Reclaim Rosengård

Jag gillar det inte.. eller? På lördag är det Reclaim Rosengård, dom ska mötas på Shell tydligen.. stackars denna Shell-mack som fått stå ut med det mesta, nerbrända släp, krossade rutor, poliser som står och hänger där dygnet runt osv.. och nu ska alltså detta Reclaim Rosengård ta fart där, kan slå vad om att hälften som samlas där kommer att vara rödstrumpor/kommunister som bara är ute efter bråk.. så som det brukar vara på dessa Reclaim-möten.. förra gången var det ju västra hamnen som råkade ut för dom jävla kommunisterna. Ja, jag tycker illa om dom, mycket illa.. främst för att jag suttit mitt i det, varit rädd för vad dom kan göra mot en (i samband med mitt ex och hans bakgrund då). Dom jävla idioterna är ju sjukt hjärntvättade, lika mycket som alla religösa.

Iallafall så gillar jag inte att dom ska vara där. Det är alldeles för nära mitt hem och min borg. Bor bara ett stenkast därifrån. Kan nästan sälja front-row tickets till galenskapen. Ja, man kanske skulle göra det, tjäna lite pengar på det samtidigt. Om inte annat kan man ju locka med dom heta snutarna som brukar spatsera förbi på cykelbanan utanför så fort det är någon form av oroligheter i Rosengård. Ja, jag får ta en allvarlig funderare på det.

Fint väder är det idag iallafall, ska nog dra mig nedåt strippen och kolla Jugge ikväll.. ja, ikväll ska jag göra det, tror inte det kommer bli så många mer fina onsdagar, så idag får det bli. Har iochförsig fått en inbjudan till att följa med och se Soundtrack of our lives i folkets park ikväll.. hmm.. men det är ju inte riktigt min musiksmak..

näe, strippen it is..

Kyss

Kommentarer
Postat av: Gun

Jag hade jobbat på den shellmacken vikken dag i veckan som helst! =) dreglar

Va kosar en förstaparket biljett? Jag bokar en direkt

2009-08-19 @ 15:51:01
Postat av: hanna

Inte ens rosengårdarna själva gillar ju Reclaim... det säger ju en del.

2009-08-24 @ 16:45:16
URL: http://annantypavdisco.blogg.se/

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0