New year, new times, new adventures!

Blir inte mycket bloggande idag, nyårsfesten förbereds för fullt och J är kung (eller drottning?) i köket..

Jag vill önska alla mina läsare ett Gott nytt år och hoppas ni får kul ikväll, det ska jag ha =)

Och jag vill även önska norsken en härlig thailandsresa, svinet sitter ju på planet när vi andra smäller raketer.. grrr

Kyss!

På tal om interna skämt 2

Detta klippet vet jag inte ens när vi såg första gången, jag och Gun.. när någon försöker förklara något viktigt för mig så är det helt omöjligt.. det enda jag tänker på då är detta klippet och det skriker BINGO BINGO BINGO i mitt huvud.. senaste gången var ett par veckor sen när vi skulle gå igenom ekonomin med vår VD på mitt jobb.. jag fick ett sånt sjukt skrattanfall så dansbandskungen trodde jag skulle avlida.. lite pinsamt men det går inte, det låser sig liksom.. SICK MIND helt enkelt, kan man transplantera bort och få en ny hjärna tack?

På tal om interna skämt

Gun och jag har ju känt varandra så länge nu så vi har ju en del intrena skämt.. tänkte köra en liten hyllning till dom..

Filma haaaaaooovet Gun, filma haaaaoovet!

Haha, scenen när hon ska åka tunnelbana är bland det roligaste som finns, jag skrattar lika mycket varje gång *asg*

Arbets-shopping

Då var nyårsmaten inköpt, var med J på B&W igår (för mig kommer det alltid heta wessels).. så nu har vi mat och förfriskningar klara, endast raketer kvar, får väl köra ner till kvarnby och köpa några ikväll, så jävla dyrt bara! grrr....

Idag har jag haft slappe-dag på jobb, läst tidningen, ätit frukost, tittat på fåglarna, ringt och terrat mina tekniker och diverse andra "arbetskamrater" ;) Sen var jag nere på Swedala Quality och kollade runt litta, svinmycket folk.. ooohhh.. dom har fått in jääättefina Hunky Dory kläder som tvillingmamman och jag bara ääälskar... vill handla =( men plånboken tillåter inte det denna månaden då Gertzen inte mår så bra och ska in på service.. det låter en massa från framhjulet också.. det var nån som sa att det var bromsarna som nog va slut och om jag bromsade tillräckligt hårt så kunde det nog slå gnistor omkring mig.. kewlt!! tihi!

Så nu är hela nyårskalaset spikat, hoppas bara mitt hår inte är för kort för att göra marilyn-lockar, för det måååste jag ha till min mus-korta klänning... så det blir Y med pojkvän, Lillharpan med sin nya pojkvän, hihi, eeehh, J, Hyndan och lilla jag.. senare kommer några andra och joinar oss.. singstar är det fastslaget att det blir, förmodligen lite andra kuliga spel också.. hmm.. vem ska man nyårskyssa då? Jag får nog slängkyssa kanske, eller så får jag sno en pojkvän och hångla upp i brygga.. nnäääeee, usch o fy.. inte mina vänners pojvänner, det går inte.. bara mina o-vänners, tsssss =) nä, men jag får väl ta första bästa kille som kommer längs cykelbanan.. eller nä, vid närmre eftertanke så med tanke på var den cykelbanan kommer ifrån så finns där ingen jag vill kyssa.. fast där brukar ju ioförsig köra en polisbil eller två ibland.. hmm.. ja, det hade ju inte varit helt fel.. män i uniform *dregel*

Kyss 


Utmanad...

Så fort du ser det här är du utmanad!

Var ligger din telefon när du sover? I köksfönstret, enda stället i hela lägenheten där det finns täckning =(
Hur ofta ligger din telefon hemma utan batteri? NEVER! Herregud! hur skulle jag klara mig!
Hur känns det när du inte har din telefon på dig? Konstigt, saknar min bästa vän ungefär ;)
Får du någon gång höra att du är en telefonälskare? Eh, ja
Vad är din totala samtalstid på mobilen, Sen när ? 57:15:20, sen januari-08
Hur många telefoner har du haft det senaste året? 1
Blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? Nä, brukar dölja den ganska väl, ungefär som en missbrukare ;)
Vad står det i det 4:e smset i din inkorg? "Aha! Jodå, det var helt ok igår. Hade varit bättre om jag sprungit på dig, men men ;)"
Vad står det i det senaste skickade smset? Eh, hmm.. nä, det skriver jag nog inte ut
Vem är överst på listan över missade samtal? Skyddat nummer, tror det var Blondie.
Vem är 6:a på listan över mottagna samtal? Eh..hmm.. hemligt =)
Vem är 2:a på listan över uppringda nummer? Dansbandskungen
Vad har du som bakgrundsbild? Palmblad som fladdrar, typ
Hur mycket batteri har du? Fullt =)
Vem är 8 på din kontaktlista? Haha, Alex Lammkött =)
Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? Min mamma säger jag då för att slippa välja =)
Vad heter din mobil som bluetoothnamn? Karoline
Vilken är den bästa låten på din mobil? Nei, så tjock du har blitt (naturligtvis ringsignal =)
Vilken är den sämsta låten på din mobil? har ingen dålig
Vad är det på den första bilden när du går in på bilder? En bild på mig o Gun från i somras
Hur mycket är klockan när du gör detta? 09:20


Bonton om dagens utseendefixerade samhälle

Inte så konstigt egentligen?

Åsikter, åsikter.. alla dessa åsikter

I avsaknad av grejer att göra på mitt jobb idag när alla andra är lediga och jag och dansbandskungen är dom enda två som letat oss ut till Svedalahoulla, så har jag surfat runt och läst bloggar hela förmiddagen.. det som folk skriver ganska mycket om är  andra folks åsiker om personen i fråga.. all press runtomkring.. alla andras tycken och ifrågasättningar.. kan inte folk hålla sina åsikter för sig själv? Nu menar jag sånt dumt folk säger rakt in your face.. om nån dum jävel går in här och läser vad jag tycker om saker och ting får dom ju faktiskt skylla sig själva.. när jag var ute häromsistondes (kommer inte ens ihåg nu vilken gång det var av alla gånger, börjar det bli illa då?) tror det var på juldagen när jag satt därute med någon och ciggade.. det kommer fram en kort, små smällfet tjej och trycker in sitt feta pekfinger i armen på mig och utbrister "FAAAAN, vad du är spinkig!"  Jag ignorerade totalt men så gör den jävla idioten det igen "Hållå!!" pek pek pek.. " FAAN, vad du är spinkig!" Jag vände mig om och dödade henne med blicken, tänkte att det var inte ens värt en kommentar eller en reaktion, missfostret var ett huve kortare så jag såg henne knappt ändå i folkmassan.. jag menar, vad ville hon att jag skulle svara? "jaha? nä se det snöar!" 

Vaaarför gör man så? Det är precis samma sak som att jag skulle gå fram till henne och säga "FAAAn, vad du är tjock!" Hur kul hade hon tyckt att det var? Jag har haft problem med min vikt ända sedan jag var liten, jag kan inte gå upp i vikt och jag har mått jättedåligt över det väldigt länge när jag var yngre, precis som tjocka mänskor mår dåligt över att dom inte kan gå ner i vikt. Men folk fattar inte hur man kan må dåligt över att va smal.. nä, men försök nån gång hitta några kläder som sitter nåt sådär snyggt? I made my point..

