Tiffany!

I somras var jag och Yoda i Svedala och shoppade loss på min fina Tiffanylampa som jag bara älskar. När lillharpan fyllde år i förra månaden så försökte jag hitta upp den här gubben igen som sålde lamporna eftersom hon önskade sig en i födelsedagspresent. Det var ju helt stört omöjligt. Jag försökte till och med få fram mina samtalslistor från i somras så att på det sättet skulle kunna hitta honom. Men förgäves, det fanns inte att finna nånstans.

Meeeen. Som alla vet så ser min bil ut som ett bombnedslag, jag tvättar den aldrig och jag städar den ännu mer sällan. Så häromdagen så råkade jag tappa en flaska med Festis ner bredvid sätet så jag fick ner och rota bredvid sätet och dörren liksom. Och vad hittar jag där? Jooooo, lappen med gubbens namn och nummer på! Halleluja! Så jag ringde till Lillharpan och fick ett glädjetjut i luren. Jag ringde upp gubben och ja, naturligtvis hade han fler lampor att sälja. Helt underbart!

Så idag var jag, Lillharpan och hennes mor i Svedala och fyndade. Naturligtvis var jag tvungen att köpa en till:




Denna hamnade hemma hos Kevin eftersom hemma hos mig själv så finns det inte plats till en enda pryl till. Men jag var ju tvungen att köpa sen, så sjukt söt!

Här är den som jag köpte i somras:



Så fint vårt nya oinköpta hus kommer att bli!

Kommentarer

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0