Det måste vara lika.. måste dela..



Varför är det bara tjejer som ska utsättas för att få grejer upptryckta på fel ställen?

Same same.. but different..


one last...

-97dbe3eaaabf358b5b2d5d0ce85a2f2.png

Kolla varifrån!

one last night med gänget, pivisen ska ju ha en liten knodd så hon sviker ju oss nuförtiden. . We miss the good old days!


appletini, fy...

0-4ebf9f233dfa6e23de09a599bd8f2b60.png

Kolla varifrån!

appletini, fy fan va rälig! Eller inte, hade kunnat klämma en 10-15 sånna ikväll meen de ska jag inte. . Eller?


Happy Birthday




Hallmark tänkte tjäna sin slant på Twilight också såklart.. med gratulationskort..

Den kille som ger mig ett sånt här kort när jag fyller år ska jag gifta mig med.. no doubt about it..


inte ofta...

683d543653de55d988133b15ed3aab50.png

Kolla varifrån!

inte ofta man kör 6 växlad diesel. . Fort går den! Nu vet jag iallafall hur man startar den. . Vänta tills glöden slocknar :-)


Dagens i-landsproblem

Här ute i hålan Svedala finns det två lunchställen och ett McDonalds.. dessa två veckorna jag har jobbat efter semestern så har mitt favvo-place Lizzans haft semesterstängt.. och eftersom jag vägrar äta på det andra lunchstället så får det bli McDonalds.. jag har alltså ätit det till lunch nu i snart 2 veckor.. vet ni hur trött jag är på det vid detta laget? Jag har iochförsig varit inne på Jägers och Kniv och Gaffel och ätit nån dag men annars hade makedonkan varit standardalternativet.. på måndag öppnar Lizzans igen.. och ni förstår inte hur mycket jag längtar till måndag.. mmm... räksallad.. faaan vad gott det ska bli..

Och vet ni vad som mer händer på måndag? Då kommer dom och klipper buskarna utanför mitt fönster! Jag har harpat mig ordentligt nu hela denna veckan och ringt varje dag så är dom inte här på måndag så jääääävlar! Hej dagsljus!

Ja.. det var dagens i-landsproblem..


Slappa deluxe

Vet ni? Idag ska jag inte göra nånting.. jag ska gå hem, äta korv stroganoff från igår.. lägga mig på soffan och sen ska jag ligga där resten av kvällen, vänta på att my knight in shining armor ska komma på sin vita häst och rädda mig.. who am I kidding.. vem skulle det va? ja, fan vad skönt det ska bli iallafall.. känns som jag har flängt rundor hela denna veckan och nu är det dags att ladda inför helgen..

Snart hemgång, tänkte dela med mig av vad som spelas högt i min bil just nu..



Det är snusk, jag vet.. men den är jävligt bra ändå.. nickleback is the shit..

Kyss

Jag hade precis hunnit skriva sista punkten så ringer Yoda och frågar om jag ska följa med till Möllan och käka middag.. ooohhh.. pallar? Pallar inte? jag får fundera..

HELVETE! Jag...

248594abc12dea24fbd84d93a2339984.png

Kolla varifrån!

HELVETE! Jag körde på en fasan på motorvägen och glaset i backspegeln sprack! What to do?


Aaaah!

Hemma igen efter plåtningen, skitkul var det! Nilz var skitbra och det blev avslappnat och skoj.
Bilderna blir väl klara i veckan så det ska bli spännande och se hur det blev. =)

Nu är det mat och film resten av kvällen

KYss!

Skånska is the shit

Vet ni vad dom spelar på P4 just nu? Nä, hur skulle ni kunna veta det..



Jag har försökt undvika låten ända sen midsommar men det är ju lönlöst.. den följer efter mig..

Midsommar.. dåligt liveband på dansbanan på Jägershill.. inbillad kärlek.. kyssar..
Känns förjävligt att minnas.. fyfan vad du har ljugit för mig och gjort mig illa..

Jag hoppas du är nöjd med dig själv nu
 



@ home..

Hemma igen! Och maj gawd vad jag har ont i min rygg.. min kropp pallar inte att stå i fyra timmar i sträck.. ajajaja..

Nu blir det en cigg och sen sängen direkt..

Tomorrow is the big day, fan vad kul det ska bli.. wiihooo =)

Natti!

asmycket folk!...

0-1a85dcc84ce999ad1b5933406037032a.png

Kolla varifrån!

asmycket folk! Jag och gun rök redan i första loppet, blev inga miljoner idag. . JÄÄVLARR!


ja o...

0-32472d77ccf0a9dc3c70a078e9c8b12f.png

Kolla varifrån!

ja o gun är på jägers och ska vinna miljoner så vi slipper jobba! Svin mycket folk och svin många snygga boys! Jaaadå!! :-)


Mother dearest

Vet ni vilken snäll mamma jag har? När jag kom innanför dörren efter jobb så ser jag att någon har varit här, skorna stod inte som jag lämnade dom i morse.. tankarna virvlade iväg till kopierade nycklar och grejer men sen ser jag att det är städat! Då har min bästa mamma varit här och städat =) Snäll hon e =)

Nu drar jag och Gun till Jägersro och Hugo Åbergs!

Kyyss!

Blond?

Jag fick ett sms idag där det stod såhär:

Gösta kom in och sa att det var snö på vägarna.
Då blev Inga arg o stormade ut ur rummet.
Inga berättade för Kurt vad som hade hänt,
då kom han in och petade Gösta i magen o
vrålade SLUTA!
Då blev Gösta sur, men då tog Tage honom
i handen och sa kan du hjälpa mig knyta skorna?