För det andra om mina dryckesvanor.. jag dricker inte.. har inte gjort det på väldigt länge.. jag kan dricka ett par cosmo om vi sitter hemma hos nån kompis nångång men jag dricker inte när jag går ut för jag pallar inte må dåligt.. jag mår piss när jag dricker av olika anledningar som jag inte vill ta upp här och dessutom blir jag sjuuukt bakfull.. jag kan alltså inte resa mig ur sängen på hela dan efter och dessutom mår jag illa.. "Men hur gööör du? Det måste va skiiitjobbigt med alla fulla människor!" Detta brukar jag få tjatat genom båda öronen när jag säger att jag är nykter.. svaret brukar va att jag har vant mig och alla är faktiskt inte fulla.. och vaaaaarför ska folk bry sig? Det är oftast alla andra som har större problem med det än jag.. det är bara mina närmsta vänner som har fattat och fått reda på hur det ligger till och accepterar det! Och Gun och Pivisen tycker naturligtvis det är skitbra att ha egen spring-taxi varje helg =)

Det tredje och största samtalsämnet mina kära släktingar brukar ägna sig åt i stora mängder är varför jag inte har nån pojkvän och inga barn än och ja, det börjar ju bli dags nu, det är inte bra att vara för gammal, bla bla bla (förra gången frågan kom upp försökte jag smidigt styra över den på kussen, men han bara reste sig från bordet och gick, schysst kussen...) De allvetande är då min mormor och min moster, min mamma sitter brevid och hejar ivrigt på mig eftersom hon inte vill att jag ska göra några barn inu (hon vill inte känna sig gammal, hihi) Dessutom är det många "äldre" man träffar som frågar varför man inte har nån.. men herregud, jag kanske inte VILL ha nån just nu, är det någon som kanske tänkt den tanken? Jag kanske bara vill ha bra sex och inte allt det andra runtomkring? Kanske en sked eller två en söndag också men mer pallar jag inte just nu.. jag valde själv att lämna huset, annars hade jag säkert kunna sitta kvar där än idag.. men man ska inte nöja sig, är man inte kär så är man inte.. och jag trivs bra med bara mullimyyyys.. han är ju min man, håller om mig när jag ska sova, försöker ligga sked i soffan, men det går inte så bra alltid.. han skäller på mig när jag gör bortamatcher och inte varit hemma och myst med honom.. han brottas med mig och jagar mig runt lägenheten.. han sitter mittemot mig när jag äter.. tja, vad kan man mer önska?

Min älskade =)

My Beloved =)

Bara en och en halv timme kvar innan man får gå hem... får nog ta ett bloss tror jag.. fan, måste sluta röka så mycket.. det ska bli mitt nyårslöfte.. att inte röka så mycket, kan man säga så? hmmmm..

Kyss  

Utmärkt Gun

Måste bara påpeka Guns otroliga fotografkunskaper..



Raaaaaaakt upp i näsan bara, tänk så hade där suttit en stor cliffhanger o fladdrat! Inte så smickrande då inte! =P
Haha, bra där Gun, men jag tycker om dig ändå =)

Puss på dig

Life is a biatch, and so am I

Mysdag... har bara sovit och kollat på mysfilm, Made of Honor.. den va faktiskt bra, med Mcdreamy i huvudrollen.. Blev ju knappast många timmars sömn inatt.. usch, får sluta med sånt här nu när jag snart är gammal, tssss... har nog gjort nåt konstigt med ryggen också.. hmmm.. ajajaj... var jäkligt synd att jag inte kom ut igår, grabbarna och Gunsan verkade ha haft jävligt ball och hade en massa missade sms och samtal när jag vaknade från folk som undrade var jag blev av, kul att det är nån som saknar en iallafall =)

Litta foto får det ju bli också..

             

              

Nyår är iallafall bokat, blir party hemma på 209an med J som kock, lugnt o skönt i goda vänners lag, kan det blir bättre? =)

Blääee, jobb imorron, vill inte, vill inte...

Natti natti

Kyss

Walk of... Victory?

Jahapp, då var det gjort.. inte för att skryta men jag brukar få som jag vill på ett sätt eller annat... inte för att jag är bortskämd.. eller jo, lite kanske =) men mest för att man måste kämpa för det man vill, och vill man något riktigt mycket så kämpar man det där lilla extra, eller hur? Sen att man använder vissa metoder som kanske inte är helt rumsrena behöver vi inte prata om.. men det som hände har jag kämpat för ett bra tag, förr eller senare så skulle det komma.. sen är jag ju söndagsbarn och vi är kända för att få som vi vill, hihi =) Egentligen vill jag bara att du ska öppna ögonen.. vakna, smell the real world bejbiiiiii... den är full av avgaser och föroreningar men i den drömmen du lever i nu, där finns bara mardrömmar och spöken.. det kan aldrig bli bra, inte som det har börjat och inte som det har fortsatt..

Hade en ganska mysig dag igår.. jag och J flanerade i stan, inte så mycket folk som man trott men rea är fan inte min grej alltså.. pallar inte så och rota i alla högar av kläder som bara ligger slängda huller om buller... neeeej tack.. blev sen faktiskt indiskt till middag, riktigt gott! J har ju en del erfarenhet av indisk mat och visste vad man skulle välja och jag fick nåt riktigt smaskigt.. Rekommenderar restaurangen, Bollywood heter den, ligger mittemot gamla Escape.. mummsfillibabba...

Åkte hem och la mig på soffan en stund innan det var dags för förfest hemma hos Guuuun, kul att se dom gamla grabbarna igen, flåt att jag inte hängde med ut men det stod ganska viktiga grejor på spel igår ;) Jag hoppas vi kan träffas lite oftare nu, man har faktiskt saknat er =) Började kolla på gamla foto från förritiden.. fyyyy faaaan vad vi såg ut, helt sjukt! heeeeeelt sjukt! Att folk bara ville umgås med oss är fortfarande ett frågetecken, hahah! Jag var ju inne i en rejv-period där ett tag.. hmm.. ja.. behöver väl inte berätta mer om det för alla fattar vad det betyder.. usch o fy o blää..

Kul förfest, blev roligare sen framåt småtimmarna men den historien drar vi inte här.. finns lite för stora ögon och öron som den inte är till för.. tsssss..

Foton från kvällen utlovas så fort Gun fått upp dom på sin sida..

Kyss, smisk o smek =)

Änglaholm

ousch... jobbig dag... somnade typ.. jättesent/tidigt beror på hur man ser det... klockan 10 ringde mamma och väckte mig.. ojojoj..  inte många timmars sömn den natten.. kröp nästan på alla fyra ut till den väntande bilen och lyckades iallafall sova en halvtimme innan vi va framme.. träffade mina fina kussar som man inte träffar så ofta, båda bor i estockholmo.. och vi kom fram till att jag ju nästan är bästis med Andreas Wilson (han från Ondskan) Min ena kusse bor i lägenheten ovanför honom och när hon renoverade köket var det en massa klydd med rören så dom var tvungna att fixa i hans lägenhet också.. så telefonnummer, adress och förehavanden var ett flitigt diskussionsämne under kvällen... så till mina två andra musketörer: vi får nog ta nån helg och hälsa på min kusse tror jag visst... hihi =)

Haha, sitter o kollar foton på facebook.. Gun kommenterade innan hur gammal en viss kärring ser ut.. hahaha, det är så rätt så rätt..  hoppas inte vi ser så gamla ut när vi är i den åldern.. oj, så var det bara 3 år kvar, så nä, det gör vi nog inte då =)

Efter ett antal timmar i Änglaholm körde vi iallafall till slut hem och jag lyckades nog slumra till lite på vägen hem.. funderade på hur fan jag skulle kunna hålla mig vaken så jag kunde hämta J som jag lovat.. grr.. men men.. det var ju inte så svårt.. inte om man får litta fahallat.. tssss.. skitbra ord vi kom på där brudar! Bra där! Nog ingen som kan lista ut vad det betyder.. tihi.. Så nu har jag precis kommit hem och ska äntligen få lägga mig i min sköna säng med mullemyyys runt om halsen.. tror faktiskt jag ska börja på en ny bok idag.. gav mig själv lite nya böcker i julklapp, Snabba Cash, ja den ska nog va bra... och GUD vad skönt det ska bli..

