Moonlight

Jamen, okej.. jag är fast i ännu en vampyrserie.. det räckte med ett avsnitt..




Och sen är ju huvudpersonen så satans snygg också.

*suck*

vaknade av...

3285b41c4b9f43a285dbc6f3cc98f391.png

Kolla varifrån!

vaknade av att mulle ville in under täcket och mysa. Här ligger han och snarkar, den lille grisen :-)


Jooee dåå sååatteee

Lördag. Jodå. Vi skulle gått ut idag ja, hur gick det med det tror ni? Nä, det gick inte så bra.

Så vi spelade lite bowling istället. Jag, Kylan, Gun och Målvakten. Jag vann nästan. 130 i första och 141 i andra. Det tyckte jag va väl kämpat. Gun slog mig i andra med en pinne! En enda! Störigt värre.

Så att jaaa.. jag får väl lägga mig nu eller nåt. Får se fram emot nästa helg istället.. Eller se fram emot är ju fel ord. Jag fyller år på söndag. Örk. 28. Ångest på det kan jag ju säga. Blir lite middag med brudarna här hemma. Helgen efter det är det Blondie som fyller år. Helgen efter det spenderar jag kanske utomlands. Ja, utanför skåne då alltså. Funderar på att ta en helhelg i Götet. Ska upp på kurs den 17:e och kanske stannar kvar över helgen? Får se vad som händer och sker. Helgen efter det fyller Lillharpan år. Sen i Mars är det Yoda, Tvillingmamman och Y som har födelsedagar. 3-4 Mars ska man upp på kurs till Götet igen. Ska servera på en fest nån helg också. Det blir körigt. Så jag får väl ta dessa helgerna som uppladdning för vad som komma skall.

Det blir en jävla massa fest i vår, trevligt!

Can I have my seat back?


Lovely Walle

Haha, såg precis denna kommentaren från Walle, nte bara jag som tycker halländska låter efterblivet! :



Förresten har Walle, det jävla svinet, åkt iväg till varmare breddgrader nu. Ska vara borta hur länge som helst! Så jävla avundsjuk jag är.

Men, ha en bra resa Walle!



Här slåss vi om maten




översized pilotbrillor...

067d3762ece9df88628337b9a1e9ffa7.png

Kolla varifrån!

översized pilotbrillor is the shiet


Nerd

Ville bara berätta att jag sett New Moon ikväll... igen.. är man twilightnörd så är man! Lillharpan fixade ihop lite middag och det tackar man ju inte nej till, så länge man slipper laga den själv =)

Texten till mms-blogget igår föll visst bort, jag och Tvillingmamman var på bio och kollade in Avatar. Den är så grymt bra den filmen. Hade kunnat se den ett par gånger till men får väl vänta till den kommer ut på dvd.

Nu blir det lite twittrande sen är det dags för sängen.

Natti natti

asheta!

0-23c18652c274e1b659c54add24c91902.png

Kolla varifrån!

asheta!


Kändisar

Går man in på Hitta.se och söker på Förhandlingsvägen i Lund får man upp detta:







*fniss*

Ja, för er som inte förstår så är det min tekniker som sitter där i gropen och dom andra två är folk som jobbar för oss. Lite kul att Hitta.se bilen lyckades köra förbi och ta foto precis där! :D

Eller inte

Jag skiter i detta nu, att pausa är ingenting för mig. och så tänkte jag på en annan sak.

Vafan ska ni, mina readers, göra om ni inte har mig att stalka?

Paus

Helt enkelt.

Min twitter blir även otillgänglig för obehöriga att se.

Jag behöver få va ifred ett tag.




Time is running away from me

Söndagkväll. Har precis kört en lång runda. Det behövde jag. Fick någon sorts ro.. om det nånsin går att få i denna kroppen. Jag har lite problem med det. Ro. Inte så att jag inte kan va hemma i lugn och ro utan har problem att få ro i själen liksom. Jag blir uttråkad av människor och saker som tar för lång tid. Vilket är en både bra och dålig egenskap. Jag kan få panik och hjärtklappning av att bara stå i en kö som tar för lång tid. Jag blir irriterad av folk som tar för lång tid på sig. Det var ett stort problem när jag gick i skolan, lärarna sa alltid hur duktig jag var men "om hon bara hade kunnat ge saker och ting lite mer tid". Det går inte. Det måste gå undan och helst ska allting ska nunununu.

Så idag tog jag saker och ting i egna händer. Och fick lite sinnesro.

