Halvt avkastad

Trevlig kväll igår, började med middag ute på skobygden i Gessie för att fira falkenbergaren, trevligt trevligt.. god mat och hamnade brevid Tvillingmammans far som alltid har lite skvaller att berätta, alltid kul att lyssna på =)  

Fortsatte in till stan och hem till lillharpan för lite förfest, satt och kollade på hennes gamla foton, hahah, skitball! Lillharpan som penta är ingen vacker syn! Fanns dessutom foton från vår Bulgarienresa där vi av en slump hade bokat samma vecka i Sunny Beach, men det var många år sen nu.. måste var typ 2002? Kul var det iallafall.. Drog vidare in till VIP Lounge och minglade lite.. J lyckades få 2 drinkar hällda över sig i trappan, max oflyt =) Vi gick vidare in till favvisstället Harrys sen och kom fram till att dom förmodligen hade hittat djn på gatan för fan vad dålig musik det var..

Har precis varit och ridit, blev halvt avkastad då Kungen var på krigsstigen idag.. kommer ha ont i min gump imorron.. ajajaj..

Usch.. jag är inte alls i stöt idag känner jag.. öööörk...

Femme Fatale


Kommentarer
Postat av: lottis

nawww stackars dig hahaha kungen har ju lite energi nu och nu har han lärt känna dig och kommer att busa mer och mer så det e bara busa tillbaka och knyta fast en kudde under gumpen haha för det lär inte vara sista gången han gör så hahahaha HEJA kungen...puss på daj...

2008-11-24 @ 12:13:58

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0