Let me think about it.. näääe tack!

Då var det söndag och snart dags att gå och jobba igen.. naajs.. gårdagen blev lugn med lite Wii och Gin Rummie hemma hos J... kul ul cykelhjul... Js bror, Pancho, berättade ännu en sjuk fyllehistoria... har blivit många sådana på sistonde... och denna var nästintill värre än Syrrans.. denna kan jag faktiskt dra upp i bloggen då den inte handlar om någon vi känner =) 

Pancho, hans tjejkompis och hans killkompis hade festat och hamnade hemma hos tjejens moster, där hon bodde för tillfället. Detta var tjejens 18-års dag och hon hade fått en analplugg av sina kära vänner i födelsedagspresent... (varför fick inte jag det?! ;) Killarna och tjejen lägger sig i hennes säng och snackar lite skit och då åker ju analpluggen naturligtvis fram. Killkompisen var på tjejen som fan att hon skulle prova den, men som vilken smart tjej som helst (även hur toppad man än är) sa hon nej nej och åter nej. När han tjatat tillräckligt länge säger hon "Men gör du det istället då!". Killen funderar ett tag och säger "Ja, okej, men detta får ni absolut inte berätta för någon då, och fram med glidmedlet! Och Pancho, du får fan inte röra nånting" (måste påpeka hur toppade alla var igen) 
Pancho och tjejen lovade naturligtvis dyrt och heligt att aldrig säga nånting. Tjejen fick då i uppdrag att smörja på och trycka in den och tog ett fast grepp och tryckte allt vad hon kunde. Plopp sa det och sen var den inne, killen skrek som fan och det kan man ju förstå. Ut från den här pluggen hänger då diverse sladdar så man kan pumpa upp och släppa ut luften med. När killen låg och skrek i högan sky fick Pancho tag i pumpen och började pumpa på allt vad han orkade. *asg* Ni kan ju tänka er hur ont det gör! Killen började gallskrika och kutade in på dass med analpluggen i ändan och alla sladdarna hängande efter sig. Fortsatte skrika inne på dass då han inte hittade sladden där man blåser ut luften.. hahaha kan ni tänka er paniken!!? 
Till slut får han iallafall ut den och hänger den i badrummet. Innan på kvällen hade killarna badat i nån pool som fanns där och hängt kalsingarna på tork inne i badrummet. Summan av kardemumman blir att när mostern kommer upp på morgonen hittar hon två par kalsonger och en analplugg på sitt tvättställ. 

Killen kallas numera Cableguy.

Detta är en av dom sjukaste historierna jag har hört.. hahahah.. fy fan vad jag garvade när Pancho berättade! 

Natti natti, mys och hångel önskar jag er allihopa, det har jag fått denna helgen iallafall =)

Kyysss

Kommentarer
Postat av: Melissa

Oj... vilken historia! Bara hoppas att han inteskadade några inre organ...



Jag fick höra en historia om en killa som precis hade tagit studenten och som full och glad ragglar hem genom slottskogen i Göteborg. När han sedan vaknar dagen efter i sin säng, så har han klösmärken över hela kroppen... han ligger krampaktigt och håller i en pingvin!



Någon stans på vägen så tyckte killen att det vore en bra idé att ta med sig en pingvin från slottskogen. Vilket han också gjorde... tänk dig att vakna med en pingvin i famnen... och förklara för föräldrarna varför krogragget blev en pingvin... ;.)

2009-01-12 @ 13:13:52
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Syrran

hahahaha, detta var faktiskt mycket värre än tidigare historier ;) Sjukaste...

2009-01-12 @ 17:32:39
Postat av: Syrran

hahaha.. detta var faktiskt sjukare än tidigare historier ;) Överball! Stackars kille.. hur tänkte han egentligen?

2009-01-12 @ 17:34:25
Postat av: Malle

Oh my.. Liite jobbigt att förklara både analpluggar i badrummet och pingviner i famnen. Men det kan hända den bäste!

2009-01-14 @ 16:28:56
URL: http://n3lis.blogspot.com

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0