Så tills nästa gång.. Fridens Liljor till er allihopa.. imorron är det fest igen =)

Kyss


Barn...

Igår träffade jag en kille som hade barn... så här tycker jag om barn:


Grr...

Usch... kvällen började bra.. men avslutades desto sämre.. åt jättegod middag hos pivisen (taaack pivisen!) sen blev det lite snack hemma hos Gun med tillhörande iordningställande av våra ansiken och kläder, hihi.. fortsatte hem till en tjej vid möllan och snackade lite skit med Syrran och brudarna, träffade min nästkusin som jag inte sett på år och dar.. sen blev det Harrys och lite smått jobbigt om man säger så.. broren vad svinfull och föll ihop med bröstsmärtor mitt på dansgolvet.. kul.. blir man lite nervös då eller? Hände exakt samma sak för 2 år sen, då fick jag o fd sambon köra i 190 till akuten... iallafall ut med honom och fick i han lite vatten och andas lugnt o sansat.. han lugnade ner sig och vi bestämde oss för att nu kunde vi lika bra dra hemåt.. nervös blir man när sånt händer och helt skakig i benen.. grrrr... vill ju att broren ska må bra bara =/

Nu är klockan snart halv sex.. det är nån jävel som ringer och tjatar om efterfest men nej nej... det får bli på lördag då kanske, då är vi förhoppningsvis mer på G än efter en sån här händelse.. fest hos Gun på lördag ju och då jävlar ska det gamla gänget komma iallafall.. 

Nä, nu får denna damen nog gå och lägga sig om man ska komma upp och åka till fastern i Ängelholm imorron.. *snark*

Puss på er mina små hjärtan för all hjälp ikväll, you know that I love you..

Kyss

 

Nästa Tommy Lee?

Jahapp, då har det varit julafton igen.. var hemma hos mormor (aka The Godmother) och umgicks med familjen.. tröttnade på dom dönickarna vid 10 och drog hem till J vars bror hade fått hela Rockstar paketet med trummor och ny gitarr och grejer.. jag drog igång till Bon Jovis Livin on a prayer men fy jävlar vad svårt det var! Guitarhero är ändå ganska enkelt för det är bara att trycka liksom.. på trummorna gäller det verkligen att hålla takten och slå på cymbaler och trycka på basen och grejer.. jaja.. kul var det iallafall.. kollade på tv4 nyhetsmorgon imorse och då pratade dom om den här nya innegrejen "social gaming" . Programledaren tyckte att man kunde lösa världsfreden med det.. kanske att gå liiiite långt i sina argument.. iallafall... vidare upp till casinot och spelade lite.. J och jag gick och svor över att dom inte har några maskiner där man kan fatta hur det fungerar.. grrr... kul kväll, vi satt och försökte fundera ut vilka thai thai som var hookers och vilka som inte var det, hade liiite problem med det faktiskt..

Lägger in lite bilder från vår julklappslekskväll hos Blondie (snott från Guns sida)

     
Jaa, paketer!!                        Pivisen o tiffiiiii =)


          
Whittan på G =)                    Eh.. jaja


      
Kyyyyylan                              Någon som nånsin sett rosa ljusstakar?


Och Jag, o kussen on christmas =)

      


The Godmother och Rabieshunden...

Alles för idag.. nu ska jag nanna en stund sen blir det middag hemma hos Pivisen och förfest hos Gun.. imorgon ska jag åka till Skälderviken och släkten däruppe, blir en heldag med familjemys... =)

Kyss på er!

 

 

Casino Royale

Julaftonsmorgon... inte alls lika mysig nu som när man bodde hemma.. kom mamma in med en julklapp som man fick öppna (helst den största så dom slapp ta med den till mormor) sen gick man upp och åt skinka på vörtbröd.. mmm...doften av gran.. (riktig gran då och ingen sån plasthistoria som alla har nu)... här är ingen gran... ingen mamma som kommer med nån julklapp.. ingen skinka och inget vörtbröd... ingen julkänsla i min kropp överhuvudtaget.. grannen spelar julmusik och det enda jag tänker är, äh, på med litta whittan istället... 

Ligger kvar i sängen... har inte orkat resa mig än.. kollar på MTV där det är Brandy vs Beyonce... vem är bäst egentligen? hmm.. det är nog svårt där.. Beyonce kanske vnner med lite granna.. Eller Destinys Child var egentligen bättre.. Brandys smörlåtar gillar jag.. fan jag har blitt en sån riktig smörlåtsälskare,.. hmm.. är det åldern? 

Nä, jag får väl ta och resa mig.. eller egentligen hade jag kunnat ligga kvar.. men batteriet i datorn börjar ta slut.. grrr...

Vet ni vad som är något av det mysigaste som finns? Att kolla på mobilen på morgonen och hitta ett gonatt-sms man fått efter man somnat... det spelar egentligen ingen roll vem det är ifrån, men det är mysigt bara... konstig? jag? nänä..

God Jul all my readers.. hoppas ni får många fina paketer så ses vi på casinot ikväll =)

Kyss 

Kasta gris

Har precis varit och spelat lite sällskapsspel hemma med J, hur faaan kan du vinna på allt, sjukt ju! Blev en lugn kväll med massor av lussebullar, hihi.. mmmm... och jag kom iallafall tvåa i plump =)

Kommer hem och slänger sig på soffan och vad ser man då på text tv... the Yards! Oh... wakeeeeeen.. har man ju nåt att dregla över ikväll... muummsss...

Smauga på den du!

Kyss

Dan före dopparedan

Jaha, då var det lillejulafton igen.. tiden går fort och åldersnojan börjar hinna ikapp mig.. bara nån månad kvar nu sen blir man ett helt år äldre *panik*
Vaad ska man hitta på ikväll då? Detta är en sån tradig dag då alla gör nånting med nån av sina skilda föräldrar eller liknande.. jag får väl börja packa upp från igår.. allting står precis innanför dörren, mest så att jag ska störa mig som fan på det och packa upp det... men jag vet ju hur jag själv är.. det måste gotta till sig först, kan ju inte göra det direkt.. hehe.. soffbordet tog bara ett par månader.. men detta får jag väl ta tag i ikväll, fick erbjudande om att baka pepparkakor hos blondie... hmmm.. nääe.. det orkar jag nog inte.. får väl mysa med Mulle.. ska ju möta upp allihopa på casinot imorron kväll och sen är det oändlig fest till efter nyår så kroppen behöver väl vila upp sig..

Fast det är ju sjukt tråkigt... egentligen..

Lägger in en bild från Lindström, mina tekniker är sjukt beroende av hans jävla bilder så det sitter över hela kontoret (brukar sitta tejpade över min skärm när jag kommer på morgonen (okej förmiddagen))



Kyssss

Misshandel

Jag tycker att alla ska gå in och läsa http://maffiamickis.blogspot.com
Det är en tjej som blivit misshandlad av sin pojkvän och bloggen handlar om hur hon mår och försöker ta sig ur det, allting börjar med inlägget "This is my truth, tell me yours" i Oktober. Jag fastnade och kunde inte sluta läsa på flera timmar..

