en halvnaken...

0-22e06d68deab659ddf63ae3459970bcd.png

Kolla varifrån!

en halvnaken brad pitt och en halvnaken orlando bloom i samma film är varje kvinnas våta dröm. Att filmen dessutom är bra är det bästa. Troja-dregel-afton, mmm, me like. .


Favorit i repris



Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, is my heroin

When you are feeling tired
I'll lay there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you


Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, he's my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

When you feeling fired up
I'll fire with you
If you had to lie a little
I'll let it be true
When you get low I'll, get lower than you
When you've had enough I've had it
much more than you knew




Mind over matter. I don´t mind and you don´t matter

Söndag igen och jag är trött som ett as. Började i fredags med bowling för Pancho som passerade 20-års strecket. Jag skulle slå han den långe. Och jag börjar asbra med två strikes i första och andra rutan, och då gör han också det, idioten! Och vinner över mig. I andra serien leder jag fram till sista rutan och då går den jäveln och slår en dubbelstrike i sista rutan. Jävla unge. Värre tur får man leta efter!

Igår förmiddag tog jag mitt pick och pack och flyttade hem till mina föräldrar som spenderar en vecka på Gran Canaria, dom svinen. Fick ett meddelande att det var 25 grader och god öl därnere. Grrr..
Anyways. Problemet när jag och Mulle ska bo borta är...*trumvirvel*.. transportburen! När min katt ser denna, får han panik i blicken och springer och gömmer sig. Denna gången under sängen. Vet ni när jag senast dammsugade under min säng? Vet ni hur mycker dammråttor som ligger typ i hela min lägenhet nu? *suck*
Ja, en timme tog det nog iallafall att få in honom, och diverse svordomar och klösmärken senare så åkte vi hem till mina föräldrars hus. Det är en resa på ca 1 kilometer. På dom 4 minuterna det tar att åka den kilometern så hinner katten kissa två gånger och rulla runt i buren så att han har det i hela pälsen. Så jag fick börja med att tvätta honom när vi kom hit. Kul. Sen åkte jag och Yoda till Nova Lund och panikshoppade inför kvällen då jag skulle på 30-års fest med Mr M. Första gången man skulle meet the friends liksom. men det gick bra, tror jag. Jag idiotförklarade inte någon (nästan), jag var inte otrevlig (tror jag?), och jag skämde inte ut mig själv! (Hoppas jag inte iallafall).

Så när jag kom hem vid fyra i morse så fick jag en utskällning av Yoda för att jag inte var hemma tidigare (hon var bakfull och ville ha sällskap) När vi väl lagt oss så kunde jag inte somna eftersom katterna inte kunde sluta bråka. var uppe och avstyrde en catfight nånstans på morgonkvisten och sen prick klockan tio ringer nån pubbeunge på och vill sälja kvällsposten. Sen var katterna igång igen och då gick det inte att somna om heller. Skulle ändå upp och kolla på handboll klockan tolv när Pancho spelade så det kändes som det var lika bra att resa sig ur sängen.

Så nu är jag trött, men kan ju inte lägga mig än. Gossip Girl börjar dessutom om 10 minuter.

Snark!

Breaking dawn

Okej, denna var ganska rolig =)

 
Game Reviews - E3 2010 - Comedy

Hooked

Okej, jag är fast.



Tack vare en av mina grannar så har jag blivit hooked! Jääääävlaaaarrrr..

Tack för tipset Manuella!

Nu ska jag iväg och se New Moon för andra gången på bio. Ja, jag vet att jag är nördig.

Ciao

Urk

Då var det begravning imorron. Fy fan. Det kommer att bli sjukt jobbigt. Jag kommer att gråta som ett djur. Bara att se hur dåligt min moster och mina kusiner mår kommer att krossa mitt hjärta. Jag lider verkligen med dom.
Min moster och Bob har ändå varit tillsammans i typ 20 år så han har blivit som en pappa för Skalle och Lissan.
Kan inte ens föreställa mig hur det hade känts att förlora min egen pappa. Han är ju halva mig liksom. Han är den som förstår min lugna, tillbakadragna sida och min mamma är den som förstår bitchen i mig.

Fy fan, jag får ångest bara jag tänker på det.

