällen slutade lyckligt och jag tror nog min kvinnliga intuition har fått sig en liten törn..

gårdagen innehöll:

- 15 svordomar över vad jag skulle ha på mig..

- En Gun som var bakis när jag hämtade henne.. men hon redde upp det igen..

- Ett jävla klagande över halsbränna

- En Walle som är längre än mig, yeeees! Inte längst i gänget längre! =)

- En förfest i den skabbigaste lägenheten jag nånsin varit i.. då har jag varit med om det mesta..

- Tre tjejer som lämnade lägenheten fortare än fortast..

- En kväll på lilla torg istället

- En Bentley som jag funderade på att repa

- En tanke på att skadeståndet kan bli ganska högt så jag fegade ur..

- En Tenne, längesen mannen!

- En bild a la Blue Steeeeel

- En blick på kön till Etage

- Ett konstaterande att vi inte tänkte stå i den kön

Och en trevlig dance-all-night-long på Harrys.. jaaaa. vi hamnade där igår igen.. men nästa gång så jävlar ska vi gå nån annanstans!
Men vi hade skoj ändå, ont i fötterna hade vi iallafall =)

Dags att gå ut och lägga sig i solen..

Kyssss


Tonight..

Jag har en sån där känsla... att kvällen kommer att sluta antingen illa eller i kaos.. men jag vet inte, kan vara för att denna jävla förkylningen inte vill släppa heller.. eller för att jag har ont i min fot.. skitskumt, vaknade med krampkänningar under foten och det går inte bort.. måste vara åldern =)

Ligger och solar på min favvoplats.. vid poolen i mina föräldrars hus that is.. så jävla skönt.. jag älskar sommaren.. måste vara för att jag är ett vinterbarn.. vi behöver liksom mer värme än resten av befolkningen.. funderar på vad som ska hända i mitt liv.. jag känner att jag behöver en förändring.. av nåt slag.. jag gillar mitt liv, mitt jobb, mina vänner.. men jag är inne i en period när jag bara tänker på att jag vill komma härifrån.. bort från allt jävla skit.. för mycket som påminner och för mycket tankar hela tiden.. fortfarande.. jag hoppas verkligen att vi kommer iväg ett par gånger under vintern.. vilket har fått mig att bestämma att Gertzen får hänga med ett år till.. jag vill hellre spara pengarna och resa upp dom i vinter.. till sol.. till skidbackar.. ja.. till var som helst egentligen.. men vi får se, jag ska fundera ett tag till..

Ikväll ska vi iallafall ha kul.. och vi ska undvika den patetiska festen som ska pågå på Koi på Lilla Torg.. någon som kussen känner ska fira att han blir 28 med diverse större utsvävningar.. bla har han tydligen köpt sig själv en ny bil modell dyrare som ska stå mitt på torget så att alla ska se den.. fruktansvärt pinsamt.. men det är väl häftigt i dom kretsarna antar jag. den ytliga världen vill jag inte besöka och helst inte ens beskåda.. champagneluder i horder utlovas också så det är en ännu större anledning att hålla sig därifrån.. *örk* 

Tillbaka till solen..

nu jävlar...

4d059d8b965e3b3f2e97f88a3311c349.png

Kolla varifrån!

nu jävlar är sommaren på väg!! Poolen är öppnad fast det är aningens kallt för att hoppa i.. Nu jäävlar ska det solas!!


grillmeister norsken...

0-6f95e4b47b074b9d8b192c5fe9b49db5.png

Kolla varifrån!

grillmeister norsken är kung över grillen, majskolvar it is! Mumsfilibabba! :)


Paparazzi..

Jag satt och surfade runt igår kväll och funderade lite.. på kändisar och hur jobbigt det måste vara.. svenska kändisar har det nog inte så svårt, en autogaf här och en bild där, men dom är nog ändå ganska anonyma mestadels.. kan gå på stan i fred utan att folk stirrar eller utan att horder av folk förföljer dom.. men tänk att vara kändis i USA och ständigt bli följd överallt, ständigt dessa blixtar runtomkring som aldrig tycks bli tillfredsställda trots 1000-tals bilder tagna ur varje vinkel som går att åstadkomma.. fruktansvärt måste det vara.. som tjej hade jag då känt att jag aldrig kunnat gå ut utan att sminka mig eller göra vid håret.. eller aldrig kunnat gå ut i mjukisbyxor.. inte ofta jag gör det men typ när man ska iväg till konsum och bara handla en liter mjölk.. eller bara tänk på alla människor runt omkring en som blir utsatta, ens nära och kära som också hamnar i strålkastarljuset helt plötsligt.. och man måste nog ha jävligt tajta vänner för att överhuvudtaget kunna lita att ingen börjar skvallra om vad man gör eller har gjort.. hittade denna videon på vår nyaste hunk..



Kul att bli ständigt förföljd av någon som filmar.. och kolla hon tjejen i slutet som bara går fram och försöker kyssa honom! Herregud! Dessutom ser hon ut som ett sprängt utedass! Fy fan vad pinsamt, både för henne och honom.. sjukt hur människor tror dom kan ta sig friheter.. all denna idoldyrkan.. sjukt.. så många psyksjuka människor det finns dessutom som börjar stalka och förfölja kändisarna, tror att dom är tillsammans osv. ABBA-Agneta hade ju en sån stalker som var helt övertygad om att dom var tillsammans och gjorde en massa sjuka grejor mot henne, skickade en massa saker till henne på posten osv.. kändisarna är ju inga högre stående varelser bara för att dom valt det yrket.. dom är ju i grund och botten vanliga människor som vill kunna leva ett normalt liv.. (med vissa undantag) Den sjuka exponeringen som dom tvingas stå ut med måste vara helvetes påfrestande.. ta tex Brittan när hon helt plötsligt rakar av sig håret och bara går bärsärkargång på allt och alla.. inte så konstigt tycker jag..

Härmed hyllar jag den underbara anonymiteten..

Det är ett sanningens ord..