Tycker att hon är en jävligt stark person som trots fysisk och psykisk smärta får kämpa sig igenom den svenska sjukhus och polis-byråkratin..

Läs!

Kyss

Tusenbröder - check!

Fy fan säger jag bara, vad jag är trött nu.. har precis kommit hem från kussens kalas där det bjöds på hemmagjord pizza.. haha.. förväntar sig inte mer av honom, lillkussen =)

Sprungit på Ge-kås i 4 timmar ungefär... vi och typ resten av Sverige kändes det som.. sjukt mycket folk.. kunde knappt komma fram nånstans, men karolinernas vassa armbågar brukar komma dit dom vill, hihi =) Så vi har stångats och shoppat som gudar och som vanligt vann jag.. eller jag hörde sen att man kan vinna på två sätt.. vem som handlar för mest och vem som har längst kvitto.. jag vann nog båda tror jag.. usch.. man tror att "äh, jag behöver inte så mycket denna gången" men kommer ändå ut med huuuuuuur mycket grejor (läs: skit) som helst... sjukt... blev ett par julklappar också, perfaaaa! Blev till och med ett par leksaksmöss till Muliiii.. hihi.. han kommer bli så glad när han får dom på julaftonsmorgon (usch nu låter jag som min mormor och tessie ((äcklige rabies-pudeln))

När jag står där nere och funderar på om jag ska köpa nån dvd-film ser jag att det blänker till vid dvd-boxarna.. och ljudet uppstod.. ni vet ljudet av änglar när gud uppenbarar sig "aaaaaaaaaaaa" ja, Gun vet vad jag menar iallafall.. där var den... Tusenbröder-serien... oh! handla handla handla! Så vi får nog ha en Tusenbröder-helg lillharpan! wiiiii =) Han e SÅÅÅÅÅÅ het... Ola Rapace.. ni andra icke kunniga kanske känner honom som Stefan i Wallander-filmerna.. men vi känner honom som Hoffa i Tusenbröder... mmmm... grrrr...

Blev en tur till Tröingeberg (säg det på skånska och du uttalar det fel, det ska vara ett y med där nånstans, jag blev utskrattad) till tvillingmammans svärföräldrar för lite fika och sen hemfärd.. eftersom tvillingmamman kör som en kärring så fick jag ta tag i ratten och satte gasen i botten på vägen hem, annars hade vi väl fortfarande suttit i bilen i uppförsbacken för hallandsåsen, haha ;)

Funderade på det där med att åka lastbil när vi satt där på motorvägen och halvsov båda två.. fan vad glad jag är att jag inte tog erbjudandet att åka med, fyyy fan vad tråkigt det är att åka bil.. sen att personen brevid kanske är rolig.. och het.. men nej.. jag har faktiskt ett liv och bättre saker att göra =)

Nä, nu är det dags att nanna... faktiskt arbetsdag imorron.. och jag har sån träningsvärk i min lilla gumpalalla.. och i mina underarmar... aka runkmuskler... ajajaja.... massaaaaage tack.. 

  

Natti natti


Arn - Riket vid vägens slut

Eftersom en viss snusklammis bangade för att dyka upp ikväll fick jag köra och hyra egen film.. kom på att jag inte sett den nya Arnfilmen, Riket vid vägens slut.. skitbra va den, jag fällde ett par tårar faktiskt.. inte i närheten så många såsom till the Notebook men ett par iallafall.. perfekt romantisk riddarsöndagsfilm.. när jag stod på videomix och kollade såg jag att Nord och Syd hade kommit ut på dvd... ooohhh!! min absoluta favoritserie när jag var yngre! som man satt och dreglade över Patrick Swayze och James Read.. mååååste haaaa!!

Mullimyyyyyys



Och några från vår glöggkväll =)

 Skååeeeel

 Piggelingroggsmums

Vi hyllar Kungen, drottningen och alla deras barn *skratt*

Lillharpan och en av the J´s aka Yoda, hihi =)

My new nyckelring, passande?


Thats all folks, vi ses i Falkenberg imorron, därefter är det kalas hos Kussen som fyller ååååår.. min lille kusse =)

Kyss


Booohooo..

Spelat badminton i nästan 1 och en halv timme på brandstationen.. vi lyckades spana in mr November i brandmannakalendern, hihi =) Sen gick larmet, ganska häftigt faktiskt..  men nu är jag trött.. vill se en bra film och mysa... ooorkar inte köra o hyra film... =(

Haha, jag o Gun va på McD precis och tryckte in (vi tänkte att vi måste ta igen dom kalorierna vi tränat bort)... då lyckas vi stöta ihop med två av världens roligaste människor.. jag vet inte ens vad jag ska döpa dom till.. dom får vara namnlösa, eller typ DET 1 och DET 2.. sjukt roliga är dom, men det är min och Guns värsta mardröm att bli så.. hamna på almgården med var sin unge, ensamstående, gått upp 20 kg och ser ut som ett rent helvete.. nej, usch och fy..

Nu kallar mulle på mig från soffan..

Kyss

Glader, Toker, Trötter och Prosit

Gud vad trött jag är idag.. mina legs.. oh, maj body.. denna förkylningen vill inte släppa taget om min lilla kropp *snörvel*
Vi ägde iallafall dansgolvet igår, det är det som är det viktigaste.. konsekvensen lär väl förmodligen bli lunginflammation eller liknande, skulle inte förvåna mig faktiskt med min tur =)

Men fan vad kul vi hade, vi lever efter konceptet alla som inte dansar är våldtäktsmän.. vi fick träffa Guns gifta svin också, ganska kul att se honom ändå, var många år sen sist.. skällde på mig för att jag inte slutat röka än.. *hmpf* kanske är dags snart? hmm.. sen kom Julan och joinade oss lite också, alltid kul att se honom.. framkom inte varför han hade varit på fest i mina hoods, gillar inte att här pågår aktiviteter som jag inte känner till.. grrr.. Lillharpan försökte jag få dit men fattig student som hon är fick hon hålla sig väck.. på vägen hem träffade vi en alldeles för toppad kusse med efterfölje, inte konstigt att han inte kom in på Harrys, hihi =) Blev en tur till McD för lite cheeesare innan hemfärd, men gud va trötta vi var, eller hur pivisen? inte lätt att börja bli gamla =)

Imorron är det dags för avfärd till Ullareeeeed, wiiii.. shoppas ska det göras jaaa... eftersom jag inte köpt en endaste julklapp knappt så hoppas jag på det bästa att jag ska hitta några stycken där iallafall.. 

Tillbaka till sängen... ZZZZzzzzz...  


Världens snyggaste kvinna

Är utom tvekan Eva Mendes, så jävla koool är hon också i We own the Night
 



Lite så halv mys-bakis som jag är ska jag nog lägga mig på soffan och kolla den filmen, sexscenen som är precis i början är ju bara så jävla het.. nog mest för att Eva gör den het... och wakeeeeen såklart...

MMMmmmmm....