Skönt. Äntligen.


Tragiskt

Denna helgen har jag inte gjort ett skit. Inte ett piss har jag åstadkommit. Förutom att min lägenhet är kliniskt ren då alltså. Jag har inte träffat en levande människa sen i fredags när jag gick från jobb. Fy fan vad jag känner mig tragisk. Skulle egentligen på inflyttningsfest igår, men eftersom halva styrkan, inklusive Gun, drog på sig kräksjukan blev det inget party. Och Yoda är i Stockholm, och Lillharpan skulle umgås med pojkvännen. Så jag har inte lämnat lägenheten denna helgen förutom när jag handlat mat. Kul. Verkligen.

Jag gråter lite i min ensamhet och tittar på Mulle, den enda i hela världen som tycker om mig, och vill va med mig känns det som. Och det är ju tragiskt i sig, eftersom den kärleken endast baseras på att jag ger honom mat och skinka.

Tragiskt, är vad det är.






Twilight, what have you done to my wife?



Så jävla ball! Haha!!

Default



Jaha, detta var ju riktigt bra. Tack för tipset @studiomannen!

Dubbelmoral?

Ligger ensam hemma denna fredag. Skulle egentligen hängt med Gun till Kylan men ja, jag skulle bara hem och vila en stund efter jobbet och sen vaknade jag tre och en halv timme senare. Så jag bojkottade denna fredagen. Nu ligger jag mest och väntar på att Haiti-galan på MTV ska börja. I brist på annat.

Jag surfade runt lite på facebook. Och såg att en "gammal kompis" ska flytta ihop med sin tjej. Vilket jag tycker är ganska konstigt. En tjej som han inte delar varken åsikt, livssyn eller värderingar med. Enligt honom själv då. Jag förstår ärligt talat inte. Detta är ju knappast första gången man hör att folk flyttar ihop eller är tillsammans fastän det inte är särskilt lyckat förhållande. Varför vill man vara i ett förhållande som man inte trivs i, eller med en person man inte "klickar" med egentligen? Dom flesta jag känner som stannar kvar i sånna förhållanden är fruktansvärt rädda för att vara ensamma. Man hittar första bästa att vara tillsammans med för att slippa va ensam. Det är ju hemskt. Och jag blir så förbannad varje gång jag ser det. Det är så onödigt. Okej, det kan kanske vara lite ensamt ibland att vara singel, men hellre ensam än att sitta och störa mig på personen på andra sidan soffan. Och hellre vara ensam än att vara olycklig med någon annan! Eller om man nu ska vara tillsammans, snacka inte skit bakom ryggen på din flickvän, det är inte särskilt hett. Berätta inte vilket monster hon är, hur mycket du stör dig på henne eller hur blåst och IQ-befriad hon är, gör nånting åt det. Våga vara ensam.

När vi var ute på juldagen så frågade en gammal killkompis mig: "Karro, varför är du singel? Du borde inte ha problem med att hitta nån?" Nä, jag har inte problem med att hitta killar, jag har problem med att hitta en kille som jag ligger på samma nivå med. Jag har en sjuk humor, jag har ett aktivt liv, jag vill kunna göra vafan jag vill, när jag vill göra det. Sen handlar det ju inte om att "hitta nån". Jag vill inte ta första bästa, jag måste få ta tid och känna efter vad jag vill. Jag vill inte bli tillsammans och flytta ihop för att det ska så va och sen ångra mig om ett halvår.

Nä, då är jag hellre lyckligt singel med bara Mulle att oroa mig för.



Få är de som ser med sina egna ögon och känner med sina egna hjärtan.

1000

Detta är mitt tusende inlägg. Först tänkte jag att jag skulle skriva nåt dramatiskt, att det skulle vara sista inlägget bla bla, eller så tänkte jag att jag skulle skriva nåt smart och framstå som riktigt allmänbildad och kunnig.

Jag skiter det. Jag har något mycket viktigare att skriva om.

Dom har släppt den! Och nu vill jag att det genast blir den 20:e Mars! Nununununu!




