Äntligen hemma

Då har jag landat i mitt eget hem igen efter en vecka hos mina föräldrar. Så jääävla skönt det ska bli att sova i sin egen säng och inte vakna av katter som bråkar, välter ner nåt, vill ut eller äter. Ja, ÄTER. Mina föräldrars katt har en massa konstiga saker för sig. För det första så hoppar hon upp och hänger sig i handtaget på ytterdörren när hon vill ut och in. Det låter som fan när hon släpper och handtaget slår tillbaka. Ja, och sen vägrar hon dricka vatten ur skålen på golvet, hon ska dricka direkt från en rinnande kran, helst då när man inte är i köket. Om jag ligger på soffan så står hon brevid och skriker på mig till jag går upp och sätter igång kranen till henne. Och då för det tredje så äter hon inte normalt heller. Hon sitter och fiskar upp torrfoder med tassen och släpper det på parkettgolvet, och äter det därifrån. Och hon äter naturligtvis alltid mitt i natten. OOOoooohhh.. jag tror inte jag sovit en sammanhängande natt på en hel vecka.

Men shit the same, nu är jag och Mulle hemma igen. På besök känns det som. Är ju bara fem dagar kvar sen åker vi till Kanarieöarna. OOOOOooooiiiiiii, va skönt det ska bli.

Igår blev det dom två första Harry Potter filmerna och ikväll blir det två eller tre till. Så det blir en riktig slappehelg. men det är skönt. Ska på julbord med jobbet på torsdag och sen åker vi på fredag, om ni nu hade missat det. Sååååå skönt det ska bli. Sen är jag hemma lördag-söndag, sen blir det Ullared med Tvillingmamman antingen måndag eller tisdag innan jul. Sen är det Julafton och då drar vi väl förhoppningsvis till casinot. Och sen är det ångest eftersom jag snart fyller år.. *örk*

Nä, nu ska jag ta igen lite twittrande och sen får jag väl sätta upp två ljusstakar iallafall. Känns onödigt men lite julstämning får man väl försöka få igång här hemma iallafall.

Kyss!

Kommentarer

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0