Lille Harry har grownat up

Näst sista HarryPotter trailern har dykt upp.



Ärligt talat. Varför måste dom envisas med att visa filmer i 3D. Jag får så jävla ont i ögonen.

Och det var dagens i-landsproblem

Volvo



Tror ni alla tonårstjejer (och killar för den delen) vill ha en Volvo nu?

Jag vill iallafall..

#sakerjagbaravillspypå

Det finns vissa saker just nu. Som jag bara vill kräka över. Rakt upp och ner. Spy galla över.

  • Soleksem - Så jävla irriterande. Varenda jävla gång solen tittar fram börjar det klia nåt frenetiskt och ploppa upp plidor över hela jävla kroppen.
  • Krångel - Jag vill bara att saker och ting ska flyta på. Det är sommar, jag vill ha roligt. Jag orkar inte höra dessa oändliga "Nej, det går inte". Så fruktansvärt tröttsamt och sorgligt.
  • Mulle - Inte Mulle i sig utan Mulles allergi mot nånting som gör att han kliar och tvättar sig hela tiden. det betyder att jag måste gå till veterinären. För en massa pengar - och tid. Och kattpiss i bilen. Suck.
  • Sand - Det borde uppfinnas sand som inte fastnar på en så fort man smort in sig eller när man är blöt. Så fruktansvärt irriterande. Därför undviker jag stranden.
  • Semestern - Som jag helt plötsligt var tvungen att ta ut nu. Och inte sen, när jag planerat att ta ut den. Det är ju ingen annan som är ledig nu. Astrist.
  • The Fail Whale - Twitter ligger nere typ varenda gång jag har tid att sitta framför datorn nuförtiden. Skit.
  • MENS! - Hur fan lyckades jag pricka in att få mens första semesterdagen?! SUCK!


Men det finns en sak som är bra nu. True Blood.

Och det släpps nya avsnitt EN gång i veckan. Yey. #Fail på det med.

Ecliiiiipse!!

Nu är det bara två dagar kvar brudar! Weeeeheeee!!


Sista dagen

Då var det sista arbetsdagen i torsdags på mitt jobb. Kändes sådär måste jag säga. Sådär att gå därifrån alltså, kommer ju sakna mina tekniker rent fruktansvärt. Vi har ju varit ihop i 9 år nu. Ett väldigt långt förhållande för att vara mig ska ni veta! Men jag kommer inte att sakna jobbet, och inte tjatet om hur dåligt det går och hur kasst allting är och jag kommer definitivt inte sakna Haggan. Haggan ville så gärna ta över mitt jobb, så varsågod, ta det, varsågod och skölj! Jag behöver inte sitta och ta skit från nån annan där jag jobbar. Det är jag för bra för, då kan jag göra nåt annat istället. Och det gjorde jag! Jag sökte ett nytt jobb och jag fick det! Så jävla gött, in your face groggHagga.

Jag kommer nog hinna bli jävligt nervös inför det nya jobbet iallafall. Så jävla spännande det ska bli. Detta är första gången på 9 år jag kommer till en arbetsplats där jag inte känner nån. Förutom Tvillingmamman då. Hon ska också jobba där och hon började i måndags. I torsdags fick jag ett sms: "jag har spanat in ditt första ragg!" Haha, ja, det kommer nog bli roligt. Vi hade jävligt ball tillsammans när vi jobbade på vårt första jobb. Vi var som hund och katt i början, vi hatade varandra. Sen sa jag till henne en dag att hon skulle sluta va sån jävla bimbo. Och så började hon skratta och sen blev vi bästisar.


Så nu väntar tre veckors semester. Ska bli skönt som fan. Sovmorgon i exakt 22 dagar till. Love it.
Och så ska vi se hur vädret ska bli..



Najs!


Jag har fastnat



And I wonder if I ever cross your mind?
For me it happens all the time.

Let me be your eyes


Att lova för mycket

Jag har funderat över en sak. Eller ja, det pågår ungefär 100 diskussioner med mig själv i mitt huvud men det är en sak som blivit extra uppmärksammad i huvet och bland diverse bekanta på sistone.