Gejkåes

Min stora last i livet, förutom ciggen, är shoppingen. Och igår var jag ju då på alla shoppares stora mecka. Ge-kås i Ullared. Var i möte hela dan i Laholm med jobbet och sen styrde jag kosan mot paradiset. Hade pratat med Tvillingmamman och hon påstod att dom stängde 20,00. Jag lämnade Laholm vid halvfyra-tiden och var i Ullared ungefär en timme senare efter diverse felkörningar. Lullade in i lugn och ro och plockade lite av allt möjligt, bockade av på min lilla lista jag hade med mig. Åkte ner på bottenplan och provade lite ridbyxor när en röst i hägtalaren säger: "Klockan är nu 17,45 och varuhuset stänger om en kvart". Herregud.. en kvart?! Tänkte att det måste blivit nåt fel och letade upp närmsta biträde (surkärring). "Vi har bara öppet till åtta på torsdagar". Jävlarrrr. (Har ni förresten lagt märke till att Halländska tjejer pratar smått långsamt och efterblivet? Stod och lyssnade på ett samtal mellan tjejer i kassakön) Anyways så blev det panikshopping den sista kvarten. Men jag tror att jag lyckades få med mig det mesta.





Etersom jag aldrig läste ut Snabba Cash så tänkte jag att det var lika bra att köpa uppföljaren.




En veckoförbrukning av hårspray.

På vägen hem var jag inom Falkenberg och åt middag på Torggrillen. Tänkte att man irriterar säkert nån genom att visa sitt nylle där, så hatad som jag är i den gudförgätna hålan.
När jag körde vidare sen så blev det naturligtvis världens snöstorm. Kändes som man körde mitt i ett myrornas krig. Men jag trödde på i 140 och när jag passerat Hallandsåsen så sken solen så skönt i ansiktet. Eller så kan det varit nån jävel som glömde stänga av helljuset.

Men jag kom hem iallafall och nu har jag fyllt på alla lager här hemma. Perfa!

Kyss

för er...

471a008556cbe930d3570c421bb68cb9.png

Kolla varifrån!

för er som undrar vad jag jobbar med, nu vet ni! Ni förstår exakt nu, eller hur?


jag klarade...

80955b0caef779299ebb90c31d16b4.png

Kolla varifrån!

jag klarade ullared på 1, 5 timme, 4 fulla papperskassar och 1995 kr fattigare! Det kallar jag världsmästare i shopping!


som vanligt...

1e17ce8dda1b0e74ed53630721957461.png

Kolla varifrån!

som vanligt när jag är ute och kör med min gps så har jag inte en blekaste aning om var jag e. . Långt bort åt helvete tror jag nästa samhälle heter. .


Fi fan

Har spelat första matchen för säsongen idag. Fyyeee faaeeeen säger jag bara. Mina lungor ville bara kasta in handuken. Och min kropp. Min arma kropp. Morgondagen kommer inte att bli nådig, det värsta är att resa si ur sängen på morgonen. Öh, örk.. ööee.. phuuu.

Måste börja träna mer.. måste..

Mighty good time



Braaaauuuuu skeeeeeet!

Lyckad?



Haha, detta var faktiskt ganska bra gjort :)

Thank gawd its friday

Norsken och Yoda var här igårkväll och vi käkade tacos och kollade På Spåret och Skavlan. Känns som om ni tycker att vi är värsta panchisarna som sitter hemma en fredag och kollar SVT. Men det är faktiskt intressant, och förresten så hatar jag fredagar.
Yoda försökte få till ett parti Gin Rummie eller "vad som helst, bara vi spelar nåt" men fick inte igenom sin vilja utan det blev nån film sen. Yoda tycker att jag är världens sämsta kompis för att jag inte blir hennes granne på Caféworld på Facebook, innan dess tjatade hon om Farmville ett halvår. Jag vägrar. Skitspel.
Vi pratade om vilka tre saker man inte kan leva utan. Yodas var böcker, sprit och spel. Hon funderade på sex också men kom på att har man haft en tillräckligt lång torrperiod så saknar man inte det, så det valdes bort. Jag håller med henne. Jag är inne i en sån nu. Ofrivilligt.

Jag funderade på det sen när jag låg i min säng. Vad skulle jag inte kunna leva utan? det finns många saker man inte VILL leva utan. Typ mobiltelefon, min dator, tvn, min sköna säng mm. Mulle är en som jag absolut inte vill leva utan, men det kommer ju komma en dag när han inte kan va med längre och då kommer jag nog helst bara vilja dö brevid honom. Mina föräldrar vill jag absolut inte heller leva utan, maj gawd, vad hade jag gjort utan dom? Mina BFFs är ju asviktiga också, men om jag ska hålla mig till lite ytliga saker så hmm.. det blir nog film, bil och pengar. För att shopping är ett måste. DET hade varit jobbigt att inte kunna göra. Denna månaden är skitjobbig, försöker att inte handla så mycket så jag kan läka min gråtande plånbok en aning iallafall. Efter bilköpet så är där ett stort hål, kommer ta ett tag för den att komma över detta.