Jag fick ett sånt där kedjebrev igen.. ganska sant faktiskt..

En hyllning till vuxna kvinnor
(som redan är där eller närmar sig...)

-En vuxen kvinna är billigare att dejta. En yngre kvinna kostar minst 12 öl, medans en vuxen kvinna vill ligga med dig redan efter en kopp te.

-En vuxen kvinna kommer aldrig att anklaga dig för att du utnyttjar henne.
Hon utnyttjar dig.

-Vuxna kvinnor är mer ärliga. Vuxna kvinnor kommer att säga att du är ett svin om du uppför dig som ett. En yngre kvinna säger ingenting, för tänk om du skulle göra slut för att hon säger fel saker...

-Vuxna kvinnor tar inte över dina vänner och dina intressen. De har egna vänner och intressen.

-Vuxna kvinnor är synska. Du behöver aldrig komma och erkänna att du har gjort något galet. Det vet de redan.

Ja, och med detta kan jag ju bara konstatera att jag faktiskt är vuxen..


skip-bo leken...

0-1e1824079901ed78642beef18c597a73.png

Kolla varifrån!

skip-bo leken är framme, ikväll ska jag jävlar ta mig vinna!


Shiii

Haha! Fan vad jag garvade när jag såg denna, lite mansgrisigt.. men ändå =)


mina ballisar...

3f225684a82ec58cf7835ff807700179.png

Kolla varifrån!

mina ballisar har varit med länge. . Behövs limmas. . Var finns norrland när man behöver honom?


You say 'obsessed' like it´s a bad thing..

En första glimt av hur den andra filmen i Twilight-sagan kommer att se ut fick man när denna postern släpptes för ett par dagar sen..



För oss insatta är detta då the wolfpack.. grrr.. ser bra ut mina herrar =)

Har varit hemma hos Norsken idag och käkat citronkyckling, naturligtvis made by Yoda. Vi såg den andra filmen i Underworld-triologin.. eller rättare sagt, vi såg den tredje.. eftersom den sista filmen som gjordes blev den första.. ja, ni fattar.. ungefär som star wars filmerna.. iallafall så gillade jag den.. jag kan inte bestämma mig om jag gillar eller ogillar att den är mörk genom hela filmen.. det är typ aldrig dagsljus.. ja, som sagt.. jag är ju en fan av lite udda filmer.. twilight kanske inte är nån direkt udda film just nu, men jag är ett big fan av fantasy och dungeons and dragons. Tarantino är ju också husfavoriten.. även Baz Luhrmann (som gjorde Moulin Rouge och Romeo and Juliet) gör coola filmer.. udda.. me like..

"One thing I truly knew -- knew in the pit of my stomach, in the center of my bones, knew it from the crown of my head to the soles of my feet, knew it deep in my empty chest -- was how love gave someone the power to break you. I'd been broken beyond repair."

Sleepy tajm..

Kyssss


Svarta Faran.. Gertzen.. kärt barn har många namn..

Tyvärr måste jag meddela att min kära bil.. Gertzen.. Svarta Faran.. har gjort sitt i min ägo.. en oförutsedd inkomst har gjort sin uppenbarelse på mitt konto och dessa pengar måste naturligtvis spenderas så länge dom är varma..
Så tyvärr är det bilen som blir utbytt.. jag har i sanningens namn, aningen tröttnat på vårt förhållande och tiden känns rätt för att se mig om efter någon ny kärlekshistoria.. det kommer naturligtvis ta sin lilla tid att bla. få Gertzen ren och fin.. eftersom diverse förfester pågått i bilen.. jag återkommer med vidare information när letandet efter ny loverboy kommit igång på riktigt..

So long my dear..

Fest och flärd

Lite fest var det ju förra helgen.. ja, den helgen jag inte spenderade på soffan då..


Vi ser lite skeptiska ut, men vi var faktiskt på partyhumör..


Han som påstod att en för lång ringtå gör en till en bättre frisparksläggare.. och kylan..


Ja, du ser väl din egen blick Gun?


När jag snott åt mig alla ostbågarna fick jag gå på dom salt pinnarna...


Pooooss på di hjärtat! =)

Denna helgen blir det fest fest och fest.. På fredag är det först korpen match mot nåt kommunistlag som kallar sig röda stjärnan.. hoppas att jag blir frisk tills dess.. efter det är det antingen spelkväll med grabbsen från jobb eller så är det spelning med Crazy Lixx på chokladfabriken.. ja, om polski kunde fixa plats på gästlistan då.. vi får se.. lördag är det som sagt fest hos Guns arbetskamrat.. vi lär ha kul iallafall.. det har vi alltid, man har inte roligare än vad man gör det =) Vi kanske ska se om vi ska prova Etage i helgen då, eftersom vi inte kom dit förra helgen.. ja, det får bli ett projekt..

Hmm.. jag har blivit lovad att se stjärnor i helgen.. haha, jaja, let´s see about that...

Back to work.. har ju en del att göra efter 4 sjukdagar.. *suck*

en stycken...

0-5574542203a820cd4217966b9304a632.png

Kolla varifrån!

en stycken polack med två stycken skit fula äckliga hundar som dras till mig. . Örk!!


En av grabbarna

Har funderat en del över en diskussion vi hade i lördags.. Jag och Gun har ju ganska ofta fått höra det.. "Men äh, du är ju en av grabbarna".. ja, så länge jag kan minnas har jag hört det.. jag undrar varför det har blivit så? Är det för ens ovilja eller rättare sagt totalt ointresse för att lära känna dessa otaliga champagneluder som passerat genom åren som man dragit sig mot killarnas bord istället.. och till slut passat in där.. i snacket liksom.. och sen har det blivit så överallt vi varit.. det har varit mycket lättare, inget skitsnack, inga sneda blickar.. relaxed och bra =)

Iallafall så diskussionen i lördags handlade om att vi var ganska fascinerande, jag och Gun. Personen i fråga tyckte att vi å ena sidan var grabbigare än de flesta, men att vi ändå hade en feminin sida som gjorde honom konfunderad. Vi tyckte inte det var så konstigt eftersom vi faktiskt är tjejer i grund och botten.. fastän vi snusar, kör som vi äger stan eller svär värre än nån annan.. haha.. men det är kul att man kan fascinera nån ibland =)

Nu ska jag hem till Polski, ska försöka dra med honom ut till Möllan

Och smunka fribiljetter till hans spelning på fredag, hihihi =)


Hunk

Det finns en hunk som jag tycker inte fått tillräcklgt mycket uppmärksamhet... fruktansvärt sexig är han och fruktansvärt lik ett av mina ex på en del bilder.. men hey.. jag skäms inte.. han var den snyggaste killen jag nånsin landat!



