9 år

Sitter och pratar med mig nagelbyggare och fd gymnasieklasskamrat Anziie på MSN. Jag kom på att vi har årsdag idag.



Förstår ni att idag är det 9 år sen vi gick ut gymnasiet.

Det är så sjukt detta.

Rynkorna bara keeps on coming liksom.

Sex and the helgrilladgris

Mors dag. Ska snart hem till min mor och äta söndagsmiddag. Mums.

I torsdags var vi och såg Sex and the City 2. Det är ju naturligtvis en måste-se film om man är tjej. Men i övrigt så var den väl sådär. Yoda tyckte att den var för politiskt inkorrekt. Kicki tyckte att det var för lite sko-porr. Jag tyckte nog mest att den var... tråkig.. hände knappt nånting, inga större skandaler och vi konstaterade att dom skulle stannat efter första filmen. Men det var trevligt med lite tjejkväll iallafall. Åt gott på Casa Mia. Maten var god men servicen är ju under all kritik. Fruktansvärt otrevliga kypare.

I fredags skulle vi egentligen ut till veberöd och kasedansa och glo på bönderna. Men helt plötsligt var det ingen som ville åka dit så det blev hemmakväll med tacos istället. Tacos och Step Up. Med Channing Tatum. Gudars skymning säger jag bara, så het han är. Så jag och Yoda låg här och dreglade som två tonåringar och det blev en tidig kväll.

Igår var det dags för Husiefest. Fest som mina föräldrar anordnar vartannat år. Jag, Gun, Syrran och brorsan är de ständiga servitörerna. Och barpersonal. För det dricks jävlar i det. Det är helgrillad gris till middag så folk blir ju naturligtvis törstiga av det. Eller dom skyller på det iallafall.

Tillbaka till soffläge.

Jag har fastnat


Lista

I brist på annat kommer här en liten lista som jag helt ärligt snott på nån annans blogg:

Första bästis: Yoda. Och jag lär väl aldrig bli av med henne heller. Puss!
Första bilen: Mitsubishi Colt. -99. Mossgrön, gick som en klocka och hade fejkträ-detaljer. Älskade den från första stund.
Första förälskelsen: Leonardo DiCaprio efter han hade gjort Romeo + Juliet. Tycker fortfarande han är het som få. 
Första husdjuret: Kommer inte ihåg första. Men vår nymfparakit Moti fanns med i 18 år. Bästa pippifuglen.
Första jobbet: I en godisaffär på Jägersro Center. Idioter som ägde det.
Första köpta skivan: NKOTB! Yeah!
Första piercing: Gjorde jag själv i underläppen under diverse fyllor i tonåren. Sen tog jag hål i öronen och töjde dom till 1 cm stora hål. Det gjorde ont. Jag tog ut dom efter att min mamma mutat mig med en flaska champagne till nåt nyårsfirande. Nu är hålen fula som fan och jag måste alltid ha ploppar för att dölja fanskapen.
Första semester på egen hand: Magaluf naturligtvis. Jag och brudarna. Precis fyllt 18 och det var en resa att minnas.
Första riktiga kärleken: K. Jag var 15 och snodde hans ring. Sen blev vi kära och hånglade som fan hela tiden.

Senaste alkoholdrycken: Vin. Igår.
Senaste bilfärd: Bilen på väg hem.
Senaste film: Dear John med Yoda. Hon sågade den.
Senaste ringda samtal: *hemlis*
Senaste bubbelbadet: Uh, bubbelbad.. hmm.. jävligt längesen? Kommer inte ens ihåg..
Senaste kyss: Igår. Höhö.
Senaste gången du grät: För nån vecka sen. Mest för att jag var så jävla förbannad.
Senaste måltiden: Big Mac & co. Fastfood for life.

Åtta snabba:
Har du dejtat en av dina bästa kompisar? Nej!
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja.
Har du fastnat med blicken i någons urringning? Vem har inte det? JA.
Har du fått ditt hjärta krossat? Ja.
Har du sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej. Vem gör sånt?
Haft ett one night stand? Ja. Rekommenderas inte.
Har du busringt någon gång? Ja. Heta linjen när man var typ 12! Jääätteroligt var det.