Men, imorgon är det dags att säga hejdå till Bob. Bob med sin mustasch. Han som myst i sin hörna vid fönstret på julafton för att det alltid är för varmt hemma hos mormor. Han som alltid suttit brevid min moster och inte sagt så mycket eftersom det inte är nån idé när min moster, mormor och mamma sätter igång. Då kan man lika bra va tyst.

Begravningar får alltid en att minnas, första begravningen jag var på var min morfars. Jag kan fortfarande komma ihåg hur min mormor skriker i telefonen när jag ringde dit dagen han dog. Jag hör fortfarande orden eka i huvudet.. "Pappa håller på att dö, pappa håller på att dö!" Hon trodde att det var min mamma som ringde. Jag kommer fortfarande ihåg kvällen på sjukhuset då sjuksköterskan ville tvinga mig att gå in och se honom en sista gång, min mamma fick säga till henne att sluta. Jag ville inte se honom, jag ville komma ihåg min morfar som levande.. inte som något livlöst skal i en sjukhussäng. Och det är jag fortfarande glad över idag, elva år senare. Jag kan fortfarande komma ihåg hur han luktade, min morfar. En blandning av rakvatten och öl och.. morfar liksom. Han visslade alltid, sådär lite för sig själv. Och han skämdes för alla sina tatueringar, han var gammal sjöman och hade flera stycken på armarna. Jag saknar honom. Varje gång jag kör förbi kyrkogården så vinkar jag till honom. Alltid. Bob ska ligga på platsen brevid.

Förra begravningen jag var på var för min tekniker Niklas. Han dog helt för ung i en motorcykelolycka. han var speciell Niklas och vi stod varandra nära. Han var modellsnygg och jag mobbade alltid honom för det. Brukade sluta med att vi jagade varandra i korridorerna när jag jobbade på PNB, han brottade ner mig och kittlade mig till jag inte kunde andas. När vi kom hem till hans föräldrar på minnesstunden så log hans mamma när hon hälsade på mig och sa: "Dig har vi hört mycket om"
Det värmde att höra och det är sånt som man aldrig glömmer.

Men imorgon är det Bobs dag.

Denna psalmen är så fin så jag bara kan börja störtböla nu på direkten.



Om jag nånsin skulle dö i förtid, eller ja, när jag dör helt enkelt, vill jag ha denna på min begravning. Och min Gun ska naturligtvis sjunga den. För att jag älskar Guns sångröst, och jag älskar Gun, hon är min Best Friend Forever. Men jag vet att Gun aldrig skulle vilja att jag sjöng på hennes begravning. Vi skonar alla den upplevelsen ;)



Manboobs



Här snackar vi manboobs...

NAAAASTYYYY!!!

Dagens bästaste



Spelas högt på Spotify just nu.

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Pinsamt värre...



Gjorde ett litet urklipp ur mina loggar från midnatt fram till klockan 4 imorse.

Lite pinsamt eller? Ska inte prata om igår, 15-20 besök, är detta normalt, eller kanske det som kallas stalking?

Och du kan sluta kommentera, jag har blockat ip-adressen och ser inte ens vad du skriver.

My dear, I Just don´t give a shit.


tvillingmammans lille...

0-20c01d03594b3e74c2f5ae31dfdf5f69.png

Kolla varifrån!

tvillingmammans lille kise är den absolut sötaste som finns. Pytteliten, långhårig, kolsvart liten grej som heter ozzy :-)


erkänn att...

62fe67da1ab7c6078b34e4280af66de7.png

Kolla varifrån!

erkänn att ni är sjukt avundsjuka på min plansch! ERKÄNN! Lizzan i svedala var så snäll och sparade den till mig :-)


Spootlajtz

För er som missade Dansbandskampen i lördags så kommer här ett smakprov.



Alltså.. Jimmy Ell.. het som få.. när som helst, var som helst säger jag bara.. 

 

Så här vet du!



