Filmnörd Nr1 räcker upp en hand

2010 kommer vara ett stort filmår. Och som den sanna filmnörden jag är så tänkte jag lista en del av de filmer jag ser sjukt mycket fram emot.





Alice in Wonderland Johnny Depp ska göra ännu en sjuhelvetes roll. Och han kommer att göra det så bra, så bra. Premiär 12 mars.



Dear John Från författaren till The Notebook och med Lasse Hallström som regissör kan det inte bli fel. Släpps i Sverige 7 Maj. Släpps i början av Februari i USA så nedladdning är bara att konstatera.




Remember Me Edwards.. förlåt.. Robert Pattinsons första film efter Twilight. Nu är det upp till bevis om han klarar att spela nåt annat än lidande Edward. Men det är klart han kan, han är beeeeaast! Släpps 26e Mars i Sverige men redan den 12:e i USA så det blir högklassig nerladdning på den också. (Varför är vi så jävla efter här?)



The Runaways Bellas.. sorry, nu var jag där igen.. Kristen Stewarts första film efter Twilight. Hon är ju till skillnad från Rob redan stor stjärna sen innan så denna filmen kommer rocka. Speciellt eftersom det handlar om koola The Runaways. Finns inte ens nåt datum när den släpps i Sverige men kommer i USA den 19 Mars.



Sex and the city 2 Visst tyckte vi att det slutade bra efter första filmen? Men tja, moviebossarna tyckte att det behövdes tjänas mer cash så dom fixade fram en till. Och eftersom vi innerst inne vill att det bara ska fortsätta och fortsätta och fortsätta med Carrie och brudarna så går vi såklart och ser denna på premiären den 28 Maj. I högklackat.



Valentines Day Radar upp den ena stjärnan efter den andra. Bla Jessica Biel, Bradley "ett säkert dregel" Cooper, Anne Hathaway, Jessica Alba, Ashton "vattenplaning" Kutcher, Julia Roberts och Patrick "McDreamy" Dempsey. Kan inte bli en dålig film, helt omöjligt. Premiär 12e Februari!




Date Night Steve Carells nya film. Asgarvar redan i trailern så detta måste båda gott. Tror på en riktigt rolig film här. Detta måste vara folk som vet vad dom gör och har bra smak eftersom dom har med Nicklebacks låt i trailern. Stjärna i kanten. Släpps 9 April i USA så det blir fet nedladdning på den.

Sen har vi då dom två stora filmerna som inte det släppts några trailers till än.



The Twilight saga: Eclipse Fortsättningen på "The Holy"s (Författaren Stephenie Meyer) böcker om Edward och Bella. Tredje i ordningen. Jag kommer att hänga på låset till www.sf.se när denna släpps. Enough said. Premiär 30 Juni. Vi väntar på trailers. Vi väntar och vi väntar.. SLÄPP TILL NUUUEE..

Sist men inte minst Harry Potter and the Deathly Hallows part 1. Sista boken. Första filmen. Detta är början till slutet som vi väntat så många år på. Hoppas på en bättre film än vad dom lyckades pjatta ihop till Halvblodsprinsen. Harry är värd bättre än så. 2001 kom första filmen, 2011 kommer sista. Snacka om att mjölka ur pengar ur lilla Harry.

Någon som sa filmnörd?

Jag räcker upp handen. och jag är stolt över det.

Kommentarer
Postat av: Johan

ChickFlicks!!!

2010-01-05 @ 10:40:34
URL: http://stressaav.blogg.se/
Postat av: manuela

lääääägtaaaar!!:D

2010-01-07 @ 17:08:31
URL: http://brokenroads.blogg.se/

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0