Vecka 37, bara 3 veckor kvar!

Jahapp, tre veckor kvar. Spännande! Jag ser så mycket fram emot att se den lille krabaten som ligger där inne och sparkar och har sig.. 





12 kilo har jag gått upp. Återstår att se vad det blir i slutändan! 

Igår var vi på Babel och kollade på Polacken som hade spelning med sitt band. Trevligt! Började med en plankstek på Mascot på Möllan, mums! Babel var mindre än vad jag förväntade mig, men det var ändå ganska mycket folk som kommit för att se bandet. Vi hade med oss Mangon, som vi känt väldigt många år, både jag och Kevin. Tog en skithäftig bild på Kevin och Mangon, det råkade lysa en scenlampa på grabbarna precis när jag klickade :D


Häftet!

Sjuk

Kevin har smittat mig med världens dunderförkylning. Trots att han varit hängig så har han gått till jobbet, men nu när jag blev sjuk så stannade jag hemma. Dels så sover jag skitdåligt nu när magen är ivägen hela tiden, och sen när jag blev förkyld och inte får använda nässpray.. Ja, nu sover jag inte alls kan jag säga..

Och jag får sånt fint stöd från min kära sambo:

Bara 4 veckor kvar....

Och vi fortsätter med lite Whittan..

Irländaren cyklar ju numera till jobbet eftersom hans bil helt plötsligt bestämde sig för att kollapsa.
 
En kväll i förra veckan när han kom in genom dörren så var han genomsvettig och helt anfådd:
 
Jag: - Men, vad har du gjort?  
Han: - Du! Det var en gubbe som cyklade om mig på en raksträcka och jag tänkte, NEJ, jag ska fan ta honom! Och med lite Whitney Houston i hörlurarna så bara svävade jag förbi honom!
Jag: - Nä, men vänta nu här, med Whitney Houston i hörlurarna?? Det är vad som får igång dig eller?? HAHA! Jag hade nog förstått bättre om det var techno eller nån hardcore låt liksom!
Han: - Ehhh.
Jag: - Vilken låt pratar vi om? I will always love you? Run to you? 
Han: - Sluta mobbas!
 
Det känns som min kärlek till Whittan har smittat av sig på honom ordentligt :D
 
 

Vad sägs om lite Elvis såhär en tisdagkväll?

 
Your kisses lift me higher
Like the sweet song of a choir
You light my morning sky
With burning love

Malmö Live, ultraljud och babyshower!

Ja, då var det ett tag sedan jag uppdaterade igen. Jag får för mig att jag ska få mer tid när bebisen väl kommer, men jag börjar tvivla på det..
 
Iallafall. För två veckor sedan så fick vi gå på smyginvigning av Malmö Live. Eftersom det är SKANSKA som byggt det och Kevin jobbar på den arbetsplatsen så blev alla byggarna och alla som varit inblandade i bygget inbjudna med respektive. Ssmtidigt var det första gången som det var fullsatt i den stora konsertsalen så dom passade på att testa ljudet och akustiken. Det är ju ett väldigt pampigt bygge och det är sjukt stort med en massa salar och ett stort hotell. Kevin är och bygger på ett bostads/företagshus som ligger bredvid så när det väl är klart så är det en helt ny stadsdel, helt sjukt. Det var iallafall en jättefin invigning. Malmö symfoniorkester spelade några stycken och man fick lite plockmat och dricka. Och så fick jag ju träffa vissa av Kebins arbetskamrater, bara det är ju en upplevelse :D
 
 
Sen var vi ju på ultraljud igen också! Eftersom jag är inskriven på Cura i Malmö så får jag helt automagiskt 2 extra ultraljud om man är gravid. Hur bra som helst. Så vi var och fick lite 3D-bilder på Hen och fick veta att allting var fortfarande bra. Allt var helt normalt och bebisen mådde bra. Den vägde då nästan exakt 2 kilo och barnmorskan tyckte att det var en livlig liten prick som simmade runt där inne.


 
På bilden så ser man ett litet leende också, gulle :)
 
Jag och mina vänner har haft djupa samtal om det här med att anordna överraskningsfester för varandra. Ingen av oss vill till exempel ha en möhippa med skämmiga inslag, att man ska gå runt på stan och göra bort sig eller göra nåt man inte känner sig bekväm med. Utan när det är nånting som ska firas så ställer vi istället frågan "vill du att vi ordnar en möhippa/babyshower?" Y ville till exempel inte alls ha nån babyshower till någon av sina graviditeter och det måste man ju respektera som vän, Lillharpan hade vissa önskningar när det gällde sin egen möhippa osv. Jag fick frågan om jag ville ha en babyshower och ja, det hade jag väl kunnat tänka mig. Men sen har tiden gått och det har inte hänt nånting så jag tänkte att äh, det blir väl ingenting då? Men i söndags så blev det och det var jättemysigt :) Tjejerna hade fixat lite brunch hemma hos Lillharpan och jag fick lite presenter och vi snackade skit i x antal timmar, helt perfekt :) Inga tramsiga lekar eller sånt skit. Bara en mysig get-together!
 
Syran tog några bilder, och jag ser ut som en fet elefant på alla, men men.. :

 



Idag är det bara 5 veckor kvar! Uuuuuusch, vad det börjar närma sig nu! Men det ska bli så skönt att bli av med magen och äntligen få hålla i vår lilla bebis..

 
Idag så är Kevin och den fd Norsken på Baltiskan och kollar på Superior Challenge och MMA. Jag gav Kevin det i present när han fyllde år, med förbehåll om att jag slapp följa med. Det är ju sjukt äckligt att titta på, men det är Kevins favoritgrej att kolla på så det är väl bara att acceptera :)
 
Såååå, nu ska jag kolla sista avsnittet av säsongen av Vampire Diaries, tjoohoo :)

RSS 2.0