Jag hittade detta på Wikipedia. Detta är en beskrivning på hur White Trash ser ut och fungerar. Gick inte att få det större tyvärr så ni för zooma in. Jag har ringat in det viktigaste med rött. Jag kan tillägga att dom flesta samlas i bostadsområden i städerna där vi andra inte vill synas eller vi undviker iallafall till sista blodsdroppen att visa oss där. I Malmö är detta t.ex. Almgården och Holma

Om du skulle stöta på en White Trash nån gång, undvik att prata med den, eller DET i vissa fall. DET kan ibland vara så fruktansvärt fult så att det inte går att titta rakt på utan att ögonen automatiskt vill titta bort för att skydda sig själv och kräkreflexen. White Trash kan också smitta i värsta fall om man blir utsatt för detta en längre tid, så undvik helst närkontakt.

Och nu till det viktigaste. Om du känner igen dig i något av detta: Var snäll och besök inte min blogg. Och det allra allra viktigaste: Du behöver inte bemöda dig att lämna några kommentarer för det är endast att besudla bloggen. Tog mig minst tio minuter för att trösta min gråtande blogg efter att ha blivit våldtagen och förnedrad av sånt besök.  

Förlåt mig bloggen för att jag inte kan blockera IP-adresser,
det borde man kunna göra för din skull!
 

   

Comheeeeeem, vi börjar ooooom igeeeen



Är det bara jag som tycker Comhems reklam är skitrolig?

Skogsturken är den bästa!

The night we all have been waiting for..

Vet ni hur bra filmen var? SJUKT bra!

Vi började med middag på La Roche med lite tapas. Hur gott som helst, liten mysig restaurang precis brevid Steakhouse på Lilla Torg. På bordet brevid oss satt Malmös fetaste kvinna, eller om det fanns en sån titel hade hon nog haft den. Skitäckligt. Ja, iallafall så åt vi, och sen styrde vi ner mot Royal för en lite mer än 4 timmar lång Twilight-kväll. Vi var alltså åtta tjejer i vår bästa ålder. Jag, Yoda, Lillharpan, Gun, Y, Tvillingmamman, PeppeLoppan och K. Och jag ljuger inte om jag säger att vi höjde medelåldern på stället med 10 år. Dom flesta var sånna som var too young for boys, too old for toys. 

Couldn´t care less. Vi är Twilightnördar och stolta över det! ;) Träffade även min granne Manuella där och en annan tjej som båda är i min ålder också, så historien tilltalar alla åldrar kan man faktiskt säga.

Först såg vi då den första filmen, sjukt bra är den fortfarande trots att jag sett den typ 15 gånger. (För att ni inte ska idiotförklara mig så vill jag säga att jag gillar att se filmer hur många gånger som helst. Jag har sett Pulp Fiction säkert 20 gånger och The Notebook ska vi inte ens prata om)(Okej, jag kände att den där förra parantesen bara idiotförklarade mig ännu mer.. men shit the same ;)
Ja, iallafall, fjortisarna skrek med jämna mellanrum.. men det var inte så hemskt, det gick att utärda :)

Sen var det paus, och sen var det dags för andra filmen. Herregud säger jag bara. När vi sitter och väntar på att den ska börja ser vi en tjej brevid oss till vänster som har tagit upp ett extra säte, där ligger bara hennes jacka och grejer. Någon frågar henne om hon ska ta bort det men hon svarar att hon faktiskt har betalt för två säten. Det var inte ens hångelsäten utan vanliga enkla biosäten. Herregud. Vem fan köper ett säte till (200 spänn per biljett) bara för att ha jackan liggande där? Idiot. IDIOT.
När förtexterna drar igång börjar Tvillingmamman asgarva, alltså asgarva så att hon gråter, hon kan inte sluta, helt hysterisk. Brevid henne sitter Gun och sen brevid Gun sitter en tjej som gråter sig igenom hela filmen. HELA filmen. Haha, helt sjukt :)
Vi satt iallafall som fågelholkar hela högen, bara insöp varenda ruta av filmen, varenda rörelse, varenda replik. Helt plötsligt, en kvart in i filmen så ska Lillharpen gå på toa! Gå på toa! Jag sa till henne att sätta sig ner igen för helvete, nu kan hon för fan inte gå på dass! Hon höll sig tio minuter till och sen kissade hon ner biostolen. Nä, det gjorde hon inte, men det hade varit ball om hon gjort det :)

Ja, det var en helt underbar upplevelse. Nu ska jag tvinga med Mr M och se den också, han har inget val :)



  


en lillharpa...

