Cock..pit..

J, nu skulle jag egentligen resa mig upp men så ligger jag och kollar på programmet på femman Stockholm Arlanda och dom visade bilder från cockpit som framkallade lite minnen..

När jag och min mamma skulle åka hem från Paris för ett par år sen så var vi som vanligt ute i sista minuten.. min mamma är värre än jag, hon är alltid sen.. alltid i sista minuten.. hon kör efter parollen att varför vänta när man kan göra nåt annat under tiden? Iallafall checkade vi in allra sist och fick då reda på att planet var överbokat.. dom överbokar tydligen alltid reguljärflygningar eftersom det brukar vara folk som inte dyker upp.. min mor gick i taket som den äkta harpejävel hon är och krävde att vi skulle komma med! Personalen erbjöd oss att stanna över natten på SAS Radisson men nej, mamma skulle hem hon skulle inte stanna en minut längre på Charles de Gaulle än vad hon hade tänkt.. och hon fick som hon vllle.. som vanligt..

Till slut letade incheckningspersonalen upp en stol i bussinessclass som var ledig och så fick jag som var smalast av oss två sitta hos piloterna i cockpit.. skitkewlt.. dom fällde ner en liten stol där i mitten och där fick jag sitta och glo med en norrman och en dansk pilot.. dom tyckte det var ganska trevligt att få sällskap, det var inte särskilt ofta det hände.. synen jag aldrig kommer att glömma är när vi skulle landa på Kastrup och alla lamporna på landningbanan.. ja, först och främst höll dom på att skrämma livet ur mig när det började tjuta i hela kabinen.. -Det är bara autopiloten som stängdes av, sa norrmannen... phew.. men detta sken som uppenbarade sig på landningsbanan var helt otroligt.. när man sitter på ena sidan på planet så ser man ju liksom bara från sidan.. men detta var helt sjukt.. en miljon lampor i vad som kändes vara 250 olika färger.. det var en upplevese man inte glömmer i första taget..

När vi kom hem, klagade naturligtvis min käre mor.. och fick kompensation.. vad hade ni väntat er?

Nuuu måste jag börja klä mig...

Kysss

Kommentarer

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0