El Thailando

Jaha. Då var det dags! Imorgon drar vi iväg till shoppingens Mecka: Bangkok. Vi längtar båda två något fruktansvärt efter värmen. Sjukt skönt ska det bli. Och roligt. Allt förutom 30-årsdagen då.

Kevin har lovat att shoppa mer än mig. Vi får väl se hur det blir med det. Han har ju knappt sett mig in action liksom.

Jag har resfeber och ligger här och stirrar i taket medans Kevin somnade på två sekunder. Grr. Men eller hur är han öron sjukt söta?


Där har vi det!



Jag har alltid fått frågan varför jag är så känslokall eller varför jag inte bryr mig.

Men det gör jag.

Fast på mitt sätt.

Väderfail

NEJ, NEJ, NEJ!


Listdags

Då kör vi en lista vetja!

 

Hur gammal är du om fem år?

- Fy fan, alldeles för gammal. Men för att svara på frågan så är jag 34 och sitter säkert och har ångest över att fylla 35 om tre veckor.


Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

- Susanna, min arbetskamrat som jag spenderar dag ut och dag in med. Det är inte så bittert som det låter faktiskt. Hon är min bättre hälft, fast på jobbet liksom.


Hur lång är du?

- 175. Mest för att jag gillar att se ner på andra. Bokstavligt talat.


Vilken är den senaste filmen du sett?

- Hmmm... Jag och Kevin såg the Debt i helgen. Skitbra! Blir inte så mycket film nuförtiden, hinns inte.


Vem ringde du senast?

- Kevinousch. Han satt på passenheten och väntade på sitt pass. Han frågade inte ens om jag ville följa med dit. Duktig pojk. Han vet vilka raseriutbrott jag hade där i somras.


Vem ringde dig senast?

- Lillharpan. Jag har kommit på att när man pratar med henne i telefon på vardagar så gäspar hon ungefär en gång i minuten. Sötnos!

 

Hur löd det senaste sms:et du fick?

- Jag får ju knappt några sms längre (jaaa, jag vet, TOFFEL!) Men det var nog från Gun när hon skrev att hennes hund skulle avlivas. Fina Artas :(

 

Föredrar du att ringa eller skicka sms?

- Eftersom jag vissa dagar sitter i telefon mellan 5-6 timmar om dagen på jobbet så föredrar jag att skicka sms på fritiden. Jag undviker gärna att prata i telefon hemma, det har jag gjort ända sen jag började jobba.


Är dina föräldrar gifta eller skilda?

- Gifta


När såg du senast din mamma?

- I lördags morse, hon och pappa hade precis kommit hem från Thailand så jag och Kevin bjöd på frukost.

 

När vaknade du i dag?

- Klockan ringde 7,15. Jag vaknade väl ungefär vid frukostbordet på jobbet vid 9,15.

 

Var tror du att du befinner dig om tio år?

- Vad är detta? En arbetsintervju?

 

Vad fick dig verkligen att skratta senast?

- Alltsom oftast så letar jag upp några Youtubeklipp som jag kan skratta fruktansvärt mycket åt. Det första är den japanska kikar-fotbollen som bara är så jävla rolig. Sen är det den borttagna scenen från På Spåret där Aschberg drar ett skämt och får Björn Hellberg att börja skratta. Och sen kan han inte sluta. Så jävla ball! Jag älskar Björn Hellberg!


Hur stor är din säng?

- 1.60. För liten för mig+Mulle. Men helt okej om det är jag+Kevin som ligger i den.

Sover du med eller utan kläder på dig?

- Jag sover alltid med bara trosor. Jag hade sovit naken om jag inte rakat mig för det är sjukt störigt när stubben liksom skrapar mot låret när man vänder på sig i sömnen och så vaknar man. Jag vet, dagens i-landsproblem.


Vilka städer har du bott i?

- Malmö. Behöver man bo nån annanstans? Det är ju en riktig pang-stad!


Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

- Barfota. Under filten. I soffan.


Är du social?

- Nej. Jag ogillar människor.


Tycker du om kaffe?

- Nej fy fan!


Vad dricker du till frukost?

- Pro viva Nyponsoppa. 365 dagar om året. Får spel när den är slut och jag glömt köpa ny!


Sover du på någon särskild sida?

- Jag sover ungefär som Dracula i sin kista. På rygg, med benen ihop och händerna på bröstet. Scary, I know.


Kan du spela poker?

- Ja, Yoda hade avsagt vår vänskap om jag inte hade kunnat det. Och alla andra kortspel.

Tycker du om att mysa/kela?

- Nej, fy fan! Ärligt? Vem gillar inte att mysa?!


Är du en beroendemänniska?

- Nja. Eller nä, det är jag nog inte. Jag vet faktiskt inte!


Känner du någon med samma födelsedag som din?

- Nej, men google svarade: Ashton Kutcher, Charles Dickens och Garth Brooks. Dessutom har ju min storebror namnsdag på min födelsedag.

Vill du ha barn?

- I många år hade jag svarat: "Är du sjuk i huvet?" på den frågan. Men nu när jag är lite äldre och lite visare så svarar jag: Ja, naturligtvis :)

Har du någonsin åkt ambulans?

- Ja. När jag "upptäckte" min panikångest. Not so funny. Men jag var tillräckligt drogad för att knappt komma ihåg det.

Vad spenderar du helst pengar på?

- Mat, måste jag nog säga. Skittråkigt, men nödvändigt tyvärr. Detta året har jag lovat mig själv dyrt och heligt att jag ska sluta handla så jävla mycket kläder, jag behöver ju för fan inte mer! Nej, nu sparar vi alla våra sista kronor till resor, resor och resor!