Ha en god eftermiddag.. det ska jag ha.. hihi

Kyss

ANTI - Anti Fascistisk Aktion

Om jag ska börja kommentera händelserna på Rosengård.. eller så skiter jag i det.. tycker inte att personerna som gömmer sig bakom maskerna ska få varken plats på min blogg eller löpmeter i media... för det är precis det dom vill ha.. uppmärksamhet.. idioter.. det har dessutom funnits en tid då jag var rädd för dom, för att dom skulle bränna ner mitt hus och inte nån källarmoské på fel sida stan.. vi fick flytta från huset ett tag då, längesen nu men ändå färskt i minnet... inslagna rutor, uppskurna däck, hot på internet.. idiot-AFA.. Jävla rödstrumpor är vad dom är! Ofta värre än stans utlänningar då rödstrumpor vet och förstår hur dom ska utnyttja systemet och slippa jobba hederligt och betala skatt som vi andra knegare... ooohh *arg* PMS som spökar...

Vi gör som gårdagens regel i drick-spelet: Varje gång man ska dricka måste man ställa sig upp och förbanna den dagen AFA skapades.... eller den andra där man skulle hylla kungen, drottningen och alla deras barn, hihi =)

Haha, gårdagens glöggkväll blev faktiskt ganska trevlig.. J lagade skitgod mat och Lillharpan hade med sig den godaste glöggen jag nånsin smakat, äpple-kanel tjohejsan, skitgod! mmmmummsss... sen hade vi lite julklappslek och jag fick 4 stycken jättefina muggar från indiska (passar perfekt då jag äger typ 2 kaffekoppar =) Sen spelade vi det här drick-spelet då, naturligtvis skulle jag åka på sms-rouletten hela tiden.. har fått ett par frågetecken tillbaka idag kan jag ju berätta.. Jag fick skicka till en gammal kompis "Jag står på Rosengård med 2 stenar i handen, en är till dig, kommer du?" jag fick till svar att han tyvärr inte hann joina mig, haha.. J fick sanning och konsekvens och fick då efter att ha valt konsekvens ringa till Eniro och fråga efter närmsta langare =) haha, tjejen på Eniro svarade "Vi har inte dom utskrivna, tyvärr" hahah, tyvärr klämde hon in där också =)

Nä, det var en kul, mysig kväll, idag blir det julklappsspel hemma hos Blondie och sen utgång förmodligen, så vi ses väl på dansgolvet på Harrys =)

Kyss

 

Japaneser... ett folkslag för sig själv..

Detta klippet hittade vi för jättelängesen, men det är så jävla ball.. mycket viktiga fraser att lära sig!



Aj was robbed by tyyyyyyyy men!


Finally!

Wiiiiii, äntligen fått en hint var jag kan hitta min bästaste Johnny Cash & Nina P, ska sätta på nerladdning direkt när jag kommer hem, tack så mycket Trullehimovich, vem du nu är. Rickards bästis säger mig ingenting då jag faktiskt känner ett par rickarder =)

Kyss!

Massmördare

Det är sånna här som blir massmördare när dom blir stora... nya Tyskan i Arboga... typ...


Kewlt

I söndags när det var filmkväll hos vår lillharpa så diskuterade vi en sak... att vara häftig.. när man gick i skolan var det ju jätteviktigt för vissa att vara häftiga.. jag tillhörde inte den häftiga skaran... ville inte heller, jag tillhörde den skaran som inte brydde sig.. mest för att vi hade vårt eget gäng som vi hade skitball med.. hårdrockarna =) hängde på terazzen i vår egen lilla värld.. kul hade vi, det var många år vi höll på.. men iallafall så brydde vi inte oss om att va häftiga.. men det var ju vissa som gjorde det, såg ner på folk som inte var tillräckligt snygga eller hade fel kläder eller helt enkelt var udda.. udda människor är det bästa som finns! Fan vad livet hade varit tråkigt utan dom! Men det värsta är att dom som var med i häftiga gänget fortfarande håller på så, och det handlar ju inte bara om min skola, så hör man att det är överallt.. väx upp för helvete, oftast blir det sånna riktiga low-lifes av dom också.. vad är det som gör att dom är häftiga nu? vad gör en häftig som vuxen? mycket pengar?  

Vi började diskutera detta för att vi har en person som vi umgås med ibland som är så.. ska fortfarande va häftig.. mycket viktigt att bara umgås med "rätt" människor.. mycket viktigt att dela med sig av detta till oss andra.. vi tycker bara det är patetiskt..
 
För mig är en person häftig om den har sett grejor från hela världen, har upplevt mycket och har fantastiska historier att berätta.. man är jävligt häftig om man gått igenom fruktansvärda saker i sitt liv och fortfarande orkar stå på benen.. man är häftig om man vågar vara sig själv, utan att göra sig till eller hålla igen, och är stolt över det..

Kyss

  

Wakeeeeeen

Det finns endast en kille på denna jord som får sätta på mig var som helst, när som helst och i vilket hål som helst...
guuud, rinner ju nästan längs benen...



=(

jag.... vill.... *achoooooo* inte.... va.....*snörvel*..... sjuk... mer....

Klockan är tre, här är ekot med nyheter..

Ja, vi lyssnar på P4 dagarna i ända på jobb.. skånemästaren är faktiskt ganska roligt ändå.. folk ringer in och tror dom kan en massa och blir besvikna när dom förlorar och får välja mellan en fickradio, t-shirt eller shoppingkaaaaass som Gun (programledaren) säger.. Jag kan även meddela att brevduvorna har tagit sin vanliga runda idag.. utanför mitt fönster här ute i metropolen Svedala finns ett brevduve-slag.. mannen går ut vid 10 pch släpper ut sina duvor och så flyger dom runt, runt, runt ovanför sitt hus, håller på så i ca 20 minuter och hoppar sedan in i sitt lilla hus igen.. ganska avslappnande att sitta och glo på dom faktiskt.. roande.. meningslöst..

Vi har iallafall blivit bjudna på budapest-tårta av företaget idag..  mums filibabba..

Ja, vilken spännande dag jag har haft tänker ni... javiiiiiisst... =/

Detta inlägget blev ett enda meningslöst sammanhängande jidder...

Reklam, reklam, reklam

De e väl fan att det ska vara reklam på alla tv kanaler samtidigt, oooohhhhH!!!! Hur fan ska jag då kunna växla mellan Bodyguard och Titanic??

vaaaaaaaaaa?? *arg*


Ingen bra dag..

Jag skulle nog inte gått upp i morse.. glömt plånboken hemma så jag kunde inte betala mina naglar eller bullarna på preem imorse.. förkyld som ett as, kan inte andas knappt.. skulle stannat i sängen och tryckt in två pappertussar i näsan så jag slipper snyta mig hela tiden.. näsan är snart helt uppsliten.. *snörvel*  oh.. tror jag får bli bjuden på lunch idag.. hihihi

ooohhh.. hur många förkylningar kan man få på rad? säkert en 15-20 med min tur..

Mååååste bara va frisk på måndag när vi ska shoppa loss på Gekås...wiiihoooo =) Jag varnar alla andra bilister för att ge sig ut på vägen mellan Malmö och Ullared denna dagen då det är Tvillingmamman som ska köra, och då vet vi alla hur det brukar gå, eller hur? ;) Det är nog inte menat att vi ska ha körkort över huvudtaget egentligen.. är det inte att vi håller på att bli överkörda av en lastbil så är det att vi håller på att krascha med firmabilar.. hahahah.. You got to live on the edge..