Idag ska Yoda färga mitt hår. Eftersom jag valde att åka till Lanzarote istället för att gå till frissan så blir det hemfärgning. Och för att jag är snål just nu.

Kyss

Danne säger jag bara..


Störst av allt är ändå kärleken
Mest av allt vill jag behålla den
Vi kan bygga den på framtiden
Där tror jag den håller länge än



Den fanns inte på youtube så här kommer spotifylänken: Danne Stråhed med Wizex – Störst av allt är Kärleken



en vilsen...

71147506e1ad93a25b9daa05f0a12275.png

Kolla varifrån!

en vilsen g?teborgare vid torson


Finns bara en

Finns bara en som kan ge detta svaret..



Länk

Göteborgare säger jag bara.. dom har inte alla hönsen hemma! :D

Sheldon



Känns lite konstigt att se Sheldon i vanlig form. Men han är ungefär lika rolig :)

nu är...

6dd28dc3ae2a30398d90292ad36f34f1.png

Kolla varifrån!

nu är jag ute på upptåg igen. Har varit i laholm hela dan. Körde precis över hallandsåsen och tänkte på dejten jag hade här den magiska sommaren 2008. Det var kul, mitt på rastplatsen :-)


Dancing Queen, young and sweet, only.. 27..



Då var vi och såg Avatar igår. Sjukt bra. Vilken film! James Cameron har lyckats ännu en gång. Jag är inte sådär jätteförtjust i 3D (får mest ont i ögonen av dom jävla glasögonen) men det var helt okej. Vilken feelgood film. Och vilken värld han har skapat. Helt otroligt. Fast jag blev lite besviken på en sak. Jag satt och kollade iMDB imorse och kom på att den kvinnliga huvudrollsinnehavaren var svart. Hon gjorde en jättebra insats, det är inte det, men jag hade tänkt mig henne som vit i verkliga livet. Hmm.. ja, det kanske låter lite konstigt men ändå. jag hade föreställt mig henne som vit om hon var en riktig person.

Ja, anyways. Jag satt och lyssnade på radion innan (Guldkanalen naturligtvis) och vad är det jag får höra? Dansgala i Malmö på slagthuset i april! Danne Stråhed och Spootlajtz och några andra band som jag inte la märke till eftersom mina öron bara ville höra DANNE STRÅHED och SPOOTLAJTZ! Amagad! Detta får vi bara inte missa! Så nu går det snart ut ett mass-sms till alla mina girls och guys, vem är med?!


Jag tror nog i och för sig att det är jag och Gun som är mest uppspelta över detta eftersom Danne Stråhed är vår all-time favourite och vi hade så jävla ball förra gången vi såg Spootlajtz, men vad säger ni Lillharpan, Y, Yoda? Kylan? Detta får vi väl inte missa?


är med...

2f0e3588628a2117a01d5cd6d057f092.png

Kolla varifrån!

är med tvillingmamman i trellehoulla. Hon ska fixa en ny tatuering. Så feeen den kommer bli! :-)


Breakup

Nu är det slut. Jag har gjort slut.

Min älskade lilla bil lämnar mig idag. Svarta faran. Gertzen. Han har gjort sitt. Det är dags att gå vidare. Vi har haft många roliga stunder ihop och vi har upplevt mycket tillsammans. Han har varit en mycket fin trotjänare och alltid ställt upp, aldrig stannat eller fått bensinstopp trots många mil körandes på endast luft och kärlek. Vi har kört nästan 7000 mil land och rike runt och han har fått se mycket och höra mycket som han lovat hålla för sig själv. Kvällar ute på åkrar i lera, genom skogar i småland och oändliga mil fram och tillbaka till Svedalahoulla.

Jag kommer att sakna honom, min lilla Gertz.




Men en sak som följer med till min nya pärla är..



Rattmuffen!

Lastbilschaffisen älskar den, eller hur gör du TB? :D



dagens i-landsproblem.

68e27970182d8658d03e74b919d741f2.png

Kolla varifrån!

dagens i-landsproblem.


Filmnörd Nr1 räcker upp en hand

2010 kommer vara ett stort filmår. Och som den sanna filmnörden jag är så tänkte jag lista en del av de filmer jag ser sjukt mycket fram emot.