Det här med att förlova sig. Folk förlovar sig i tid och otid. Varför gör man det? jag har aldrig förstått varför. Eller jag vet ju VARFÖR. Men inte.. varför. Jag menar inte när man är säker på att man ska gifta sig, klart man ska förlova sig då. Eller om man, som jag, är emot giftermål och träffar en person som man känner att man vill leva med resten av livet, då är det också ett alternativ att "bara" förlova sig.

Men alla dessa "åååh, vi har varit tillsammans i tre, sex, nio månader och vi är så kära och nuuu måste vi förlova oss!" Det är till att förlöjliga det. Ska man förlova sig så ska det vara på riktigt. Ärligt talat. En kille som du aldrig har bott ihop med, ni har aldrig haft ett "riktigt" förhållande. Ni träffas varannan helg om ni har tur. Eller ni är 20. Ni har aldrig bott ihop, ni känner egentligen inte till den andras vanor och ovanor. Vad är poängen? Jag fattar inte? Måste man ha en ring på fingret för att visa sin kärlek? Eller är det för att visa att du/han är upptagen? Ärligt talat. jag har aldrig förstått det. För mig är en förlovning på riktigt. Då ska man gifta sig inom ett år. För mig är giftermål värre än att få barn. Och jag vet egentligen inte varför. Att binda mig, allt jag har, allt jag äger till en annan människa.. jag vet inte. Eller så är det bara för att jag är konstig helt enkelt.

År 2009 gifte sig 48033 par. 22211 skilde sig. Förstår ni? Det är ca vartannat äktenskap. Lönt liksom.

Nä, enda anledningen till att jag skulle gift mig hade varit för att förkorta efternamnet.

Jag har 19 bokstäver i mitt fullständiga namn. 19. Hur många sånna broschyrer ni vet där det är ett hack för varje bokstav tror ni att mitt namn får plats i? Nä. Precis.

I made my point.

Ecliipse


Defr.. defrag.. defro.. äh. sån dära rensning ni vet.

Min dator sjunger som sagt på sista versen. Eftersom jag alltid har den i soffan så har den ju sugit in ungefär en årsförbrukning av katthår och damm. Men jag håller mig stenhårt fast vid den, den får inte lägga av än. Så därför ska jag nu köra vissa rensningar och grejer på den.

Så detta är då ett farväl om ni inte förstod. Med min tur så tar den säkert automatiskt bort nåt livsuppehållande och dör på kuppen. Och för tillfället så ska mina tillgångar gå till andra viktiga saker. Tex en ny dvd med ljudsystem. Det jag har nu snodde jag helt ärligt i bodelningen från mitt ex. Och det fungerar sådär kan man väl säga. Alla fem högtalarna är sprängda, försöker man sänka volymen så höjs den istället, och dvd luckan stannar inte när man trycker på "open". Den åker ut-in-ut-in osv, så man får jävlar i det vara snabb att lägga i skivan. Nämnde jag att jag numera nästan alltid använde min dator till att kolla på film?

Håll tummarna nu! Adieu!

Fredag

När jag öppnade förstasidan på blogg.se så fanns det en länk in till en blogg som hade gjort en sån här lista om Twilight. Om vilka favvogrejerna var i böckerna osv. Så jävla sugen jag var på att kopiera och göra en ista här men sen kom jag på att jag faktiskt inte är 14. Satan också. Och att säkert 90% av er som läser min blogg inte alls är intresserade av Twilight. Men det är ju inte mitt fel, det är synd om er faktiskt.

Ja, det var ett litet sidospår bara. Ikväll var vi hemma hos Kicki och skulle överraska Yoda som nu efter typ ett decennium i skolan äntligen har tagit examen. Det var fint. Och grillat. Och nypotatis. Och jävligt gott. Och Yoda blev rörd till tårar. Eftersom hon inte tror att hon går att överraska. Och det är i och för sig inte så konstigt. Eftersom vi alla är blonda (Förutom Kicki då, men hon är morsa så det räknas inte) och har svårt att hålla näbbarna stängda så vore det inte så konstigt om någon "råkar" försäga sig. Men det var kul. Nu ska hon bara skaffa ett jobb också den lille skiten.