Grattis J! Det är nog typ det skummaste sms:et jag nånsin fått! Längesen man såg honom, får kanske bjuda på en cigg nån dag, vi är tydligen grannar nu också så då får vi ju mötas på halva vägen, vilet är gräsmattan utanför mig =) Trodde först att det var som jag var blond och inte fattade nån rolig historia eller nåt, men sen tänkte jag på vem som hade skickat det och kom på att nä, han kan verkligen sitta och hitta på sånna grejer =) Haha, glömmer aldrig vår kväll när jag fick en LP-skiveskål i present =)

Lunch!


Lillharpans bästa

Har precis varit hemma hos Lillharpan och kollat Twilight (ja, igen!) och hon lyckas ju med det mesta.. när jag kom dit idag började hon med att berätta att "nån jävel" hade snott hennes plånbok i fredags när hon var ute.. en kvart senare svär hon över att hon nog förmodligen lyckats kasta sin mobilräkning.. när vi sitter och kollar på filmen ringer hennes mobil och det är då en snäll person SOM HITTAT HENNES PLÅNBOK I TAXIN.. man kan ju inte mer än att skratta åt det..
Andra saker som hon lyckats med är tex att hon råkade kasta skattemärket till bilen i soporna i tron att det var reklam.. hon har blivit av med otalia mobiltelefoner ute i fyllan och när hon var på casinot en kväll ställde hon sin väska i vasken.. en sån vask som sätter igång automatiskt.. så då svämmade naturligtvis väskan över och allt däri förstördes..
För ett par helger sedan ringde hon mig och berättade att hon kvällen innan hade lyckats snubbla precis utanför sin egen port och hade slagit upp ett stort sår på ena knät.
 För att inte tala om alla blonda uttalanden där det mest kända är "Gör Diesel egna bilar?" (Ni vet bak på bilar som går på diesel så står det just det.. Diesel)

Men man kan ju inte mer än att älska henne.. min lilla harpejävel =)

Natti natti

Löshår: check!

Löshår är inköpt och det ser inte alls ut såhär när det är isatt rätt, det är mycket snyggare.. köpte det hos negresserna uppe vid Taboo (ja, alla vet ju var Taboo ligger ;)



Typ såhär..



Detta kommer att bli riktigt kul =)

Jag kanske ska ha långt hår istället? Vad tycker ni?


Rihanna my homegirl..



Mitt i prick..

all these mondays..

Måndag.. och jag har absolut ingenting att göra.. har kollat film idag på jobb.. kul.. ångest.. jag hatar att inte ha nåt att göra.. känns som om man bara ska vara här för att sitta av tiden.. så jävla onödigt..

Jag såg Little Ashes som min tekniker varit så snäll och bränt till mig.. jag får nog ta med mig lite fler filmer hemifrån så jag har nåt att göra resten av veckan.. iallafall.. filmen var.. djup.. men ändå ganska bra.. jag gillar ju udda filmer, vi såg en film hemma hos Zorro i lördags som jag tyckte var bra.. dom andra tyckte den va skitkass.. Powder Blue hette den.. Jessica Biel har assnygg kropp i filmen, tror jag ska satsa på en sån när jag väl börjar träna.. eh.. ja.. anyday now.. igår såg jag Mammut som Lukas Moodyson har regisserat, den var också bra.. jag lipade till den men inte för att den var sorglig eller så.. mest för att Heath Ledger dog.. och hans ex är med i filmen.. inte han själv utan bara hans ex Michelle Williams.. fråga mig inte hur mitt huvud fick ihop det där men tårarna trillade en efter en iallafall.. film är ju en stor del av mitt liv.. i perioder.. jag borde bli filmrecensent istället.. det finns bara en enda film som har varit så dålig att jag stängt av mitt i.. Sweeney Todd.. fruktansvärd..

Jag fick ta bort busringningen från midsommar som jag la upp igår.. vissa ville inte va med på youtube.. spelar roll?

Bara lite mer än en timme kvar nu... sen ska jag ut och shoppa hår!

ZZZZzzzz


flickan med...

781bf5ae62778d92bd8d7691025f8379.png

Kolla varifrån!

flickan med guldskorna. . Ja, jag har tråkit när jag sitter här ute och röker helt själv i min ensamhet. . Märks det?


Söndag

Var uppe med tuppen kändes det som idag.. eller ja, klockan var ju 10, men Tvillingmamman väckte mig så det kändes som klockan var sju på morgonen.. hon tyckte inte alls att jag skulle städa idag utan drog istället med mig upp i stan.. "jag ska bara fixa lite grejer, följ med!" Ja okej tänkte jag.. grejer till barnen = inte någon stor pengaslösarrunda.. trodde jag ja.. hon tvingade med mig in alla affärer och i slutändan blev det en jävligt dyr dag.. jag som tänkte att jag skulle spara lite eftersom jag ska serva bilen denna månaden.. jaja.. visst.. in my dreams.. och det blir ju inte bättre heller.. inför min fotosession på onsdag så behöver jag ju saker att ha på mig och dessutom tänkte jag fixa lite löshår att sätta i eftersom min frisyr för tillfället är skittradig.. *suck*


Jaha, då var det söndagkväll och jag spenderar den med Mulle i soffan.. har varit och hyrt film så here we go.. hade ju varit mysigt att ha nån att kramas med såhär en tradig söndag.. men men.. får tröstäta lite godis istället..

Kyss


Waaaaaaaah!

Helvete! Jag har precis lyckats bli övertalad till att bli plåtad.. ja, av nån som kan sånt.. med ljus och blixt och ja.. underkläder och herregud vad detta kommer att bli pinsamt och jobbigt.. jag har sagt till honom att jag ser ut som ett sprängt utedass på bild och min kropp är ingenting att hurra för men den jäveln har hållt på och tjata nu i tre år så jag får väl släppa till..

Jag måste seriöst hitta några snygga underkläder/kläder att ta på mig för detta..

Ja.. det blir nån gång i veckan så det kommer väl förmodligen upp på bloggen sen.. jag har sagt till honom att photoshop is the shit och det är bara att retusch, retusch, retusch!