Jensen Ackles heter hunken i vilket fall .. jag upptäckte honom på den tiden man gick i skolan.. smet in och kollade på Våra Bästa År istället för att gå på nån tradig lektion.. vi lånade tvn inne på vårt hangoutplace Dallas som låg pecis brevid vårt gymnasie.. Han spelade Eric Brady i den såpan iallafall..

Titta och njut..

söndag. .

0-3874dcccfa966e5168090de403ebf4b3.png

Kolla varifrån!

söndag. . solnedgång. . Är bara ett hångel brevid mig i bilen som saknas. . Finns egentligen bara en jag vill hångla med, elvis kallas jag honom och han e long gone. . Saknar dig elvis. . jättemycket ibland, fast oftast så in i helvete. . När kommer man över ett svek? Tydligen tar det en jävla tid iallafall. . Helvete också. .


Grillkväll

Ja, idag letade jag mig utanför hemmets trygga vrå för en grillkväll hos Gun.. bjöd på trevligt folk och god mat, även om laxen kanske inte var helt genomstekt, haha, äääääh! Kylan med vänner var där... om Gun hade fått tummarna loss till att lägga in fotona från förra helgen hade jag kunnat få in lite bilder på folket men hon e hur seg som helst... Lastbilschaffisen hedrade oss med sin närvaro.. alltid lika kul att höra hans konspirationsteorier.. första gången jag träffade lastbilschaffisen fick jag frågan om jag hade nåt bra utrymme att hyra ut till honom där han kunde gömma sig.. vinden på föräldrarnas poolhus var min första tanke.. men det gick inte för sig eftersom där faktiskt fanns ett fönster.. nej nej,, det skulle vara helt isolerat så att ingen skulle hitta honom =D.. finns inte många människor som är roligare än lastbilschaffisen.. vi har haft ett antal diskussioner om livets hårda kamp.. haha =)

Satt ute och solade idag också.. var naturligtvis tvungen att ringa och fråga min käre mor om det gick för sig.. så om jag skulle dra på mig en lunginflammation ovanpå förkylningen så kan jag ju skylla på henne =P Hoppas att det blir lika fint väder imorron så att man kan få nån timme till i solen denna helgen.. tvillingmamman har varnat för fika imorron bitti och då vore det najs att kunna sitta ute..

Bara längtar till den här förkylningen går ööööver.. pallar inte sitta hemma mer.. håller på att krypa ur skinnet.. första lördagen på hur länge som helst som vi inte är ute i vimlet.. känns skitskumt.. jäääättetråkigt.. måste va frisk till fredag iallafall när det är korpenmatch igen, efter det är det lite spelkväll med grabbarna på jobb och på lördag är det tydligen fest hos en av Guns arbetskamrater.. blir nog en trevlig helg.. och sen blir det Maj och nästan soooommar =) Fick ett sms från Lillharpan idag om att det blir Valborgsfirande uppe i huset i Gamla Bo, skitkul! Me like =)

Nu är det dags att gå och lägga sig och vårda förkylningen..

Måste bara stilla nyfikenheten och läsa lite bloggar först..


mr klister...

-59fc4af2feabc2b1aab79adc36f6a1f.png

Kolla varifrån!

mr klister raggar i mercan. . Han måste ju göra skäl för sitt namn! :-D


Mulle gillar det inte

Jag har helt plötsligt fått ett träd utanför min uteplats.. Mulle säger att han inte alls gillar det.. det blir så jobbigt att hålla reda på alla fåglar liksom.. jag gillar det inte heller.. när träden blir stora kan folk gömma sig där bakom och stå och glutta in genom fönsterna.. eller jag kanske inte ska smicka mig själv så mycket och tro att jag skulle dra på mig en stalker? Hmmm.. nä, men det är i vilket fall inte alls bra.. svartsjuka flickvänner kan gömma sig där bakom med kikarsikte och liknande.. sånna drar jag på mig alltsomoftast iallafall..

Nu ska jag springa upp med Twilight till grannen... tvinga henne att sen den! hihihi

Kyssss

vi har...

0-45c0a97250d9001a4d2b242f1a22fa72.png

Kolla varifrån!

vi har fått en jätte lampa i min park :-D


Tack för det televerket!

Jag har fixat ny mobil! Det blev en Nokia 5800.. det är en sån med touchscreen och grejer.. ville egentligen ha en sån med lucka eller slide eftersom jag annars brukar lyckas ringa upp dom flesta i telefonboken när mobilen ligger i väskan.. men denna blir nog bra.. jag vet andra som är nöjda med den så jag får väl vänja mig vid den dära touchscreenen bara..



Annars så händer det inte så mycket i mitt liv just nu.. ligger på soffan och försöker kurera mig själv med diverse mediciner.. kollade på Jay Leno show precis och där var en liten kille som hade fått för sig att han skulle sluta svära och han hade involverat hela sin skola i det.. oh maj gawd... hur skulle jag klara mig utan mina svordomar? Och om jag skulle involvera min umgängeskrets, hur skulle lillharpan klara sig? Fan vad rik jag hade varit om jag hade haft en sån där svär-burk.. sån man måste lägga en tia varje gång man svär eller nåt... jag hade nog kunnat resa jorden runt och lite till efter ett par månader..

Nä.. tillbaka till sofflocket..

