Gejkåes

Min stora last i livet, förutom ciggen, är shoppingen. Och igår var jag ju då på alla shoppares stora mecka. Ge-kås i Ullared. Var i möte hela dan i Laholm med jobbet och sen styrde jag kosan mot paradiset. Hade pratat med Tvillingmamman och hon påstod att dom stängde 20,00. Jag lämnade Laholm vid halvfyra-tiden och var i Ullared ungefär en timme senare efter diverse felkörningar. Lullade in i lugn och ro och plockade lite av allt möjligt, bockade av på min lilla lista jag hade med mig. Åkte ner på bottenplan och provade lite ridbyxor när en röst i hägtalaren säger: "Klockan är nu 17,45 och varuhuset stänger om en kvart". Herregud.. en kvart?! Tänkte att det måste blivit nåt fel och letade upp närmsta biträde (surkärring). "Vi har bara öppet till åtta på torsdagar". Jävlarrrr. (Har ni förresten lagt märke till att Halländska tjejer pratar smått långsamt och efterblivet? Stod och lyssnade på ett samtal mellan tjejer i kassakön) Anyways så blev det panikshopping den sista kvarten. Men jag tror att jag lyckades få med mig det mesta.





Etersom jag aldrig läste ut Snabba Cash så tänkte jag att det var lika bra att köpa uppföljaren.




En veckoförbrukning av hårspray.

På vägen hem var jag inom Falkenberg och åt middag på Torggrillen. Tänkte att man irriterar säkert nån genom att visa sitt nylle där, så hatad som jag är i den gudförgätna hålan.
När jag körde vidare sen så blev det naturligtvis världens snöstorm. Kändes som man körde mitt i ett myrornas krig. Men jag trödde på i 140 och när jag passerat Hallandsåsen så sken solen så skönt i ansiktet. Eller så kan det varit nån jävel som glömde stänga av helljuset.

Men jag kom hem iallafall och nu har jag fyllt på alla lager här hemma. Perfa!

Kyss

Kommentarer
Postat av: Grannen ovan

Vill oxå shoppa loss i ullared! Va ett tag sen nu....

2010-01-20 @ 21:36:43
URL: http://www.metrobloggen.se/SandraRe
Postat av: Walle

Skönt att nån mer än jag avskyr halländskan.. blää!! Be en tjej från halland säga huvud... asfult!!

2010-01-26 @ 15:32:00

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0