Sex saker du gjort idag? Rökt. Väntat på ett tåg (varför ska tåget komma precis när JAG kommer fram till bomjäveln?). Åkt Malmö runt. Solat en stund. Ska snart käka gott i stan och kolla Sex and the City 2 med my girls! Wooooohooo!!

Tre val:

Rött eller blått? Rött.
Chips eller Choklad? Choklad. Marabou mjölchoklad.
Sommar eller vinter? Sommar!

Två saker att göra innan du dör? Resa till så många länder som möjligt är det enda jag har planerat. Allt annat kommer som det kommer. Manjana liksom.
En sak du ångrar? Man ska aldrig ångra något. Allt har en mening.


Perikles

Jag, Yoda och Pancho drog ut till Törringelund för lite kasedans och tillhörande bönder igår. Skitkul var det. Folk borde åka ut till sånna ställen oftare. Eller, nä förresten. Ni andra malmöiter kan stanna i Malmö så vi som upptäckt livebands-röjet kan slippa er. Tack på förhand. Perikles och Pedalens Pågar var asbra. Jag och Hete Snickaren, som jag hittade i vimlet, var inne på pensionärsgolvet och gjorde ett desperat försök till att lära mig bugga men tydligen så är det en omöjlighet. Men det blev lite kasedans iallafall. Jaaaadå. Känna, lukta, smaka!

Så det blir livebands-kasedans-röj nästa helg också! På fredag drar vi ut till Veberöd och skrämmer skiten ur bönderna där och på lördag ska jag så snällt servera på mina föräldrars Husiefest. Kul kul.



Woooooohoooo!!

Ecliiiiiiipse


Nederlag

Lördag. Jag vaknade imorse av världens "förkylning". Jag tror att jag måste börja erkänna för mig själv att jag är allergisk mot nåt. Vaknade trött som fan. Stopp i näsan och ögonen svullna som bollar. Det var trots allt tur att ingen såg mig. Lägger man på den där vanliga osnygga-nyvakenheten på den där "förkylningen" så kan jag nog jämföra det med typ Gollum i Sagan om ringen. Detta är ett stort nederlag eftersom jag alltid räknat mig själv som ett A-barn. Och ja. Jag är ironisk.

Men iallafall. Jag tänkte ändå bege mig ut ikväll. Pratade med Yoda innan som erbjöd sig att bjuda på mitt inträde på Törringelund ikväll. Värsta festen därute, kan man ju inte missa. Perikles, Black Jack och Pedalens Pågar spelar. Röj. Synd att man är pank bara. Jag övertrasserade mitt konto igår med 11 kronor. Otroligt.

Dags att sova en stund till. Gonatt.


Ecliiiipse

Är det bara jag som står mig på Bellas jävla peruk?!


Trekant



Vad säger ni brudar? Detta kanske är lite att ta i? Jag vet iallafall att jag hade snoront i hela kroppen efter att ha sett två filmer förra gången. Kan jag få ett seriöst svar på vad ni tycker om detta?

Såntdärakedjebrev

Ibland får man massmejl som faktiskt är roliga. Detta har jag skrattat åt i typ en halvtimme nu :D


Hur man ger en katt ett piller

1. Lyft upp katten och håll den i ditt armveck så som ett spädbarn. Placera höger hands pekfinger och tumme på var sida om kattens mun och tryck försiktigt så att munnen öppnas.

Låt pillret rulla in i munnen.

2. Ta upp pillret från golvet och hämta katten bakom soffan.

Upprepa sedan punkt 1.

3. Hämta tillbaka katten från sovrummet och släng det blöta pillret

4. Tag fram ett nytt piller, håll katten i vänster arm med ett hårt grepp om baktassarna.Tvinga upp käkarna och tryck in pillret längst bak i munnen. Håll igen munnen och räkna till tio.

