Breaking Dawn pt 1

Förresten så är det bokat nu!



Den 17/11 får vi äntligen se den!

Wooooohooo!!!!

Aq-va-kul

Ikväll efter jobbet tog Kevin och jag tjejerna till badpalatset Aq-va-kul för lite bad och bubbelpool. För att duschningen efterår skulle gå lite snabbare så tog vi varsin unge med oss in i omklädningsrummet och naturligtvis hamnade jag i en ny situation där jag skulle hålla på och förklara en massa grejer som bara blir helt fel.

Vi står i duschen efter badet och tvålar in oss när alla frågor kommer som en jämn ström: "Varför har du hår där? (benen) Varför har du hår där? (fissen) Varför har du så stora boppar? Varför har inte jag likadana? Vad är det äckliga som den tanten har på ryggen? (födelsemärke) Varför har hon tanten så stor baddräkt? (Vad ska jag svara på den? För att hon är tjock??)

Det borde finnas någon kurs eller liknande man kan gå innan man ska gå in i rollen som plastmorsa. Speciellt för oss som i vuxen ålder aldrig varit i närheten av barn under 14. Och det är inte precis som att frågorna viskas. nänä, hela duschrummet hörde vår konversation och såg pekandet. Precis likadant som att hela omklädningsrummet hörde frågan varför det tog så lång tid när jag var på toaletten och jag naturligtvis var tvungen att svara att "Jag bajsade".

Naturligtvis snärjde jag in mig i mina egna svar där i duschen redan efter första frågan och tappade helt bort mig själv till slut så det fick bli det vanliga svaret:

Fråga pappa sen!

Förfall

Det finns en fin gräns mellan att vara sjuk och sunkig och att förfalla totalt. Jag insåg att jag vad farligt nära "förfall"-gränsen idag när jag tittade mig i spegeln.
Efter att ha legat pall på soffan sen i torsdags kväll. Inte gjort något annat än att sett avsnitt efter avsnitt av min nya absoluta favvo-serie Dexter. Kevin var här och lagade söndagsstek till mig i söndags kväll. Och då började han se lite tveksam ut till sitt val av flickvän.

Så eftersom jag är lite efter så förstod jag det idag. För helvete Karoline. Ta tag i dig själv, även om man är sjuk får man lov att ha jeans på sig. Och linne. Och bh.

Så nu har jag målat ögonfransarna, klätt på mig nånting annat än min onepiece och är på väg ut genom dörren för att laga en välförtjänt middag till min pojkvän eftersom han har stått ut med mig. Mitt gnäll, mitt utseende och ja, hela min patetiska uppenbarelse som jag får när jag är sjuk.

Men en sak som jag inte tänker lämna hemma ikväll...





...är min bästaste hoodtröja.

Lite sjuk är jag ju ändå så då måste man få ha lite myskläder påp sig iallafall!


När en kvinna är riktigt förkyld...

Ser ni hur fint väder det är ute? Solen har strålat nu i två dagar och det är ju då man ska passa på att få lite sol innan vintern!

Vad jag gör?

Inviger min andra dag på soffan med ett glas varm Oboy. Jag har ju naturligtvis dragit på mig förkylningen FROM HELL. Imorse när jag vaknade kändes det verkligen som att den högra lungan var på väg upp när jag hostade. Rösten försvann för längesen och nu när jag snöt mig för 15 e gången på en timme så såg det ut som en bit av hjärnan faktiskt låg där i pappret.

Det är så jääävla synd om mig just nu!

Shopaholic

Som vanligt blev det en dyr resa till Ullared. Jag plockar ju på mig hur mycket som helst när jag är där. Jag går in med attityden att "det är lika bra att handla på sig så att det räcker länge". Och med "handla på sig" så menar jag då "det är lika bra att fylla alla förråd jag har". Så som vanligt kommer det bli proppfullt i alla skåp och lådor. Fast som vanligt så har jag inte packat upp än.. det måste ju gotta till sig lite så allting står i hallen fortfarande. Känslan räcker lite längre då liksom, så länge man ser alla kassarna som är fulla. Alla 5. Papperskassar.

Det var lite kul innan vi skulle åka för att Kevin gick in med inställningen att "jag tror knappt jag kommer upp i en tusenlapp, jag ska inte handla så mycket" YEAH RIGHT! Jag bara asgarvade. Man åker inte från Ullared utan ha spenderat iallafall 2000. Annars är det något riktigt fel på en. Och det var väl klart att jag hade rätt. 3300 stod det längst ner på hans kvitto när vi gick därifrån. Så han vann alltså, jag spenderade 2300 så jag var duktig jag också.

Det som behövde mest hemma hos honom var barnkläder. Dom han hade var antingen för små eller.. eh.. oanvändbara på ett eller annat sätt. Man kan säga att det är tur att jag kom in i hans liv. Punkt. Vi köpte jättemycket tajts, tröjor, klänningar osv till riktigt billiga priser! Jag sa från början att vi absolut inte skulle köpa nånting som såg white trashigt ut, eftersom mycket av vuxenkläderna där gör det.. men det fanns nästan bara fina barnkläder så det var hur bra som helst. Och imorgon ska vi shoppa ännu mer! Eller jag och tjejerna iallafall. Kevin får inte följa med. Vi ska hem till Tvillingmamman på nåt barnklädesparty. Jag får (läs: blir tvingad) att vara med på sånt nu när jag helt plötsligt blev med bonusbarn.

Förutom allt shampo, balsam, tvättmedel, tandkrämer, tandborstar osv osv som jag handlade så fick jag också med mig en Onepiece hem och jag inviger den ikväll! Så jävla skön är den. Och skrikrosa.

Me like.



Det är till och med dragkedja hela vägen upp!



Kommentarer som "Då slipper man lyssna på dig!" osv undanbedes!



Gekås

Nu inför hösten tänkte Kevin och jag fylla på förråden så vi tar en tripp till Ullared idag! Det var hans förslag och vilken tjej tackar nej till en heldag på Gekås?  Kevin insisterade på att köra. Jag insisterade på att åka min bil. Alltså åker vi i min bil. Han kör. Och jag fnissar lite för mig själv att han inte ens funderat på att ta av den rosa rattmuffen. Det ser jättemanligt ut.  Jätte.
image description

LdB2

Bilden bara failade på förra inlägget!


LdB

Ligger i soffan i VIP- loungen och väntar på att det ska bli halvlek och alla sponsorer ska dricka gratis öl/vin/kaffe och äta massor med kanelsnäckor från Pågens. Varför jag inte tittar på matchen undrar ni?

Jag är totalt ointresserad.

Det bästa är ändå när folk kommer inrusande och skriker "JAAA! MÅÅÅL!" och väntar sig en likadan reaktion från mig. Jag får ju naturligtvis låtsas vara lycklig för deras skull. Annars kan det bli pinsamt.
Förra matchen var det en kille som pekade på ett foto här inne och frågade vem det var.
Jag : ingen aning, men hon är säkert duktig!
Han: *pekar på ett annat foto* vem e hon då?
Jag: nä, ingen aning där heller.
Han: *pekar på ett annat foto* och hon?

Då låtsades jag inte lyssna och gick därifrån. Kanske ska plugga lite foto och namn så jag iallafall vet vem som spelar i laget?


Han

Vad skulle jag göra utan honom?

Min bebis.


Jag var trött på att mina fingrar såg ut som korvstumpar

Och titta! Nu går det att blogga från mobilen igen! Woohooo!


RSS 2.0