Alice in Wonderland Johnny Depp ska göra ännu en sjuhelvetes roll. Och han kommer att göra det så bra, så bra. Premiär 12 mars.



Dear John Från författaren till The Notebook och med Lasse Hallström som regissör kan det inte bli fel. Släpps i Sverige 7 Maj. Släpps i början av Februari i USA så nedladdning är bara att konstatera.




Remember Me Edwards.. förlåt.. Robert Pattinsons första film efter Twilight. Nu är det upp till bevis om han klarar att spela nåt annat än lidande Edward. Men det är klart han kan, han är beeeeaast! Släpps 26e Mars i Sverige men redan den 12:e i USA så det blir högklassig nerladdning på den också. (Varför är vi så jävla efter här?)



The Runaways Bellas.. sorry, nu var jag där igen.. Kristen Stewarts första film efter Twilight. Hon är ju till skillnad från Rob redan stor stjärna sen innan så denna filmen kommer rocka. Speciellt eftersom det handlar om koola The Runaways. Finns inte ens nåt datum när den släpps i Sverige men kommer i USA den 19 Mars.



Sex and the city 2 Visst tyckte vi att det slutade bra efter första filmen? Men tja, moviebossarna tyckte att det behövdes tjänas mer cash så dom fixade fram en till. Och eftersom vi innerst inne vill att det bara ska fortsätta och fortsätta och fortsätta med Carrie och brudarna så går vi såklart och ser denna på premiären den 28 Maj. I högklackat.



Valentines Day Radar upp den ena stjärnan efter den andra. Bla Jessica Biel, Bradley "ett säkert dregel" Cooper, Anne Hathaway, Jessica Alba, Ashton "vattenplaning" Kutcher, Julia Roberts och Patrick "McDreamy" Dempsey. Kan inte bli en dålig film, helt omöjligt. Premiär 12e Februari!




Date Night Steve Carells nya film. Asgarvar redan i trailern så detta måste båda gott. Tror på en riktigt rolig film här. Detta måste vara folk som vet vad dom gör och har bra smak eftersom dom har med Nicklebacks låt i trailern. Stjärna i kanten. Släpps 9 April i USA så det blir fet nedladdning på den.

Sen har vi då dom två stora filmerna som inte det släppts några trailers till än.



The Twilight saga: Eclipse Fortsättningen på "The Holy"s (Författaren Stephenie Meyer) böcker om Edward och Bella. Tredje i ordningen. Jag kommer att hänga på låset till www.sf.se när denna släpps. Enough said. Premiär 30 Juni. Vi väntar på trailers. Vi väntar och vi väntar.. SLÄPP TILL NUUUEE..

Sist men inte minst Harry Potter and the Deathly Hallows part 1. Sista boken. Första filmen. Detta är början till slutet som vi väntat så många år på. Hoppas på en bättre film än vad dom lyckades pjatta ihop till Halvblodsprinsen. Harry är värd bättre än så. 2001 kom första filmen, 2011 kommer sista. Snacka om att mjölka ur pengar ur lilla Harry.

Någon som sa filmnörd?

Jag räcker upp handen. och jag är stolt över det.

shitpommfrit

Jag hade precis en "näraattstötaihop" upplevelse. Typ lika illa som nära döden. Uscha, ja, MINST llika illa.
Satt och surfade runt på Facebook och kollade lite bilder och sånt, lyssnar på bra musik, lever i min egen lilla värld liksom..
Och sen helt plötsligt dyker ett par bilder upp som gör att jag bli helt nervös och börjar handsvettas. OMFG. Vadfan gjorde HAN där? Jag satte nästan pingvinlakritsen i halsen av chocken. Denna stan är waaaaay to small..

Jag tackar Gud för denna förkylningen som slog ut alla tankar på nyårsfirande.

GUN! Det var en jävla tur att vi inte åkte till Vellinge på nyårsafton säger jag bara!
Det hade kunnat bli lite smått.. jobbigt.. och hett.. hrm.. eller va?

Sååå.. för att byta samtalsämne.. vad ska man se för film ikväll: Åter till Cold Mountain eller Departed? Ska man dregla över Jude eller Leo?

Inget svårt val egentligen.. naturligtvis ska jag dregla över Leo.

Kyss

klockan är...

7911ea64b24390b73c86a24a6082cbf4.png

Kolla varifrån!

klockan är kvart i två och jag har fortfarande inte ätit frukost. . Bra där karoline. . Så nu drar jag och yoda in till stan, ciao!


RSS 2.0