Kyssss *hostosnörvel*

Lätt störd - thats me


In sickness and in health

Klockan är 9... 21,00... jag har inte gjort nånting på hela dan.. Gun har varit här med diverse mediciner.. min mor har varit här med mat.. jag har lyckats resa mig ur soffan för att hämta läppsyl, snyta mig och värma maten. sen har jag legat här pall.. sovit, vaknat, börjat läsa den första Twilight-boken igen.. sovit.. ätit.. svintråkigt.. jag hatar att va sjuk.. inte precis för att man just är sjuk utan för att det är så fruktansvärt tråkigt att bara sitta hemma.. det är det värsta som finns.. Limhamn har bjudit in till att grilla imorron kväll.. men jag vetefan om min kropp orkar det.. jag vill verkligen komma ut men när jag börjar flåsa av att bara gå ner dom 7 trappstegen till markplan så är det nog ingen bra idé att röra sig från soffan..

Nu är det Greys Anatomy.. typ det enda jag har sett fram emot hela dagen..

Och med den meningen sagd så känner jag mig som den mest patetiska människan på jorden just nu..

Men om jag skulle ta och upprepa mig själv lite..

Hahahaha, fan vad jag garvade när jag hittade det här.. sitter och läser lite gammalt skit som jag skrivit på bloggen.. och då hittade jag detta inlägget... hahahah, det skrev jag precis efter att den hete snickaren ringt på dörren första gången.. hihi.. och vad hände en månad senare? precis...

Vi får (nästan) alltid som vi vill, eller hur Gun? =D

Däckad..

Fy fan vad förkyld jag blivit.. helt plötsligt igår när jag kommit hem igår och satt mig i soffan sköljde den över mig som en våg.. förkylningen alltså.. har nog aldrig blivit sjuk så fort.. skitskumt.. det finns iallafall en som tycker det är jäättekul att jag är sjuk.. Mulle heter han.. då kan han ligga övanpå, brevid och i ansiktet på mig hela dan.. eftersom jag inte kan resa mig från soffan.. jättebra tycker han att det är.. han tycker jag kan va hemma oftare så han får mys i överdos.. helt otrolig..

Nu sitter jag iallafall här hemma, stopp i alla hål där det kan tänkas vara stopp och väntar på Gun som ska komma hit med frukost, Bafucin och nässpray..

Thats what friends are for! =)

Matlagning i det johannska palatset

Jag tänkte göra spagetti och köttfärssås.. men med rädsla för att återuppleva minnen så gör jag pannkakor istället... förra gången jag gjorde min oemotståndligt fantastiska köttfärssås (ironi för den som inte förstod) med tillhörande överkokt pasta hade jag bråttom som fan.. jag hade en dejt på en åker... nånstans vid löddeköpinge... vid den gården där som har en stor MAX-skylt som reklam.. man ser den från motorvägen.. iallafall så snabbade jag mig med maten för att bli klar.. du ringde och tjatade om att det tod tid och jag... jag ville bara se dig, krama dig... igen... jag lagade till och med kaffe.. det som jag är så dålig på men som du tvingar på mig att lära mig i vilket fall... jag dricker inte ens kaffe.. skitäckligt.. du, hungrig som fan eftersom du "fastade"... eller ja.. vissa trodde att du gjorde det iallafall.. jag körde i ilfart på motorvägen mot Bjärred och såg dom blinkande lamporna från grävmaskinen långt därute på åkern.. det var inte ens kallt... eller så var det svinkallt som fan.. fast jag visste att jag snart skulle få höra dig skratta igen och blev då automatiskt varm i hela kroppen.. det var lerigt.. och jag hade lite problem med att hitta den där vägen igen.. vägen jag hade letat ett par dagar innan.. den lilla grusvägen ner till nån random gård.. du mötte mig med det glada fejset och ett tillhörande "Äntligen!".. och jag bara smälte.. som jag gör varje gång.. jävla as.. kastade i oss maten som faktiskt hade hållt värmen i mina ärvda tupperware-burkar.. kaffe.. ja, du lyckades denna gången också Karoliiiine.. dukig flicka... säger du på dålig skånska.. mmm.. sen fick jag prova grävaren.. du skrattade åt mig och jag gav upp efter ett tag.. jag satt kvar i den ett tag medan du jobbade.. åkern var lerig som fan och mina skor har ännu inte hämtat sig efter den kvällen, inte baksätet av min bil heller.. lera överallt.. på vägen tillbaka fick jag köra, jag satt i ditt knä.. larvfötterna lämnade djupa spår och du mumlade nåt om jag inte skulle köra så fort.. svårt att undvika när jag alltid kör som en dåre.. Funkerman på högsta volym på den sämsta radion i världshistorien..

Känns som en annan tid.. ett annat liv.. men det var ändå inte så längesen..

Den var den historien.. att minnas i 10 minuter genom att skriva ett blogginlägg  gör att jag slipper minnas i en timme medan jag lagar mat och sen ha minnena rusande genom huvet resten av kvällen..

Taking a walk down memory lane.. Forbidden to remember - Terrified to forget..

Me = Twilightfrälst.. Me = Världens filmnörd.. Me har fortfarande bloggtorka..



Mitt skrivbord på jobb... ja, jag vet.. jag är världens filmnörd...

And so the lion fell in love with the lamb... What a stupid lamb... What a sick, masochistic lion..

Fin bit framförd med fin inlevelse.. livet är finfint



Stay with me honey, stay with me honey... stay with me...

Fortfarande torka...



Så jag äter lite marängsviss istället...

Torka...

Jag har bloggtorka... så jag kollar en film istället... Boondock saints... återkommer..




Livet på en pinne



190 på motorvägen en sen kväll... Gun undrar om jag har nån sorts dödslängtan..



MulleMys har hittat en plats i skuggan i rabatten naturligtvis..



Mulle tvingar sig på Gun.. Fan ta den som inte vill mysa med mig säger han! ;)

Snart ska vi iväg och servera, ska bli kul, kanske man får öva lite på sin knaggliga engelska också.. "Hello.. maj nejm is Karolajn.. vats jours?"

