Nytt liv

Ja, veckorna bara glider förbi och snart är det riktigt varmt ute och man kan äntligen kasta ner vinterjackan i källaren. Här hemma står tiden still i väntan på någon vänlig själ som kan tänka sig ta hand om min älskade katt. Jag letar inte väldigt aktivt, men får väl snart börja med det. Det håller inte längre att flänga fram och tillbaka mellan lägenheterna. Det är ingen som mår bra av det. Tvillingmamman bor här varannan vecka så det får vara så så länge.

Hemma hos Kevin händer det grejer å andra sidan. Vi har förnyat köket en aning så att det ska se bättre ut vid en försäljning så luckorna har varit inne på sprutmålning och det är inhandlat ny-begagnad kyl-frys och spis. I helgen ser det ut som om det kommer upp nytt kakel och ny bänkskiva sen är det typ färdigt.
Även Kevin och tjejerna har under detta året vi har träffats undergått förändring och förvandling. Kevins klädstil i början av vårt förhållande var under all kritik (vi snackar stentvättade jeans) och tjejernas kläder såg ut att vara hämtade ur Ellos katalog från 1987 (eller vänta, det var dom nog!) Så ut med skitet och in med nytt och ny-begagnat. Polarn och pyret, Blingo, Lingon & Blåbär och Rabalder på Tradera is the shiet säger jag och Pomp de lux partyna som jag varit på har gjort susen i deras garderob. Kevin ville själv uppdatera sin så där behövde jag inte göra mycket, han är så snygg nu i sina nya, tajta, skjortor och byxor :)

Man märker att tjejerna är mycket gladare nu också när dom har "fina klänningar" att ta på sig varje dag. Idag sa den ena att det var bra att jag hade köpt olika kläder till dom, för dom ville inte se likadana ut alltid. Nä, det tror väl fan det. Jag gillar inte när folk klär sina barn i likadana kläder, inte tvillingar heller. Låt dom ha en egen personlighet, det är skitviktigt. Och för tjejerna är det klänningar, klänningar och åter klänningar som gäller och så ska dom vara "fina". Jag har köpt några sjukt söta sommarklänningar som dom bara längtar efter att få börja använda. Sötnosar :)

Igår fick jag också världens gulligaste telefonsamtal där någon skrek "KARROOOO!! JAG HAR LÄRT MIG CYKLA, JAG HAR LÄRT MIG CYKLA!!" Duktig flicka, 4 år gammal och det tog 2 kvällar så cyklade hon helt själv. Kevin var jättestolt över henne.

Det är kul, jag gillar faktiskt detta nya livet. Vad har hänt med mig?

Gifta oss?

Hört hemma ikväll:

Barn1: Karro, när ska ni bo ihop?
Jag: Men jag bor ju här nästan, vi måste bara hitta någon som kan passa Mulle.
Barn1:  Ja, för jag tycker verkligen att ni ska bo ihop. Och gifta er.
Jag: Jasså, ska vi gifta oss också tycker du?
Barn1: Ja, det är lika bra, ni är bara så kära hela tiden.

Vid läggdags:

Barn1: Pappa, kan jag få en puss till?
Kevin: Okej.... MEEEEN ÖÖÖÖÖÖÖEEE VAD GÖR DUUU?
Barn1: *fniss*
Kevin: Man får INTE hålla ut tungan när man pussas, ALDRIG!

Någon annan som försökt hångla upp sin pappa nån gång? hehe, gulligt! :)

Det var ett tag sen

Det var ett tag sen jag skrev så jag får väl uppdatera er lite vad som händer. Vilket inte är särsklit mycket, men ändå. Jag och Kevin har börjat leta efter nåt större att bo i, än så länge så har vi inte hittat nåt men det kommer säkert! Imorron ska vi kolla på ett sjukt renoveringsobjekt, jag vet inte riktigt om vi är jättesugna på det men min pappa däremot är mer sugen. Huset är på 180 kvadrat + 120 kvm källare. Tomten är på typ 1000 kvm. Jag ifrågasätter lite vad vi ska med ett så stort hus till. Jag ifrågasätter ännu mer Kevins påstående om att det blir jag som får städa hela möget. Mmmmm, eftersom jag älskar att städa. Eller inte.

Denna veckan är det barnvecka och mensvecka samtidigt. Det är inte en bra kombinatin kan jag meddela. Speciellt inte som idag när jag vaknade med en sprängande huvudvärk klockan 7 av att någon knackade på och meddelade att hon "skulle bajsa". Lyckades somna om en stund till men huvudvärken vill inte ge med sig. Jävla as.

Ikväll blir det lite grillniing. Vi invigde grillen innan i veckan, sjukt gott var det. Lillharpan ringde innan och bjöd in sig själv och Överingenjören, Yoda och Norsken så det blev helt plötsligt en massa folk här ikväll. Spelkväll it is!
Kevin hade köpt en present till mig igår, ett nytt spel som vi får prova ikväll!

Förresten så är jag tillsammans med en mycket rik man, iallafall om man kollar kvällsposten igår. Han var en av dom 80-talisterna i Husie som tjänade mest förra året. Kan bero på en eller två husförsäljningar, men ändå. Jag tyckte att det var utmärkt, för då måste vi ju ha råd med en walk in closet till mig i det nya huset! Alltså, med nya kläder och skor, fylld till bredden. Han såg lite skeptisk ut men jag kan nog tjata mig till det, om jag håller på tillräckligt länge. Höhöhö.

För en walk in closet är väl viktigare än ett nytt kök, nytt badrum och nytt värmesystem?
Abso-fuckin-lutley.

Förritiden hade man sovmorgon på helgen

Jag kommer ihåg en tid då man hade sovmorgon, den är ganska avlägsen nu, men en gång i tiden så hade jag sovmorgon vaaarje helg och jag älskade det!
Nuförtiden blir det ett kryss i taket om man får sova längre än till 8.

Igår blev man väckt av skrik och bråk vid halv åtta, Kevin var uppe och höjde rösten och satte på en film så vi iallafall kunde sova en timme till kanske. Sen var det bara att gå upp, det var ju iallafall jättefint väder så vi åkte in till den där lekplatsen inne vid stadsbiblioteket ni vet? (Nä, jag visste inte heller att där låg en speciell lekplats men det gör det tydligen!) Så vi var där en stund och sen gick vi en runda i Kungsparken. Mysigt och verkligen vårväder!





Sen på kvällen dumpade vi av barnen hos farmor och farfar och sen åkte vi upp till Ängelholm till min faster.
Det är så roligt för min faster och hennes man är riktiga vinmänniskor. Åker jorden runt för att besöka vingårdar och vet exakt allting om vin. Dom ööpnar alltid en 3-4 flaskor förklarar vad det är och vilken druva och allt sånt som man bara tycker låter som rena latinskan. Och Kevin sitter där och bara nickar och "ja, men jag tar den där.. andra.. eller första.. eller det går bra vilken som" Han är så söt :)

Idag fick jag lite sovmorgon iallafall. Kevin var uppe tidigt och skulle på simskola och jag stannar naturligtvis i sängen då. Sen kom han hem med bullar och frukost och sen åkte dom iväg igen och ska gå på gympa så nu har jag lite ensamtid. Fint som snus :)

Glöm inte titta på Vasaloppet och slumra lite emellanåt, perfekt söndagsnöje!

RSS 2.0