Lillharpans bästa

Har precis varit hemma hos Lillharpan och kollat Twilight (ja, igen!) och hon lyckas ju med det mesta.. när jag kom dit idag började hon med att berätta att "nån jävel" hade snott hennes plånbok i fredags när hon var ute.. en kvart senare svär hon över att hon nog förmodligen lyckats kasta sin mobilräkning.. när vi sitter och kollar på filmen ringer hennes mobil och det är då en snäll person SOM HITTAT HENNES PLÅNBOK I TAXIN.. man kan ju inte mer än att skratta åt det..
Andra saker som hon lyckats med är tex att hon råkade kasta skattemärket till bilen i soporna i tron att det var reklam.. hon har blivit av med otalia mobiltelefoner ute i fyllan och när hon var på casinot en kväll ställde hon sin väska i vasken.. en sån vask som sätter igång automatiskt.. så då svämmade naturligtvis väskan över och allt däri förstördes..
För ett par helger sedan ringde hon mig och berättade att hon kvällen innan hade lyckats snubbla precis utanför sin egen port och hade slagit upp ett stort sår på ena knät.
 För att inte tala om alla blonda uttalanden där det mest kända är "Gör Diesel egna bilar?" (Ni vet bak på bilar som går på diesel så står det just det.. Diesel)

Men man kan ju inte mer än att älska henne.. min lilla harpejävel =)

Natti natti

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fick du bort allt från sätet när jag skrämde skiten ur dig... AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

2009-07-28 @ 00:07:22
Postat av: Karoline

Din jävel Herman! Vet du hur rädd jag blev! Bara ser en kille komma springande emot mig i backspegeln, kunde ju vara hagamannen! och det var det ju! =P

2009-07-28 @ 08:44:10
URL: http://misskarolines.blogg.se/
Postat av: Herman

Hade du bara varit uppmärksam i trafiken hade du inte blivit skrämd när gudapittarna är ute o hittar på hys i stan :)

2009-07-28 @ 22:13:26

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0