@copygram

För någon vecka sen betsällde jag hem en insta-plansch från @copygram och idag var jag och hämtade den på posten. Så jäkla fin den blev! Den hänger i hallen så att alla ser det när man kommer in :)
 
 
Det är en massa bilder på vår lilla familj från det att jag träffade Kevin fram tills nu. Barnen tyckte det var skitroligt och piiiiiinsaaaaaamt eftersom det råkade finnas med nån bild där dom badar och inte har någon top på sig. Suck.
 
Däremot var det inte världens enklaste att få ihop alla bilderna. Jag ville ju hämta bilder från både Kevins och mitt eget instagramkonto. Men det gick inte serru. Så jag var tvungen att skapa ett nytt instakonto för att få in både hans och mina bilder och sen fick jag spendera en hel kväll med att publicera 140 bilder på det nya kontot.
 
Jag är jäääättenöjd med slutresultatet men det finns nog lite användar-grejer som @copygram behöver jobba med innan man är helt nöjd med tjänsten.
Jag tror ändå att jag kommer beställa några grejer till inom en snar framtid. Dom hade så man kunde beställa typ 4-6 bilder i ram som var jättefna!
 
Så, in och beställ med er!
 
 

All in eller Jag skiter i vilket

Alla beståndsdelar i mitt liv är utformade efter två linjer. Antingen går jag All in och lägger ner min själ i det, eller så skiter jag fullständigt i vilket.
 
Träning har gått från att vara ytterst på "jag skiter i vilket"-skalan till att vara längst ut på helt andra "All-in"-skalan. Detta för att jag är trött på att vara fet. Tyvärr går jag då inte all in på att äta rätt utan där ligger jag fortfarande på "jag skiter i vad jag stoppar i mig". Det går väl inte riktigt hand i hand men. ja. Rom byggdes inte på en dag... så att...
 
Jag och Crosstrainerna har ju blivit bästisar. Eller egentligen hatar jag den. Vi kan kanske istället säga att vi har en hatkärlek till varandra. Den förbränner som fan och svetten lackar när man står på den och stampar men samtidigt är den asjobbig och jag vill egentligen bara dö för varje steg jag tar. Men med lite power-musik i öronen funkar det. Är det då en lördag förmiddag och man i stort sett är ensam på gymmet så känns det jäkligt bra faktiskt. Jag lyfter lite skrot också och det är kul när man märker att man faktiskt klarar av att ta lite mer än förra gången :)
 
iallafall, Denna träningshysterin har hållt i sig i drygt tre veckor nu så vi ska inte tro att den är ett naturligt inslag i min vardag än. Men så länge det håller i sig så är det ju bra :) Dessa veckorna har jag tränat 2 gånger gym och sen en gång vattengympa varje vecka. Tre dagar i veckan får man ju se som utmärkt. 
 
Andra saker på All in listan:
  • Jobbet, älskar det!
  • Huset! Ny toa på gång på entreplan! Änrligen slippa vakna när barnen måste kissa mitt i natten..
  • Kärleken och att ha kul tillsammans = Jag störar mig och K tycker jag är en pain in the ass :)
  • Fiber till huset! Tjooohooo!
  • Bonusbarnen <3

Och så sånt på "Jag skiter i vilket"-listan:
  • Vad folk tycker om mig, couldn´t care less.
  • Bilhelvetet som strular som fan hela tiden. Skitbil.
  • Trädgården som ser ut som en krigszon efter dräneringen. Pallar inte. Suck.
  • Vad jag äter och hur ofta jag äter det.
 
Som nu. Rabarberpaj för tredje gången denna veckan.
 
Äh, kan träna bort det på lördag. Typ.
 
Mums!
 
 
 

Morgonmys




RSS 2.0