Gud vad nervös jag är nu


Och Norsken! Nu har jag uppdaterat inlägget!! =)

Gjort slut

Ikväll har jag gjort slut med ett spöke.. och jag kände riktigt hur min karmanivå höjdes ett par snäpp..
Men det var rätt, han har barn och familj.. och ska flytta till hus.. vem är jag att gå in och förstöra?
Nä, det är förbi.. det har hållt på i 10 år och nu har jag gjort slut..

Känns bra..

Vilken duktig flicka jag är.


jeeeej! Jag...

1cff7ae51fc97a2249214daa7cfdbabe.png

Kolla varifrån!

jeeeej! Jag hittade motorvägen, nu får kärran visa vad den går för! Wooohoo!


var e...

34f4ad1f8ad4509efc2fa5271e0170a0.png

Kolla varifrån!

var e jag nu? Jag har inte en aning och jag är sjukt kissnödig. .


och nu?...

78f94766284ab4f2d16699cf38949765.png

Kolla varifrån!

och nu? Tips: här blev jag gudmor för ett år sen :-)


jag och...

0e34e6218246842b25f7a4cfa816aea0.png

Kolla varifrån!

jag och min blåa pärla tar en liten tripp idag. . Vi kan köra en liten guess the place. . Gissa var vi är nu? Tror jag tar kustvägen vidare. . See jo soon. .


Imorron kanske..

Jag ställde mig i hallen och tittade på röran.. sen gick jag in och satte mig i soffan igen.. nej.. orkar inte idag.. imorron kanske..

Fan vad jag hade velat åka motorcykel idag.. perfekt väder..

*suck*

jag måste ut härifrån..

Spootlajtz!

Jag surfade runt på Youtube och hittade ett klipp på bandet från grisfesten..
Sänk ljudet på datorn för de e ett jääävla liv!



Och ni behöver inte dregla över sångaren.. han ska jag definitivt dra hem en dålig lördag..

The cleaninglady..

Idag måste jag göra nåt åt denna lägenheten.. gud vad här ser ut.. jag mååste:

- Vattna blommorna innan allihopa bestämmer sig för att transformera sig till cactusar istället.
- Dammsuga upp alla dammråttor som skrattar åt Mulle varje gång han inte lyckas fånga dom.
- Packa upp alla nytvättade kläder som blockerar dörren in till köket.
- Bära ner diverse målargrejer och kattburen i källaren och ett stort vitt bord som jag inte har en aning om hur jag ska få ner på egen hand..
- Sanera soffan från svart ludd från filten, soffan är snart svart istället för beige..
- Plocka in nytvättade lakan som hängt i storarummet typ en månad..
- Städa toan och köket.. det är det jobbigaste.. eftersom jag klöks när jag måste ner med händerna i toastolen och i vasken.. *suck*
- Olja in trägolvet i uterummet.. snark.. 

Dessutom är det viktigt att:

- åka till IKEA..
- köra en runda med cabben
- Kolla på So you think you can dance
- göra planer för kvällen och välja kläder (kan ta nästan hela dan, om jag drar ut på det)
- mysa med Mulle
- läsa lite Twilight
- duscha/raka/vaxa/plocka ögonbrynen

Men jag kan ju börja med att äta frukost.. har varit på Konsum och handlat och fyllt kylskåpet lite.. onödigt eftersom jag vet att det ändå inte är någon som äter upp det.. men skitsamma.. när jag gick hem från affären kom jag på att jag faktiskt inte slutat äta denna gången.. under semestern gick jag ner lite i vikt men det är ju för att man inte äter lika ofta som när man jobbar.. men jag har varit duktig och ätit hela tiden.. kan ju va för att jag var förberedd hela tiden på vad som skulle hända.. jag visste att det var too good för att det skulle bli bra.. sånt händer inte bara.. och det gjorde det inte heller så att jag hade ju rätt.. ni vet när man liksom har en sån känsla en liten röst längst bak i huvet som skriker på en.. kvinnlig intuition kallas det.. och den jävla rösten har alltid rätt.. jävligt irriterade men sant..

Ah, nä.. lyssnade precis av mina meddelanden från inatt på telefonsvararen.. telefonen har fört ett jävla liv inatt.. broren som undrade om jag var ute.. lillharpan tror jag.. och.. ja.. Gun.. youknowwho.. han jag drömde om igår.. han som Gun tycker att jag ska vara med.. han som hade gjort allt för mig.. men det går inte.. det går inte!

Nu är det dags för frukost och sen.. eeeeh... ja.. vi får se =)

Kyss


Finally!

Äntligen kommer beviset på att jag kör som en gud!



Jag visste ju det redan, och nu vet alla andra det också.. facebook har ju såklart alltid rätt! ;)

Kyss

New Moon

Nya scener fr¨ån New Moon... lääääängtar till filmen kommer!! Dessa scenerna visades för första gången igår..

Enjoy =)




Världens ände

NEJ.. det körde INTE precis förbi en lastbil från åkeriet from hell och tutade... det gjorde det INTE...

Jag börjar ifrågasätta min mentala hälsa..

Nu kör jag till världens ände Ystad och lämnar grejer.. kul att jag ska besöka Ystad två gånger idag.. mmm.. jodåsåatteee..

My mind is killing me...  

Stök

Ja, då har man snart jobbat en vecka.. skitkul.. not.. jag hade gett halva min arm för en sovmorgon ibland.. och dessutom har man ju vänt på dygnet när man har haft semester.. skitsvårt att komma tillbaka till verkligheten.. ZZZZzzzz..