Kysss


Jag har funderat på...

att bli som Thomas Quick... erkänna ett stort antal mord och låta samhället ta hand om mig i ett antal år och sen ta tillbaka erkännanden och begära mångmiljonbelopp i skadestånd för att man suttit inlåst... han har fällts för alla mord enbart på erkännande, det finns ingen teknisk bevisning, inte heller ett enda vittne som seet honom på någon av mordplatserna trots att 10000 personer har förhörts.. hur kan domstolen "nöja sig" med ett erkännande? Dessutom när personen är bevislingen sinnesjuk efter att blivit dömd till sluten psykiatrisk vård innan han erkände morden för att ha förgripit sig på småpojkar... ja, men det verkar vara en person som man kan lita på.. som talar sanning... verkligen.. bra där..

Tänk så mycket skattepengar som gått åt till en person som honom, och alldeles säkert kommer han få världens skadestånd när han kommer ut... för dom har ju ingenting att hålla kvar honom för när han tar tillbaka erkännandena!

Sjukt.. Kan inte bara någon skjuta han så vi slipper honom?


Myssöndag..

Började dagen med att slå in lite julklappar, lyssna på lite bra musik och plocka undan lite.. åkte sen hem till Gun och snackade lite skit och kollade på lite av våra inspelade videor hahaha.. du ser oss på www.youtube.com/tiffigunopivisen

Kul har vi ibland... eller allt som oftast =)

Åkte sen hem till min fd svärmor aka storharpan, snackade en massa om hennes resa genom ryssland och kina på transsibiriska järnvägen.. verkar va en jävla upplevelse men jag hade inte stått ut på tåget.. ingen dusch på 6 dagar! amagad! Dessutom hade dom suttit fast mellan Ryssland och Mongoliet 6 timmar för att en massa småstalinsar skulle komma ombord på tåget och kontrollera passen.. under dessa timmar fick dom varken gå på toa eller gå av tåget... kul!

Fan vad jag blev sugen på att se Tusenbröder nu.. och jag hade rätt, som alltid... 12 avsnitt, 3 säsonger... så.. lugna dig Elvis.. =)


Kvällen avslutades iallafall med mys med brudarna i soffan och dregel över Joaquin Phoenix i Walk the Line... Isa skakade mest på huvudet och tyckte vi var konstiga med alla våra stön och "ååååååhhhh".... J var inte lika imponerad som jag och lillharpan som kanske sett filmen 5 gånger var.. men ooohh, va het han är... sjukligt... och så ska han inte spela in flev filmer!!! *gråterhysteriskt*

På fredag ska jag tydligen bli stupfull.. jaja, vi får se hur det går med det..=)

Kyss  


Välkommeeeeen tiii Maaaaalmööö

Vi har de bra, så ska de de vaaaaa, här sajer vi nääääeee, här sajer vi jooooooeee....

My girl Heidi

Hon är då jävla koool i den nya Guitar Hero reklamen!  



Man kan ju bara önska att man ser ut som henne när man är 35 och fått två ungar

Kyss

Hyndkväll

Slappedag idag, skulle egentligen blivit bak, men ja, det blev inte så..
Hämtade J igår och så blev det BK här hemma med filmmys, Get smart.. den va lite smårolig faktiskt, se den! Sen fastnade vi framför www.genius.se som några jävla idioter och satt och spelade det halva natten.. som dom spelnördar vi är.. sov länge och slängde oss på soffan framför skidorna på tv.. fram mot eftermiddagen styrde vi mot Oxie och handbollsmatch med dregelvarning på småpojkarna men istället satt vi och dreglade över världens hetaste farsa som satt framför oss.. ooohhh... typ blandning mellan Per Morberg och hmmm.. Jake Gyllenhaal kanske? Gud vad het han var.. mmm... come to mama säger jag bara..

Kvällen spenderades sedan hemma hos Y med Lillharpan och Hyndan. Vi gillar inte riktigt att Hyndan har blivit en blattelover.. men vafan, alla är vi svaga för dom där albanerna, eller? hahahah.. Nä, men ball kväll med mycket skitsnack.. hoe hoe hoe.. snart kommer tomten.. Jag tog än en gång det väldigt mogna beslutet att åka hem medans småtöserna fortsatte in på VIP Lounge.. fan, har inte varit ute på två helger nu (kanske förbereder mig för att bli 27 och gammal??) skärpning på mig, men nästa helg blir det party hemma hos Blondie och sen är julens festande igång..

På återseende

Kyss


mmmmyyyyyss

Mysigt besök... somnade till i en varm famn i 20 minuter... mysigt.. du är mysig.. nästan lika mysig som mulli.. men bara nästan.. en gång va det nån som sa till Gun att hon var mysig.. haha.. ja, kanske inte riktigt det första ordet man beskiver henne med..

Jag har hittat min andra hälft igen som jag var av med en vecka.. det är ju det jag säger.. vi blir inte av med varandra, biatch! haha =)

KYSS

Snart hemgång

Klockan är halv fyra och det är äntligen freeeedag och snart hemgång... skönt det ska bli och bara komma hem o slänga sig på soffan innan man drar vidare ut i natten, eller kanske får ett besök ikväll?

Mina hembakade pepparkakor blev en hit iallafall.. tog hit en stor burk till jobb i måndags och den var slut för längesen.. hade en påse med mig till Norsken och den var också populär, Dansbandskungen lovordade mormors pepparkaksdeg.. kanske får göra en burk till? nej nej nej, herregud, får ju inte gå och bli seriös med bakningen.. det kan sluta illa..

Jaha, vad händer imorron då? För en gångs skull har vi inget bestämt.. vi får se vart livet tar oss helt enkelt =)

Kyss  


Prins Bernhard

Igår var vi på julbord på den nya båten vid centralen, Prins Bernhard. Den har tidigare legat i Karlshamn och varit pratybåt, var dock lite mer sliten då berättade vår vän från Karlhamn då han var där ett par gånger och hade fylleslag (han är 50+) Nu är båten nyrenoverad och jättefin.. julbordet var hur gott som helst, lite tomt o lokalen bara.. det var bara vi och ett sällskap till.. fast inte så konstigt ändå eftersom dom öppnade i fredags.. nattklubben verkade ganska häftig, kanske kan bli vårt nya hangoutplace.. vi får nog prova gå dit iallafall..

Vi flotterade oss bland kändisar också igår.. jajamen.. Josef Fares var där (Han som regisserade Jalla Jalla! och Kopps) och dessutom Orvar från Filmkrönikan. (Nä, jag är inte kändiskåt, jag är bra på att komma ihåg ansikten bara(från Hänt Extra)) Dansbandskungen berättade idag att han hade gått fram till Orvar och frågat - Du, vad tyckte du om filmerna "Jagad av en bög i Texas" och "Utan strumpor i Svedala" ? jag känner han som hade huvudrollen!
Det tog en lång stund av tystnad innan han flinade till och sa att han skojade... Men han hade lika bra kunnat göra det.. sjuk e han..

Tog en liten tur och hälsade på Gun och Pivisen på deras julfest, fick äntligen träffa Pivisens Greta.. han var ju rolig, hehe, men man märker hur olika smak vi har när det gäller killar.. och vilken tur ändå, tänk så hade vi alla raggat på samma killar, herregud, catfight! =)

Back to work..

Kyss


julfest a la comeva..

Lite bilder från vår roliga julfeeeest =)

Mannen, myten, legenden: Dansbandskungen
 
Så här kul tycker jag det är att bli fotad, lägg märke till fejksmajlet..

Så HÄÄR glad var Trulle över sitt femte julbord för säsongen =)

Har precis ätit gröt....öööööhhhhhh... mätt... Peter raggar i bakgrunden, tror ingen lägger märke till det =)

Har inte ärvt några bowling gener, kom sist av alla... buhu..