Dags att nanna. Kyss på er.

Jag har fastnat





Är det bara jag som faktiskt tyckerElvis var het?
Ja, alltså när han var ung och smal menar jag då.

På tal om interna skämt



Detta är vad som pågår just nu. Jag är andradagsbakfull idag efter världens kväll i lördags.

Min käre bror fyllde 40 så jag och Gun tänkte att det är lika bra att hälla in ordentligt. Kussen var också där och Syrran med kille. Och lille Walle dök också upp framåt kvällen. Jag tänkte att jag skulle dra in en riktig Jägermeisterkväll men eftersom det bara serverades Mummelman så gick det i stöpet. Jag har fortfarande dåliga minnen av det från förra sommaren när vi hade poolfest och skulle tömma mina föräldrars barskåp.
Fy fan. För er som inte druckit Mummelman så kan jag berätta att det smakar som en blandning av Jägermeister och hb. Om ni inte har smakat hb så tycker jag bara synd om er. Men iallafall så hittade jag en flaska Dooleys som jag tänkte att det gick precis lika bra. Och vin. Och så lite Captain Morgan där också ja. Gun var till och med på Whiskeyn. Så jävla räligt alltså.

Bra på örat blev vi iallafall och hade sjukt ball. Harrys blev första stoppet, där jag på något sätt lyckades tappa min garderobsbiljett. Och alltså, det händer bara inte mig. Jag gör inte sånt. Även när jag är full så har jag koll på mina grejer och mig själv. Jag har jobbat på Amiralen i garderoben hur många år som helst så jag vet hur jobbiga folk är som blivit av med sina biljetter. Och jag stoppar den ALLTID i bhn, eftersom där ska ingen pilla ändå, inte medans jag är på dansgolvet iallafall. Men den var mystiskt borta och vi var ju bara tvugna att dra vidare till Swing inn. Så jag fick låna Guns sjal och frös som ett djur hela vägen dit. För er som inte bor i Malmö så är det typ 100 meter. Men det kändes som att gå en mil i det tillståndet. Även fast jag hade platta skor. 

Vi kom fram efter många om och men, och det var tydligen någon i dörren som petade in fribiljetter i händerna på oss för på inträdesbiljetten jag hittade här hemma dagen efter stod det 0:-. Jag erkänner att det var en stund där som var lite dimmig, eller ja, ungefär halva kvällen om jag ska vara ärlig. Sååå det kan lika väl ha varit så att vi har raggat upp tantan som satt i kassan och lovat henne en trekant efter stängning.

Vi träffade lite intressant folk där, bla min gamle barndomskompis Lille som svischade runt på dansgolvet. Trevligt!

Och sen drar vi ett streck där tycker jag.

Förresten så ber jag om ursäkt till mina grannar om det var viss störande musik då vid sex-sju snåret, jag kan tyvärr inte lova att det inte händer igen.

Sååå.. om ni spolar fram till omkring 3:00 tiden i klippet så kan ni va med på det interna skämtet här...
OOohhh.. fest igår ja... jag tyckte jag klarade mig ganska bra, snackade och det var god stämning... VA SA JAG FÖR NÅT?! VA JAG UTE PÅ PLANEN?!

Jo, jag ska berätta vad jag sa för nåt. Jag har redan berättat det för mina fina friends på Twitter och jag tyckte att det passade så bra in på precis 140 tecken så jag klipper in det här.



Förstår ni nu varför jag inte dricker särskilt ofta?



Nytt jobb!

Och såå idag slutligen hände det som jag varit så spänd och glad över.

Jag har fått nytt jobb!


Den branschen jag är i nu är knappast något som det satsas på. Det är mer så att set skärs ner och priserna pressas så att det knappt går att överleva på dom kronorna man drar in till företaget.
Den nya branschen däremot, där satsas det friskt och det ska bli jävligt kul att få starta på ny kula. Nya arbetsuppgifter och ny teknik, kommer blir asroligt! Dessutom är medelåldern bara 30 så lite yngre människor blir det nu också!