Och sjukt stökigt är här också.. jag orkar inte städa för tillfället, men situationen börjar bli ohållbar.. när jag öppnar ytterdörren måste jag göra en framåtvolt för att kunna komma in i lägenheten.. jag har liksom förmågan att bara släppa allting precis innanför dörren när jag kommer hem och sen tänker jag.. "äh, jag packar upp det senare.." Så det står packade väskor, ikeakassar med tvätt, påsar med kläder jag shoppat och så står det naturligtvis en 7-8 par skor precis innanför dörren.. och Mulles kattbur som tar upp halva hallen.. *snark*.. jag måste verkligen plocka undan.. och så måste jag köpa nya kuddar till sängen.. har fortfarande inte kommit iväg till IKEA.. man vet ju aldrig om det kommer nån och ringer på dörren mitt i natten och letar efter sängplats.. eh.. nä.. det var lite önsketänkande..

Imorron bär det nog av till Ystad för lite käk.. vi känner att vi behöver vidga våra vyer lite.. Gun hade hittat nån mysig restaurang nere i småbåtshamnen i Ystad så det blir nog gottis.. en sak som är säker är att jag måste ut i helgen.. har fan inte varit ute på hur länge som helst.. har fortfarande inte checkat den nya båten som ska vara ganska okej.. hmm..

Nä.. då får man väl gå och lägga sig igen.. ännu en dag till handlingarna.. ikväll har varit en sån kväll jag egentligen bara velat ligga i soffan och titta på film och kramas med någon man tycker om.. *suck*

Kyss

jag fick...

1bfeeb4bd460608b142d65b3aad3e385.png

Kolla varifrån!

jag fick denna bilden av yoda innan, bara som en påminnelse att jag lovat följa med ut i skogen. . Jag och skog går inte riktigt ihop. . Och med min tur så kommer vi säkert hem med giftig flugsvamp och hallon full med mask. . :-)


Om ni kunde va så snälla...

Och inte störa mig nu.. jag ska äta middag.. jag försöker intala mig själv att jag HATAR Toblerone..



But who am I kidding??

I Love my Toblerone.. och vitt ska det va...

Kyss


Charterfesten!

Ja, här kommer lite bilder då..


Tiffi o Gun är danssugna, sätt igång bandet för jäävelen!


M Hade hittat den rätta charterlooken, speciellt den vattenfasta färgen i ansiktet =)


Julan hade också rätta känslan, speciellt magväskan och strumporna =)


Mongo blev lite full.. ganska full.. tidigt..


S.P och mitt ex, lookin´good boys!


Flamingoörhängen is the shit!


Mitt ex nya flickvän, skitgullig tjej! Kan inte ens irritera mig på henne!
Julan har nog fått i sig en för mycket här..


Och här har han snott min kepa som mystiskt försvann framåt kvällen..


Eftersom musiken tog forever att komma igång körde jag och Gun en egen version av
"Var ska vi sova inatt".. väldigt uppskattat.. hrm..


Julan skulle ta lite foto på våra kläder.. men han lyckade inte riktigt..
Skyllde på att det var mörkt ute på landet... OOOOOOkej!


Nu då? Neeeeeeej..


Jaaa, sista blev väl.. ganska.. bra.. Alltså det ser ju ut som jag har BUS-bränna men det har
jag faktiskt inte.. jag pressade som fan på min semester bara! =)

Här kommer även ett litet klipp på vår underbara sång..




Svinkul var det iallafall, jag tror vi kan boka in oss på nästa års fest redan nu!

Kyss!

VARFÖR hamnar...

0-5c4e0678fd1a733918b8afdbb8dbc4b9.png

Kolla varifrån!

VARFÖR hamnar jag ALLTID här? Jag måste seriöst hitta ett nytt ställe. . Detta börjar bli uttjatat. .


Twitter is the shit

Jag och störtsköna bruden @sarahlindskoug har så väldigt givande diskussioner:









Nu ska jag bli bjuden på spagetti och köttfärssås... muuumms =)

Kyss


jag känner...

0-5aec3f3bd59123fdd777f427e3b9ec08.png

Kolla varifrån!

jag känner mig inspärrad här. . Kul att komma tillbaks till jobb och inte få se dagsljus på en hel dag. . Livskvalité. . Verkligen. . Vem vill komma hit och skövla? Det räcker med 2 kvm utanför mig fönster! Pliiiis!


Hipp Hipp går aldrig ur tiden



OOOOOOOOOOEEE! SOPA! *fniss*

det sägs...

250f7dcc65de95bc7744a1e1eb4868d9.png

Kolla varifrån!























det sägs att tiden läker alla sår, men jag undrar om detta såret nånsin kommer att läka. . Det gör bara mer ont för varje dag som går. . Blöder mer och mer, hålet i bröstet blir bara större och större eftersom jag trots allt som har hänt känner en sån sjuk saknad. . jag vet inte hur jag ska lappa ihop mig själv igen. . You have broken me beyond repair, i hope you are finally satisfied. .  j u s t  s h o o t  m e..


Oh, dear lord..



Steamy.. är man för gammal att dregla över heta kändisar när man är 27?

Bilden kommer härifrån.


I Love Satan

Om ni har twitter måste ni följa den här killen.. han har så.. goda.. råd.. @_SATAN_



Tror att jag ska ta till mig detta rådet faktiskt..

Dags att lägga sig och läsa lite Twilight..

Natti natti

Tuggummireklam

Ja, det har varit en trevlig kväll, jag och Gun har varit ute på Sibbarp och spelat minigolf med Lastbilschaffisen och hans vän, mycket trevligt.. jag behövde skratta ikväll.. och Lastbilschaffisen förlorade (hihi).. 7 poäng.. tssss!! Och våga inte prata skit om Twilight igen! Fyyyyyyyeeeee..  Sen var vi ute och åt glass i Limhamn och mötte upp med Långeman.. hmmm.. nej.. fy Karoline.. inte igen.. låt det spöket vara.. hmmm.. nä.. jag behöver en liten återhämtningsperiod nu.. eller?

Alltså, jag såg ju inte hur jag själv såg ut när jag MMSa in denna bilden.. jag ser ju ut som jag är hämtad direkt ur en Hubba Bubba reklam =) Gun ser ut som a true gangstabitch from the hood.. haha.. Synd att man inte ser mina fina flamingoörhängen och den utomordentligt snygga beachklänningen jag har på mig... så om Gun kunde få upp lite bilder.. nu eller genast..