Sover du med gosedjur?

- Eh, nej.


Flirtar du mycket?

- Jag flirtar bara med min Kevin :)


Har du fått fortkörningsböter någon gång?

- Ja. 2. Men med tanke på hur fort jag kör så är 2 böter under 10 års tid faktiskt rent av ett smärre mirakel.

 

Vilken var den senaste boken du läste?

- Jag håller på med "Låt den rätte komma in", den är jättebra men Wordfeud bara förstör läsningen. Men så fort vi kommer iväg till Thailand så ska jag fortsätta på den!

 


Vem har egentligen roligast?

Förra helgen var vi ute i bokskogen och promenixade. Jag tyckte att vi kunde "ta en kul bild".

Så här bra blev det:


"Ställ er nu fint här och så hoppar vi allihopa samtidigt. Nej, du kan inte hålla min hand samtidigt, då kommer jag sparka dig i huvet"


"Nej, men bli nu inte ledsen över att vi inte kan hålla handen! Vi har ju gjort det den senaste timmen!"


"Neeej, men ni ska inte titta på mig, titta på pappa och in i kameran!"


Fotograf-fail.



Finally! Eller, ganska bra iallafall...

Så nu vet ni hur man tar en promenad och får ett träningspass på samma gång, vasseguu!

Välkommen till Malmö


Alfapet!

Alfapetdags! Det är ganska kul eftersom jag vinner och Kevin är en sjukt dålig förlorare :)


Sjukt

Det finns en väldigt negativ sida med att ha småbarn i sin närhet. Dom eviga förkylningarna. Jag har under mitt vuxna liv ALDIG varit så mycket sjuk som jag varit under detta året sen jag träffade Kevin. Fy fan. Det känns som att jag varit konstant förkyld sen i somras! Nu ligger jag här, däckad på soffan, igen med nässpray i ena handen, snytpapper i knäet och fjärrkontrollen i andra handen. Så jävla tråkigt!
Och dom första dagarna på en förkylning pallar man fan inte göra någonting. Jag skulle egentligen städa bort julen och dammsuga, tvätta fönsterna och greja här hemma idag men det lär ju aldrig hända. Min kropp är helt omöjlig att flytta från soffan.

Det som är ännu mer deprimerande är att idag är det exakt en månad tills jag fyller 30.

Ridå.

En flabbfull flin

När jag inte har nånting att göra på jobbet (typ som nu i januari, man bygger inga vindkraftverk i denna stormen!) så sitter jag och skrattar så mycket åt denna sidan så att mina arbetskamrater tror att det är nåt fel på mig:

http://damnyouautocorrect.com/
Så jääääävla rolig!



Welcome 2012

Ja, då var det nytt år. Igen. Herregud vad jag inte alls längtat efter detta året. Jag fyller ju 30 i februari och ångesten inför detta är HÖG! Eller egentligen stannade jag på 25. Brösten är fortfarande fasta nog till att tillhöra en 22-åring så jag tänker inte vara en dag äldre än 25. Så det så.

Vad har hänt i mitt liv under 2011 då?

Jo, det har ju varit ett ganska händelserikt år tycker jag. I början på året återförenades jag och Kevin efter ca 10 år ifrån varandra. Han lämnade fru, hus och hem bakom sig och vi startade på vårt nya liv, vilket har varit mestadels en dans på rosor. När jag och Kevin träffades hade jag ju fortfarande inställningen: "Kom inte nära mig med några barn, särskilt inte sådana under 15". Men han har ju två små solstrålar som fått mitt hjärta att smälta och till slut så var jag ju bara tvungen att älska dom. Där någonstans förändrades också min inställning till att få egna barn och Kevin är på det klara med att han får stå ut med en bebis till, nån gång i framtiden :)

Sommaren regnade ju bort, så vi tog en fruktansvärd välbehövlig resa till fruktansvärt varma Rom i slutet på sommaren. Det var en sjukt intressant resa och en skithäftig upplevelse, ni bara måååste åka dit! Tyvärr så hade vi ju lite missöden på vägen där, bland annat att det var konstant 40 grader och det var mindre roligt. Det var också mindre kul när jag hittade Kevin sittandes i duschen första natten då han inte kunde få luft för att hans astmaspray låg i bagaget som stod kvar på Kastrup. Men såhär i efterhand var det väl värt dom 3000 som slutsumman blev på hela resan. Vi fick tillbaka en hel del pengar för det försenade bagaget så det var najs!

Hösten och vintern har gått undan. I november firade vi att min mamma fyllde 60 och min mormor 80. Vi firade jul tillsammans och nyår spenderades hemma hos lillharpan med fest och det var trevligt. Solstrålarna var också med så jag höll mig ifrån spriten, eftersom jag blir bakfull som ett as så håller jag mig gärna ifrån Jägern. När jag väl drar igång så häller jag ju i mig på tvären och sen ligger jag pall på soffan i två dagar. Det är fan inte kul längre.

Iallafall ser jag fram emot ett bra 2012, som också kommer bli sjukt händelserikt! Vi startar med Thailandsresan den 28 Januari och sen drar vi förmodligen nånstans med bonusbarnen efter sommaren. Jag älskar att resa och äntligen har jag hittat nån att dra med dit jag vill!

Här är vi på nyår, söta va? :)



Jag hade lockat barnens hår också men det syns inte så bra på bilden. :/

Sååå, God fortsättning till er alla önskar lilla jag!

RSS 2.0