JAG ÄR SÅ JÄÄÄVLA GLAAD! WOOOOHOOO!!

Eclipse

Denna har jag nog inte lagt in innan va? Börjar bli mycket nu..



Ecliiiiipse!

Nu jävlar är det bokat och klart!



Också blev det på Entré, kanske vi slipper allt fjortisskrik på Royal!

Wooohooo!! Fan vad jag lääängtar!

Nationaldagen

I lördags var det värsta partyt hemma hos Lillharpan. Vi skulle fira Danmarks nationaldag på lördagen och efter tolv var det Sveriges tur. Det blev lite sådär med dom svenska flaggorna. Flaggstången var kass så det blev ingen flagga hissad. Och den enda som hade Sverigetröja på sig var Norsken.. och han är som sagt norrman. Men vi körde på ändå. Jag hällde in som om det inte fanns nån morgondag och det gjorde väl dom flesta. Men morgondagen kom. Och den var inte rolig. Måndagen var inte heller den bästa ur välmåendets synpunkt. Men fy fan vad kul vi hade. Jägermeister är den nya Tequilan. Och inte hälften så rälig.


Norsken sa: "Ta en bild på mig och sen på Yoda" Okej sa jag.


Vem är brändast? Detta är fan den bästa bilden någonsin på Yoda. Någonsin.


L1 och min kusse var naturligtvis också där. Vi tog ett par svängomer på "dansgolvet".


Och såhär mådde jag i Söndags... och måndags... och ja, det sitter nog fan i idag också alltså.

Nu ska jag ut i det fina vädret, tjing!

Eclipse från MTV Movie Awards




Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!

Sometimes you just cant stop smiling

Nu jävlar händer det grejer här ska ni veta. Jag har en del på gång nu. Stora grejer. Och det är bara så kul! Jag vill bara skrika ut glädjen över detta men jag måste tyvärr hålla mig en stund till. Förhoppningsvis får jag reda på mer på måndag.. Oooooo! Men jag har fjärilar i magen så nervös jag är! Wooohoooo!!

Ja, så humöret är iallafall på topp. Och jag mår bra och Mulle mår bra och allting är bra och det är så fint väder så det är knappt sant! Jag hoppas verkligen att det håller i sig till morgondagens party och dessutom ska vi åka ut till Lövestad imorgon förmiddag och se om vi kan hitta nåt kul på deras stora loppis. Så kul!

Lägger in en bild från i förrigår när det var cabbevädersomfan och vi tog en liten runda på Österlen. Var nere och kände på havet också men vi blev attackerade av ett gäng pingviner så vi sket i att bada. Men snart får det fan va dags för det första pooldoppet, det brukar inträffa redan i Maj så vi är jävlar i det sent på det nu.



Fy fan vad positiv jag är nu, känns lite konstigt måste jag säga, inte riktigt "jag" liksom.

Eclipse

Nytt klipp från Eclipse




Sommar

Summer romances begin for all kinds of reasons, but when all is said and done, they have one thing in common. They're shooting stars, a spectacular moment of light in the heavens, fleeting glimpse of eternity, and in a flash they're gone.

Jag undrar hur denna sommaren kommer att sluta. Jag hoppas iallafall det blir fint väder. Och massor att hitta på. Än så länge vet vi iallafall att det blir fest ute i Skabersjö i år igen. Asball. Denna gången är det kändistema. Jag och Gun pratade om att gå som Paris Hilton och Britney Spears. Men vi kom på bättre tankar ganska fort. Ja, vi får fundera på det helt enkelt. Roligt ska det bli iallafall. Sen fyller ju broren 40 också. Gammal gubbe blir han. Party Party. och på lördag ska Lillharpan ha nationaldagsfest. Tjoohoo!

Sommar, sommar, sommar.. kom igen nu solan. Komsi komsi komsi.

Jag har fastnat



Sometimes in life,
You run across a love unknown,
Without a reason, it feels like you belong

RSS 2.0