Kyssss

Party!

Nu är det party gott folk!

Gun ringer och tjatar som fan att vi ska åka nu så jag hinner inte skriva mer.. men det känns som det kommer bli en händelserik kväll, jag har kryllorna på plats och känner mig inte partysugen så då brukar det sluta bra =)

Vi ses i vimlet!

Kysssss

Ugly Betty

Jag är inne i en sån ful-period nu.. ingenting jag tar på mig känns som det sitter särskilt snyggt.. håret är en enda röra, ingen snygg färg och vill inte alls som jag vill och sminket hjälper inte längre för att aniktet ska få sig en uppiffning.. örk.. men mest är det håret som gör det.. jag vill ha långt hår nu, och helst meddetsamma.. pallar inte ta tag i att kolla upp löshåret.. tar för mycket tid när det finns andra roligare saker att göra.. typ som att festa.. imorron är det party hos Julan.. ut till sibbarp har han flyttat nånstans.. långt åt helvete på andra sidan stan.. men det ska bli skoj, sen blir det utgång.. och sen är det servering på söndag och så är man ledig på måndag igen.. jag vill helst inte vara ledig nu.. hade gärna jobbat så mycket som möjligt så min hjärna slipper tänka på allt skit som har hänt.. allting som fortfarande gnager i bakhuvet.. grrrr.. JAG ORKAR INTE TÄNKA MER!! Det jag inte kan sluta tänka på är att jag verkligen trodde att det skulle bli annorlunda denna gången, alla jävla lögner jag har blivit utsatt för! Alla ord som bara smälter ihop i en enda stor fet lögn.. "jag saknar dig, kan inte sluta tänka på dig, du är speciell för mig, jag måste förändra mitt liv"  FUCK U! Allting var bara ljug! Jag hade kommit över dig - oss, och sen bestämmer du dig bara för att klampa rakt in i mitt liv igen och förstöra allting IGEN! och varför? För att må bättre själv? För att tristessen kommer krypande? Hur faaan kunde jag va så jävla dum?! Jag är så jääävla förbannad på mig själv att jag hade kunnat slå mig själv på flabben om jag kunnat! VAKNA ur min helvetes drömvärld för jävelen!

Till alla tjejer: När er kvinnliga intuition säger att nånting inte stämmer, lita alltid på den.. och är du dessutom söndagsbarn och vattuman så ta för givet att den har rätt..

Fuck, Cointreaun är slut, annars hade det blivit en och annan cosmo ikväll


Mommy dearest

Vilken härlig dag! Fan vilket skönt väder! Nuuu ska jag ta cabben och köra ner till bowlinghallen på Baltiskan och kolla på prisutdelningen i EM i junior bowling. Prisutdelare är en gammal vän vid namn Patrik som spelade ihop med min mamma när hon drog mig världen runt på olika bowlinghallar. Jag var superkär i honom då (när jag var 12 typ) så jag måste ju kolla hur han ser ut nuförtiden, hihi =)

Hittade en tröja jag fått av min mor från Europacupen samma år som jag föddes.. ja, hon va lika smal som mig då =)



Oj, jag googlade precis för att hitta en bild på Patrik och upptäckte då att min mamma till och med finns med på Wikipedia.

Sen drar jag och mina löss vidare till Mr Klisters nya lya.. måste ju kolla så han sköter renoveringen som han ska!

Ut i det fina vädret med er nu, sitt inte här inne framför datorn!

Kysssss

Om jag kunde drömma..

Böckerna är slut.. jag har sträckläst alla fyra på typ 2 veckor.. jag gråter för att det inte finns mer att läsa om Familjen Cullen.. nu är det bara att längta till november när den andra filmen kommer ut.. hur kan man bli så obsessed över en påhittad historia? Hur kan alla ens tankar bara kretsa runt händelser i en värld i en bok? Förmodligen för den otroliga kärlekshistoriens skull.. den vi alla vill uppleva.. men finns det en sådan passion? finns den kärleken på riktigt?
Jag har funderat över en mening Gun sa till mig häromdan.."-Karro, jag tror jag är på det stället nu, där du var innan sommaren, jag tror aldrig jag kommer bli kär igen"

Jag var helt övertygad om det innan sommaren kom, jag skulle aldrig kunna bli kär igen.. jag skulle aldrig uppleva den känslan som man gör när man är nyförälskad igen.. och jag kände mig nöjd över min sanning.. jag var i harmoni med mig själv.. jag tänkte att jag har fått ändå uppleva den intensiva känslan av att älska ett par gånger och den har till och med varit besvarad.. jag kanske hade fyllt min kvot jag fått tilldelad mig? vissa personer kan gå en hel livstid utan att känna det och det är synd.. men ju äldre man blir desto mer misstänksam och eftertänksam blir man.. man vågar inte falla lika lätt som man gjorde då.. inte släppa in folk på livet på samma sätt, rädd för att bli sårad.. men jag träffade precis en sån person jag behövde just då i mitt liv.. så det är min nya livsfilosofi.. man behöver olika människor vid olika tillfällen i livet.. jag behövde träffa honom just då.. nu behöver jag förmodligen träffa nån annan typ av människa.. (eller rättare sagt, jag ska träffa en annan typ av människa.. någon som inte behandlar mig som nåt katten släpat in) Så jag tror att du kan bli kär igen Gun, du behöver bara träffa rätt typ av personlighet för din sinnesstämning just nu.. och samma sak gäller för mig..

Men just nu behöver vi bara tillfälliga förbindelser, vi behöver festa och vi behöver ha roligt.. det är det enda som betyder nåt just nu.. dessutom har jag funderat på en annan sak.. om jag träffar nån.. och vi bestämde oss för att flytta ihop.. så hade det aldrig kunnat bli här.. det hade känts jättekonstigt.. detta är min singel-lägenhet och här kan jag ju inte släppa in annan att bo..

Och dessutom är garderoberna sprängfyllda redan, var skulle han ha sina kläder? Köket?