5. Ta upp pillret ur akvariet och ta ner katten från bokhyllan, ropa på din sambo.

6. Ställ dig på knä och håll fast katten hårt i fram- och bakbenen. Be din sambo hålla fast huvudet kör in en linjal i munnen och låt pillret glida ner längs linjalen och gnid kattens hals för att stimulera sväljreflexerna.

7. Ta ner katten från gardinstången. Sopa upp skärvorna från de krossade porslinsfigurerna och glöm inte att laga gardinerna senare.

8. Lägg pillret i ett sugrör tvinga upp munnen och blås i röret.

9. Drick ett glas vatten för att få bort den äckliga smaken av pillret och kolla så det inte är skadligt för människor. Plåstra om din sambo och torka bort blodet från mattan.

10. Stoppa katten i ett köksskåp och stäng så att endast huvudet sticker ut. Tvinga upp munnen med en sked och skjut in pillret med ett gummiband.

11. Sätt upp skåpluckan med hjälp av en skruvmejsel. Ring din husläkare och fråga när du senast fick stelkrampsspruta. Släng bort din nerblodade t-shirt.

12. Be din sambo köra dig till akuten. Sitt stilla när de syr ihop dina fingrar med tolv stygn och plockar ur resterna av pillret ur ditt högra öga. Åk förbi en möbelaffär på hemvägen och komplettera lite.

13. Ring Djurens Vänner och be dem hämta katten, köp sedan en hund.

Hur man ger en hund ett piller

1. Vira in pillret i en skiva bacon.

2. Ge det.

Rock n' roll..

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på lördagens bravader. Here it goes..


Jag kom överens med en tjej för en gångs skull. MFH var riktigt trevlig!


Här är vi en gång till. Yeeah!


Födelsedagsgrisen Pivisen ocså Gun där med en flaska i handen som vanligt.


Pivisen började kvällen ganska så bra..


Men sen gick det utför..


Nykter? :D


Snyggingar!


Han var inte så nykter heller..


.. och somnade till en stund där ett tag.


Obligatorisk toabild!


Mina bröst var fan ivägen hela kvällen. Här ska vi försöka tappa dom på lite silikon.
Det gick sådär..

Shitbrau kväll!

#win-lördag

Jag hade så sjukt roligt igår. Det var längesen vi hade en sån riktigt bra utekväll. Men fyfan vad ont jag har i min rygg idag. Jag fick nån form av ryggskott i veckan och kan knappt komma upp från en stol utan att dö av smärta. Men skitsamma. Jag tänkte ju inte missa Pivisens 25-årsfest. Jättetrevligt där hemma var det och sen drog vi in till Harrys. Spelade ganska bra musik faktiskt. Vi röjde lite på dansgolvet och spanade efter folk vi kände. Och sen såg vi Honom. Honom med stort H. Alltså ni vet när man ser en kille och det bara sådär vattnas i munnen, men man känner liksom att han är ganska så mycket för snygg för mig. Det var en sån. Guden. Tyckte jag då, men typ ingen annan.

Vi står på dansgolvet när Gun kommer fram till mig och säger: "Kolla! Det är K (ett av mina ex) och han har inget äckligt bihang med sig!" Jag tittar på honom och det är sjukt. SJUKT likt. Jag har aldrig sett en sån lookalike innan. Hade man ställt dom brevid varandra hade man knappt sett skillnad. Lillharpan kommer till dansgolvet och är aslack över att K inte hälsat på henne "Han bara gick rakt förbi mig utan ens titta på mig! Jävla as!" Haha! Ja, anyways. Vi fortsätter dansa och sen helt plötsligt bara kommer han fram och börjar dansa med mig! OMFG! Guden står rakt framför mig och jag kan knappt röra mig så ont i ryggen jag har! Men eh. vi dansade lite. och sånt. typ. Och sen träffade vi nån annan rolig och sen var han borta. Och jag vet inte ens vad han heter. Suck. SUCK KAROLINE!