0-1abb846a8557860f647516a8d6243b22.png

Kolla varifrån!

en lillharpa med edward och chuck. .


nu ska...

0-71d82720e435de13ba283f023e176b2d.png

Kolla varifrån!

nu ska jag och alla mina twilight nördar äntligen se new moon! Woohoo vad kul det ska bli! :-)


Rose-Marie och Kjell



Man måste ju bara älska dom :D

mmmm. .

5a14e23c3ccf2768828af03d851306b8.png

Kolla varifrån!

mmmm. . Idag blir det pizza efter en helvetes kväll ute i stallet, det blåste ju knappt. . KNAPPT!


Vet ni vad jag lyssnar på när jag är arg?



Nu vet ni

Jävla subba

Det finns ett litet fenomen som jag kan ta till när jag har saker framför mig som jag inte alls vill göra eller saker som är jobbiga som jag vill slippa undan ifrån. Jag kan bli sjuk.. på beställning. Det började när jag var liten och min mamma åkte ifrån mig titt som tätt. Jag framkallade feber och kräkningar, migrän, ja, allt möjligt. Sen när hon kom hem så blev jag mirakulöst frisk igen.
Det gjorde jag i fredags också, fick feber och ont i halsen som fan. Dett var ju naturligtvis för att jag skulle gå och vaccinera mig i lördags.
Alltså, det är inte så att jag är medveten om att jag gör det. Men såhär i efterhand så fattar jag ju att det var vad som hände. Jag tyckte det var sjukt jobbigt att åka dit och ta sprutan så att jag framkallade feber. Sick mind, jag vet.
Men iallafall så tog jag sprutan efter diverse panikattacker och Blondie nästan tryckte mig in genom dörrarna. Jag började storgråta utanför entrén så en sjuksköterska kom ut och hämtade mig och tog in mig på ett rum. Så jag slapp stå i kö iallafall, det är ju ett plus =) Jag vet, sjukt barnslig är jag, jag lämnar ju till och med blod och den nålen är tredubbelt så tjock som vaccinationsnålen. Men det var liksom stället, lukten, örk. Hemskt

Iallafall, så var helgen piss. Bob dog i söndags morse och allting har bara varit sjukt jobbigt. Så igår då var jag hemma hos Norsken och blev omhändertagen av Yoda som lagade mat och tyckte synd om oss. Mig och Pancho då, som har gjort slut med sin flickvän.

Det är henne jag vill komma till. Jävla subba alltså. En större idiot till människa får man leta efter. Hon är sjuk i huvet och dessutom ett SOS-fall.. white trash. Pancho förtjänar bättre. det gör även vi, familjen som ska umgås med hans flickvänner. Jag hann träffa den här tjejen en gång.. på bio.. redan då hann hon uttala sig om att hon var rädd för mig. Jag tror jag sa två ord till henne..

Great första intryck jag gör på folk. 

Spelar ingen roll, hon kan va rädd. Ge mig tio minuter i en mörk gränd med det lilla äcklet.

Idiotjävel. 


ursäkta för...

1dcb0be73f97fbb547c3e32fcd7107a6.png

Kolla varifrån!

ursäkta för den dåliga bloggningen idag. Vi har en dålig dag. . Yoda tar hand om oss och gör pannbiff. . Jaaa med lök. .


Vila i frid

Det som inte fick hända, hände.. Bob klarade inte sig. Idag vajar flaggan på halv stång.

Vi kommer att sakna dig Bob. Vila i frid.


detta är...

546934d1e60de93755c629558e1de085.png

Kolla varifrån!

detta är INTE livskvalité. .


Dagen i ord

Telefonen börjar ringa
Gomorron!
Sätter mig i bilen
Jävla idiotjävel till att köra sakta!
160 till jobbet
Gomorron!
Fyfan vad jag känner mig trött idag, sjuk?
Frukost!
Jobba jobba jobba..
Svara i telefon
Röka
För helvete vad jag är trött idag!
Lunch!
Röka
Jobbajobbajobba
Prata i telefon
Jävla idiot, sluta prata med mig.
Sätter mig i bilen.
160 till stallet
Hej Kungen!
Mocka bajs
Borstaborstaborsta
Prata i telefon
Hejdå!
160 till Norsken
Hej!
Två avsnitt av Merlin
ÄlsklingsYoda har fixat mat, mums
160 hem.
Katten sur, biter mig i vaden. AJ!
Sätter mig i soffan, fan vad trött jag är, sjuk?!

