People from the past

Jag fick ett samtal från en gammal "bekant" igår som ville träffas.. vi kan kalla honom för.. hmmm.. Familyguy! Har inte hört av honom på säkert.. ett år kanske? Vi har typ en form av historia... inte nån tillsammans-historia men en massa konstiga grejer har vi lyckats råka ut för. Mycket skedde i ett hus ute i Barsebäck kan man väl säga.. men det var kul att se dig igen.. vi pratade lite om hur våra liv såg ut idag.. jag lever som lycklig singel och han lever värsta familjelivet... som jag aldrig skulle vilja leva.. vill inte hänga ut honom för mycket men jag skulle aldrig vilja ha det så som han lever... konstigt vilka svängar livet kan ta ibland.. vi var på ungefär samma ställe i livet och hade typ samma förutsättningar när vi träffades för många år sen.. tja.. det är sånt man kan sitta och fundera på..

Hade en trevlig kväll igår på lilla torg med Gun, Pivisen och Ture som vi valde att kalla honom =) Vi trotsade kylan och satte oss på uteserveringen med värmelamporna på högsta speed, men det var gansa najs faktiskt.. satt mest och snackade en massa skit.. Ture blev nästan rädd och sprang sin väg när vi började snacka om.. ja.. det vi alltid pratar om: grabbar och påsättningar.. hahahah.. lite rädd blev han.. men det är bara att vänja sig Ture! =)

Nuuuu måste jag lägga mig och sova en stund på soffan.. har haft ett jävla tjat hela natten om hur varmt det var i sovrummet, hur man botar kramp i tårna och att sängen var för hård... ja.. och så va det ju nåt annat som var hårt också.. *fniss* 

Kyss smek o smisk!

Kommentarer

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0