Det här med dumma kommentarer




Crazy Catlady

Katter är ju min stora passion här i livet. Jag älskar alla och jag är en riktig Crazy Catlady. Tyvärr kan jag inte ens ha en liten kisemise eftersom Kevin typ slutar andas om han bor med en katt. Han är överdrivet allergisk och till en början var jag tveksam om jag ens ville leva ett liv utan katt. Min livlina är fortfarande OM det någongång skulle komma ett vaccin så har Kevin lovat att stå först i kön att testa. Det finns inget bra fungerande idag så fram tills dess får jag leva på andras katter. 

Just nu är vi mitt uppe i en räddningsaktion. Vi är då jag och mina tre andra Crazy Catladys: Lillharpan, hennes syster och hennes mor. 
Min vän som sjunger i Crazy Lixx har en mamma och 4 ungar boende i sin trädgård och dom ska vi nu försöka fånga in och hitta hem till. 
Dom lyckades fånga in halva familjen i helgen, men fick tyvärr släppa ut dem igen. Så otroligt söta är dom!


Fortsättning följer!

Dom där jäkla kräftorna

Vi åt lite kräftor igår med Norsken och L. Idag är vi lite trötta men vid gott mod. Till och med så att vi funderar på att börja dra upp golvet till det nya badrummet och se vad som finns under. Men först lite vila och kärlek. Viktigaste som finns. 


Vila på bopparna, bästa platsen enligt irländaren. ❤️❤️

Powernap


Älsklingen powernappar innan det är dags för Malmöfestival med Husie IFs fläskestek som gratismiddag idag! Muuuuuums!

Dränering och första dagen i skolan

Då var dräneringen igång! Vi räknade med detta när vi flyttade in för lite mer än ett år sedan och nu är grävmaskinen igång. Än så länge ser det ut att gå bra, hela trädgården kommer att vara förstörd, men förhoppningsvis blir källaren lite mindre fuktig sen.. Pengarna bara flyger iväg men så är det ju, det kostar att ligga på topp. 👊


Annars är livet lugnt. Igår var första dagen i skolan för ungarna. Den lille var jättenervös eftersom hon skulle börja ettan och det skulle bli sååå roligt "Karro, TÄNK att jag ska börja ETTAN imorgon!". Får väl se när dom kommer tillbaka hit hur det är. Åttaåringen tyckte inte det var nåt speciellt, "det är ju bara tvåan" 😄. Jag följde med den lilla en stund eftersom hon var så nervös och det var ju tur. ALLA föräldrar var där. Jag har så dåligt samvete för att vi ens funderade på att inte följa med..



Nu: ut och jaga middag!

När katten är borta...

Mannen är och kollar MFF + vi har barnfri vecka = EGENTID!

Vad jag gör på min egentid?


Svullar. 

Och kollar True Blood. 

Nu är klockan snart halv nio, vilket betyder att jag får lov att gå upp i sängen och lägga mig och läsa en bok i tystnaden. 

Älskar det! Egentid FTW! 

(Så länge den inte varar för länge, sova ensam är jäääättetråkigt!)



Älskade vänsterhatare!

Jag fick tips om en blogg igår som jag var inne och kikade lite på idag..
 
Jag ÄLSKAR denna mannen! Förresten, jag ändrar mig, jag älskar alla som hatar vänstern! 
 
Men in och läs bloggen med er nu, läsvärd!
 
http://leifslillarosa.se/blogg/
 
En saxning från ett av hans inlägg:
 

 "Jonas Sjöstedt vill gärna bestämma att andra INTE sak få välja skola och vård, men det gäller såklart inte honom själv, Visst är det härligt med äkta kommunister och socialister? Precis som den gamla härliga sovjettiden. Härliga kamrat Sjöstedt!

Vänsterpartiet hade för övrigt namnet kommunisterna i sitt partinamn till in på 90-talet. Kommunismen en ideologi som har begått brott (och gör det fortförande) mot mänskligheten i samma omfattning som  nazismen,  ändå finns det folk som kan tänka sig att rösta på dem, det är skrämmande."

 


Ofrivilligt klädsim

Jag har snart varit på mitt nya jobb i drygt 3 månader och det känns skitbra, jag älskar det! Det är så jäkla skönt att inte bara sitta inne på kontoret dagarna i ända, utan även kunna komma ut lite och se verkligheten. Sammanhållningen här mellan alla mina kollegor är också helt underbar. Även om man blev inkastad i arbetet och det är ont om tid och bråttom med allt så tar sig ändå folk tid att förklara och visa saker, även om det är nionde gången jag frågar. Och det viktigaste av allt är att jag tycker det är skitkul, tummenupp!
 
För ett par veckor sen så var det en av kollegorna som skulle ha sin årliga poolfest. Eftersom jag tackat nej till alla andra tillställningar som dom hade här på våren så tänkte jag att, ja, jag får väl gå dit nu då. Det skulle vara lite grillning och så hemma hos honom och lite poolbad. Jag skulle åka dit med en tjej som började här ungefär samtidigt som mig, men hon ställde in samma dag. Jaha, jaja, jag får väl åka dit själv dådå.
 
Sagt och gjort, jag styrde röda faran mot Höllviken och när jag kom fram så var hela högen av människor redan helpackade. Då hade dom börjat att hälla in Gammeldansk och nån sliskig grön sörja redan vid 13 och jag kom ner vid 18.. ni kan själva tänka er hur det urartade därifrån. Efter en stund skulle vi spela kubb och det slutade med att dom hade satt igång ett billarm (två gånger) med en fotboll (eftersom det var ingen som orkade vänta på sin tur så spelades det "fotboll" bredvid...) dessutom var det en sandlåda med trälock som trampades isönder och x antal blåmärken på skenben och huvuden eftersom män som fått sprit i sig ofta ska bete sig som treåringar och springa runt och slå på varandra. Har man då kubb-pinnar i händerna så är det extra roligt. Försöker man sen använda dom som karate-pinnar så blir det extra extra roligt.
 
Ja, efter kubbet skulle det ju badas. Och jag hade sagt från början att jag ska inte bada, jag vägrar att visa mig i bikini det första året på firman. det får bli nästa sommar. 
 
Tror ni dom godtog det?
 
 
NEJ.
 
Efter att nästan lyckats komma undan så fick dom tag i mig till slut. (Det är lite svårt när det är 6 fulla män mot 1 nykter tjej) På bilden har jag precis lyckats ta mig upp ur poolen och fått av mig jacka, skor, kofta, klänning och tajts. 
 
Kul.
 
Det värsta var att det var inte "ungdomarna" som drev på mobbingen utan det var dom två gamla gubbarna (som jag dessutom delar rum med) som drog igång och sluförde det hela. Dom går inte säkra här länge säger jag bara.
 
En vacker dag så kommer hämnden... muahahahahaha
 
 
 
 

RSS 2.0