Helt plötslgt blev klockan tio.

Varfan blev denna dagen av??

om någon...

67f51445380ee40f6511945301d1c2c7.png

Kolla varifrån!

om någon har missat det så va mor min i den riktiga tidningen också. .


Jag hyllar kungen, drottningen och deras underbara barn



Min mor är i farten igen, sydsvenskan på nätet idag.

Detta är iallafall den roligaste bilden som jag vet. Ser ni Silvias blick i bakgrunden? :D


Jag har tråkit



har precis kollat Desperate Housewives. ja, jag missade ju det förra veckan tyvärr. Spelade bowling och förlorade stort.. jävla skit.. meeeen.. ikväll fick det bli handboll med la familja nr 2 och sen hem snabbt till soffan. Malmö vann iallafall. Duktigt.

Nu biter Mulle mig i armen, han tycker inte alls att det är okej att jag är uttråkad. jag har en förmåga att bråka med honom då. AJ.. ajajaj.. rivmärkenajaj..

Jaha, nä, jag får väl gå och lägga mig då, händer inte mer roligt här ikväll.

Natti natti

jag undrar...

0-60da1ed9b15560e992b84e1e1d312fa2.png

Kolla varifrån!

jag undrar vem man måste ligga med för att få bli svetttorkare. Det spelar ingen roll. Jag gör det. Allt för att få känna den manliga svettdoften!


handboll it...

5ec441ac1791abc6daf9bcc7e700f514.png

Kolla varifrån!

handboll it is! Det är nog den enda sporten jag kan tänka mig att gå och kolla på. Händer nåt hela tiden plus att det är halvt slagsmål i varje anfall, me like. . *dregel*


herregud vad...

-e3e360bacda9d043092aea5bedd5428.png

Kolla varifrån!

herregud vad jag vill att det ska bli sommar nu, vilket jävla väder. Man ser inte ens bron :-(


...


Grattis

Vi firar idag berlinmurens fall med passande musik. Man bara måste älska den blinkande jackan!



Och kolla in smällaren som nästan träffar honom i huvet :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Hur jag överhuvudtaget ska komma upp imorron utan att någon väcker mig är ett mysterium.

Nati natti

*gråter*

När jag ser hur dåligt min moster mår och bara se henne helt förstörd, krossar mitt hjärta.

http://svtplay.se/v/1762657/agenda/del_11_av_16?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1762657/sb,p103431,1,f,-1

Från agenda igår, klippet är precis i början.

Du måste överleva Bob! Kämpa!

Gotta love Johan Glans



Detta är nog det roligaste jag sett på länge! *asg*





Mobilräkning

Ärligt talat, SKOJAR NI MED MIG ELLER??



Fy fan, den brukar ligga på runt 2-300 i månaden.. men detta är ju sjukt..

Ni kan kalla mig telefonhora, det är okej.

Lite så jag jobbar ;)


Fröken Fräken

I lördagskväll när jag satt hemma och hade sjukt tråkigt, gick jag igenom min mobil och flyttade över lite bilder från datorn. Och la upp en massa på facebook.. ja, sjukt tråkigt hade jag alltså.. hittade denna bilden från i somras.. när det var varmt och skönt och man bara låg i solstolen dagarna i ända..



Fröken fräken.. alla fräknarna bara ploppar fram när jag visar mitt nylle i solen.

Jag vill att det ska vara sommar nu.

Nu.Nu.Nu.Nu.NU..

Och här hade jag precis fått min balongsoffa. Jag tror det är det bästa köpet jag nånsin gjort.



Det bästa som finns är att ligga och mysa i balkongsoffan en varm sommarkväll.

Det näst bästa är att ligga och mysa i balkongsoffan under filten en kall novemberkväll.


@BitterFittans



Min nya favvis på twitter.

Aj..



Hålet i bröstet.. aj.. fy fan vad ont det gör..
Tårarna.. kan inte sluta rinna..

Tårar.. och tårar och tårar..

och jag.. vad betyder jag? Vad bryr du dig om mina tårar?