Kyss på er

denna skylten...

0-41509e328b1979268283e24c45630c99.png

Kolla varifrån!

denna skylten sitter på dörren på mitt jobb. . Information bara. . Så att alla ska veta sin plats liksom. .


Nåt att se fram emot

I vad som känns som den eviga väntan på New Moon som inte släpps förrän 20 november (det är som ni ser nere till höger "bara" 121 dagar kvar..) finns det bara en film jag längtar efter.. Tarantinos nya.. jo just gotta loova dat Quentin..




Alla har vi spöken eller skelett i garderoben

Var inne och läste Sarahs blogg och vad hon skrev om spöken.. blev lite inspirerad där så jag snor den topicen rakt av..

Spöken.. sånna som går igen.. det är ju min melodi.. jag lyckas alltid på något sätt återvända till mina spöken (eller så återvänder dom till mig, vilket som) vissa tar längre tid, andra är alltsomoftast.. jag gillar mina spöken.. every one of them.. för där är ju ett par stycken.. ni vet sånna som man tror varje gång att "ja, men denna gången ska det nog funka" Men nä, det är alltid nånting som står i vägen.. fel tid.. fel känslor.. för mycket känslor.. för mycket historia.. varför gör man så? varför återvänder man till nånting man innerst inne vet att det inte kommer att fungera ändå?

Jo.. det vet jag också svaret på.. för där finns nånting.. det finns nånting som drar en dit.. ett band.. en attraktion.. men det är alltid samma historia i slutändan.. någon blir sårad, någon vill mer än den andra.. oftast är det jag som inte vill, eller är rädd eller inte känner rätt.. oftast känner jag inte rätt saker.. men man glömmer.. och nästa år när man stöter på ett spöke en dålig lördag så är man där igen.. "kanske denna gången..." Men nä.. alltid samma slut..

När ska man börja lära sig av sina misstag?

Det pissar ner ute och jag har inga cigg.. kul.. Mulle vill inte gå och handla.. buuhuu.. jag får väl bege mig ut ändå..
Gun har inte fått tummarna loss med bilderna sen i lördags men dom kommer väl så småningom.. var inne på Skabersjö IFs hemsida där det redan ligger bilder uppe.. och där är ju min kips! Jag blev av med den nån gång under kvällen.. Sångaren i Spootlajtz är ju bara löjligt het också.. herregud vad vi dreglade.

Top Dollar!


Favvis just nu..



I finally know just
What it means
To let some one in
To see the side of me
That no one does or ever will

Plötsligt i Vinslöv!

NÄ! Fan vad coooolt! Jag har haft en besökare från Vinslöv!



Undra hur det är att bo i Vinslöv.. ni som inte sett Plösligt i Vinslöv måste göra det.. sjuk dokumentär och när man sett den tänker man "Va? Finns det verkligen sånna människor?"

Det måste va det värsta ångeststället i hela Sverige.. eller nä.. Falkenberg är nog snäppet värre.




Och... nu förlorade jag nog min enda läsare från Vinslöv..

Tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen och dom kommer så fort Gun har fått upp dom på Lifestory, skitkul hade vi igår, varför anordnas inte sånna fester oftare?

Så titta in under kvällen så kommer ni få se oss snyggare än nånsin.. *ironi* =)

Kyss

fest! Ingenting...

4244be328486020ae36e9980632cfb7f.png

Kolla varifrån!

fest! Ingenting går upp mot danne stråhed covers en sommarkväll ute på landet! Så här kommer svettiga hälsningar från tiffi o gun! Kyss!!


vi e...

42386c150b6c1f98273ac0f2e0766bf1.png

Kolla varifrån!

vi e på grisfest med charter tema, är vi inte fina? :-)


Dont wanna be your girl, aint lookin for no love so come give me a hug, you sexy little thug.

Sista semesterdagen.. ett helt år till nästa sommarsemester.. tiden bara flyger iväg.. snart är det jul igen..
Hur har semestern varit detta året då? Jo, jag hade jävligt kul den första veckan sen blev allt skit och dom sista två veckorna har bara handlat om att överleva.. ligga i solen.. pressa.. försöka äta.. försöka bli människa igen..
Har iallafall spenderat lite tid ute på österlen, i Yodas mammas stuga och ute på Ingelstorp. Hoppas fortfarande på att Yoda kan fixa en helg i huset på Öland tills slutet på sommaren.. där är så sjukt mysigt. 
Så ikväll blir det nog bara lite tacos här hemma, sista kvällen innan föräldrarna kommer hem, sen ska jag och Mullemys flytta hem till den tomma lägenheten igen.. och jag måste köpa nya kuddar.. har slängt alla jag hade i sängen.. behövde nya helt enkelt.. blir till att åka till IKEA imorron.. imorron ska jag och Gun ut och shoppa kläder till grisfesten vi ska till i Skabersjö imorronkväll också, skitkul ska det bli. Fotbollslaget anordnar varje år en skitstor fest med liveband och grillad gris där på gräsplanen, blir väl typ 100 pers som kommer. Nu jääävlar ska det raggas fotbollshunkar, eller hur Gun? =)

Dags att duscha av sig hästbajset

Kyss   


en nyduschad...

0-5574c0de3e735d846731b9694554125c.png

Kolla varifrån!

en nyduschad kung :-) vi har varit ute och gått och sen duschat bara han och jag, duktiga har vi varit. . Stallet är en fristad för mig. . Rensa tankarna och bara va liksom. . Me like. .


kussen bröstar...

640212f1448f85d413b19c84d12a28fb.png

Kolla varifrån!

kussen bröstar upp sig i den nya leksaken som jag helst bara vill hugga sönder med en fet kökskniv med tanke på vem jag köpte den till, men jag har lovat mor att inte ta sönder den så. . Idag har jag smort in mig med morotsolja så nu ska jag jävlar i det bli brun! Kyss på er!