En göteborgare som tror han är skåning... pinsamt.. =P

Varför är det bara killar som ska få spela spel, jag är naturligtvis också med! =)

Störar mig när Trulles flickvän ringer... jäääteglad blev hon, hihi =)

För helvete tjejer, lär er nån gång, killar tycker inte det är sexigt!

Väntar på min tur...

Ja o stiffe, jag ser lite tveksam ut till situationen, haha =)


Jul, Jul, strålande Jul...

Nu är det snart jul igen och ännu en gång måste man genomlida en kväll med släkten... om den bara hade varit lika rolig som hos Kvarteret Skatan...


kattstuvning någon?

Igår hittade jag min katt i trapphuset... skrikandes och jamandes eftersom han vill komma in i lägenheten.. jag undrar vad mina grannar tror om mig, men balkongen är faktiskt öppen till honom, jag fattar inte varför han ska smita in i trapphuset.. grr.. men detta är inte första gången.. för ca ett halvår sen så försvann Mulle spårlöst i ett par dagar.. så en kväll när jag och Gun stod och raggade på Siba så ringde det en kille till min mobil.. det var en granne på tredje våningen som precis skulle flytta och inte var så mycket i sin lägenhet.. då hade kattjäveln smitit in när han gick in genom dörren och blivit inlåst där.. herregud, jag fick be så hemskt mycket om ursäkt.. katter brukar va rädda för folk dom inte känner, men inte min, han bjuder in sig själv lite varstans.. ungefär som när jag hittade honom hos min döva granne förra sommaren, hon hade fest på sin uteplats och där låg han och mös med alla tanterna och njöt av livet som bortskämd.. så jag kunde ju inte mer än att sätta mig och också låta mig skämmas bort av dom småtoppade whitiesarna, haha =)

Kyss


Nyårspanik

Vafan ska vi göra på nyår? Ångeeeeeest!

Nån som vill bjuda en 5-6 tjejer på fest?

Kom igeeeeeeen =)


Jahapp..

Har haft en lugn kväll hemma, för en gångs skull.. skönt.. bara plockat undan lite, tittat på tv, busat med mulle... äh, vem försöker jag lura... skiiiittråkigt.. är inne i nån period nu när jag bara vill göra en massa grejor hela tiden.. vad ska jag sitta här hemma för? onödigt tycker jag.. mysigt tycker mulli.. imorron är det heroeskväll och imorron är det även en vecka sen.. ja.. precis.. elvis.. oohhh.. knäpp blir jag.. känns som jag går på nån avvänjningskur och det är inte alls roligt.. saknar, saknar, saknar.. känns som jag tappat halva mig och kan inte hitta tillbaka riktigt..

men iallafall, heroeskväll imorron hos norsken, sen desperate hos lillharpan, sista för säsongen, vad ska vi sen hitta på? får väl se några SATC avsnitt tillsammans istället =).. onsdag är det julbord igen.. börjar bli lite trött på julmat nu, men detta är förhoppningsvis det sista innan julafton..  denna gången ska vi gå på den nya båten uppe vid centralen.. ska bli kul.. får kolla lite hur nattklubben ser ut så kanske det kan bli ett nytt hangoutplace? tja, why not.. harrys börjar ju bli lite uttjatat och vi behöver träffa lite nytt folk kanske? vankas massa fest runt jul iallafall, skojsigt, skojsigt.. see jo on casinot på julafton! inte så mycket för att spela, mest för att sitta och skratta åt asiaterna som springer runt där som yra höns och ska försöka sno lite av brorens vinster så han inte spelar bort alla julklappspengarna =)

Ikväll har jag ätit mormors hemmagjorda janssons frestelse.. mmm.. gottis.. 

äh, får väl gå o lägga mig nu istället, i brist på annat.. får väl kolla lite på boston tea party i sängen.. har inte ens nåt kul att skriva..

Kyss

 

SATC

Jag och mina brudar är ju riktiga Sex and the City fans.. bara äääälskar serien och kan se den hur många gånger som helst.. så därför kommer här min absoluta favoritscen ur serien

 


dom första 10 sekunderna är bäst, när charlotte bara tittar på henne och går därifrån.. hahahah.. det är precis nånting som lillharpan hade kunnat kläcka ur sig! 

aj lav jo maj girlz...

kyss 

Och så va de reklaaaaaaam

Denna var faktiskt ganska så rolig =)

Orsak att skaffa katt 1

Om din favoritsyssla är att tvätta, skaffa katt, då får man tvätta samma tvätt många gånger... särskilt om man råkar ställa den nytvättade tvätten utan tillsyn i ungefär 2 minuter..



*suck*


sen kväll eller tidig morgon?

Var det någon som verkligen trodde att jag skulle få gå och lägga mig tidigt igår? Nännä.. jag tror att mitt liv spelar mig tvärtom-spratt just nu.. helt otroligt.. dessutom skrev jag att jag skulle julpyssla, hur långt tror ni jag kommit med det? nä, precis.. ligger på soffan efter en frukost på Systrar & Bröder.. oooooorkar inte resa mig... jag vill bara ligga och kramas idag.. mysa och kramas, ha en riktig hångelsöndag, hur mysigt är inte det?

saknar en stor del i den planen bara...... någon att mysa med..

Kysss


Moget...

Ikväll har det varit lagfest.. hemma hos JZ =) Kul hade vi! JZ drack lite för mycket och fick gå o lägga sig, men hon är ju inte så gammal så hon har inte lärt sig än =) Vi lyssnade på en massa gamla "högstadie" (eller lågstadie för JZ) låtar och körde till och med lite Macarena dans =) Jag fick skitont i magen så jag tog det fruktansvärt mogna beslutet (efter att ha sett den sviiiiiinlånga kön in till harrys) att åka hem istället... lämnade över Gun till Jugge och styrde Gertzen hemåt.. nu sitter jag här och undrar om jag verkligen ska gå o lägga mig så här tidigt en lördag? första lördagen på jävligt länge jag kommer i säng innan klockan fem på morgonen.. ska bli skönt imorron iallafall, tänkte julpyssla lite och kanske städa lite här hemma.. för det behövs! Nu ligger kisemisen nästan ovanpå tangentbordet och undrar när faaan vi ska gå o lägga oss så jag får väl vara honom till lags för en gångs skull..

Kyss på er, jag loovar att vi ses i vimlet nästa lördag iallafall =)

Spindelmani

Alltså tänk så hade alla haft lång päls som katter har och suttit och slickat och tvättat sig hela tiden.. typ tvättat sig mellan benen titt som tätt.. hostat upp hårbollar emellanåt.. tänk så konstig världen hade sett ut då..

Inatt har J sovit här eftersom vi var med norsken och kollade på handboll igår.. naaaa... lilleman fick bara spela 5 minuter, men det blir nog bättre idag.. ska snart sticka och se ännu en match mot dalhem så då är det ju hög dregelrisk =) Tycker att det börjar bli lite mycket med småkryp i min lägenhet nu.. satt en spindel på handduken i badrummet igår när vi skulle gå o borsta tänderna.. fyyyyy faaaan säger jag bara...

Hinner tyärr inte skriva mer nu, återkommer!

Kyss


Fästing.. eller va??