Jag o söta Walle!


Ja, det var en skitrolig kväll iallafall. Tack allihop, och välkommen Pivisen till tiden då du är närmre 30 än 20 ;)

Nu kommer Gun och hennes nya bihang med frukost till mig så ciao!

Jamen okej

Jag har sett dear John nu två gånger med snyggot Channing Tatum i huvudrollen. (filmen är för övrigt sjuuukt bra, ni mååste se den! Riktig The Notebook film!) Nu när jag sitter här i min ensamhet och googlar lite så hittar jag detta:



Jag kan inte bestämma mig om jag tappade allt förtroende för honom eller om han blev om möjlig, ännu hetare?


Jag menar.. killen har ju koll på sina moves alltså.



Eclipse Eclipse Eclipse

Jag har koll på det här nu brudar. Ni kan lita på mig ;)



Och så lite mer släppta scener!






LÄNGTAR!

Jag har fastnat



Verkligen en sån dansahelanatten låt!

Nytt Eclipse-klipp!



Förresten så måste ni bara se detta klippet. Endast för att man sitter och skäms och vill helst inte se det.


Nu jäävlarrr brudar!

Nu är det bokat! Sex and the city 2 är det dags för nu och 8 biljetter är reserverade! Så jävla kul!
Kicki ska du med? Jag har försökt få Lillharpan att skicka ditt nummer till mig, det var två timmar sen.. :)



Äntligen!

Twilight-nytt

Hmm, ska vi få se utbytta roller i Breaking Dawn, eller kommer filmbolaget ge sig?

http://thresq.hollywoodreporter.com/2010/05/twilight-breaking-dawn-rob-pattinson-taylor-lautner.html

Ding?

Jag kom att tänka på ett mail som min mamma skickade till mig när @wahlstrm (också känd som Stockholm i min inre krets, se detta inlägget) var nere för ett par veckor sen.




Jag ringde upp och frågade om hon nu såhär i efterhand tycker att hon var särskilt smart? Jag har ju faktiskt träffat honom innan. Hon förklarade det med att han kanske bara var snäll första gången för att sedan komma tillbaka för att kallblodigt väldtäktsmörda mig. Jag förklarade att ja, det är ju klart han gör, eftersom han får ut så mycket av att åka ända ner från Stockholm för att mörda mig och sen åka hem igen. Och sen kan man inte våldta en frivillig. Hon erkände väl sen att det kanske inte var så smart tänkt. Jag frågade om hon hade väckt pappa mitt i natten också? "Nej, såklart jag inte gjorde, han hade ju trott jag var knäpp!"

Hon är för go min mamma :)


IKEA

Jag och Yoda var en sväng på IKEA idag. Yoda köpte en tavla som typ var lika stor som henne själv. Men den var fin! Öresundsbron!



Ja, vi fick in den i bilen. Men det var fanimig precis.

Renovera

Jag har funderat på det här med att renovera. Eller jag har blivit tvingad till att fundera på det eftersom varje gång jag sätter min fot innanför min dörr är det någon granne i huset som antingen spikar, borrar (med slagborr naturligtvis), kör lastbil, gräver ut en sjö, plattar asfalt med padda eller liknande i sina lägenheter. Jag har en viss svårighet att förstå detta. När man har bytt ut ett kök, är man inte nöjd då? Eller man behöver byta ut det tre gånger till? Eller om man spikat upp 15 tavlor. Är det verkligen plats till en 16:de då?

Just nu är det någon jävel som satt igång en lastbl inne i sin lägenhet. Eller det låter så iallafall. Och jag fattar inte, är det bara jag som hör eländet? Varje jävla kväll är det nån som håller på, varje jävla helgmorgon vaknar man av att en slägga ekar i betongen ovanförhuvudet.
I min trappa är det tre våningar. Tre lägenheter på varje plan. Det är alltså 9 lägenheter. Det finns bara ettor och tvåor i denna trappan tror jag. Alltså kan det inte finnas så jävla mycket att renovera. Grannen som bor vägg i vägg med mig har inte förstått detta. Han har hållt på att renovera sin 30 kvm stora etta i två år. TVÅ ÅR! Två gånger jag har harpat mig riktigt mycket och varit inne och gormat på honom att nu får han fan lägga av. En gång var på förra nyårsafton när han satte igång en byggfläkt klockan sex på kvällen, det lät ungefär som om någon hade ställt en sån asfaltstamp i mitt vardagsrum och gått därifrån.