My sweeet Blondie

Försökte mobilblogga för ett jävla bra tag sen, men det funkar inte.. möööeeeeg.. har varit ute och cruisat med Gunsan, ställde på cabben idag så nu känns det att det snart är sooooommar! Whittan på högsta volym, kan inte blir bättre, aj laav it!

När jag körde från jobb vid lunchtid stack jag bort till Baltiskan och rekade var vi skulle servera på söndag.. jag och Gun ska vara jätteduktiga servitriser på EM i Juniorbowling för 200 gäster.. ska bli skitskoj, tjänar pengar gör vi denna gången också, det brukar vi inte göra! Förra gången när jag och Yoda serverade på Fritidsförvaltningens personalfest fick vi fribiljetter till invigningen av Malmö Arena som betalning och det var ju inte heller helt fel.. fast denna gången hade dom ju kunnat kasta till oss varsin lammis som vi kunde dra över en helnatt.. men vi får väl nöja oss med pengar då ;)

Måste bara säga att jag älskar dig in lilla Blondie för denna kommentaren på mitt inlägg om Påhopp:

blondie om Påhopp:
hehe skit bra BRUDEN,,du kan ju fan skriva vad du vill,,,om nu tjejerna är så dumma och är tillsammans med killar du *********** och dessutom vet om det!!!!! är det ju upp till dem hahahaha ...YOU GO GIRL ;)
09 April, 20:53

Haha.. du har så rätt gumselumsan, men alla tjejer kan inte vara lika starka som vi och dumpa idioterna! Vi har alla haft killar som varit otrogna mot oss och dom har åkt ut med huvet före, försökt komma krypande tillbaka men det är inte lönt.. kärleken och förtroendet är förbrukat.. och tjejerna som dom varit otrogna med har egentligen gjort oss en tjänst, bevisat att svinen inte var nåt att ha! Oounnann eller väääck! haha =)

Nu ska jag lägga mig och läsa ut den 4:e Twilight-boken... mår fysiskt dåligt för att hela serien är slut.. men sen har man ju fixat Midnight Sun.. en outgiven femte bok som läckt ut på internet så jag har ju lite till att längta efter =)

Vi ses i vimlet

Kysssss

NEEEEEEJ

Helvete.. första matchen för säsongen.. vinst 3-0..

Och Karoline.. vad har jag sagt till mig själv om att glidtackla på grus? A BIG NONO!



Nähä.. blir ingen sommarklänning detta året... heller...

To smoke..



Vi har länge varit oroliga för att det har börjat bli omodernt och "ute" att röka... men girls.. Edward röker faktiskt.. då kan vi fortsätta göra det också ;)

Miss Li

Örk.. vi funderade att gå på Babel på lördag.. men NEJ... Miss Li spelar där och hon är fruktansvärt dålig... vi får nog överväga Breeze istället Gunsan.. om inte annat för att komma över vårt förflutna och våra förutfattade meningar..

Miss Li.. för helvete.. vem fan lyssnar på det skitet egentligen??

Google

Det är ganska kul att se när folk googlar sig hit.. hur dom stavar mitt namn och vad dom söker på.. ett antal letar efter NIMROD - psykopaten och en del har letat efter konstiga grejer.. typ "analplugg" som jag babblar om i detta inlägget.. och så då till stavningen av mitt namn.. endast ett par stycken kan få det rätt.. alltså söker efter missKaroline+blogg.. det flesta får det fel och sökningarna brukar se ut såhär: misscaroline, miss karolin blogg, misskarolinas blogg, carolinsblogg.. ja, ni fattar nog.. och jag är ganska van.. jag tror inte någon har lyckats stava mitt namn rätt första gången.. och när jag var liten var jag jättelessen över att det aldrig fanns mitt namn med när man skulle köpa sånna grejer där det stod ens namn på.. typ mössor och sånt.. och jag var jättearg på mina föräldrar för att dom tvunget skulle ge mig ett namn med så annorlunda stavning.. men nu är jag glad över det.. för det finns inte många med mitt namn.. så jag är typ one of a kind.. eller ja.. det är jag ju i vilket fall =)

Eller vad säger du Gun, jag kanske är en av grabbarna? =D

Some words for you Elvis

You took my hand
You showed me how
You promised me you'd be around

That's right
I took your words
And I believed
In everything
You said to me

That's right

If someone said three years from now
You'd be long gone
I'd stand up and punch them out
Cause they're all wrong
I know better

Cause you said forever
And ever
Who knew?

Remember when we were such fools
And so convinced and just too cool
Oh no
No no
I wish I could touch you again
I wish I could still call you, friend
I'd give anything

When someone said: "Count your blessings now"
'fore they're long gone
I guess I just didn't know how
I was all wrong
They knew better

Still you said forever
And ever
Who knew

Yeah yeah
I'll keep you locked in my head
Until we meet again

Until we
Until we meet again
And I won't forget you, my friend
What happened?


If someone said three years from now
You'd be long gone
I'd stand up and punch them out
Cause they're all wrong and
That last kiss
I'll cherish
Until we meet again
And time makes
It harder
I wish I could remember
But I keep
Your memory
You visit me in my sleep


My darling
Who knew?


Påhopp

Jag känner att jag än en gång måste upprepa mig.. detta har jag skrivit ett antal gånger innan i bloggen (som jag snart firar 1 år med).. så nu känns jag att det är dags att säga det igen..

Min blogg innehåller mina tankar, mina känslor, min himmel och mitt helvete.. eftersom jag skriver exakt vad jag tycker och tänker och inte håller igen som typ 80% av bloggvärlden gör så blir jag ofta påhoppad pga innehållet i mina inlägg.. eller inte påhoppad men folk ger mig bekymmer och har åsikter om vad jag borde skriva och vad jag borde hålla för mig själv... jag skiter fullständigt i era åsikter om vad jag borde och inte borde skriva.. jag skriver vad fan jag vill.. dom enda åsikterna jag bryr mig om är mina bästa vänners och dom brukar hålla med mig i flesta fall.. jag skriver om mitt förfluta om jag vill, jag skriver om vilken gift/förlovad/upptagen/singel kille jag sätter på för tillfället om jag känner för det.. och jag skriver om mina känslor om jag känner för lite sånt... ingen har någonting att göra med vad som står här förutom jag och mitt eget samvete..