Igår när jag stod och skrålade i duschen som en annan idiot till Whittans - Ruuuuun Toooo yoooouuuu ser jag plötsligt något litet svart i ögonvrån som kanar av mitt högerben och ner på duschgolvet.. kan ni gissa om jag började gala värre än tarzan och gjorde nästan en halv mollbergare med skruv ut ur duschen.. svor 35 gånger över en förvånad mulli som satt i hallen och kollade när jag sedan sprang naken och dyblöt runt i lägenheten och skrek i högan sky.. "faaaan helvetes kattjävel har säkert dratt in en massa äckliga fästing-helveten och skakat av sig dom i sängen, aaaaahhhh, du får packa din kappsäck och flytta snart lopphög! *skriiiiik*"..han tittar konstigt på mig och går in o lägger sig i sängen igen.. ooohhh... uuuuuuut!! Efter ett riktigt catfight som slutar med att jag får ge mig då jag fått ett antal klösmärken på armar, ben och mage går jag sedan in i badrummet igen med hjärtat i halsgropen och ska kolla om krypet finns kvar i duschen.. då råkar jag se mig själv i spegeln.. för helveteeeee.. det är ruvan på tatueringen som håller på att ramla av..

Stackars mulli som får stå ut med mig..

Kyss 

En kväll med jifen..





Vi vill be om ursäkt till.... bensinmacken.. pumpen.. han som cyklade förbi.. bussen.. BMWn uppe vid caroli... nä förresten, du förtjänade det.. det cyklande paret vid stortorget... busschauffören.. och faktiskt till gertzen som också fick sig en dusch..

Alltså, hur gamla var vi egentligen? 12? Blir som barn på nytt med en jif i handen =) för övrigt så ligger jifen i bilen pga en olycka då jag skulle köra katten till veterinären, ja alltså ingen krock-olycka utan en kiss-olycka.. så jag var tvungen att städa allting med citon-jif så det inte skulle lukta.. det var ca ett halvår sen.. och jifen ligger fortfarande kvar i bilen.. 
seg? jag? nänä.. 


A clean house is a life wasted

Jag har kommit till en punkt nu.. jag vill åka nånstans.. nånstans där det är varmt.. har inte känt såhär på länge.. ooohh.. eller så kan det vara att jag precis suttit hemma hos föräldrarna och kollat deras film från thailand/vietnam.. fan vad jag behöver värme och sol just nu.. ingen som vill åka med mig?

Moren hade iallafall lyckats handla några fina grejor med sig hem, annars brukar hon komma hem med mest skit.. en jäättefin klänning som jag ska få i julklapp som förmodligen blir nyårsklänningen (hmm.. köpte en nyårsklänning förra veckan, äh, kan ju byta om efter tolvslaget =) en jäättefin kuvertväska som ska användas flitigt och lite annat smått o gott.. snäll mammis =)

Torsdag och iiiiiinget bra på tv... skittråkigt... imorron ska jag, J och norsken dregla över handbollskillar... eller ja, norsken ska nog inte dregla.. blir nog lite konstigt då.. haha.. 

Jag har faktiskt funderat på att städa och tömma diskmaskinen, sortera den rena tvätten... men jag har hört att A clean house is a life wasted.. just nu går jag efter det mantrat iallafall... vet inte vad som hänt med mig.. i huset städade jag hela tiden, lagade mat, var värsta husmoren, bakade, rensade ogräs och grejer... här skiter jag i det bara.. kanske för att det bara är jag själv (och mulle förstås) som ska se eländet.. inte lika kul att städa enbart för egna ögon.. eller ja, kanske inte enbart mina men J, Gun och Lillharpan har det minst lika stökigt hemma så jag förväntar mig ingen reakton därifrån om dom skulle komma hit =)

Kysss
 



Kattsand

Hahahahahahah!


Så jääääävla braaa

Fan! Denna låten är så jävla bra fortfarande men jag kan inte hitta nånstans där jag kan ladda hem den.. grrrr


Myyyys

Snö, snö och åter snö.. mysigt säger jag.. kallt säger mulli och stannar hellre inne i värmen.. lite bortskämd är han.. bara lite.. men mest av J som alltid ger honom skinka och oliver..

Idag har det varit heroeskväll, skitbra avsnitt, lite förvirrad blev man som vanligt.. var hos norsken och J lagade citronkyckling.. mmm.. gottis.. gillar Js mat.. mmuummsss =)
Var tyvärr inte hemma när den andra J kom på besök, jag lovar att va hemma nästa gång! Sorry!
Imorron blir det en lugn kväll.. hade varit mysigt med lite mys... får väl styra upp det tror jag =) Sen på fredag är det handboll i Landskrona, denna gången är det iallafall inte juniorer utan boys i min egen ålder.. blir nog lite dregel där förhoppningsvis.. precis när jag skrev Landskrona säger dom på nyheterna att det varit ett rån där.. .skumt..

Lördag är det lagfest med korpen, tid och plats är ännu inte bestämd, men om jag känner mig själv och Gun rätt så hamnar vi nog i stan med Pivisen i vilket fall. Pivisen missade ju den utomordentligt roliga lördagen med många hetingar i sikte, det måste vi ta igen! =)

Femme Fatale

Kyss

Grått och kallt

Helt plötsligt blev jag helt kall.. kärlek och känslor finns inte för mig längre.. det är från och med nu uteslutet ur mitt liv.. jag tänker inte bli sårad igen.. aldrig mer..

Jag ska göra som Gun och köpa ett par större skor istället.. trycka ner allting där.. tryyyyyck, bara tryyyyyck...



Hädanefter är vänskaplig kärlek det enda jag kommer att ägna mig åt, som lillharpan gör på bilden tex då hon lyckades med en karatefylla deluxe.

Kyss till mina läsare

meeee me and meee again..

Förfest hos Gun och svinkallt när man ska gå ut o röka..

Fryyyyyyser =)

Jag ska försöka göra ett litet collage av vår kära jif när Gun loggat in på sin bilddagbok och lagt upp fotona... denna helgens jifande var ju helt sjukt, när collaget kommer upp ska också diverse ursäkter framföras..

*LEEEEEER*

Vet ni vilket det fulaste ordet jag vet är? "*ler*"  
det är så... tjejigt... mesigt...fjäskigt....fruktansvärt på nåt sätt.. använd det in my face och jag lovar jag ska aldrig prata med dig mer =)

örk, jag har nog nån sorts fobi mot precis det ordet... *rysning*

och vad är grejen med stängda sidor på facebook? det är nog det mest irriterande som finns, tror man är man är nån viktig person som har sin sida stängd? Eller man känner att man vill va hemlig kanske? Eller man kanske vill spela svår? Onödigt, vi är alla lika lättfotade i vilket fall =D

Femme fatale

Kyss  


Oouuunnnannnn

Jag är sååååå trött på att va förkyld nu, undan eller väck!

Igår skulle jag se Wallander tänkte jag.. jag kom hem efter en god middag med J och slänger mig på soffan.. faan vad skönt det ska bli att bara slappa till en dålig Wallandefilm efter denna helvetesveckan! Jag tror jag såg dom första 5 minuterna sen tyckte nog någon att jag hade legat på soffan för länge..  Började med att jag pratade med Gun på msn om hennes rooooliga kväll ;) Sen ringde telefonen och eftersom jag inte har nån täckning i min lägenhet satt jag som en idiot i köksfönstret och pratade, vinkade till mina förvånade grannar när dom gick förbi.. då kommer precis en vän(?) och tar en cigg och snackar lite skit och när jag sen sätter mig och ska fortsätta prata med Gun på msnen, då har det ålahuet lackat för jag inte svarat och loggat ut så jag fick ringa henne..  helt plötsligt har jag missat en timme på Wallander.. vad hände där?? Vad hände med min myssöndag framför tvn??

*fnys*

RSS 2.0