Såja. Nu är någon igång och hamrar också. Med en slägga. Kanske ska riva huset?

Just nu hade det nog varit en jävligt bra idé.

Då var det lördag igen

Och jag har blivit med tvättmaskin! Så jävla skönt, slippa springa ner i källaren och hålla på. Fick ju ett presentkort av mina föräldrar i julklapp så vi var och fixade det idag. Naturligtvis skulle jag ha en dyrare så jag fick punga upp med tusen spänn till. Så är det att heta Karoline helt enkelt.

Men då var det lördag igen och egentigen skulle vi ta en tur upp till Lilla Torg och dicka lite vin. Men ser ni hur vädret är? Knappt plusgrader och så regnar det småspik så det blir inget med det och sen ligger jag inne med mensvärken from hell så det är inge roligt det heller. Vi får se vad det blir. Soffan känns jävligt skön nu. Har precis tryckt in kycklingspett med jordnötssås. Gött som faen.

Sååå... Peace out niggahz!

Glee

Bästa låten spelade dom i det nya Glee avsnittet som kom i veckan. Personligen tycker jag att jag och my friends gör en mycket bättre version. Vad tycker ni?






Jag vet att ni älskar min sångröst. Ni vågar inte erkänna det bara.

Välkommen till Malmö

Pratade med @wahlstrm igår som börjar fundera på att flytta ner till Skåneland igen. Välkommen! Detta var vad som mötte oss på http://www.sydsvenskan.se idag :)



Men man måste ju se det från den ljusa sidan, Zlatan är ju för fan uppväxt i den svartaste av hålor i hela Malmö så att det kan ju inte va så illa... Eller?

Välkommen till Sveriges svar på Chicago!

Sick and tired

Fan vad jag vill skriva av mig. Men som vanligt är det ögon här som inte klarar av skiten jag vill få ur mig.

Allting kör ihop sig nu. Bilhelvetet som det ska bytas däck på fastän firman som sålde den till mig gick i konkurs i fredags. (Min vanliga tur, jag förväntar mig inget annat) Jobbet kör ihop sig av alla möjliga olika anledningar som jag inte kan dra upp. Just nu vill jag bara därifrån. Nån som har ett bra nytt jobb till mig? Och så är Yoda är aslack på mig, och förstår mig inte alls. Och så.. ja.. annat shit.

Men jag har iallafall sett Top Gun ikväll. Bästa filmen.

Idag känner jag mig verkligen bättre begagnad.

Erhm...

Någon Googlade sig hit idag. Jag är inte stolt över sökordet.



Om ni inte ser vad det står så ska jag förstora det till er.



Jag tror att detta gått för långt nu. Inget mer dansbandande i bloggen!

SMS-inlägg

201005021161 (MMS)


SMS-inlägg

201005021149 (MMS)


Haaalllåååeeeeelleeeeeerrrrr

Jag har fastnat för Glee. Skön jävla musikal-serie som gör att man får rysningar i hela kroppen (Så, Anziie, nu vet du vad du har att vänta på din nya fina portabla hårddisk ;)

och herregud vad jag har hittat ett nytt dregelobjekt där också. Ni vet en sån riktig bad boy. Slurp.

Nä, för satan, ta dig i kragen nu Karoline. Legat på soffan nästan hela dan. Dags att hoppa in i duschen och sen hjälpa mor på nåt av hennes evenemang. *suck*



Kom så ska mamma hjälpa.. komsi komsi komsi..

RSS 2.0