Old times

En gammal bild på mig och Kevin med mina tjejer.

Looong time ago!


Musiksmaken

Alltså, musiksmaken min sambo har.....
 
 
Under all kritik....
 
 

❤❤❤❤❤❤❤❤


Amish mafia

Klockan är strax efter 23 en lördag och endast tomten är vaken.... Och jag. Partyhuset liksom... ZZzzz...

Och jag har hittat ett nytt favvoprogram på Discovery: Amish Mafia, alltså vilka mafiosos! Jisses!

Over and out.




On the road again....

Jahapp, då har man nästan jobbat en vecka redan, det går undan. Tre veckors semester bara flög förbi i en jävla fart. Men jag är ändå ganska nöjd. Så fint väder som vi hade på dessa veckorna har jag nog aldrig haft på en semester. Nästan så att man i slutat ville ha en dag med lite moln. Men det känns iallafall som man har laddat upp batterierna för halva vintern. Vi är inne på att dra till el Thailando igen i vinter, men vi får se.
Egentligen vill vi ha barnen med oss, annars kommer dom aldrig utomlands, tyvärr. Men det hade varit jäkligt najs att åka över jul och nyår också, vi har ändå en barnfri jul så att det känns som man kan passa på att hoppa över julen och spendera den i en solstol med en kall Singha istället. Sen planerar vi ändå att dra med dom till Sälen i början på nästa år igen så det räcker kanske med det för denna vintern.
 
Jaaaa, så e det. Vad gjorde vi på semestern då? Vi slappade lite grand och sen höll vi på i huset ganska mycket. Det är ju ganska mycket småpill med ett hus, men det är mysigt. Både jag och Kevin gillar att gå och ha nånting att göra. (ja, jag gillar att handarbeta helt enkelt. Jag hänvisar till till exempel min överdrivet stora virkade mormorsfilt som tog nästan ett halvår att göra färdig)
 
Vi drog till Tivoli en dag, det var typ 15 år sen sist jag var där. Men det var jättemysigt, barnen åkte både nedsläpp och snurr-utav-helvete karuseller. Det var till och med så att Kevin var lite tveksam till att åka vissa, medans dom skulle åka allt. Jag åker ju inte karuseller, efter en upplevelse i Uppskjutet på Liseberg när jag var 15 så har jag lagt ner det. Jag hatar att åka karuseller, hatar att det kittlar i magen och man bara vill spy. Jadå, så rolig är jag! Men det var kul ändå :) 
Sen åkte vi till Kåseberga och handlade fisk en dag och övernattade sen i stugan ute på Österlen som Kevins föräldrar har. Vi sov i en husvagn som också står på tomten. Det var mysigt. Både jag och Kevin hade svårt att somna så vi var ute och skulle kissa mitt ute i natten. Jag tittade upp när jag satt där på huk och pinkade och herregud, vilken sjuk stjärnhimmel! Där ute på landet ser det ju helt annorlunda ut. En miljon stjärnor ungefär. Otroligt. Så liten man känner sig.
Vi sov där en natt sen åkte vi hem, det är ungefär så länge jag klarar av att va ute på landet. Vi plockade ungefär 30 fästingar på barnen innan vi åkte. Det var bara någon enstaka som hade hunnit sätta sig, fyfan vad äckliga dom är. När kevin skulle torka lilltjejen när hon hade varit på toa så upptäckte han en till och med i gumpen på henne. Urk.
 
Sen så har vi skissat på vårt bygglov också. Vi lämnade in det i fredags så nu får vi se om det går igenom. Det är lite ritningar vi förmodligen måste komplettera med eftersom vi ska riva bärande väggar men det ska nog bli bra till slut. Nu har vi lämnat in för ombyggnaden av vårt garage till boyta och tillbyggnad av ett uterum. Det kommer bli så jäkla bra när det blir klart! I helgen så sågade vi ner en stor jävla Magnolia som tog plats på framsidan, det blev bra när den blev klar. Vi har sparat lite på den så vi hoppas att den tar sig. Om man håller efter och klipper ner den efter hand så behöver den ju inte bli så stor. Magnolior är jävligt fina när dom blommar, men tyvärr är det bara en vecka, sen har man alla bladen och blommorna överallt.
 
Annars så har vi inte gjort så mycket, det har varit många som hälsat på och vi har haft många mysiga vinkvällar med gott sällskap i trädgården. Så jäkla skönt det har varit att kunna sitta ute till sent på kvällen.
 
Myspys! Snart hemgång!
 
 
 
 

Sista dagen

Ni vet känslan när man vaknar och inser att det är sista dagen på semestern?

DEN KÄNSLAN!


RSS 2.0