Jahapp..

Ja, då var vi inne på näst sista semesterdagen.. ångest att börja jobba igen.. grr... men vi har ett par trevliga aktiviteter framför oss.. igår då var vi och åt på Jensens Böfhus och svettades som grisar i den tropiska hettan där inne.. jag åt mjukglass till middag, det gick inte att äta när det var så varmt.. sen var vi och såg Harry Potter och halvblodsprinsen på bio, sjukt besvikna blev vi.. jag och Yoda avgudar ju böckerna och det saknades massor i filmen.. =/ ska inte avslöja för mycket för er som inte har sett den.. när vi satt i salongen och dom visade trailers innan filmen skulle börja uppenbarar sig Edward på den stora duken när dom visade trailern för New Moon.. jag och Yoda kämpade för att inte lämna snigelspår.. skitäckligt ord.. jag vet.. =)

Ikväll är det iallafall kuliga grejer som händer.. det blir brännboll på Bulltofta med tillhörande öl och sen blir det grill och bad här hemma. Jag och Yoda ska cykla ner dit och vi är lite nervösa över hur detta ska gå.. jag har ju inte rört en cykel på typ... 5 år kanske? ja, jag är en lat jävel =) Det blir en jävla massa folk i vilket fall.. fler än vi var förra gången.. denna gången ska jag vara i det vinnande laget.. jag måste! Men det ska bli kul, brännboll is the shit och sen dopp i poolen efter det.. hmm.. föräldrarna kommer hem imorron.. blir till att städa som ett djur.. *suck*

Nu är det soooool och baaaaad! Herman ringde och frågade om vi skulle komma ner till stranden i Höllviken.. men nej fy fan.. hatar stranden! (förutom att kvällsbada, det är hur skönt som helst) sand och skit överallt.. vi som är bekväma stannar i solstolen vid poolen =)

Fridens liljor  

wax time...

458aeffcd6de69bee3ad3bb15ce558.png

Kolla varifrån!

wax time :-) som att bli kliad på ryggen eller hur herman? :-) gottebo!


Soooommar, sommar o sol..

Då var snart semestern slut.. bara ett par dagar kvar.. vill bara härifrån.. jag vill inte va här längre.. inte i Malmö, inte i Skåne... jag vill bort.. inte på semester, inte på resa.. jag vill flytta.. bort.. långt härifrån.. göra nåt annat.. träffa nytt folk.. glömma.. slippa påminnas.. aldrig mer.. när ska man sluta gråta?

Jag orkar inte mer


on my...

0-3e420fca073f1f554ea95d3595f7e41f.png

Kolla varifrån!

on my way to yoda igen. . Ska hämta hem henne för ett par dagar så att hon får känna storstadspulsen igen :-) snodde med mig hermans skiva som han så fint döpt till "uppläskning". . Litta top gun, eddie murphy, phil collins, james brown och sånna smörsångare. . Eeeeasy looover. . Lalala


mulle tycker...

0-2e52ed4f2af8c7acd22ca044c3e2cc5d.png

Kolla varifrån!

mulle tycker att det är olidligt varmt idag. . Jag har försökt locka med honom ner i poolen men han bara idiotförklarar mig. . Själv har jag börjat på tredje twilight boken. . Aaah. . Edward is the shit. .


matlagning på...

0-1dcd144670eed8d61882baa177a6cce8.png

Kolla varifrån!

matlagning på hög nivå, med herman i köket kan det inte bli annat än överkokt eller bränt :-) grill och öl, detta är sommar!


Fy.... fan...

Jag är knappt levande idag.. det är sjukt.. men fan vad kul vi hade igår.. jag slog till med en riktig karatefylla.. vilket nu följs av en fruktansvärd betongkeps med tillhörande illamående.. när jag vaknade imorse.. eller rättare sagt.. när Gun tyckte att jag skulle vakna imorse ville jag helst bara att nån skulle komma in och skjuta mig, ta mig från detta livet fort som fan och helst genast.. ni förstår inte hur bakfull jag blir.. det är sjukligt.. och nu ska vi på barnkalas.. funderar på att sjuka mig.. stanna hemma.. säga att det helt enkelt inte går att komma utanför dörren..
Vi badade iallfall igår, nästan allihopa.. och jag söp en kille under bordet, hihi.. Mummelmann isn´t the shit.. hade för mig att det smakade ungefär som Jägermeister men ack så fel jag hade.. men det skulle ju ändå ner.. skitäckligt.. jag kunde ju iallafall stannat vid så många shotar så jag kunde räkna det på båda händerna... och fötterna... men nänä.. mer.. mer.. mer.. fy fan..

Jag har hittat en skitbra låt..

 


Who doesn't long for someone to hold?
who knows how to love you, without being told
somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone?


norsken badar!...

0-426e624f1e6165bc6daad4702c7b6da7.png

Kolla varifrån!

norsken badar! Jävla knast! Fääzt!


Nice little peolpe!

Det finns fortfarande snälla människor i världen! Jag hade nästan gett upp hoppet men det finns verkligen!
Var precis och skulle handla på ICA och står i kassan och ska betala, cigg, potatis grillvirke osv..
"Har du legitimation?" Frågar den jävla idioten i kassan.. jag hade bara tagit pengar med mig eftersom affären ligger en minut från mina föräldrar.. så nej det hade jag ju inte..
"Alltså, jag är 27, tycker du att jag ser ut att vara under 18?"
"Nä, men jag måste få se annars får du inte köpa cigaretter"
Jävla kärring.. stod och svor för mig själv och funderade på att få ett allvarligt utbrott..
Då säger killen som precis har betalat:
"jag kan handla till dig, det är lugnt"
Han kanske inte var mer än 20 och vilken snäll människa =)
Idioten i kassan bara tittar snett på honom och ger honom ciggen.. KÄRRINGJÄVEL!

