Fy fan, skjut dom jävlarna..

På sistonde har det diskuterats en hel del kring tidelag (djursex) både i tidningarna och på tv. Det gick en dokumentär på tv häromkvällen som bara var så äcklande att se.. hur kan folk göra sånt här? okej att vi behandlar varandra som skit men oskyldiga djur som varken kan säga ja eller nej, det är bara sjukt. Det jag mest funderar på är att det säkert händer där man minst anar det.. även om man har ett fläckfritt förflutet och en snygg sida mot omvärlden så betyder det inte att man på kvällarna kan stå och runka till en hästs bakdel som man skurit upp.. och detta hände bara runt om hörnet! På Malmö Ridklubb ute vid hyllie vattentorn.. det kan lika bra vara din granne, din arbetskamrat.. eller din bästa vän? 

Visste ni att en stor brittisk undersökning från 2001 antyder att mer än vart tjugonde sällskapsdjur (mest hund men även katt), som besökt veterinär för skada som inte berott på olyckshändelse, hade fått sina skador på grund av sexuella övergrepp. Nu är det ju en brittisk undersökning och alla vet ju att britterna är lite konstigare än alla oss andra men ändå.. det kan lika bra hända här?

Jag tycker att alla borde gå in och skriva på namninsamlingen som verkar för ett förbud mot tidelag, eftersom det i svensk lag inte ens är förbjudet, hur sjukt är inte det!

Till namninsamlingen

Usch, nu mår jag illa..

Kyss

Kommentarer
Postat av: rune

kött

2008-11-15 @ 00:44:09

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0