Dessutom tycker jag bara det är hysteriskt roligt att folk reagerar på inlägg, avundsjuka i sin finaste form.. det triggar mig egentligen bara att skriva mer.. aj lav it

Så en gång till: Jag skiter fullständigt i vem som blir förbannad eller ledsen över det jag skriver, det är min blogg och passar det inte så håll dig härifrån!!

Adieu


Välhängd?

Alltså, sorry för alla Youtube-inlägg.. men jag satt och surfade runt lite och hittade denna videon.. killen har sjukt grym dansförmåga fastän han är så fet.. och alltså kolla noga.. det måste nästan vara nåt i hästväg han har mellan benen? eller är det fettet som trillat ner liksom?


Morronzooo

Varje morgon lyssnar jag till de sköna stämmorna på Rix Morronzoo, det bästa morgonprogrammet om jag får säga mitt.. jag sitter nästan med ett leende på läpparna i Svarta Faran när jag kör till jobb (Nästan = Jag ser mindre förbannad ut än vanligt) Detta klippet kommer jag ihåg, jag dog nästan av garv när jag hörde det första gången, eller jag dog ju inte, för jag sitter ju här.. men ändå dog jag.. nästan... Lyssna på hela!!

 


*skratt*

Jaha.. så att eeee...

Då var det tisdag, vädret är fortfarande varmt och skönt och igår fick jag slita ifrån mig själv den tredje Twilight boken från mig själv.. då var jag så hungrig att jag höll på att svimma.. snart dags att börja på den fjärde och sista boken.. *snyft*

Ikväll börjar mitt nya liv.. jag ska följa med Y och Yoda på KI yoga.. ja, det ska faktiskt bli kul, jag ser fram emot det.. imorron är det match med Di Röde, ser fram emot det som fan också.. man saknar ändå fotbollen när den inte finns där.. men yogan ska bli spännande, får hoppas det är kul så att man kan fastna för nåt och kanske börja röra på sig.. även jag måste ju börja med det nån gång.. tyvärr =)

Jag tror att det känns som en Notebook helg denna helgen.. känner att jag behöver sitta och snörvla och stortjuta för mig själv.. fan vad skönt det ska bli =)

Breakfast!

Kysss



Ksss Ksss Kssss.... Mjaooo



[Eiiiiiin heeeeiiiiiiit ooouuulaaaa]

Prata? Vad är det?



När jag såg denna bilden tänkte jag på mitt klagande till Gun igår när det ringde nån.. jag inte kunde uppfatta vem det var och samtalet bröts efter nån sekund..

" -Fan, lönt att ringa, vafan skickar folk inte sms för istället?!"

Kanske ska ta tillbaka det då.. =)


I Love My Sex And the City

Ikväll har vi tvingat Norsken att kolla på Sex and the City - the movie... han tyckte det var sådär kul.. hihi =)
Här kommer min absoluta favvoscen ur serien, dom första 10 sekunderna är bäst.. när Charlotte bara reser sig upp efter att Samantha smällt av den bästa kommentaren..



Hahahah..

Fram för större frispråkighet bland folket!

Another time... another place..

Igår träffade jag Honom.. ja.. Honom med stort H.. eller träffade kan man inte heller uttrycka det som.. passerade.. gick förbi.. och Henne.. Henne med stort H... Hon jag hatar över allt annat.. hon jag hade kunnat döda med mina bara händer om tillfälle hade getts.. Han, min första och största kärlek och Hon som utmålade sig för att vara min bästa vän, vände allt och alla emot mig och högg mig, med vad som kändes vara ett svärd, i ryggen för så många år sen.. det gör ont, fortfarande.. att veta, att se, att minnas.. fastän dett har gått så många år.. ändå blir jag knäsvag när jag ser honom och när jag ser henne byggs ett fruktansvärt hat upp inom mig.. det kommer aldrig att förändras.. men jag har vunnit.. trots allt.. hon vågar inte lämna honom en sekund, hon stänger in honom.. och jag fick höra vad jag behövde.. ord som var så viktiga då.. den sista gången vi träffades.. i den laserblå Opel Corsan.. 

En tonårsförälskelse när den var som bäst.. vad visste man om kärlek då?

Days of our lives

Idag har jag blivit frälst.. det var en gud som uppenbarade sig för mig och Yoda när vi var och kollade på fotboll imorse.. herregud.. han var snygg när han hade kläder på sig, men när han tog av sig tröjan uppenbarade sig himlen och vi hörde änglar sjunga i våra öron.. jag och Yoda satt som två fågelungar som gapade efter mat.. det var nästan så att Herman fick säga till oss att sluta blänga så förbannat... maj gawd..

Ja, om vi ska komma tillbaka till verkligheten igen så var vi då och kollade på FC Videdal när dom spelade Champions League i tältet vid baltiskan.. tyvärr räckte det inte längre än till kvartsfinal men dom var duktig ändå.. Sen tog vi felparkerade svarta faran (jag felparkerar alltid, pallar inte ställa bilen långt åt helvete) in till Mobilia och Espresso House och svullade i scones och Yodas favvo-latte.. mumsfillibabba..

Vädret har ju varit super idag och vi spenderade resten av dagen i min trädgård och rensade och tvättade utemöbler.. murgrönan hade ju som sagt tagit över hela rabatten så klipp klipp så var den ansad och fin.. kaprifolen fick sig också en omgång den sent ska glömma..

Så nu sitter vi och kollar på Robinson, har precis haft igång grillen för första gången i år och allting bara är allmänt najs, man känner att sommaren är på gång och fy fan vad skönt det ska bli med lite värme.. Herman börjar bli trött på vårt tjejsnack så Rolf joinar oss om en stund och sen kommer Gun med två jobbar-polare.. så skönt det är att ha ett uterum och en trädgård man kan sitta i.. aj lav it...

