Kewlt

I söndags när det var filmkväll hos vår lillharpa så diskuterade vi en sak... att vara häftig.. när man gick i skolan var det ju jätteviktigt för vissa att vara häftiga.. jag tillhörde inte den häftiga skaran... ville inte heller, jag tillhörde den skaran som inte brydde sig.. mest för att vi hade vårt eget gäng som vi hade skitball med.. hårdrockarna =) hängde på terazzen i vår egen lilla värld.. kul hade vi, det var många år vi höll på.. men iallafall så brydde vi inte oss om att va häftiga.. men det var ju vissa som gjorde det, såg ner på folk som inte var tillräckligt snygga eller hade fel kläder eller helt enkelt var udda.. udda människor är det bästa som finns! Fan vad livet hade varit tråkigt utan dom! Men det värsta är att dom som var med i häftiga gänget fortfarande håller på så, och det handlar ju inte bara om min skola, så hör man att det är överallt.. väx upp för helvete, oftast blir det sånna riktiga low-lifes av dom också.. vad är det som gör att dom är häftiga nu? vad gör en häftig som vuxen? mycket pengar?  

Vi började diskutera detta för att vi har en person som vi umgås med ibland som är så.. ska fortfarande va häftig.. mycket viktigt att bara umgås med "rätt" människor.. mycket viktigt att dela med sig av detta till oss andra.. vi tycker bara det är patetiskt..
 
För mig är en person häftig om den har sett grejor från hela världen, har upplevt mycket och har fantastiska historier att berätta.. man är jävligt häftig om man gått igenom fruktansvärda saker i sitt liv och fortfarande orkar stå på benen.. man är häftig om man vågar vara sig själv, utan att göra sig till eller hålla igen, och är stolt över det..

Kyss

  

Kommentarer

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0