Så, han gjorde verkligen min dag, så lite det behövs =)

Nu ska jag kasta mig in i duschen sen kommer hela ligan och lite fler hit och grillar och super till det.. synd att vädret inte är bättre annars hade det kunnat bli lite poolparty.. =/  Oj, nu börjar telefonen ringa.. inte så lätt att hitta ut här i förortsdjungeln!

Botten upp

Dags att flytta

Hemma igen från Österlen.. mysigt.. Yoda har tryckt i mig mat hela tiden så nu är jag kräkfärdig.. nu har mina föräldrar åkt på sin båtresa så nu flyttar jag hem till dom en vecka.. tar kisemisen med mig.. får se hur det går med deras osociala katt som springer där hemma.. ikväll blir det lite grill och sånt och imorron blir det lite mer grill och fääzt.. undrar hur min dator kommer att klara denna veckan.. förra gången den var avstängd en hel vecka när jag bodde hos Gun så protesterade den högljutt och var trög som fan när jag skulle starta den igen.. den vill helst va igång alltid och lite till.. så nu ska jag packa ner Mulle i transportburen.. kommer ta en liten stund eftersom han inte alls gillar att åka bil.. skulle inte förvåna mig om han hinner både kräka, kissa och bajsa på vägen hem till mina föräldrar (en resa på under 5 minuter)..

Satt och tänkte på en sak i bilen hem när jag inte hade annat att göra..

Det är konstigt.. det enda jag har kvar av honom är blåmärken.. så trodde jag aldrig det skulle bli.. stora lila-gula grejer på armarna..

Life is a bitch.. and then you die..

So long


livet är...

-6d9dc6f6ccb9e58afde7c7dae6050bd.png

Kolla varifrån!

livet är så jävla orättvist! Jävla gröna luposar förföljer mig! FÖR HELVETE!


på väg.

0-4b98f433ead4216335414eb4558c4235.png

Kolla varifrån!

på väg. . Vågar inte köra mer än 120 eftersom Y ligger i bilen bakom och ska hinna med i svängarna :-) kör pappas familjebil och hittade en svin gammal skiva. . Ultimathule eller hur fan det stavas, ipren låten, joel bitar och björn rosenström, haha! Memories! Och denna, hmm. Aisha är det nog, nä! Pink! When i say im through, im through. Basiclly im through with you. There you go. Lalalala


Så kewlt..


Från 1 kr?! Hade inte ens gett 50 öre!

Titta vilken fin annons som fanns på min blogg!




Det var allt från mig ikväll

Toodelooo

jag och...

0-72d6415c3b600b9396543c5aa58cacb4.png

Kolla varifrån!

jag och lillharpan är på 3d bio! Jävla nördar! :D


Love all y´all!

Har kollat på minnesceremonin för MJ ikväll och sitter nu och kollar på Dangerous-turnén.. det är som dom sa.. han skulle hört alla dom orden när han levde istället, då hade han säkert varit i livet fortfarande..

Vi är för dåliga på att berätta för varandra hur mycket vi betyder för varandra.. sjukt dåliga är alla människor på det.. så därför kommer jag här vara senitimental och berätta för alla i mitt liv hur mycket dom betyder just nu..

Min mamma
är den viktigaste personen i mitt liv, utan henne hade jag irrat runt som en förvirrad själ och inte vetat vad jag skulle göra. Hon är grunden i mig, och jag älskar henne över allt annat, ingen ställer upp som hon.
Min pappa är jag. det är honom jag liknar och honom ser jag upp till. Om jag nånsin träffar en kille som är hälften av honom ska jag vara glad. Han kan allt och lite till och det är honom jag har fått lugnet av.
Min mormor har varit som min andra mamma hela mitt liv, hon är en trygghet som alltid finns där och jag kan inte ens föreställa mig hur det kommer kännas när hon inte finns här längre.
Yoda, vad hade jag gjort utan Yoda? Jag har känt Yoda så länge jag kan komma ihåg. Jag lärde henne skriva, läsa, räkna medans Yoda har lärt mig alla kortspel jag kan och hon fick mig också att hitta in i böckernas värld. Yoda har alltid funnits där, ibland i periferin men nästan alltid precis brevid mig. Jag kommer till och med ihåg när Yodas lillebrors navelsträng trillade av, han är snart 20.. så gammal är jag =)
Gun.. Gun är den personen som förstår mig. Gun har varit en del av mitt liv sen gymnasiet och har inte lämnat min sida sen dess. Vi har haft dom sjukaste och roligaste stunderna tillsammans och det är henne jag ringer när jag behöver gråta och skrika.
Tvillingmamman är min nyaste BFF. Hon och jag är exakt likadana, vi tänker likadant och till Tvillingmamman åker jag när jag behöver andas, att bara träffa henne och mina gudbarn gör att jag känner att jag får luft och lugn och ro.
Blondie kom också till i gymnasiet. Vår vänskap har också varit från och till men jag vet ändå att hon är där när jag behöver henne. Hon är så olik mig att jag behöver hennes syn på saker och ting. Man ska inte bara ha vänner som är lika sig själv, det slutar med att alla sitter och håller med varandra. Därför är min umgängeskrets en blandad skara.
Lillharpan. Jag trodde inte vår vänskap skulle överleva mitt uppbrott med hennes bror men det gjorde det med råge. Henne umgås jag med när jag behöver ett gott skratt, för det finns ingen sjukare och blondare människa.
Norsken som är världens bästaste killkompis! Aj lav jo fastän jag glömde dig första gången! ;)

Y, Syrran, min bror, Limhamn, Kussen
och ni andra som står mig nära, jag älskar er också =)

Jag vill då också passa på att tacka alla ovan nämnda för all hjälp denna gången också, Yoda för att hon rensade upp alla kläderna från min trädgård och transporterade bort dom, Lillharpan för att hon hämtade dom resterande sakerna jag inte fick med mig när jag störtade framstupa ut ur mitt gamla liv. Gun för allt torkande av tårar, Lillharpan och Y för att ni sysselsätter mig och matar mig.. era jävla feeders =) Tack för alla sms och alla telefonsamtal, det är skönt att veta att det är så många som tänker på mig! 