Naturligtvis blir det utgång ikväll och Yoda tycker att jag ska dra hem Guden ikväll.. hahah.. jaja..


Vi ses i vimlet people

Kysss


Leverfläckar

Jag har ganska många leverfläckar.. typ överallt.. jag tycker det är skitfult men någon sa till mig nångång att det får kroppen att se ut som ett konstverk.. ja, det går ju att diskutera.. och idag när jag stod i duschen upptäckte jag nåt hemskt.. mitt Orions bälte i leverfläckar som jag har på sidan av magen har nu fått en extra fläck och liknar mer ett Y än ett fint Orions bälte... grrr..

Aldrig kan man få va nöjd över nåt... 

P4

Annika Lantz i P4 om veckans händelser:

"Är det inte konstigt att glas i kyckling ses som sabotage men idioter i styrelser ses som en naturlig tillsats?"

Klockrent! Haha!

Blond, blondare.. blondast..

Jag har gjort det igen.. jag har gått in på min egen blogg och svurit över att det inte fanns nåt nytt inlägg att läsa.. blond.. dum.. kalla mig vad du vill.. egenkär kan vara ett annat ord.. eller så gillar jag bara min nya design helt enkelt.. vill bara se den sisådär en 10.. 15.. 50 gånger om dagen.. tycka jag själv är duktig.. *klappapåaxeln*

Har varit med Yoda i västra hamnen ikväll och myst med ett glas vin och en sprite.. rökt ett halv paket cigg och bara tittat på solnedgången..




Myspys..

Jag känner mig konstigt lugn idag.. det känns som jag har kommit över.. passerat.. nånting.. ni får ursäkta min obsession över Twilight men jag hade velat ha en sån förmåga som Alice.. kunna se grejer som ska hända liksom.. få syner för vad någon bestämt sig för just då.. och när personen ändrar sig så ändras också framtiden så det är aldrig riktigt bestämt vad som kommer att hända.. det hade varit bra.. jag vill se vad som kommer att hända i sommar.. jag kan säga att jag har höga förväntningar och därför kommer det säkert bara bli pannkaka av allting och när sommaren är slut kommer jag vara superstressad för att det inte hänt nåt kul.. men Yoda har flaggat för att det kanske möjligtvis blir en sommar på Ingelstorp och då kommer jag va därute var och varannan dag känner jag.. jag vill komma ut från stan.. det hade varit riktigt skönt.. tystnaden som finns ute på landet finns inte här inne mitt i smeten och jag önskat att man kunde uppleva den oftare.. jag hade nog lätt kunnat bosätta mig långt utanför stan.. typ i ett hus.. i skivarp.. eller nåt..

Dags att börja på andra boken om Edward och Bella..

Kysss


Mr Snoppförlängare

Denna synen mötte mig på Preem i Svedala när jag skulle handla bullar imorse..



Fy fan vad jag garvade

Våååår!

Äntligen är det vår och sooool! Har precis varit ute och kört en runda och köpt den andra Twilight-boken.. sköööönt, nu får man nog snart ställa på cabben så man får ut och cruisa i det fina vädret.. har hört att det ska bli fint till helgen också =)

Imorron har vi vår första korpen match och jag är mer otränad än nånsin, vet inte riktigt hur detta kommer att gå men vi har många avbytare så förhoppningsvis så blir det ganska okej, vi möter då BK Käftis tror jag dom hette.. har hört att det är ganska många spelare från förra au-lau-geth (alltså några div.1 spelare) och då blir det nog ganska tufft.. men det ska bli skoj, äntligen ska man få spela lite boll igen! wiiihooo =)

Om man står framför ett val.. att vara lojal mot en person eller att vara ärlig mot en annan.. vad väljer man?

Back to work

Kysss


Shop until you drop

Jaooo, då har man varit och sett Shopaholic.. känt igen sig en aning, men ändå inte.. när min fd svärmor såg att filmen hade premiär sa hon "Karoline, jag tänkte på dig direkt när jag såg att den dära shop-filmen skulle gå på bio!" (meningen måste läsas på stockholmska) Kul att man gör ett sånt starkt intryck på folk..

Kvällens kommentar från tjej inne i biosalongen:

-Men hallåååee, varför står det "Bara nödsamtal" på mobilen??

Nä, hon var inte blond, men tydligen blåst ändå..

Natti natti!

Böckernas värld

Jag har fastnat.. jag har hittat tillbaka till böckerna.. dom senaste två dagarna har jag inte kunnat släppa ifrån mig min kära Twilight bok förrän jag kom på att "fan, jag måste ju jobba imorron också.." herregud, det är nästan som med Harry Potter böckerna, hela min hjärna bara lever mig in i deras värld! Det är precis som om jag står precis brevid och bevittnar allting jag läser, sjukt men sant.. men det är så jävla härligt.. man bara äntrar en helt annan värld.. aj lav it.. folk som säger att dom inte läser för att det är tråkigt har bara inte funnit den rätta boken.. detta är en kärlek för sig.. för varje sida man läser får man mer och mer ångest för att man vet att man då är en sida närmre slutet.. när jag läste den sista Harry Potter boken mådde jag sjukt dåligt hela tiden eftersom det var just det - den sista.. men nu har jag ju iallafall tre böcker kvar i Twilight-serien... wiiii =)



Idag tror jag att jag äntligen är fri, det är ingen bitterfitta som läser min blogg längre.. jag har fått svar och alla demonerna är på väg ut ur mitt liv.. äntligen!

Ikväll ska jag och Gun gå på bio och se nånting roligt som hon har bokat.. förmodligen Shopaholic hoppas jag.. vi kom på att vi måste göra av med alla gratisbiljetter vi samlat på oss, men det är som man säger.. gratis är gott =)
Och så hoppas jag att mitt internet fungerar när jag kommer hem, annars kryper jag ut ur skinnet.. ohhh! *beroende*

Kyssss



RSS 2.0