Ingenting..

Du skiter fullständigt i vilket.

Jag vet hur det är.. jag kommer ihåg alla ord.. alla samtal.

"Jag har lätt för att glömma"

Gör det, glöm mig, var lycklig.

För tydligen kan du inte vara det med mig i ditt liv.

farsdags present...

0-6de62bd901fd105099779192263512ad.png

Kolla varifrån!

farsdags present :-) det är inte mycket, men det är tanken som räknas! Vad köper man till någon som har allt?


Lite New Moon










Snart är det dags :)

Det visste ni inte!

Tänkte köra en sån här 5 saker ni inte visste om mig. Låter det bra? Ja, i brist på annat att blogga om så kör vi på det. Smaskiga detaljer kan inte utlovas, men ja, här kommer det!

1. Jag har varit med i SM och EM i Cheerleading.

Jodå. Det var häftigt. EM hölls i ett fullsatt baltiska hallen. SM var i Eriksdalshallen i Stockholm. Eller så var det tvärtom, kul var det iallafall! 

2. Jag älskar att lukta på manlig näs-utandningsluft.

Alltså säger jag bara. Har ni provat? Först och främst måste killen ha ätit helst hamburgare eller pizza och druckit lite öl, sen måste man vänta ett par timmar tills det har sjunkit in. Sen.. sen mina vänner kommer den där doften. Jag upptäckte det en gång när jag och mitt förra ex låg i sängen och glodde på tv. Vi hade varit ute kvällen innan och bakiskäkat pizza. Jag låg på hans bröst och fick upp sniffet på denna ljuvligaste manliga doft. Shit. Det är blandningen av nåt sött, manligt, öl.. ja, gott luktar det iallafall =)

3. Jag kan spendera timmar framför datorspel.

Jag är egentligen en riktig datornörd. Jag älskar att spela datorspel. Strategispel ska det vara då. Heroes har jag fastnat för nu igen. Eller ja. Mr M tvingade på mig det. Eller inte tvingade heller. Han sa att han hade det hemma och då var det ju faktiskt mer så att jag tvingade honom att ta med det hem till mig. Och nu är jag fast. Jag kan sitta en hel dag och spela. Tiden bara rinner iväg. Det är samma med tv-spel. Min första "dator" var en Amiga 500 och jag och min bästis spelade Commodore 64 till ögonen blödde när vi va typ 7. 
Jag har funderat på att det kanske blev nåt fel när jag producerades. Det var nog meningen att jag skulle bli kille istället.

4. Jag älskar att bli smekt i ansiktet av den jag tycker om.

Jag är kanske hård utåt. Jag kanske inte utstrålar att jag jag vill bli tagen på, men det är väl personer som jag som mest behöver det. Hångel, sex, kyssar kan dra åt pipsvängen. När någon smeker min kind och tittar mig djupt i ögonen smälter jag. Som snö i solsken. Det är det bästa som finns. Det behöver inte sägas så mycket, ord betyder inget precis då. 
Det är kärlek.

5. Jag är beroende av Fun light.

Speciellt päron. Vet ni hur god den är på en skala?? Loves it! Finns alltid i min kyl!


Nu är det snart hemgång, bara lite mer än en timme kvar, tjoohoo!

Kyss

  

You gotta love Gynning



Om jag hade varit lesbisk så hade jag varit förälskad i Gynning.

Snyggo

Snygg bild på mig och Blondie från Guns house i lördags, tyckte den blev ganska kewl =)



Blondie är förresten singel nu, wiiihoooo!

Kyss

Jahapp

Som ni kanske förstått har jag bloggtorka.. fortfarande.. ja, den har hållt i sig länge nu..

eller egentligen har jag inte torka.. jag vill bara inte dela med mig.. helt enkelt..

Så att, ni hittar mig på www.twitter.com/MissKaroline tills vidare!

Tjing

Måndag


det står...

178f28618d4143719f0b8ece9653a9fb.png

Kolla varifrån!

det står ett stort jävla pariserhjul på stortorget, hur fan hamnade det där?!


ta den...

0-6b108c1af6869f76b04a5c0e882e530f.png

Kolla varifrån!

ta den i munnen blondie!


RSS 2.0