Sommar sommar sommar...

Nu är sommaren snart slut och husletandet har kommit igång ordentligt igen. Vi vann ju faktiskt en budgivning (till) häromdagen. Men som vanligt så var det nog inte ödet att vi skulle ha det huset eftersom säljaren valde att ta budet innan oss istället. Sjukt drygt och sjukt irriterande men ja, det var som min mormor sa "det var väl inte meningen att ni skulle bo där, när huset kommer som det är meningen att ni ska bo i så vinner ni budgivningen utan några problem!" Ja, det är väl så det är. Men vi är trångbodda och vi skulle verkligen behöva komma till nåt större. Där man tex kan få plats med alla kläder i garderoben och inte behöver trängas 4 stycken på en toalett...
 
jaja, vad är en bal på slottet...
 
Vi har iallafall bokat en resa till Egypten som plåster på såren för den dåliga sommaren. Så den 27e November så drrrrar vi till Hurghada och Jungle Park. Det är ett sånt barnvänligt jättehotell med 35 vattenrutschbanor med mera. Det ska bli riktigt skönt. Jag är ingen stor fantast av Egypten men Kevin övertalade mig så vi ger det en chans!
 
Idag är det äntligen fredag och jag har haft sjukt mycket att göra på jobbet hela veckan. Jag har även fått öva på min obefintliga tyska denna veckan. Tyskar är fan så jävla irriterande. Lär er engelska för helvete. Jag tror att av ungefär 20 personer som jag pratade med idag på olika platser i Tyskland så var det 1 som pratade engelska, hjälpligt. Vårt huvudkontor ligger i Tyskland och dom ifrågasätter altsomoftast när man ska prata med dom "why do you speak foreign, this is a German company?"  Alltså dom frågar varför man pratar "utrikiska", precis som att Tyska är världsspråket. Suck. Meeeeen, jag älskar mitt jobb ändå.
 
Jaaa, idag är det fredag. Jag har varit och shoppat på en märkesutförsäljning i Limhamn idag så jag har stillat shoppingbehovet, även om alla kläderna var till barnen. Kevin är och spelar korpenmatch och tjejerna är ute och leker med sina kompisar. Då är det helt perfekt att bara ligga på soffan och uppdatera serienörden i mig. Höhöhö. Nu ska jag se Breaking Bad!
 
Hörs å ses!

RSS 2.0