Så, meningen med detta inlägget: Glöm inte berätta för era nära och kära att ni bryr er om dom och att dom är viktiga i era liv! Imorron kan det vara för sent!

Kyss

jag försöker...

388304c7b67075eac874859927c1d3ae.png

Kolla varifrån!

jag försöker hitta nån sorts feelgood känsla, så jag läser twilight igen. . Jävligt svårt, har en massa bilder i mitt huvud som inte vill försvinna. .


Tråk

Fy vad livet är tråkigt utan bloggen.. ska jag börja igen? Kanske på en annan adress så jag slipper min stalker?
*Funderar*

Hejdå!

Nu tänker jag sluta blogga ett tag.

Ha en bra sommar!

Vi ses när vi ses

det finns...

6a9905148c550f7527c7796474e6f475.png

Kolla varifrån!

det finns ollonborrar här ute i skogen. . Jävla mög. . Det är dom mest onödiga djuren som finns. .


detta är...

4a6fe39e2fd6290f1dd5507cf1b7e377.png

Kolla varifrån!

detta är vad jag kallar tacky. .


You look so much cuter with something in your mouth

Ja, då var nästan hela första semesterveckan avklarad och jag tycker att jag hunnit med en jävla massa.. var och spelade brännboll igår i Hammars park och det blev hur lyckat som helst, skitball! Men myggorna bet som jävlar i det.. fy fan, jag trodde att man som rökare inte fick så många myggbett, fråga mig inte varför, har hört det nånstans.. men det stämmer ju verkligen inte.. Syrran lyckades med konststycket att få tre bett inom en radie av en centimeter.. hahah =) Ja, iallafall så blev vi nog typ 20 pers till slut och efter att ha spelat första rundan så slutade det naturligtvis oavgjort.. why not liksom? Yoda kände att hon skulle få svårt att sova om vi inte fick fram ett vinnande lag så det blev en halv match till där vi slutade som förlorare.. jävla mög.. men har man en halt och lytt Blondie, en alban som aldrig spelat brännboll, en kusse som aldrig träffade bollen och en Elvis som var toppad innan spelet började i sitt lag så är det ju bäddat för förlust. 
Ja, men det var kul iallafall, efteråt drog vi ut coh badade i Klagshamn och typ sveriges varmaste havsbad.. måste minst ha varit 27 grader.. helt sjukt.. 

Anyways, nu drar jag och Yoda ut och shoppar, vi pallade inte igår när det var så jävla varmt men idag så är det ett måste... Yoda åker till Ingelstorp imorron och blir borta hela 5 veckor =( Så ikväll drar vi till stugan i Lövestad för lite grill och imorron blir det loppis, wiihoo =)

Kyss! 

jag håller...

54a015368477cc405186e89f165b6508.png

Kolla varifrån!

jag håller på att odla världens munsår. . Aaaarghhh va ont det gör! Piss! Klarblå himmel idag igen, sitter och väntar på att kussen ska dyka upp och låna bilen, vafan ska jag göra så länge? Mitt skinn känner sig inte manat för mer sol idag men det får väl bli det ändå. . Och lite shopping. . Det hade inte varit fel. . Nova lund. . Top shop. . Jaaa. .


MMMmhmmm..

Jao, då var tredje semesterdagen snart avslutad, nu blir det lite film (en av tre hyrfilmer jag hittade i min bagagelucka som jag tydligen glömt lämna tillbaka.. kul..) har hunnit med mycket som fan dessa dagarna ändå.. i måndags var jag ju som sagt bakfull efter min och Guns lilla grogg/sangriakväll men jag redde upp det framåt kvällen så jag och Gun åkte och åt glass med Limhamn och Julan och sen mötte vi upp Yoda och min käre mor på lilla torg.. najs.. igår solade vi som fan vid poolen och sen grillade vi lite lätt här.. minigolf blev det efter det på Sibbarp och kussen vann med stora marginaler den jävlen... Yoda kom sist och tvingades till bad i Klagshamn, vilket egentligen inte var nåt straff eftersom alla skulle bada.. idag har vi solat som fan igen och sen drog jag ut till Tvillingmamman för lite grill och lite skitsnack.. skulle egentlgen blivit bad idag också men folk är ju badkrukor utan dess like.. så nu sitter jag här i min soffa och det känns som jag ska brinna upp så varm jag är.. phew.. luktar regn i luften så det kommer nog inatt eller imorron.. imorgonkväll måste det iallafall va fint väder.. då ska vi spela brännboll i Hammars park, det var naturligtvis Yodas idé (vem annars) så nu har vi dragit ihop en salig blandning av folk.. Hmm.. Ja.. det kan sluta hur som helst.. men det kommer bli skoj som fan.. blir nog iallafall en 20 pers.. så imorron måste jag och Yoda ut och leta brännbollsracket och sånt.. måste väl finns typ på Ö&B eller nåt? Eller till och med ICA Maxi? Ja.. och sen ska vi shoppa lite.. naturligtvis.. iallafall.. om du känner dig bortglömd och inte inbjuden till brännbollen så gör inte det för fan, dyk upp klockan 20 i Hammark park och joina!

Fridens liljor

dags att...

0-1509c6ffde0ff4ca55419e26c5241546.png

Kolla varifrån!

dags att gå upp men kisemisen vill nog att jag stannar och myser en stund till. . Solen lyser från en klarblå himmel så det blir poolen med yoda, y och kussen om en timme. . Solkräm på idag, värme utslagen på min kropp är inte nådiga, ser ut som en spetälsk. . ha det skönt i solen och smörj in er! Kyss!


RSS 2.0