Those were the days..

Då var man och firade Panchos student igår, jättefin lokal ute i Limhamn på hantverkaregården, mysig gammal byggnad med festsalar och grejer.. jag och Yoda åkte upp till Malmöhus slott där dom skulle bli utsparkade, satte lite ballonger på bilen och bad en stilla bön att det skulle sluta regna. Precis när klassen skulle gå ut på vindbryggan så slutar det smattra på paraplyet så vi bestämde att vi skulle köra nercabbat så att Pancho fick åka sittandes mellan huvudstöden uppe på bilen. Det blev skitbra.. eftersom jag kör som en jävla idiot fick Yoda klamra sig fast i sin lillebror för glatta livet så han inte skulle flyga av =) Men det gick lugnt till, fick bara tvärnita en gång för en cyklist-jävel.. körde en liten runda i stan och sen började det regna igen så vi bestämde oss för att det var nog.. ut till limhamn och festeriet där och så blev det god mat från vår vän kock-Peter som äger hantverkaregården, en mycket speciell man! =)

Detta året är det 8 år sen jag tog studenten.. örk.. fan vad tiden går fort.. och när man satt där igår med Panchos kompisar tänkte jag: "var man verkligen så liten när man gick ut skolan?" Alltså, killarna ser ju fortfarande ut som småpojkar.. helt otroligt.. och man kände sig så jävla vuxen när man stod där på podiet och sjöng studentsången.. det var man ju inte.. man visste inte ett skit om livet eller allt jävelskap som skulle hända.. ung och oförstående.. oförstörd..

Idag är det då meningen att vi ska åka iväg till halland/småland eller wherever det där jävla huset ligger.. mmm.. vi får se..

Kyss

Kommentarer
Postat av: Gun

Peter från bowlingen??

Hahah så ball i så fall!

2009-06-12 @ 09:33:17

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0