Vecka 32

Igår gick jag in i vecka 32, vilket betyder att det bara är 8 veckor kvar tills den lille ska titta ut. Helt sjukt hur fort tiden går nu..


 
I nästa vecka är det Valborg, som alla andra fjortisar så ska vi naturligtvis ha fjotisfest. KRÖKAAA! Mmm, just det. Och sen fyllde vi 30 och började få ångest över att vara bakfulla en hel söndag.. och så blev vi gravida och kunde inte dricka nånting alls.. eller röka.. böööööh. Ja, men vi ska iallafall ha folk hemma. Två höggravida och en liten ettåring. Fedefest kommer det bli!
 
Saker jag ska göra när bebisen är ute (som jag aldrig trodde att jag skulle sakna):
 
1. Äta Brieost och kex. I MASSOR. Och sen fylla på med parmaskinka och gravad lax! Oh, gud.. gravad lax...
2. RÖKA (smygröka när inte bebisen är i närheten iallafall)
3. Dricka ett iskallt glas rosévin. Bara ett. Det får man.
4. ÄTA IPREN. Nu är man hänvisad till jävla Alvedon, vad hjälper det mot huvudvärk?? I.N.G.E.N.T.I.N.G.
5. Njuta av att kunna se min egen fisse igen. Jag har ingen aning om hur det ser ut där nere nu.. 
6. RAKA BENEN! Sittande i duschen, jag kommer inte riktigt ner där på golvet i dagsläget.
 
 
Vi har iallafall fått hur mycket som helst gjort här hemma. Igår lade vi klart golvet utanför nya toan. Skitsnyggt blev det, samma golv som vi la i tjejernas rum, så det går ihop med deras hall. På måndag kommer rörläggaren och kopplar in toan, vasken, duschen och handdukstorken så då kan man säga att toan blir helt färdig. Tjooohooo! Ska bli skönt nu när magen bara växer och växer att slippa springa upp eller ner en våning varje gång man behöver kissa..
 
Irländaren har redan börjar förbereda för byggnationen av uterummet. Trädgården är fylld nu med trä och plintar så det är bara att köra igång när man har lust och det är fint väder. Mina föräldrar är just nu nere i Bulgarien och leker reseledare för en resebyrå som säljer golfresor. Dom har varit där nere nu hur länge som helst. Typ sen i Mars nångång. Pappa kommer hem nu på lördag så jag mailade ner en bild på allt virke som kommit med texten "Kevin har förberett lite arbete för pappa nu när han kommer hem :)" Hehe, svaret? "Ja, jag ser att han har tagit hem lite spillvirke som vi kan såga ner och elda upp, jättebra!" Han är för rolig min pappa :)
 



Nä, dags att ta tag i dagen. tjing!
 

Betonggjutning!

Vi börjar närma oss ett färdigt badrum! Idag gjöt vi betongskivan som vi ska ha vasken på. Det kommer bli så jävla snyggt när det är på plats. Alla fogar och silikon är även på plats, eftersom jag är drottningen av mjukfog så ser naturligtvis silikonfoarna ut som om det är ett proffs som varit där och satt den :)

Irländaren slår ut bubblor ur betongen som en Gud. 

Ett stycke glasblocksvägg helt klar. Ena sidan blir dusch, andra sidan ska det stå en toa!

På den gamla kommoden ska vår betongskiva ligga och sen vasken ovanpå den. Betongskivan är snedgjuten så att den följer väggen. Eftersom hörnet där vasken ska stå är så litet så ville jag inte ha nåt stort vaskskåp utan vi beställde en spegel och limmade rakt på väggen. 

Fortsättning följer!

Vecka 30, bara 10 veckor kvar!

Då var jag inne i vecka 30 och det är bara 10 veckor kvar tills vi får träffa vår lilla bebis. Fortfarande svårt att fatta att det faktiskt ÄR nån därinne. Visst att den rör sig och sparkar mest hela tiden men ändå. Tänk att JAG skapat det och att den kommer att likna MIG sen. Helt sjukt att fatta. Helt otroligt fantastiskt. 


Jag mår fortfarande helt otroligt bra för att kroppen förändras som den gör. Lite halsbränna, och lite extra kissnödighet men annars ingenting. Så vi har kunnat leva ganska normat ändå hela tiden, förutom dom första månaderna när jag mådde psykiskt dåligt. 
I påsk tog vi en tur ut till Österlen och stugan i Snogge. Det var lite för kallt fortfarande för att kunna njuta av en vistelse där, men vi tände en brasa och satte igång värmen på max så det gick bra ändå. Yoda och hennes man var ute och käkade middag med oss, eftersom deras stuga ligger i Lövestad, bara ett stenkast därifrån så tyckte vi att det passade bra när dom ändå skulle ut dit. 
Dagen efter körde jag och Irländaren runt lite på konstrundan och lite loppisar längs vägen och sen styrde vi ut till Simrishamn och inhandlade lite rökt makrill och lite sill, mums!
Nu är det soffläge som gäller, tjing!

RSS 2.0